Page 1

elnor.eu / ukaj.com

KATALOGU GJENERAL GENERAL CATALOGUE


PËRMBAJTJA page 07 Chairs page 35 Tables page 65 Doors page 87 Kitchen page 101 Reference

CONTENTS

Karriga Tavolina Dyer Kuzhina Referenca

faqe 07 faqe 35 faqe 65 faqe 87 faqe 101

Të gjitha Produktet e ekspozuara në këtë katalog janë të prodhuara nga ELNOR & UKAJ. Kopjimi/Përdorimi i fotografive apo modeleve është i ndalur. Të gjitha produktet janë të mbrojtura, keqpërdorimi eventual dënohet me ligj.


Elnor & Ukaj Si çdo biznes tjetër familjar nëpër botë, edhe në bartim me vete një histori të ngjashme të zhvillimit të trashëguar nga tri gjenerata të mjeshtërisë së përpunimit të drurit. E tëra filloj diku në vitin 1918 në komunën e Deçanit, duke vazhduar më pastaj nga gjenerata e dytë deri në vitin 1986, kur edhe u themelua kompania Ukaj me seli në Pejë. Duke ndjekur hapat e suksesit të kompanisë Ukaj në krijimin e koleksioneve të ndryshme të dyerve dhe enterierit në vitin 2007 u themelua në Prishtinë kompania tjetër Elnor Furniture. Në fabrikën e re me dy ndërtesa, me një sipërfaqe prej 5310m2 u zhvendos linja e prodhimit të karrigës, tavolinës, kuzhinës dhe enterierit. Një vit më vonë filloj bashkëpunimi me kompaninë gjermane të aksesorëve për mobilieri Häfele, ku me suksesin e treguar morëm përfaqsinë e kësaj kompanie për produktet e saj në tregun e Kosovës. Fokusi i kompanisë gjatë tërë këtyre viteve është zhvillimi i resurseve njerëzore dhe teknologjia moderne në industrinë e drurit. Me një sipërfaqe prej 13000m² në dy lokacionet Pejë dhe Prishtinë dhe një kapacitet të lartë prodhues, kompania jonë është dominuese në tregun vendor, përderisa prezenca në tregun ndërkombëtar vazhdon të rritet gradualisht. Tregjet aktuale në të cilat jemi prezent me produktet tona vazhdojnë të jenë: Shqipëria, Mal i Zi, Maqedonia, Danimarka, Gjermania, Zvicra, Finlanda, Irlanda, Luksemburgu. Misioni dhe vizioni ynë Fokusimi në kuptimin e nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve duke ju bërë atyre shërbim sa me cilësor dhe të vlefshëm; aplikimi i përvojës së resurseve njerëzore, inovacioni dhe burimet e teknologjisë përfaqesojne kurajën që janë primare në kompaninë tonë. Misioni ynë është që të jemi lider në industrinë e mobilierisë me dizajnin, funksionalitet, kualitet dhe çmim konkurrues.

Aty ku kualiteti, bukuria dhe stili janë te prekshme!

Like any other family business in the world, we have a similar story of development, inherited from three generations of wood working craftsmen. It all started in 1918 in the Deçan municipality and it was then continued by our father until 1986 where we registered our first company Ukaj in Pejë. Following the successful steps of Ukaj company in innovation and production of quality doors and interior in 2007 we founded another brand called Elnor Furniture in Prishtina. In the new factory we moved the production of tables and chairs, kitchen cabinets and interior design. A year later we started the collaboration with the company Hafele in Germany, which supplied us with accessories, fittings and architectural hardware. Seeing our capacity and quality they gave us the rights to became their sole representative in the Kosovo market and have been using their products in all of our production. The focus of our company in all these years is and will be the developmet of human capital and and modern technology of production. With total production area of 13,000m2 in two locations with high production capacity our company is dominant in the local market where as the export market is growing steadily. The main international markets we have managed penetrate and successfully establish partnerships are: Albania, Montenegro, Macedonia, Germany, Finland, Ireland, Denmark and Luxembourg. Now, our group is combined of Ukaj, Elnor, Hafele and two other brands which are not in this industry. Our presence in the local market is around 37% and we have exports in countries like: Albania, Montenegro, Macedonia, Germany, Finland, Switzerland, Ireland, Denmark and Luxembourg.

Mission statement Focusing on the demands and needs of our clients providing them with highest quality and service, mixture of expertise and human capital, innovation and investment in technology are the primary strengths of our company. Vision statement To be a domestic market leader in the furniture industry and aim to gain as much presence as we can in the regional and international market.

Where quality, beauty and style are crystal clear.


101

102

103

104

105

106

107

108

109

110

111

112

113

114

115

116

117

118

122

123

119

120

121

për një produkt cilësor gjithmonë duhet të përdoren materiale të klasës së parë


natyra jep shumë bukuri duke e kombinuar me traditën , ne sjellim tek ju produktet më cilësore në treg

VENGE QERSHI ARRE BUNGU ......


KAR R IK AT CH A I R S


KE 01/1

KE 01

FAQE 8

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

Rina DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

Rina DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

45 cm

GJERËSIA E ULËSES

45 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

GJATËSIA TOTALE

98 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 02

KE 03

KARRIGA / CHAIR

Vogla DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

FAQE 9

KARRIGA / CHAIR

GJATËSIA TOTALE

98 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Vesa DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

100 cm

47 cm

GJERËSIA E ULËSES

48 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 04

FAQE 10

KE 05

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

Moza DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

96 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Rina Armchair DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

46 cm

GJERËSIA E ULËSES

45 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 07 / HANDLE

KE 07

KARRIGA / CHAIR

FAQE 11

KARRIGA / CHAIR

Nora DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

98 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

46 cm

GJERËSIA E ULËSES

46 cm

50 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 08

FAQE 12

KE 10

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

Era DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

103 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Alba DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

97 cm

46 cm

GJERËSIA E ULËSES

44 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

45 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


KE 11

KE 12

TERRACE CHAIR

Terrace DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

NGJYRA E DRURIT

FAQE 13

KARRIGA / CHAIR

Morena DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

99 cm

54 cm

GJERËSIA E ULËSES

48 cm

46 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 13

FAQE 14

KARRIGA / CHAIR

Jona DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

99 cm

GJERËSIA E ULËSES

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm & TË TJERA


KE EXTENSI

FAQE 15

KARRIGA / CHAIR

Extensi DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA TOTALE

91 cm

GJERËSIA E ULËSES

45 cm

LARTËSIA E ULËSES

46 cm & TË TJERA


FAQE 16

KE 14 / 2

KE 14 + LAJSNE

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

Sindi DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

97 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Sindi DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

101 cm

47 cm

GJERËSIA E ULËSES

46 cm

50 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 15

KE 16

KARRIGA / CHAIR

Lucia DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

FAQE 17

KARRIGA / CHAIR

GJATËSIA TOTALE

97 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Lady DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

46 cm

GJERËSIA E ULËSES

47 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 23

KE 17

FAQE 18

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

Lido DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

cosmo DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

95 cm

56 cm

GJERËSIA E ULËSES

47 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm

GJATËSIA TOTALE

80 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 23/1

KE 24

KARRIGA / CHAIR

Cosmo DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

FAQE 19

KARRIGA / CHAIR

GJATËSIA TOTALE

95 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

classic DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

90 cm

47 cm

GJERËSIA E ULËSES

40 cm

50 cm

LARTËSIA E ULËSES

47 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


KE 25

FAQE 20

KE 27 KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

new model

click

Lily DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

89 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

85 cm

47 cm

GJERËSIA E ULËSES

43 cm

50 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 27/1

KE 28

Eleganca

Click DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

85 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

NGJYRAT E PËLHURAVE

FAQE 21

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

100 cm

43 cm

GJERËSIA E ULËSES

46 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 29/1

KE 29

FAQE 22

FAQE 22

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

Iliria DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

97 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

NGJYRA E DRURIT

Iliria DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

97 cm

47 cm

GJERËSIA E ULËSES

45 cm

50 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 30

KE 30/1

KARRIGA / CHAIR

FAQE 23

KARRIGA / CHAIR

new model

Alto

Alto DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

85 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

44 cm

GJERËSIA E ULËSES

44 cm

49 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 31

FAQE 24

KE 32

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

Paris DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

92 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Ema DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

102 cm

43 cm

GJERËSIA E ULËSES

48 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

46 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


KE 34

KE 35

DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

FAQE 25

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

new model

Home

Liridona DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

48 cm

GJERËSIA E ULËSES

46 cm

53 cm

LARTËSIA E ULËSES

49 cm

GJATËSIA TOTALE

92 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE 36

FAQE 26

KE CONTE

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

new model

Beni DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

Conte DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

95 cm

57 cm

GJERËSIA E ULËSES

47 cm

50 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm

GJATËSIA TOTALE

90 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE ARTA

KE DUKAGJINI

KARRIGA / CHAIR

FAQE 27

KARRIGA / CHAIR

new model

Arta DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

76 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Dukagjini DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

100 cm

53 cm

GJERËSIA E ULËSES

47 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


FAQE 28

KE TIRANA

KE OSO

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

new model

Tirana DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

83 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Oso

new model

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

87 cm

43 cm

GJERËSIA E ULËSES

41 cm

47 cm

LARTËSIA E ULËSES

49 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


KE BABY CHAIR

KE LIRIDONA/D

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

FAQE 29

new model

new model

Baby Chair DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

GJATËSIA TOTALE

83 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

Liridona / D DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

98 cm

49 cm

GJERËSIA E ULËSES

46 cm

57 cm

LARTËSIA E ULËSES

49 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


F - CAROLINA

F - CLASSIC

FAQE 30

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

Carolina

F-Classic DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

90 cm

59 cm

GJERËSIA E ULËSES

55 cm

50 cm

LARTËSIA E ULËSES

50 cm

GJATËSIA TOTALE

88 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE ALPHA

KE GAMA

DIMENZIONET

NGJYRAT E PËLHURAVE

FAQE 31

KARRIGA / CHAIR

KARRIGA / CHAIR

GJATËSIA TOTALE

83 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

new model

new model

Alpha

Gama DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

86 cm

61 cm

GJERËSIA E ULËSES

60 cm

48 cm

LARTËSIA E ULËSES

48 cm

& TË TJERA

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE BAR ELONA

FAQE 32

KE BAR ORHIDEA

BAR CHAIR

DIMENZIONET

BAR CHAIR

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

110 cm

42 cm

GJERËSIA E ULËSES

48 cm

83 cm

LARTËSIA E ULËSES

83 cm

GJATËSIA TOTALE

105 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA


KE BAR ELNOR

KE BAR CLICK

BAR CHAIR

BAR CHAIR

DIMENZIONET

DIMENZIONET

GJATËSIA TOTALE

107 cm

47 cm

GJERËSIA E ULËSES

41 cm

77 cm

LARTËSIA E ULËSES

83 cm

GJATËSIA TOTALE

105 cm

GJERËSIA E ULËSES LARTËSIA E ULËSES

NGJYRAT E PËLHURAVE

& TË TJERA

FAQE 33


TAVOL IN AT TABLES


TE 04

FAQE 36

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

140 cm

GJERËSIA

95 cm

LARTËSIA

75 cm

GJATËSIA ME SHTESË & TË TJERA

180 cm


TE 01 - GLASS

FAQE 37

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

150 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

75 cm

GJATËSIA ME SHTESË & TË TJERA

190 cm


TE 03

FAQE 38

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

160 cm

GJERËSIA

100 cm

LARTËSIA

75 cm

GJATËSIA ME SHTESË & TË TJERA

200 cm


TE 13

FAQE 39

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

120 cm

GJERËSIA

65 cm

LARTËSIA

38 cm & TË TJERA


FAQE 40


TE 14

FAQE 41

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

90 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

38 cm & TË TJERA


TE BAR 31

FAQE 42

TAVOLINË BARI

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

70 cm

GJERËSIA

70 cm

LARTËSIA

75 cm & TË TJERA


TE BAR 30

TE 29

TAVOLINË BARI

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

DIAMETER

Ø 70 cm

LARTËSIA

75 cm

& TË TJERA

DIMENZIONET

FAQE 43

GJATËSIA

130 cm

GJERËSIA

90 cm

GJATËSIA ME SHTESË

LARTËSIA

75 cm

170 cm

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


TE 12 GLASS

FAQE 44

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

120 cm

GJERËSIA

65 cm

LARTËSIA

45 cm

& TË TJERA


TE 16

FAQE 45

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

90 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

38 cm & TË TJERA


TE 11

FAQE 46

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

GJATËSIA

120 cm

GJATËSIA

GJERËSIA

90 cm

GJERËSIA 140 cm

LARTËSIA

75 cm

NGJYRA E DRURIT

TJERA DIMENZIONET & TË TJERA

LARTËSIA 160 cm


TE 21

FAQE 47

TERRACE TABLE

Terrace DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

80 cm

GJERËSIA

80 cm

LARTËSIA

75 cm & TË TJERA


TE 22

FAQE 48

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

120 cm

GJERËSIA

65 cm

LARTËSIA

30 cm & TË TJERA


TE 17

FAQE 49

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

120 cm

GJERËSIA

65 cm

LARTËSIA

38 cm & TË TJERA


TE 15

FAQE 50

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

90 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

39 cm & TË TJERA


TE 18

FAQE 51

TAVOLINË DITE

Classic DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

90 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

38 cm & TË TJERA

PRODHOHEN EDHE MODELE ME 2 XHAMA


TE 06

FAQE 52

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

DIAMETER

Ø 110 cm

LARTËSIA

75 cm

GJATËSIA ME SHTESË

& TË TJERA

150 cm


TE 10

FAQE 53

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

80 cm

GJERËSIA

80 cm

LARTËSIA

75 cm & TË TJERA


TE 51

FAQE 54

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

160 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

79 cm

GJATËSIA ME SHTESË & TË TJERA

200 cm


DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

80 cm

GJERËSIA LARTËSIA

TE 31

TE 13/2

TAVOLINË BARI

TAVOLINË BARI

DIMENZIONET

FAQE 55

GJATËSIA

120 cm

80 cm

GJERËSIA

65 cm

75 cm

LARTËSIA

75 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


FAQE 56

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

TE 27

TE 28

TAVOLINË KUZHINE

TAVOLINË KUZHINE

GJATËSIA

90 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

75 cm

DIMENZIONET

GJATËSIA

160 cm

GJATËSIA ME SHTESË

GJERËSIA

90 cm

GJATËSIA ME SHTESË

130 cm

LARTËSIA

75 cm

200 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

TE 40

TE 41

TAVOLINË DITE

TAVOLINË DITE

GJATËSIA

120 cm

GJERËSIA LARTËSIA

DIMENZIONET

FAQE 57

GJATËSIA

120 cm

65 cm

GJERËSIA

65 cm

45 cm

LARTËSIA

38 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


TE 19 GLASS

FAQE 58

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

120 cm

GJERËSIA

65 cm

LARTËSIA

38 cm

GJATËSIA DIMENZIONET TJERA & TË TJERA

80 cm


TE 35

FAQE 59

TAVOLINË KUZHINE

DIMENZIONET

GJATËSIA

85 cm

GJERËSIA

85 cm

GJATËSIA ME SHTESË

LARTËSIA

75 cm

125 cm

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


TE 37

FAQE 60

TAVOLINË DITE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

90 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

38 cm & TË TJERA


TE 38

FAQE 61

TAVOLINË KUZHINE

Peja DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

160 cm

GJERËSIA

90 cm

LARTËSIA

75 cm & TË TJERA


TE OFFICE

FAQE 62

OFFICE TABLE

DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

GJATËSIA

160 cm

GJERËSIA

80 cm

LARTËSIA

75 cm & TË TJERA


DIMENZIONET

NGJYRA E DRURIT

TV STAND 501

TV STAND 504

TV STAND

TV STAND

GJATËSIA

165 cm

GJERËSIA LARTËSIA

DIMENZIONET

FAQE 63

GJATËSIA

120 cm

53 cm

GJERËSIA

46 cm

58 cm

LARTËSIA

60 cm

& TË TJERA

NGJYRA E DRURIT

& TË TJERA


DYER T D OO R S


FAQE 66

Modeli: UP-17

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 67

Modeli: UP-05

DRU NGJYRË

& TË TJERA

Modeli: UP-29

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 68

Modeli: UP-25

DRU NGJYRË

& TË TJERA

Modeli: UP-25 ARRË

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 69

Ambient nĂŤ Hotel Dukagjini


FAQE 70

Modeli: UP-34

DRU NGJYRË

& TË TJERA

Modeli: UP-29/1

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 71

Modeli: UP-38 CLASSIC

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 72

Modeli: UP-22 Inox

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 73

Modeli: UP-27

DRU NGJYRË

& TË TJERA

Modeli: UP-28

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 74


FAQE 75

Modeli: UP-12

DRU NGJYRË

& TË TJERA

Modeli: UP-24

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 76

Modeli: UP-23

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 77

Modeli: UP-18-Zebra Wood

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 78

Modeli: UP-26

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 79

Modeli: UP-35

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 80

Modeli: UP-50 Derë e Hyrjes

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 81

Modeli: UP-31 Xham DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 82

Modeli: UP-51 Derë e Hyrjes

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 83

Modeli: UP-52 Xham Derë e Hyrjes

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 84

Modeli: UP-05/1

DRU NGJYRË

& TË TJERA

Modeli: UP-36

DRU NGJYRË

& TË TJERA


FAQE 85

Modeli: UP-06 Xham

DRU NGJYRË

& TË TJERA


KUZHINAT KITCH EN S


FAQE 88

eleganca


FAQE 89

frashĂŤri


FAQE 90

rina


FAQE 91

do ra


FAQE 92

mira


FAQE 93

liza


FAQE 94


FAQE 95


FAQE 96


FAQE 97


FAQE 98


FAQE 99


REFERENCA


FAQE 102

Ambient në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës


Ambient në Ministrinë e Arsimit - Prishtinë

FAQE 103


FAQE 104

Hotel Dukagjini


Hotel Dukagjini

FAQE 105


FAQE 106


FAQE 107


tickmedia Fotografitë: Arton Krasniqi / Dizajni & Faqosja:

Adresa & Kontakti Elnor furniture Magjistrala Prishtinë - Shkup, Km 8 10 000 - Prishtinë - Kosovë Tel: +381 38 60 60 92 / Fax: +381 38 60 60 93 E-mail: info@elnor.eu / www.elnor.eu Ukaj Company Rruga 186/4 - Nr. 78 30 000 - Pejë - Kosovë Tel/Fax: +381 39 433 180 / Mob: +377 44 180 603 E-mail: info@ukaj.com / www.ukaj.com

Elnor Catalogue 2013  

Elnor Furniture

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you