Page 139

LEFT

After removing the wall that divided it from the living room, the kitchen now gets ample sunlight and ventilation. BELOW

Distressed woodlook laminate from Lamitak and retro-inspired monochrome backsplash tiles come together harmoniously in the kitchen.

He says: “After talking to the owners, I understood that their lifestyle was very laidback and simple. I wanted to design something that isn’t very loud, but has a focal point.” The glass panels with its white borders bring attention to the space, while staying within the soft colour scheme. It doesn’t overpower the room. Connected to the study is the master bedroom, where the younger couple sleep. The designer built a custom wardrobe for the room and “alternated the direction of the laminates, so it looks different”, says the wife. The original door to the master bedroom – located along the corridor – was also sealed when the space was connected to what is now the study. The renovation works added up to about RM135,000 (excluding fixtures and furniture).

text ANGELA LOW photography VERNON WONG art direction KAFFY TAN

139

Profile for ellocobuki

Jajjajajakkaplk  

Jajjajajakkaplk  

Advertisement