Page 1

Το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό παιχνίδι Οι μαθητές της Στ’ τάξης του 29ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους ηλεκτρονικά παιχνίδια. Σχολικό έτος: 2012-2013


Miss blue eyes The Mummy!!! Ο συναρπαστικός και περιπετειώδης Jack μαζί με την ανταγωνιστική Souse, προσπαθούν να σώσουν την πολυπληθή Αίγυπτο, το 1922, από την θυμωμένη μούμια του Φαραώ, που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση. Με μοναδικά εφόδια το λιγοστό πόσιμο νερό και τα ‘’εκρηκτικά‘’ όπλα , πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ζωντανές μούμιες, τις πονηρές και θανατηφόρες παγίδες του Φαραώ, τα ανατριχιαστικά πλάσματα και τέλος να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ίδιο τον Φαραώ. Με την εξυπνάδα τους και την πονηρία τους πρέπει να αντιμετωπίσουν όλα τα πονηρά και σαρκαστικά εμπόδια που τους περιμένουν. Σε κάθε εμπόδιο οι ήρωες έχουν κι ένα διαφορετικό συναίσθημα. Σε κάθε ήττα πάντα κάνουν μια λυπημένη γκριμάτσα σαν μίμοι. Όταν νικάνε χοροπηδούν σαν χαζοχαρούμενα και ουρλιάζουν σαν σοπράνο. Το παιχνίδι τελειώνει όταν οι ήρωες καταφέρουν και νικήσουν τον πανίσχυρο Φαραώ.

μας


Zoe Το νερό και η φωτιά Ένα από τα πιο αγαπημένα μου ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι το νερό και φωτιά. Το παιχνίδι αυτό είναι δωρεάν και συμμετέχουν ένα αγόρι με την μορφή φωτιάς και ένα κορίτσι με την μορφή νερού. Ο σκοπός τους είναι να κερδίσει ο καθένας τους δικούς του κρυστάλλους. Στο παιχνίδι υπάρχουν τρία επίπεδα, όπου το καθένα έχει περίπου από 33 πίστες. Όσο πηγαίνεις σε μεγαλύτερη πίστα, τόσο το παιχνίδι δυσκολεύει. Η φωτιά και το νερό δεν έχουν κανένα εφόδιο, όμως υπάρχουν πολλά εμπόδια, έτσι αυτά για να τα προσπεράσουν πρέπει να πηδήξουν από πάνω τους. Κάθε φορά που κερδίζει η φωτιά ή το νερό χαμογελάει το ανθρωπάκι που έχει μία από τις μορφές αυτές, όμως πολλές φορές γίνεται το αντίθετο . Το παιχνίδι τελειώνει νε το να περάσεις όλα τα επίπεδα. Τότε σου ανακοινώνει ποιος κέρδισε τους περισσότερους κρυστάλλους και έτσι αυτός βγαίνει και ο νικητής. Κάθε φορά που το ξαναπαίζω κι’ απ την αρχή, νιώθω ότι το παίζω πρώτη φορά, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ.


JANE’S HOTEL!!!! ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!... Στον υπολογιστή μου έχω πολλά και διασκεδαστικά παιχνίδια. Όμως, για’ μένα, ένα ξεχωρίζει. Λέγεται: Το ξενοδοχείο της Jane. Η Jane με τους συναδέλφους της πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να εξυπηρετήσει καλύτερα όλους τους πελάτες που έχει. Πρέπει δηλαδή να τους πηγαίνει

τα

καθαρίστρια

αναψυκτικά, να

τους

το

τηλέφωνο

καθαρίζει.

Είναι

και

η

πολύ

κουραστικά όλα αυτά για την Jane, αφού μετά από κάθε πίστα , αγοράζεις και άλλα πράγματα. Παράλληλα, η Jane και οι συνεργάτες της έχουν ανταγωνισμό με ένα άλλο ξενοδοχείο που προσπαθεί κι αυτό πολλούς πελάτες όπως η Jane. Το άλλο ξενοδοχείο κάνει πολλές επιθέσεις εναντίον της Jane. Στο τέλος της κάθε πίστας βγαίνουν όλοι οι υπάλληλοι,

χαίρονται

και

χειροκροτούν.

Για να

τελειώσει η κάθε πίστα, πρέπει όλοι οι πελάτες να φύγουν χαρούμενοι κι ευχαριστημένοι.


Το αγαπημένο μου ηλεκτρονικό παιχνίδι Καστράτο 102 Το ηλεκτρονικό παιχνίδι που μου αρέσει πάρα πολύ είναι το dragensang. Μέσα σ’ αυτό υπάρχουν μάγοι, τοξότες και πολεμιστές. Έχουν αποστολή να σκοτώσουν τα ζωντανά πλάσματα που απειλούν τον πλανήτη. Στη διάθεση τους έχουν μαγικά ραβδιά, τόξα, σπαθιά και ασπίδες. Οι παίκτες του παιχνιδιού

φαίνονται

θυμωμένοι

γιατί

τα

πλάσματα

εισέβαλαν στον κόσμο τους. Μερικές φορές κάποιοι παίκτες πηγαίνουν και σε αρένα για να προπονηθούν με αποτέλεσμα να γίνουν καλύτεροι στο παιχνίδι. Μπορείς να φτιάξεις ομάδα μαζί με τους φίλους σου και να πηγαίνετε σε διάφορες αποστολές .Είναι δωρεάν και επίσης έχει ένα μέρος που μπορείς να ξεκουράσεις τον παίκτη σου και να αγοράζεις μαγικές, μαγικά ραβδιά κ.τ.λ Το παιχνίδι τερματίζεται όταν όλα τα φαντάσματα, τα τέρατα και οι άτλαντες σκοτωθούν.


The guitar hero man Στον ελεύθερό μου χρόνο παίζω ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το αγαπημένο μου είναι το ‘’Call of Duty2, Modern Warfare’’. Οι ήρωες του παιχνιδιού είναι οι Αμερικάνοι και πολεμούν τους Γερμανούς στη Γαλλία, στο Μαρόκο, στη Λιβύη και στη Γερμανία το 1940 έως το 1946. Η αποστολή τους είναι να σκοτώσουν όλους τους Γερμανούς και να περάσεις όλες τις πίστες, αλλά όταν χάνεις είναι λίγο λυπηρό αλλά σε ξαναβγάζει από εκεί που είχες κάνει αποθήκευση την τελευταία φορά. Με τα όπλα που έχουν στην κατοχή τους πρέπει όρθιοι, καθιστοί ή μπρούμυτα να σημαδεύσουν με τα όπλα και να πυροβολήσουν εκεί που έχουν στοχεύσει. Το παιχνίδι τερματίζεται όταν περάσεις όλες τις πίστες. Είναι ένα καλό και βίαιο παιχνίδι για αγόρια.


Πάκλας

Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το left 4 dead. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να σκοτώσεις τα ζόμπι και να περάσεις τις πίστες. Οι ήρωες του παιχνιδιού είναι ο Μπιλ, Ζωή, Φράνσις, Λούις. Το παιχνίδι είναι ομαδικό και υπάρχουν πέντε διαφορετικών ειδών ζόμπι. Υπάρχουν όπλα, σφυριά, χειροβομβίδες, μολότοφ, μαχαίρια, επίσης έχουν και αστυνομικά αυτοκίνητα και τα όπλα που όταν τα ακουμπάς έχουν συναγερμό που ειδοποιούν τα ζόμπι ότι έρχονται εισβολείς. Η τελευταία πίστα είναι πολύ ωραία άλλα και πολύ δύσκολη. Σε κάποια στιγμή φωνάζεις στο μικρόφωνο «παραδοθείτε ζόμπι» και αμέσως έρχονται πάρα πολλά ζόμπι.


Nick 274 Αυτόν τον καιρό έχω αγοράσει ένα παιχνίδι για τον υπολογιστή που μου αρέσει πάρα πολύ και το λένε “Most Wanted”. Το Most Wanted είναι ένα παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό, που όλο το θέμα είναι για αυτοκίνητα! Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να περάσεις τις πίστες ανταγωνιζόμενος με δύσκολους αντίπαλους ή σκοτώνοντας τους αστυνομικούς που σε κυνηγάνε με τα περιπολικά τους ή τα τζιπάκια τους. Όμως είναι επίσης δύσκολο γιατί υπάρχει και κίνηση που πηγαίνει υπερβολικά αργά. Το μόνο που σε βοηθάει είναι κυρίως η καλή οδήγηση αλλά και το έξτρα nitro προσφέρει, που σε κάνει να πηγαίνεις πιο γρήγορα. Όταν σε κυνηγάνε οι αστυνομικοί υπάρχουνε και βενζινάδικα, έργα και κάτι άλλα που μπορείς να τα διαλύσεις και να σκοτώσεις τα περιπολικά . Επίσης για να ξεφύγεις από τους αστυνομικούς, μπορείς να κρυφτείς σε κάτι μυστικά μέρη ή να περάσεις την κίνηση από σύντομα δρομάκια ή από κάτι άλματα στον δρόμο! Αυτό το παιχνίδι τερματίζεται μόνο αν τελειώσεις όλα τα επίπεδα και νικήσεις όλους τους αντιπάλους. Για εμένα, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στον υπολογιστή!!!


Fairy Tα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι η αγαπημένη μου ασχολία στον ελεύθερο μου χρόνο . Για αυτό και στον υπολογιστή μου έχω πολλά διαφορετικά παιχνίδια . Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το ANGRY BIRDS. Τα διάφορα και ανταγωνιστικά πουλάκια προσπαθούν να σώσουν τα αλλά πουλάκια από τα γουρουνάκια . Τα εφόδια τους είναι μόνο μια σφεντόνα και ανταγωνιστικές τους δυνάμεις, όπως η εξυπνάδα τους και η ικανότητα τους να πετάτε. Με τις δύσκολες πίστες που συναντούν πρέπει να σώσουν τους φίλους τους . Κάθε φορά που χάνει μια πίστα τα γουρουνάκια είναι πολύ χαρούμενα και έτσι δείχνουν την υπερηφάνεια τους . Το παιχνίδι τελειώνει όταν περάσεις όλες τις πίστες.


Call of duty Black ops ΙΣΟΒΙΤΗΣ.191 Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι η αγαπημένη μου ασχολία. Τον ελεύθερο μου χρόνο, παίζω το Call of duty Black ops Το Call of duty Black ops έχει σχέση με πόλεμο, ζόμπι και αποστολές (είναι βίαιο, έχει δυνατή γλώσσα και είναι 18+). Το αγαπημένο μου σκέλος είναι οι αποστολές. Οι χαρακτήρες ειναι,o Woods,o Mason,o Bowman,o Brooks και ο Reznov. Αυτοί είναι παράνομοι βίαιοι που προσπαθούν να σκοτώσουν τους τελικούς αρχηγούς των Γερμανών, τον Κάστρο και τον Ντραγκοβιτς. Οι χαρακτήρες κυκλοφορούν με όπλα, μαχαίρια, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Η πρώτη τους αποστολή ήταν σε ένα μπαρ στις 6 Νοεμβρίου του 1986. Τότε άρχισε η περιπέτεια και η παρανομία. Όταν προσπαθούν να κάνουν κάτι φτάνουν αμέσως στα ακρα,ριχνουν πυραύλους σε στρατιωτικές βάσεις για να τους κλέψουν όλο τον βαρύ οπλισμό. Ο Mason την Μ60 όπως και ο Woods. O Brooks την RPG όπως και ο Bowman. Με αυτά τα όπλα μπαίνουν μέσα και τους σκοτώνουν όλους. Μετά παίρνουν Μ74 για να σκοτώσουν τους στρατιωτικούς. Οι χαρακτήρες έχουν ανέκφραστα πρόσωπα /συναισθήματα και ψυχρό βλέμμα και μπορείς να καταλάβεις ότι δεν δείχνουν έλεος. Το παιχνίδι τερματίζεται μόλις οι χαρακτήρες σκοτώσουν τον Κάστρο και τον Ντραγκοβιτς, παίρνουν προαγωγή και τους προσφέρουν να πάνε στις ειδικές δυνάμεις αλλά ο Mason σκοτώνει τον διοικητή και αρχίζουν πάλι οι παρανομίες. Το παιχνίδι αυτό είναι το αγαπημένο μου γιατί έχει πολλή δράση , παρανομία και σε αφήνει σε αγωνία για το τι θα γίνει στην επόμενη αποστολή.

Ilektronika paixnidia  

Sxoliki ergasia

Ilektronika paixnidia  

Sxoliki ergasia

Advertisement