Page 1

infobulletin Sanidrõme

GRATIS HUUR MOBIELE

BADKAMER!* bij aanschaf complete

BADKAMER! (voorwaarden: zie achterzijde)

Haal uw Sanidrõme vakman in huis en kies voor zekerheid en betrouwbaarheid Overweegt u een nieuwe badkamer of toiletruimte? Laat het volledige traject van advies, ontwerp, sloop, installatie tot en met oplevering over aan Sanidrõme, als betrouwbare partner die u volledig ontzorgt, zekerheid en service biedt. Wij leveren goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

7/8 februari Grandioze

showmodel

uitverkoop

sfeerhaarden

PROFITEER

NOG STEEDS

VAN

6%

btw op vakkundige

installatie!

IN DEZE UITGAVE: Thermic radiatoren | Puris badkamermeubelen Bette douchevloeren | GRATIS badkamerideeënboek

showroom, advies, ontwerp, installatie


Thermic Comfort Collection: betaalbare topkwaliteit Kan warmte spaarzaam én duurzaam zijn? Aangenaam om te voelen én mooi om naar te kijken? Stijlvol en toch budgetvriendelijk? Thermic verenigt al deze kwaliteiten en voordelen in een vernieuwd assortiment designradiatoren: de Comfort Collection. Zes verticale topmodellen vormen een verrijking voor elke leefomgeving met de garantie van een superieure kwaliteit voor een betaalbare prijs. Uiteraard verzorgt Sanidrõme voor u de vakkundige installatie van deze radiatoren, zodat u er weer warmpjes bijzit.

Puris badkamermeubelen voor ieders budget Opbergruimte is een must voor elke badkamer. Geen rondslingerende spullen, maar alles netjes opgeruimd. Ook met Puris badkamermeubelen haalt u topkwaliteit in huis tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt Puris een breed assortiment losse kasten, onderkasten, spiegels en spiegelkasten die met keramische wastafels van Keramag Design en Villeroy & Boch gecombineerd kunnen worden.

A t/m Z of alleen leveren ®

badmeubelen voor uw

badkamer

Welkom in onze wereld van de betere badkamer. Voor u een investering waar u de komende jaren zorgeloos van wilt genieten en die daarom vraagt om een vakkundige benadering. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring. Wij zorgen ervoor dat de badkamer van uw dromen van A t/m Z wordt gerealiseerd, inclusief eventuele bouwkundige werkzaamheden en een veilige installatie. Maar uiteraard behoort het leveren van sanitair en tegels zónder installatie ook tot de mogelijkheden.


Bestel de betere badkamer nu ook online! U kunt de betere badkamer nu ook bestellen via onze webshop. Met dezelfde kwaliteit, service en garantie die u in de showroom van ons krijgt. En altijd inclusief vakkundige montage! Want daarin maken we het verschil ten opzichte van andere online aanbieders. Neem snel een kijkje op

shop.sanidrome.nl

Inclusief

vakkundige

montage!

Badkamerrenovatie extra aantrekkelijk door verlaagd btw-tarief De overheid heeft tijdelijk het btw-tarief op installatiekosten verlaagd van 21 naar 6%. Het verlaagde btw-tarief geldt voor woningen ouder dan twee jaar en de werkzaamheden moeten afgerond zijn v贸贸r 31 december 2014.

Ga voor inspiratie en meer informatie over ons assortiment, online ontwerpprogramma, trends, badkamerstappenplan en tips naar onze website

www.sanidrome.nl

Comfortabel douchen op BetteFloor Side De BetteFloor douchevloeren van staal/emaille zijn huidvriendelijk, schoon en stabiel. Desgewenst kunnen deze voorzien worden van antislip om uitglijders te voorkomen. Met BetteFloor wordt douchen echt genieten. De nieuwe BetteFloor Side biedt een voegloze en onderhoudsarme douchevloer met drempelloze instap en afvoer aan de zijkant. Voorzien van rechte hoeken sluit deze douchevloer met een smalle siliconenvoeg vlak aan op de tegels. Is verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor de douchevloer harmonisch kan worden afgestemd op de tegelvloer.

Interesse in de Sanidr玫me nieuwsbrief? Meld u aan op

www.sanidrome.nl/nieuwsbrief en blijf op de hoogte van o.a. noviteiten, acties en trends.


7/8 februari Grandioze

Uw installatiewerk Al 40 jaar in goede handen uw installatievakman!

showmodel

uitverkoop

Naast de nieuwbouw en verbouw van badkamers kunt u bij ons terecht voor gas-, water- en verwarmingsinstallaties. Wij hebben met de eenVen eigen erkend installatiebedrijf onze kennis enbestaat, kunde Van is een familiebedrijf dat inmiddels 40 jaar in huis voor onderhouden ende beheren van waarvan 20 het jaar aanleggen, als lid van Sanidrõme voor verkoop en installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe installatie van de betere badkamer. Daarnaast hebbencv-ketel, wij onze waterleiding, vloerverwarming riolering. leveren onze kennis en kunde in huis op hetofgebied vanWij gas-, wateren diensten zowel aan particulieren bedrijven. als zakelijke markt. verwarmingsinstallaties voor zowel als de particuliere

sfeerhaarden

Korte en heldere communicatie binnen ons bedrijf In onzelijnen showroom presenteren wij naast badkamers eenzorgen mooie voor eensfeerhaarden goede afstemming meten devloertegels opdrachtgever. Vanwege onze collectie en wandvoor het hele huis. jarenlange wij udoor de service en garantieen die u van De haardenervaring wordenbieden vakkundig ons geïnstalleerd echte vakmensen magvan verwachten. Vraag om advies desgewenst voorzien een ombouw metvrijblijvend buitenafwerking of een offerte. naar keuze. Op het gebied van tegels adviseren wij u graag bij uw uiteindelijke tegelkeuze. De uitvoering van het tegelwerk is bij onze ervaren tegelzetters in goede handen.

sfeerhaarden

installaties

Haal Ideeënboek inspiratie uit ons “BadkamerBreed” ideeënboek “BadkamerBreed” geheel vernieuwd!

tegels

GRATIS verkrijgbaar

in onze

De nieuwste editie van ons magazine “BadkamerBreed” met o.a. inspirerende foto’s, reportages en ontwerpideeën ligt GRATIS voor u klaar in onze showroom.

showroom!

Onze U bentmobiele van badkamer harteuitkomst biedt welkom! Tijdens Onze showroom een badkamerrenovatie is ingericht om kunt u te inspireren u uw badkamer en informeren. soms tot Udrie bent weken dan ook niet gebruiken. van harte welkom Wij bieden voordaarvoor een vrijblijvend de oplossing: bezoek.de Wijmobiele gaan vervolgens badkamer!graag Compleet met met u in gesprek warm envoor koudeen water, deskundig toilet, wastafel, en eerlijkdouche, advies om verwarming de badkamer, en te toiletruimte plaatsen in vrijwel of wellnessruimte elke tuin. Bijvan aanschaf uw dromen van een te realiseren. complete badkamer inclusief installatie in februari en maart bieden wij deze zelfs GRATIS aan!

GRATIS HUUR MOBIELE

BADKAMER!*

Het Groen 2, 5511 AE Knegsel, T (040) 205 16 06 vandeven@sanidrome.nl, www.sanidrome.nl/vandeven

ll a ti e

dig e in

1-2014

un

BADKAMER!

sta

gesloten 09.30 - 17.30 uur 09.30 - 17.30 uur 09.30 - 17.30 uur 09.30 - 17.30 uur 09.30 - 16.00 uur

40 jaar

va kk

ma. di. wo. do. vr. za.

Al

bij aanschaf complete

Sanidrome van de Ven - Flyer 1-2014  

Flyer 1-2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you