Page 1

Elisa Villarreal Rodríguez Pràctica 04 OBJETIUS (distància focal (en mm)) Exercici 1 (amb tres fotos) Angular, normal i teleobjectiu -sense variar distància de presa, ni punt d vista-

ANGULAR:

Vel 1/30 F 4.5 ISO 800

NORMAL

Vel 1/30 F 4.5 ISO 800

TELEOBJECTIU

Vel 1/60 F 5.6 ISO 800


Elisa Villarreal Rodríguez Exercici 2 (amb tres fotos) Angular, normall i teleobjectiu -mantenint tamany subjecte / objecte de referència-.

ANGULAR:

Vel 1/25 F 5.6 ISO 800

NORMAL

Vel 1/30 F 4.5 ISO 800

TELEOBJECTIU

Vel 1/25 F 5.6 ISO 800


Elisa Villarreal Rodríguez Valoració:

Queden exactament 30 dies per a que les notes d’accés a les oposicions a Mosso d’Esquadra 2018 surtin a la llum i els opositors acaben de preparar els detalls per l’entrevista final i psicotècnics. L’objectiu d’aquestes imatges és fer un retrat amb diferents distàncies focals, on el subjecte (opositor a mosso) aparegui en el seu lloc d’estudi i preparació. La metodologia utilitzada ha sigut escollir un lloc on el subjecte es sentís còmode i fos el seu lloc habitual de treball, i amb la càmera, anar provant les distàncies angular, normal i teleobjectiu. Es pot observar com canvia una imatge depenent de la distància focal en la que treballem, si es vol fer un retrat més fidel de la persona utilitzar un teleobjectiu, i si es vol un retrat més contextualitzat i amb elements de decoració un angular és més correcte. D’altra banda, el retall amb photoshop és necessari si es vol aconseguir fer una foto semblant al teleobjectiu amb angular, per potser guanyar més profunditat i més ambient.

Practica 04 elisa villarreal  
Practica 04 elisa villarreal  
Advertisement