Page 1

M I J N I N S P I R A T I E B O E K door ELKE MULDER


EDITORIAL ELKE MULDER Laat vriendinnen mij omschrijven en ze zeggen: clean. Mijn appartement kan ik omschrijven als veel wit, mooie en strakke lijnen, een rustige basis met accenten in mint-groen en grijs. In mijn kleding ga ik een stap verder. Dromerige ontwerpen wisselen zich af met scandinavische strakheid, gecombineerd met een perfecte Italiaanse schoen. Mijn inspiratie haal ik uit magazines, blogs en mijn omgeving. Mijn eigen inspiratie-heaven is het mapje in mijn telefoon genaamd: ‘inspiratie’. Een foto, een herinnering, ook al is het iets kleins, het staat voor eeuwig in mijn mapje. In mijn mapje komen foto’s voor van outfits die ik interessant vindt, interieurideeen of gewoon dagelijkse dingen die mij inspireren. In mijn vluchtige bestaan en de hectische mode-wereld moet je stevig in je schoenen staan om je hoofd boven water te houden. Een herinnering aan hoe mooi het leven is, kan ik vaak gebruiken als ik het even niet meer weet. M I J N I N S P I R A T I E B O E K is een boek gebaseerd op mijn leven. Beelden waar ik inspiratie uit haal. Een plakboek om mijn inspiratie aan te blijven vullen, maar ook een boek dat mij herinnert aan hoe mooi het leven is. In het boek staan inspirerende beelden op het gebied van interieur, mode en wijsheden. De hoofdonderwerpen zijn clean, Lula en Vogue. Drie grote schakels in mijn inspiratie, clean omdat ik geen poespas om mij heen wil en rust om mij heen probeer te creeeren, Lula omdat ik wil blijven dromen en Vogue voor de zakelijke kant met een twist.


Clean

Clean, een woord waar ik diep van binnen al rustig van wordt. Geen explosie van kleuren, rustige tinten aangevuld met mooie stukken. Zowel in mijn interieur als in mijn kleding is dat terug te vinden. Wit, grijs en mint-tinten inspireren mij enorm en zorgen voor rust in mijn huis. In mijn kleding houd ik ervan om met accenten te werken, een eyecatcher, that’s it.


Als je niet kunt slapen ga dan eens met mij mee samen in gedachten heel eventjes naar zee. Sluit je beide ogen voel het warme zand er zijn maar weinig mensen op dit verzonnen strand. Er waait een heerlijk briesje de golven kabbelen zacht je voelt je vrij en veilig en iedereen die lacht. Niemand wil jou storen ze gunnen jouw je rust denk dus als je niet kunt slapen even aan die denkbeeldige kust. Zit je nog vol zorgen spoel ze even af in de zee de golven nemen dan als vanzelf al die zorgen mee.


LULA

Het magazine dat je zou omschrijven als: “het meisje waar je verliefd op bent of juist geintimideerd”. Een stijl die neigt naar vintage, met veel kleur, zoetigheid, 70’s stijl en veel mascara. Aan de muur in haar appartement hangen, tegen het bloemetjes behang, gedichten of polaroids. Een fairy tale, een droom gedurende de dag, meisjesachtig en stoer tegelijk.

TRUE LOVE WILL

find you IN THE END


Plak hier nieuwe inspiratie foto’s


Plak hier nieuwe inspiratie foto’s


“I LIKE TO TRANSFORM VIA MY CLOTHING, IT IS BOTH A SHIELD AND A FORM OF EXPRESSION.” - LIZ GOLDWYN


VOGUE

Het magazine dat je zou omschrijven als: Mode in een andere context, cultuur en wereld. Before it is in Fashion, it is in VOGUE; voordat het in de mode is, heeft het in VOGUE gestaan. Elegante snits, mooie stoffen, rustige tinten met een accent. VOGUE staat voor zakelijk met een twist.


Plak hier nieuwe inspiratie foto’s


Conceptboek elke mulder  
Conceptboek elke mulder  
Advertisement