Page 1

ESCOLA SANT JULIÀ CURS 2010-2011

DIADA CULTURAL 2011


Apadrinament de llibres!

Durant tot el divendres 15 d’abril podeu apadrinar llibres a la Biblioteca de l’escola. Animeu-vos a participar!


Diada Cultural El proper divendres 15 d’abril de 2011 a l’escola Sant Julià celebrarem la diada cultural, combinant activitats d’escola verda i de Sant Jordi.

Matí: - Ed. Infantil i Cicle Inicial: Sortida al bosc. Cal portar l’esmorzar i aigua dins d’una motxila. - Cicle Mitjà i Superior: Activitats a l’escola.

Tarda: -15:00h: Entrada a l’escola -Els nens/es aniran, amb el mestre corresponent, directament al pati de l’escola on es durà a terme l’acte. -15:15h: Espectacle Escola Verda La companyia “La Bicicleta” escenificarà un conte, acompanyat de cançons, sota el fil conductor del reciclatge. -16:15h: Anunci logotip Escola Verda La comissió de mediambient anunciarà el logotip d’Escola Verdaguanyador. -16:30h: Entrega de premis Jocs Florals La comissió de biblioteca entregarà els premis de la diada cultural a la redacció a l’esforç, a la millor redacció, al millor dibuix... -17:00h: Sortida Finalització de la festa La diada estarà oaberta a les famílies a partir de les 15:15h. En cas de pluja, les activitats de la tarda es realitzaran al poliesportiu municipal de l’Arboç. N om bre


Bona Diada a tothom!

Diada cultural Escola Sant Julià 2011  
Diada cultural Escola Sant Julià 2011  

Diada cultural 2011 de l'escola Sant Julià de l'Arboç, es presentarà el logotip d'escola Verda i es repertiran els premis dels Jocs Florals.