ELLE JUNI

Page 1


ELLE

goodiebag

En Christian Louboutin-taske og Mac-produkter til en samlet værdi af 9.965 kr. SVAR PÅ SPØRGSMÅLET: Hvor ligger Skandinaviens første Christian Louboutin-butik? Send ELK CHR A for Rødby eller ELK CHR B for Grønnegade til 1266.

LOUBOUTIN-TASKE & MAC-PRODUKTER CHRISTIAN LOUBOUTIN

Franske Christian Louboutin er mest kendt for sine tårnhøje og humoristiske sko med røde såler. De blev verdenskendt, da Sex and the City-feberen var over os alle, men er langtfra gået under jorden siden. Louboutin har netop åbnet den første butik i Skandinavien i Københavns helt egen Grønnegade, og hans sko er stadig på alverdens kendisfødder, især Gossip Girl-stjernen Blake Livelys, som han endda har opkaldt en sko efter. Med lækkert fodtøj følger selvfølgelig tasker, og Christian Louboutin har et lækkert og stilsikkert udvalg. Denne måneds goodiebag er i sort læder med rå sølvnitter og er stor nok til at rumme badetøj og håndklæde, hvis du skal på stranden, eller lidt ekstra, hvis du tager et weekendsmut til en storby eller på festival. Uanset hvor turen går hen, vil du blive lagt mærke til med denne cool taske, som også er en af Christian Louboutin-kontorets favoritter. Se mere på Christianlouboutin.com eller i butikken i Grønnegade 6. ’THE MORRIGAN’, 45x25 cm, VÆRDI 7.420 KR.

MAC

Bag de tre bogstaver gemmer sig ordene Makeup, Art og Cosmetics – og det beskriver på bedste vis, hvad mærket handler om. For Mac-makeup blev i 1984 skabt til professionelle makeupartister, der krævede bedre, mere holdbare og mere kreative makeupprodukter til brug for komplicerede fotoskydninger. Rygtet løb, og Mac blev hurtigt allemandseje, da den almindelige forbruger også så fordelen i mere holdbarhed, mere farve og uendelige, kreative muligheder. Se mere på Maccosmetics.dk. Du kan vinde nogle af Macs produkter her: ’Superslick Liquid Eyeliner’, 165 kr. ’Prep + Prime Lash Primer’, 135 kr. ’Haute & Naughty Mascara’, 175 kr. ’Cremesheen Glass’, 175 kr. ’Prep + Prime Lip Primer’, 140 kr. ’Pro Longwear Lip Crème’, 165 kr. ’Fix+’, 100 ml, 150 kr. ’Gentle Off Eye And Lip Makeup Remover’, 100 ml, 145 kr. ’Careblend Oil’, 8 ml, 170 kr. ’Mineralize Blush’, 185 kr. ’Mineralize Skinfinish/Natural’, 215 kr. ’Eye Shadow Quad’, 395 kr. ’Pigment’, 180 kr. ’Paint Pot’, 150 kr. VÆRDI I ALT 2.545 KR.

SIDE 24

Tekst Redaktionen Foto PR Produktfoto PR Psst ... Når jeg deltager i konkurrencen, accepterer jeg samtidig at modtage flere spændende nyhedsbreve og tilbud om medieprodukter, analyser, skønheds- og livsstilsprodukter, events mv. fra Aller Media A/S via brev, telefon og e-mail. Læs mere på side 20.

Pris 12 kr. + alm. sms-takst. Se sms-betingelser på side 20.


ELLE

celebstil

FARVE-FANS

LILLA, PINK, GRØN og ORANGE. Sommerens hotteste tendens er FARVERIG, og kendisserne er allerede godt i gang. Lur dem tricket af, og gå REGNBUEN ud! Skuespillerinden Amanda Seyfried sætter en chunky statementhalskæde til sin smukke lilla Lanvin-kjole.

Gucci viste et af sæsonens hotteste blokfarve-looks, som her på House-skuespillerinde Olivia Wildes.

Skjorte, Reiss, 850 kr.

Juno-skuespillerinden Ellen Page har valgt en grøn kjole med cut-outdetaljer og holder resten helt enkelt.

Bukser, Filippa K, 1.100 kr.

Drew Barrymore er en solens gudinde i sin gulvlange kjole fra Jil Sander tilsat casual, bølget hår.

Kjole, Vero Moda Very, 700 kr.

Victoria Beckham i en appelsingul kjole med trekvartærmer fra sin egen kollektion.

Vær ikke bange for at kombinere markante kontrastfarver, som skuespillerinden Camilla Belle i Gucci fra top til tå.

At gå i farver behøver ikke være vildt og prangende. Melancholia-aktuelle Kirsten Dunst beviser, at du sagtens kan være klassisk og elegant i en dyb juvelfarve.

Brug sorte accessories og guldsmykker til den koboltblå farve for et klassisk look som skuespillerinden Emma Roberts.

SIDE 26

Jennifer Garner har valgt en skrigpink Roland Mouret-kjole med fine detaljer og tårnhøje Louboutin-sko med de karakteristiske røde såler.

Vælg rød, hvis du er til det vampede look, som model Dree Hemingway, og brug accessories med nitter, røde læber og uglet hår for at give looket et rocket twist.

Tekst & Styling Josephine Aarkrogh Foto Allover Press Produktfoto PR

Gør som skuespillerinden Diane Kruger og hold stilen enkel, når du vælger en kjole i en stærk farve. Brug accessories i neutrale farver, så al opmærksomhed er på kjolen.


J I L S A N DE R

trend

CÉLINE

MAXMARA

CÉLINE

V E R S AC E

CÉLINE

ELLE

HIGHLIGHTS

I S A BE L M A R A N T

LANVIN

CÉLINE

MARNI

Giv det sporty look ekstra energi og liv med glimt af pang farver, der tangerer til det neon.

FUNKTIONELLE APPLIKATIONER

MARNI

CÉLINE

MARNI

P ROE N Z A S C HOU L E R

C H L OÉ

Net, lynlåse, plastiksmykker og elastikbælter – you name it, bare det er funktionelt!

FEMININE DETALJER

into the blue

DETALJERNE

MAXMARA

LANVIN

MARNI

MARNI

For et sporty-chikt look, skal du gå efter feminine detaljer som flæser og figursyet snit – gerne i form af en kjole eller nederdel.

NEOPRENLIGNENDE MATERIALER

Skal det være ægte neosport, skal det være bodyconscious all the way … a la en dykkerdragt, der smyger sig til kroppen.

SIDE 32


ELLE

trend

Bikini med flæser: Top, 99 kr. Trusser, 79 kr. Begge fra H&M.

Sweater, Marimekko, 799 kr.

Plastikhalskæde, H&M, 79 kr.

Stumpegamacher, Acne, 900 kr.

Top med flæsekant, Zara, 399 kr. Strømper, Gallo hos Holly Golightly, 195 kr.

Ur, Swatch, 300 kr.

Plastikarmbånd, H&M, 69 kr.

Læder-net, Marni, 5.000 kr.

Ballerinaer i PVC, Jimmy Choo hos Net-a-porter.com, 1.040 kr.

into the blue Kjole med elastikbælte, Marc Cain, 1.595 kr.

SHOP TRENDEN

For sommerens mest sporty look skal du gå efter neoprenlignende materialer, der fremhæver figuren, glimt af pang farver og funktionelle detaljer.

Shorts, Hugo/Hugo Boss, 1.299 kr.

Bælte, Sziggy, 295 kr.

Sandaler i pvc, Marc By Marc Jacobs, 1.095 kr.

SIDE 33


ELLE

charlotte

”Jeg er bange for alt! Det er derfor, det her job er så spændende; jeg har så mange grænser, som hele tiden bliver skubbet lidt. Selv når det synes let, er det for mig altid at blive skubbet lidt.” CHARLOTTE GAINSBOURG OM AT VÆRE SKUESPILLER

SIDE 42


Tekst Marie Louise Wedel Bruun Foto Matthew Brookes/Trunkarchive/Bulls, Kurt Iswarienko/Trunkarchive/Bulls, Allover Press, PR

ELLE

charlotte

CHARLOTTE FOR EVER Skuespillerinden, musikeren og stilikonet CHARLOTTE GAINSBOURG er netop nu aktuel i Lars von Triers nye film, Melancholia. ELLE mødte den franske superstjerne, der viste sig at være noget så selvmodsigende som en tryghedsnarkoman, der kan lide at få skubbet til sine grænser – bl.a. af vennen og Balenciaga-designeren Nicholas Ghesquière. Hun er født med ikonstatus og er det nærmeste, den franske republik kommer på en kongelig. Som datter af to charmerende provokatører, det franske musikgeni Serge Gainsbourg og den engelske skuespiller m.m. Jane Birkin, har Charlotte Gainsbourg en genetisk arvemasse, der forpligter mere end de flestes. Det ville kunne tage pippet fra enhver, og langt de fleste kendis-børn bliver da heller ikke meget mere end deres forældres hvileløse afkom, men Charlotte er af en anden støbning. Hun er både skuespiller og musiker af egen ret, senest bevist med et succesfuldt samarbejde med den danske provo-filmskaber Lars von Trier. Et samarbejde, der indbragte hende en Guldpalme for bedste kvindelige hovedrolle i Antichrist (2009). Nu er succesparret aktuelle igen, denne gang sammen med et helt hold af andre skuespillere, bl.a. Kirsten Dunst og Kiefer Sutherland, med filmen Melancholia. Charlotte Gainsbourg gjorde det ellers ret klart efter Antichrist, hvor grænseoverskridende en oplevelse det havde været. Filmen indebar dels temmelig mange nøgenscener, dels fungerede den som en rejse ind i de inderste og mørkeste afkroge af menneskesindet i sin skildring af to mennesker, der havde mistet deres barn på meningsløs vis. Alligevel tøvede hun ikke med at filme med von Trier igen. Denne gang var holdet også meget større. Det var, fortæller hun, mærkeligt at skulle vænne sig til forskellen, men omvendt synes hun kun, det gjorde det interessant, at filmen ikke blev en gentagelse af den forrige: ”Det var vidunderligt. Han er bare så utrolig at arbejde sammen

med. Det er så interessant. Oplevelsen er så anderledes, og det var bare så meget det værd. Jeg så netop filmen her til morgen, og jeg kunne virkelig godt lide den. Almindeligvis er man forlegen over sig selv og kritiserer det, man har lavet. Men med Lars’ film – pga. den måde, han klipper den på – er der altid noget at lægge mærke til. Noget interessant i det, han vælger – han vælger altid meget sande øjeblikke; det virker altid meget ægte.” Og du havde ingen betænkeligheder ved at arbejde sammen med ham igen? ”Hvis jeg havde ét ønske, var det at arbejde sammen med ham igen!” På trods af de følelser, du gik igennem sidst? ”På grund af de følelser. Fordi det var så stærkt. Jeg tror, at når man er skuespiller, vil man bare tilbage til de steder. Det er det spændende. Det bliver til et meget kedeligt job, hvis du kun opsøger de trygge steder, roller, du ved, du kan spille … Den sikkerhed er ikke en del af jobbet.” Er du overhovedet bange for noget? ”Jeg er bange for alt! Det er derfor, det her job er så spændende; jeg har så mange grænser, som hele tiden bliver skubbet lidt. Selv når det synes let, er det for mig altid at blive skubbet lidt.” Tager du så de nye grænser med dig, når filmen er overstået? ”Jeg har en tendens til at glemme alt,” Hun griner. “Det er det samme med mit privatliv. Jeg sletter dårlige minder – jeg glemmer. Så når en rolle er færdig … Der er altid en form for depression efter en film. Fordi det altid er stærkt, du møder menne-

SIDE 43


ELLE

fashion music baby ANNIE LENNOX (80) Det kan godt være, at Balmain har krediteret en del af inspirationen til Michael Jackson, men når man ser Annie Lennox i læderbukser, hvid skjorte og nittebesat læderjakke med store skuldre, kan man vist ikke være i tvivl om, at hun også har været et ikon for modehuset. Sangerinden fra Eurythmics er desuden mester i det androgyne, men sexede menswear-look.

ALISON MOSSHART e Moss’ forlovede, (00 til nu) Sammen med Kat art kernen i The ssh Jamie Hince, er Alison Mo Dead Weather jekt pro re nye det Kills, men også i . sammen med Jack står Alison i front, men her bla n er indbegrebet Hu . pes White fra The White Stri d stramme jeans og af gennemført rock-chick, me bla. været kampagnelæderjakke – og så har hun & Voltaire. ig Zad model for

BJÖRK (90 til nu) Den islandske alf med den meget genkendelige stemme har siden starten af 1990’erne krævet opmærksomhed, både for sin musik og for sin stil. Prikkede øjenbryn, fjerøre, svanekjole og regnbueponchoer er blot en lille del af hendes stil-repertoire.

BETH DITTO (00) Det usandsynlige modeikon, der fik stjernestatus pga. sin silhuet. Gossipsangerinden er fast inventar på første række til diverse shows og har endda været på scenen til nogle af dem, bl.a. Jean Paul Gaultier S/S 2011. SIDE 60


ELLE fashion ELLE vignet music

baby

COURTNEY LOVE (90 + 00) Den skandaleomsuste sangerinde i bandet Hole og enke efter Kurt Cobain gav grunge-stilen et feminint, men smadret twist i 1990’erne, med lasede blondekjoler og udtværet rød læbestift. Men i 00’erne var plastikoperationer og couturekjoler med til at give hende en plads på de røde løbere (selv om hendes opførsel dog ikke er holdt op med at være skandaløs).

CHER (60 – 70 – 80) Rygtet siger, at amerikansk Vogues chefredaktør Diana Vreeland mødte Cher backstage til en fest for Jacqueline Kennedy i 1967, gik direkte over til hende, satte sin hånd på Chers hoved og sagde ”Skat, du har et spidst hoved. Du er virkelig smuk!” På det tidspunkt var Cher og Sonny ægte hippier, med trompetbukser og tunikaer, men da fotografen Richard Avedon tog billeder af hende i smukke rober, blev hun hurtigt til et glamourøst modeikon.

DEBBIE HARRY

CYNDI LAUPER (80) 80’er- genbrugs- chik. Stor inspiration for en del af Carries looks i Sex & The Cit y-serien.

(80) Blondie-sangerinden, der med det afblegede hår og den mørke makeup fik læderjakke og stramme jeans til at være topmålet af stil – og stadig er inspiration for enhver rock-chick med respekt for sig selv.

ELLY JACKSON / LA ROUX (nu) Den britiske sangfugl, der står forrest i La Roux, fører den androgyne stil videre, med smalle suits og jeans – og den røde signatur-frisure. Vi er sikre på at se meget mere til hende fremover.

FLORENCE WELCH GRACE JONES

(nu) Til Mulberry’s S/S 2011-show i New York havde alle modellerne rødt hår, i samme frisure som Florence Welch, frontfiguren i Florence & and the Machine, som da også stod for soundtracket. Men hun er ikke den første red-head, der har bundet blomster om mikrofonstativet, Shirley Manson fra Garbage gjorde det samme i 1990’erne.

(80) Med den vildeste krop, en dyyyyb stemme og den firkantede frisure var Grace Jones ikke blot muse for Andy Warhol, men for en hel generation af fest-folk. Hun ejede nærmest looket med buksedragt og bælte, og når det ikke var det, var det afslørende kjoler eller powersuits, der sad på den trænede stjerne. SIDE 61


ELLE

health kick

Thrilling Me Softly 3 spsk. jordbær (frosne) 3 spsk. hindbær (frosne) 2-3 æbler 1 banan (moden) 2 spsk. økologisk yoghurt naturel (0,5 pct.) De frosne bær (så får du køling af drikken uden at anvende isterninger) hældes op i blenderkanden. Æblerne juices på en saftcentrifuge og hældes over bærrene. Tilsæt banan-kødet og yoghurten, og blend hele blandingen. Du kan gøre konsistensen mere eller mindre smoothie-agtig ved at skrue op eller ned for mængden af bær og banan.

Månedens Health kick er lavet i samarbejde med Seedjuice.com. Vil du hellere yde end nyde, kan du købe den friskpresset hos Seed Juice, Skindergade 33, 1159 København K eller Købmagergade 29, 1150 København K. FÅS I TO STØRRELSER, TIL 42 KR. OG 48 KR. SI DE 14 0

Opskrift Henning Rosted/Seed Juice Foto Maria P. Styling Louise Lyngbo

PSST ... Du opnår det bedste resultat, når du anvender en helt moden banan. Umodne bananer smager ikke af noget.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.