Page 1

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt?


VIGSEL I vår unika miljö kan du viga dig, arrangera er bröllopsfest eller dem båda i kombination. Många väljer att viga sig i vår vackra äppelträdgård, en plats som fungerar bra för både de mindre och de större vigslarna. Äppelträdgården har faktiskt plats för flera hundra gäster vid en vigselcermoni. Kyrkligt eller borgligt är upp det er att avgöra. Vi garderar oss alltid för sämre väder genom att parallellt planera för vigsel inomhus. Ett snyggt tält kan också vara ett bra alternativ för att undvika eventuella regndroppar. I Ellas hus kan du i charmig miljö ta det lugnt och förbereda dig för vigseln. Kanske med en privat lunch och ett glas mousserande tillsammans med vigselföljet?


MOT TAGNING O. BRÖLLOPSFEST Oavsett om mottagning sker utomhus- eller inomhus finns flera vackra och unika miljöer att välja mellan. Allt med en röd tråd av lantligt och lyxigt. Vid middagssittning har vi tre lokaler att välja mellan. Vinkällaren och högtidsvåningen har två helt olika stilar, med har charmen gemensamt samt passar de mindre bröllopsfesterna. Större bröllopsfester är perfekta i stora restaurangen som har plats för upp till 175 gäster. Traditionellt sätt avslutas middagssittningen med ökat tempo vid dansgolvet. Dans, bar och mingel brukar pågå långt över midnatt. Precis som vid middagssittningen har vi även två dansgolv, ett för det mindre bröllopsarrangemanget och ett för upp till 175 gäster.


INGET SKER AV EN OLYCKSHÄNDELSE Ellagården är proffs på bröllopsarrangemang och har två personer anställda som koordinerar arrnagemangen. Båda med lång erfarenhet av bröllopsarrangemang. Men dem kan Du känna Dig trygg, från första kontakten till själva bröllopsdagen. På Ellagården får du alltid: - specialgjord meny för just ditt bröllop från vår köksmästare - dryckesförslag till menyn från vår sommelier - prova utvald meny - en unik och fräsch miljö - välja bland flera alternativ av lokaler och miljöer - flera koordinationstillfällen tillsammans med Ellagårdens koordinatorer - tips och råd om hur ditt bröllop blir ännu bättre - trygghet genom avbokningsmöjlighet hela vägen fram till bröllopsdagen - preliminärbokning, helt förutsättningslöst - ständigt uppdaterad dokumentation där du kan följa vart vi är i processen - maxbudget i god tid innan du bestämmer dig - tid att ägna dig åt det som är viktigt för dig Du betalar endast för mat och dryck. Service, lokal, teknik, arrangemang och dukning ingår alltid.

SÅ HÄR FUNGERAR DET... Så här fungerar det när du är intresserad av ett bröllopsarrangemang på Ellagården: - hör av Dig till oss via webb, e-post eller telefon för att göra en förfrågan... - någon av våra koordinatorer återkopplar till dig med mer information samt prisexempel... - önskar ni nu gå vidare med era planer, så träffar ni någon av våra koordinatorer på Ellagården för en visning av lokaler samt vi lyssnar av era tankar kring arrangemanget... - efter vårt möte är det dags att preliminärboka förutsättningslöst, eller boka definitivt... - nu träffas vi ett antal gånger under ordnade former fram tills själva bröllopsarrangemanget... Tänk på att alla kontakter med Ellagården är konfidentiella så länge ni så önskar, samt helt förutsättningslösa fram tills dess att ni önskar definitivboka arrangemanget.


DET ÄR DIT T BRÖLLOP Möjligheterna är många att förgylla sitt bröllopsarrangemang med mer tid tillsammans med gästerna och mer lyx till både dig och dina gäster. Ellagården har tre hotellrum i lantlig, lyxig stil med bland annat tre fungerande kanelugnar och vedeldad spis. Somna mellan ängarna och vakna upp i lugnet till en fantastisk privat frukost i Ellas gamla kök. Bröllopsgästerna har alltid förtur till våra hotellrum. Förläng den värdefulla tiden med dina gäster genom en grillbuffé med våra kockar kvällen innan bröllopet och ät brunch med presentöppning tillsammans med dina gäster dagen efter bröllopet. Möjligheterna på gården är oändliga.


TAGER DU ELLAGÅRDEN FÖR AT T FIRA OCH GLÄDJAS TILLS MORGONEN SKILJER OSS ÅT? Kontakta oss på telefon 033-430 70 00, på www.ellagarden.se eller på e-postadressen brollop@ellagarden.se, så hjälper vi dig helt förutsättningslöst med dina frågor eller funderingar.

L ÅT OS S gör b rö A llo p s f o fö e ste rg l n öml Vå r ig ! unik a mi här ljö li g a och atm ER e os f n un ä r ger der ba r Ko n DAG ta k . ta oss !

Ellagården • G. Ryssnäsvägen 1 • 504 94 Borås • www.ellagarden.se • 033-430 70 00

Tager Du Ellagården?  

En online-folder som beskriver hur Ellagården arbetar med bröllopsarrangemang.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you