Page 1


Sinds 2013 werken Lianne Siebring en Elise Zoetmulder samen aan een collectie Design kasten. Deze ontwerpen kenmerken zich door de zorgvuldige samenstelling van geometrische vormen, met als resultaat een organisch geheel. Met betaalbare, slimme en eenvoudige producten lost Siebring & Zoetmulder hedendaagse tekortkomingen op in het interieur. Een kastje waar je een stekkerdoos in weg kan werken, een kast die als kunstobject dient en een staand meubel waar interieur accessoires prachtig op uit komen.


Lianne Siebring (1985) werkt als interieur architect en productontwerper. In haar werk staat de gebruiker centraal. Door de keuzes van materiaal en vorm wordt de gebruiker verleid om er een persoonlijke invulling aan te geven. Haar werk kenmerkt zich door heldere vormen die op een slimme manier met elkaar verbonden zijn. Inspiratie hiervoor doet ze op in het dagelijks leven.

Elise Zoetmulder (1988) behaalde in 2014 haar Master in Design aan de Manchester School of Art. In haar onderzoek ontwikkelde ze poĂŤtische ontwerp methodes die ze als Interieur architect en productontwerper gaat toepassen. Eenvoud en puurheid is volgens Elise de essentie voor een goed ontwerp. Haar producten zijn functioneel met een sterke esthetische vormentaal.

Introductie 03


In dit tafelkastje komen drie rechthoekige vormen op een eenvoudige manier samen. De elegante poten zorgen ervoor dat het kastje en de objecten erop tot leven komen. Dit tafelobject is ideaal om producten op te etaleren en presenteren.

Table cabinet 05


Wall Cabinet Small is een wandkastje waarbij drie rechthoekige vormen op een slimme samenkomen. De kastjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende patronen ontworpen door design studio LileSadi. In het middelste kastje is een doosje ‘verstopt’ waar kostbare accessoires in opgeborgen kunnen worden. In de onderste vorm is er plaats voor een stekkerdoos, ideaal om tablets en telefoons in op te laden.


Wall cabinet small 07


Deze wandkast bestaat uit verschillende rechthoekige vormen. De compositie is diagonaal waardoor de boekenkast op de wand meteen een eyecatcher wordt in huis. Verkrijgbaar op aanvraag en in verschillende materialen.

Wall cabinet 09


Lampje, lade, ruimte om een boek op te bergen, dit kastje heeft het allemaal. De Birdhouse is een ontwerp van Lianne Siebring. In eerste instantie was het bedoeld als nachtkastje maar door het archetypische vorm van een vogelhuisje wordt het ook een mooi object om in bijvoorbeeld de woonkamer neer te zetten.


Birdhouse 11


Dit meubel is een modulair systeem ontworpen door Elise Zoetmulder. Het bestaat uit 3 L-vormige elementen die op 7 verschillende manieren in elkaar kunnen. Namelijk het is 6 soorten van zitmeubels, 1 tafel en 1 sprekende tabel. De 3 elementen zijn verbonden via 3 bouten en gekleurde ringen.

Changing chair 13


Wall Cabinet Small

Wall Cabinet

Table Cabinet

ontwerp:

ontwerp:

ontwerp:

Siebring & Zoetmulder

Siebring & Zoetmulder

Siebring & Zoetmulder

materiaal:

materiaal:

materiaal:

berken multiplex (in drie verschillende prints verkrijgbaar)

berken multiplex

berken multiplex

afmetingen:

afmetingen:

+/- 150 x 160 x 37 cm

+/- 125 x 60 x 55 cm

afmetingen:

+/- 57 x 52 x 29

D S Place of cross cut

Birdhouse

Changing Chair

ontwerp:

ontwerp:

Lianne Siebring

Detail 3 Elise Element Zoetmulder C

materiaal: 90

90

materiaal:

berken multiplex en metaal

berken multiplex

afmetingen:

afmetingen:

+/- 38 x 28 x 27 cm

+/- 46 x 85 x 86 cm

Corner Connections Multiplex Box joint with glue layer

90

90

90

90

180

34


Contact Voor meer informatie of de prijslijst:

Siebring & Zoetmulder info@siebringzoetmulder.nl www.siebringzoetmulder.nl Lianne Siebring + 31 618 39 12 17 Elise Zoetmulder + 31 630 41 62 94

Colofon Fotografie, styling, redactie: Lianne Siebring en Elise Zoetmulder, LileSadi Dinah & Sarah Smutny

Met speciale dank aan: Two-o, Groos, Cornelis van Wieren, Jeanne Dekkers, Thijs de Jong, Dutch Design Year, Guido Marsille, Made by Mistake, David Grimshaw, Jan-Maarten Mulder, Annemieke van der Hoek & Desk-ers.


Siebring & Zoetmulder info@siebringzoetmulder.nl www.siebringzoetmulder.nl

Siebring & Zoetmulder Design products  

Our new collection of furniture designs

Advertisement