Page 1

Superiorno rešenje. MERNE PLOČE


WWS ‐ mobilne, merne pla orme se koriste kod svih primena gde je neophodno brzo i jednostavno merenje veoma teških mašina sa različi m tačkama oslonca, kao što su automobili, traktori, kolica, avioni, kamioni, cisterne, kontejneri, itd. Posebno su pogodne za pravljenje mernih stanica: zahvaljujući njihovoj smanjenoj težini i lakoći u pomeranju i postavljanju, u nekoliko minuta je moguće napraviti mernu stanicu na bilo kojoj ravnoj površini.

Glavne tehničke karakteristike: tačnost platformi: 0,03 % niska vaga: 50 mm visoka struktura od specijalnog aluminijuma, male težine, velike čvrstoće i dugog radnog veka gazna površina od vulkanizovane gume protiv klizanja, za maksimalno prijanjanje na bilo koji tip površine merna ćelija od nerđajućeg čelika stepena zaštite IP68 izuzetno laka i pouzdana konekcija vage sa mernim indikatorom veoma laka za manevrisanje snabdeveno sa 10 metarskim kabelom i konektorom za povezivanje sa mernim indikatorom lako upravljanje informacijama merenja

Prezentacija

CE‐M odobrenje (OIML R‐76/EN 45501)

AT

UC T

ENTE

PAT. N. 1.342.302

WWSB mm 300x400

WWSC mm 400x500

WWSE mm 450x700

Širok asortiman indikatora koji se mogu povezati, a koji rade sa punjivim baterijama, garantuju optimalnu upotrebu i bez mrežnog napajanja ili u oblastma gde ne postoji snabdevanje električnom energijom.

WWSD mm 500x900

3590M303 DFWKR

3590KR

D

OD

P

CE M

PR

Različi dostupni modeli WWS pla ormi

DGT60


Glavne prednosti Raznovrsna i jednostavna primena WWS platforme su odlična alternativa klasičnim, fiksnim mernim sistemima (poput kolskih vaga), posebno kada je reč o merenju vozila, kada korisnik treba da: ● Napravi mernu stanicu za kratko vreme i na bilo kojoj površini. ● Proveri težinu materijala koji se transportuje vozilima. ● Izvrši neograničen broj dnevnih merenja, bez upotrebe kolskih vaga. ● Meri u ograničenim periodima (žetva, usevi, itd.). ● Potvrdi težinu svakog pojedinačnog točka, svake osovine i sve te različite težine sabere u težinu vozila. ● Meri u malom prostoru.

Laka za transport Smanjena težina i ergonomične drške čine WWS platforme lake za transport; WWSD i WWSE platforme imaju i točkiće koji još više olakšavaju njihovo pomeranje.

WWSB

WWSC

WWSD / WWSE

Pogodna za dinamičko merenje WWS platforme, u kombinaciji sa 3590KR indikatorom, omogućavaju pravljenje dinamičkih mernih sistema, sa automatskim dobijanjem težina osovina i računanjem ukupne težine vozila.

WWS instalirana ravno sa podom, za dinamičko merenje>>

Izveštaji podešeni po meri

Opcije

ALIBI Memorija (memorija koja pamti svako merenje bez mogućnosti brisanja)

GPRS Modul (prenos preko GPRS‐a na FTP server)

Termalni štampač sa memorijskom kar com


Raznovrsnost primene Jedna platforma: WWSDRF platforme mogu se upotrebiti pojedinačno kao klasične podne vage za merenje kontejnera, boca, kanti, itd. Sistem sa više platformi: WWSDRF platforme se mogu povezati u mrežu zbog merenje vozila i teških uređaja sa više različitih tačaka oslonca. Indikator će sakupiti sve podatke o težinama i odštampati ih ili poslati na PC. Dozirni sistem: Moguće je upravljati doziranjem materijala u vozilo na više platformi uvezanih u mrežu 3590EKR Sa 3590EKR serijom indikatora je moguće upravljati sa do 16 platformi, sa različitim funkcijama u zavisnosti od softvera koji se primenjuje. ‐ AF03: primena za ulaznu/izlaznu robu sa bazom podataka i programabilnim formatom štampe. ‐ AF08: primena za merenje točkova/osovina sa računanjem centra gravitacije, sa 15 slobodnih tekstova za snimanje registracionih tablica, registracija, itd.

4 osovine

2 osovine

8 osovina

WWS platforme mogu biti upotrebljene i za merenje specijalnih vozila sa više od 8 osovina. Preko DFWKRPRF mernog indikatora u kombinaciji sa ''MSTSLV'' opcionim softverom moguće je upravljati sa do 20 platformi, sa snimanjem težine svakog točka i računanjem ukupne težine vozila DFWKRPRF

10 osovina


Merni moduli za nivelisanje WWSELM MODUL

WWSELM KOMPLET

Upotreba mernih modula u realnoj primeni i faze merenja


Modeli Modeli

Kapacitet (kg)

:iledoM Podela (kg)

HR podela (kg)

standardna podela

podela visoke rezolucije

Podela (kg)

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

D A

B

C

Fotografije u realnoj primeni

Elmer Profesional d.o.o. Reljkovićeva 52 a, 21132 Petrovaradin, Srbija T +381 21 475 80 20 F +381 21 64 33 589 office@elmerpro.com www.elmerpro.com

© 2013 Elmer Profesional All Rights reserved / Sva prava zadržana

Kako Vam možemo pomoći?

+381 (0) 21 475 80 20 www.elmerpro.com

WWS merne ploce  

WWS ‐ mobilne, merne platforme se koriste kod svih primena gde je neophodno brzo i jednostavno merenje veoma teških mašina sa različitim tač...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you