Page 12

12

#52 DESEMBRE2012

* AAEPO *

Donem a conèixer l’AAEPO L’AAEPO ÉS L’ASSOCIACIÓ D’ALUMNES DE L’ESCOLA PIA D’OLOT, FUNDADA AL 10 DE MARÇ DE 1999 I APROVADA PEL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AL 10 DE JUNY DE 1999.

f

-Jordi AumatellSECRETARI AAEPO

É

s el lloc on tots els alumnes de l’escola poden donar la seva opinió i ser escoltats sobre els temes que els afecten, al mateix temps, que des d’aquest òrgan s’ajuda i es col·labora amb la preparació dels diferents actes que prepara la nostra escola, com, la Cocada per la Marató de TV3, els actes de Nadal o la Festa de Fi de Curs, al mateix temps, que organitza les activitats que es fan a Secundària i a Cicle Superior de Primària durant els dies de Sant Josep de Calassanç i Sant Tomàs d’Aquino. Com funciona? L’AAEPO es reuneix cada dues setmanes a l’Aula Polivalent, seu social de l’entitat. Les reunions estan estructurades en 6 blocs permanents, tot i que cada any se n’afegeixen de variables. Aquests són els permanents: -Elecció dels càrrecs vacants de la Junta de l’entitat - Tria del lema de l’Escola - Activitats de Sant Josep de Calassanç - Activitats nadalenques - Activitats de Sant Tomàs d’Aquino - Festa de fi de curs

Durant el curs, també, es reuneix dues vegades amb l’Equip Directiu de l’Escola, durant aquestes reunions, anomenades d’Equip Animador, es parla dels actes de caire nadalenc i de la Festa de Final de Curs. Esquema de l’Associació: Junta Directiva de l’AAEPO: Presidenta: Ariadna de Bolòs Vicepresidenta: Jordina Solà Secretari: Jordi Aumatell Subsecretari: Carles Espunya Tresorer: Yassin Barrabah Vocals: Berta Galindo, Clara Sala i Guillem Sacrest. Òrgan Gestor: Equip de Pastoral: Bruna Planas. Equip Directiu:

Els Àpits #52  

La revista de l'Escola Pia d'Olot.

Els Àpits #52  

La revista de l'Escola Pia d'Olot.

Advertisement