Page 1


INDEX 1.

Què és un video?

2.

Què és la relació d’aspecte? A quina distancia hem de veure la TV depenent de les polzades que tingui?

3.

Quina diferencia hi há entre El format NTSC i PAL referent a imatges/segon ipixels?

4.

Què és un euroconnector ?

5.

Què vol dir VGA? I HDMI?

6.

Quins són els tipus de DVD?

7.

Com veure TV en l’ordinador?


Qué es un video El terme video es referix comunament a  varis format. Hi han diferents formes de  video digital: els DVD, QUICK  TIME,DVC i MPEG-4, i les cintes de  video analògic, incluin VHS i BETAMAX.  El video es pot gravar i transmitir en  diferents medis físics: Les camaras de video registren amb  PAL o NTSC.


Què és la relació d’aspecte?A quina distancia hem de                                                                                               veure la TV depen de les polzades que tingui?

Esta recomendación es independiente del formato  de pantalla, ya que se refiere al ancho de la misma,  no a su diagonal. Por ejemplo, un televisor de 29  pulgadas en formato 4:3 tiene una anchura  aproximada de 60 centímetros; por tanto, la  distancia de visionado ha de situarse entre un  mínimo de 1,2 metros y un máximo de 3 metros. 

Tabla elaborada por  QUESABESDE.COM según las  recomendaciones de la SMPTE  (Society of Motion Picture and  Television Engineers).


Quina diferencia hi hรก entre el FORMAT NTSC i PAL referent a imatges/segon ipixels ?.


Què és un euroconnector? El euroconector és un conector normalitzat  de 21 conexions o pines que inter canvia  informacions d’audio i video. 


Què vol dir VGA? I HDMI?


Video i TV  

Video i TV

Video i TV  

Video i TV

Advertisement