Page 1

86  KALENDARI I AKTIVITETEVE

ART - KULTURË- TRASHËGIMI


Maj Teatri Kombëtar 18,19,20 Përmet Komedia "Shirli Valentina" 

25,26,27 Teatri Kombëtar Përmet

"Çfarë do të bëhem kur të rritem"


Qershor 1,2,3 8,9,10

15

Teatri Kombëtar Himarë

Komedia "Shirli Valentina"

Teatri Kombëtar Eksperimental Tiranë,Liqeni "Medea"

15,16,17 22,23,24

19,20, 21,22

22

Teatri Kombëtar Himarë

"Çfarë do të bëhem kur të rritem"

Qëndra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë Vlorë Teatri Kombëtar Eksperimental Apolloni "Medea"

25,26, 27,28

29

Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë Gjirokastër Cirku Kombëtar Durrës


Korrik 3,4, 5,6

5

6

Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë Tepelenë Cirku Kombëtar  Golem Teatri Kombëtar Eksperimental Butrint "Medea"

6,7,8 13,14,15

7

Teatri Kombëtar Sarandë

Komedia "Shirli Valentina"

Ansambli Popullorë Gjirokastër "Sokaku i Të Marrëve"

10

Ansambli Popullorë Sarandë "Sokaku i Të Marrëve"

10,11, 12,13

Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë Sarandë


Korrik Teatri i Operas dhe Baletit  Himarë,

12

"Sokaku i Të Marrëve"

12

Teatri i Operas dhe Baletit Vlorë "Sokaku i Të Marrëve"

12

Cirku Kombëtar Divjakë

13

Opera on Tour: Jugu i Shqipërisë Himarë

13

Teatri Kombëtar Eksperimental Finiq "Medea"

14

Opera on Tour: Jugu i Shqipërisë Butrint

18

Baleti on Tour: Jugu i Shqipërisë Vlorë Fado/Monger


Korrik

19

Cirku Kombëtar Velipojë

Teatri Kombëtar Sarandë

20,21,22 27,28,29 "Çfarë do të bëhem kur të rritem"

20

Baleti on Tour: Jugu i Shqipërisë Durrës Fado/Monger

26

Cirku Kombëtar Shëngjin


Gusht 6

Cirku Kombëtar Gjirokastër

7

Cirku Kombëtar Sarandë

8

Cirku Kombëtar Himarë

9

Cirku Kombëtar Vlorë

15

Cirku Kombëtar Gjiri i Lalzit

24,25,2 6,27

Teatri Kombëtar Vlorë

"Çfarë do të bëhem kur të rritem"


Shtator 1,2

Teatri Kombëtar Vlorë

"Çfarë do të bëhem kur të rritem"

7,8,9

Teatri Kombëtar Gjirokastër

"Shirli Valentina"

14,15,16

Teatri Kombëtar Gjirokastër "Shirli Valentina"

21,22,23

Teatri Kombëtar Gjirokastër

"Çfarë do të bëhem kur të rritem"

28,29,30

Teatri Kombëtar Gjirokastër

"Çfarë do të bëhem kur të rritem"


Jeni të mirëpritur

Rr. Aleksandër Moisiu, www.kultura.gov.al/info@kultura.gov.al

Kalendari kulturor 2018 versioni 3  
Kalendari kulturor 2018 versioni 3  
Advertisement