Page 1

CURRICULUM VITAE ELS EVERAARTS SleĂŤnburgsestraat 4 6671 ZB Zetten Tel.: [0488] 42 08 32 E-mail: e.everaarts@online.nl


PERSOONLIJKE GEGEVENS NAAM ROEPNAAM GEBOORTEDATUM BURGERLIJKE STAAT ADRES TELEFOON MOBIEL E-MAIL

Elisabeth Sophia van den Bor - Everaarts Els 05 december 1959 getrouwd SleĂŤnburgsestraat 4 6671 ZB Zetten [0488] 42 08 32 06 384 23 353 e.everaarts@online.nl

OVER MIJ: Ik houdt van het creatieve vak, zowel off- als on-line. Begonnen om er vooral voor te zorgen dat alles op papier kwam, en wel op de meest duidelijke en tegelijk tijd meest creatief mogelijke manier. De laatste jaren vooral elke dag aan het lezen, leren en toepassen van communicatie on-line in al zijn facetten. Alles wat ik tot nu toe heb gedaan ligt in de lijn van het communicatievak. Nadat ik de NIMETO in Utrecht had afgerond ben ik begonnen met het opzetten en ontwerpen van documentatiesystemen. Uit het maken van documentatie ontstond een reclameafdeling waar de gehele PR en reclame van het bedrijf werd gemaakt. Om meer over het vak te leren ben ik op een reclamebureau gaan werken. Door daar verschillende functies te hebben gehad kreeg ik de smaak te pakken. Na me verder in de inkoop van drukwerk te hebben verdiept bij een drukwerkmakelaar ben ik samen met mijn echtgenoot voor mijzelf begonnen als reclame-adviseur en designer. In heel veel facetten van het communicatievak heb ik mezelf kunnen ontwikkelen omdat elk project weer nieuwe vaardigheden van mij vroeg. Voor de diverse projecten stelde ik projectteams samen, met daarin specialisten van de meest uiteenlopende vakgebieden. Ik werk goed alleen maar kan ook goed een team aansturen.

02


OPLEIDINGEN DOOLOPEN SCHOLEN

MAVO DOORN

1972 - 1976

NIMETO UTRECHT Nederlands Instituut voor Middelbaar Economisch en Technisch Onderwijs. MTS voor etaleren, decoreren en creatieve vormgeving. In het laatste jaar een toelatingsjaar afgerond ter voorbereiding van de kunstacademie Arnhem.

1976 - 1980

AFGERONDE CURSUSSEN SRM Mediaplanning Nima A Centrum Vakopleiding Medische Terminologie Webdesigner Eduvision

1989 1990 1994 2009

03


WERK ERVARING

NORDPROFIEL 1980-1987 Internationaal exporterend fabrikant van aluminium en stalen lamellenplafonds. Functie: Opzetten van een reclame-afdeling. Begonnen als technisch tekenaar. Omdat er nog geen documentatiemateriaal was ben ik begonnen om dit te gaan maken. Ook was er nog geen huisstijl. Die werd ook door mij ontworpen. Organisatie personeelsfeesten. Verdere werkzaamheden: computeropmaak, begeleiding vertalingen, projectfotografie, ontwerpen van brochures, visitekaartjes en handleidingen, tekstschrijven etc. Ook het plaatsen en monteren van displays door heel Nederland behoorde tot mijn taak. CAREFA 1987-1992 Full service reclame-bureau te Maarsbergen. Functies: Begonnen als directie-secretaresse. Op het moment dat ik begon bij het reclamebureau wist ik nog niet wat voor soort van functies er allemaal bestonden. Met de meeste functies heb ik te maken gehad toen ik door groeide naar account-executive. In die hoedanigheid besprak ik het project met de klant, inventariseerde het benodigde werk, schakelde diverse afdelingen in, hield de planningen in het oog, besprak de ontwerpen met de klant, controleerde drukwerk en accordeerde inkoopfacturen. PUBLICORNER 1992 - 1994 Keten van reclame-studio’s op industrieterreinen. Functies: Het reclamebureau startte een aantal reclame-studio’s op industrieterreinen. Hier beklede ik een gecombineerde functie van account-executive en bureaumanager. Het team bestond uit 3 personen. WOORDMAN 1994-1994 Drukwerkmakelaar te Buren. Functie: Het begeleiden bij de klant en de uitwerkstudio van de wekelijkse aanbiedingskrant van de PlusMarkt. VANDENBOR COMMUNICATION & DESIGN 1994-HEDEN Full service reclamebureau. Functies: Reclame-adviseur, bureaumanager, projectleider/account-executive, designer, boekhouding, administratie, facturering. Alle voorkomende werkzaamheden die bij een kleine unit komen kijken. De accounts zijn grotendeels B-to-B. Voor klanten en prospects organiseren wij regelmatig informatiedagen waar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van communicatie worden getoond.

04


VAARDIGHEDEN COMPUTERGEBRUIK SOFTWARE Adobe Photoshop CS4 Adobe Illustrator CS4 Adobe Indesign CS4 Adobe Dreamweaver CS4 Office Suit Boekhoudprogramma KING

05


CURRICULUMVITAE

Curriculum Vitae Els Everaarts  

Curriculum Vitae Els Everaarts

Curriculum Vitae Els Everaarts  

Curriculum Vitae Els Everaarts

Advertisement