Page 1

NOM: Elisabeth Rescalvo López Astrid parra Treball informàtica 2014 noves Tecnologies.

1


ÍNDEX Mòbils……………………………………………………………………………3-4 Ordinadors………………………………………………………………………5-6 Televisions………………………………………………………………………6-7 Facebook………………………………………………………………………..9-10 Chatreoulette……………………………………………………………………10 Habbo……………………………………………………………………………..11 Jocs en línia………………………………………………………………………12 Passatemps…………………………………………………………………….13-14 Entrevista…………………………………………………………………….15-16

2


Mòbils: Els millors mòbils del 2014. Samsung Galaxy S4 Active Pros: Impermeable i resistent a caigudes, bonica pantalla d'alta definició (1080p). Ofereix un gran rendiment. Disseny preciós i atractiu. Contres: la bateria pot ser millor, càmera posterior de sol 8MP (no és dolenta, però n’hi ha de millors).

LG G FLEX Pros: El telèfon més potent i ràpid que hem provat, pantalla de 6 polzades, bateria d'alta durada, pantalla LED corbada. Excel · lent qualitat d'altaveu. Contres: Preu una mica alt, pot sentir-se molt gran en algunes mans.

3


Samsung Galaxy NOTE 3 Pros: excel·lent durada de la bateria, pantalla gegant, excel · lent rendiment, millor disseny que els seus predecessors, nova versió d' Android, llapis òptic. Contres: no hem notat cap desavantatge.

Apple iPhone 5S Pros: Fantàstic disseny, qualitat de construcció, sistema operatiu de 64 bits, sensor d'empremtes dactilars, càmera excel lent, sistema operatiu iOS juliol. Contres: Disseny gairebé idèntic a l'iPhone 5, carcassa d'alumini, se sent una mica fràgil a les mans.

4


Ordinadors: Els millors ordinadors del 2014: Vaio Duo 13 Pros: Bon rendiment. Gran durada de la bateria. Suport digitalitzador. Contres: Encara és difícil esbrinar exactament qui és el públic objectiu. La manca de angles de trama és especialment frustrant.

MacBook Pro Retina Pros: Durada de la bateria generalment excel · lent, particularment per losmodelos actuals. Dos USB 3.0 ports. Dos Thunderbolt Thunderbolt o 2 ports i un port HDMI suport 2 simultànies pantalles externes. SDXC Card lector. Contra: Les aplicacions antigues no actualitzades per a la pantalla de la retina poden ser borroses i el rendiment de desplaçament pot ser lent. RAM està soldat al seu lloc i no es pot actualitzar després de la compra en absolut.

5


ThinkPad Helix Pros: Fàcil de convertir de portàtil a manera de tauleta; Bateria de llarga durada; Pantalla de 1080p magnífic; Excel · lent teclat Contres: Car; S'executa en calent; Botons de volum massa encastades.

Alienware 17 Pros: La combinació de la pantalla LCD de 120 Hz i la targeta gràfica Radeon 7970M fan a la perfecció la imatge. Contres: Aquest portàtil del joc té una de les millors targetes gràfiques en el mercat, però només 2 GB de memòria de vídeo.

6


Televisions: Le millors teles del 2014: LG 55LA7400 PROS: CONTRAS:

El Samsung PN60F8500 PROS: CONTRAS:

7


PANASONIC TC- L55ET60 PROS: CONTRAS:

VIZIO E420i-A1 PROS: CONTRAS:

Sony outs Netflix PROS: CONTRAS:

8


Facebook. Facebook, la xarxa social més de moda d’aquest temps. És un lloc web de xarxes socials creat per Mark Zuckerberg i fundat al costat d'Eduardo Saverin, Chris Hughes i Dustin Moskovitz. Originalment era un lloc per a estudiants de la Universitat de Harvard, però es va obrir a qualsevol persona amb un compte de correu electrònic. A mitjans del 2007 va llançar les versions en francès, alemany i espanyol traduïdes per usuaris de manera no remunerada. Facebook compta amb més de 900 milions de membres, i traduccions a 70 idiomes. Al gener de 2013, Facebook va arribar als 1230000000 d'usuaris, 10 dels quals hi ha més de 600 milions d'usuaris mòbils. Brasil, l'Índia, Indonèsia, Mèxic i els Estats Units són els països amb més usuaris.

Tots els serveis que ofereix Facebook. Llista d'amics: En ella, l'usuari pot afegir a qualsevol persona que conegui i estigui registrada, sempre que accepti la seva invitació. Pots trobart-hi amb amics de l’infancia.

Xat: Servei de missatgeria instantània. Grups i pàgines: És una de les utilitats de major desenvolupament recent. Es tracta de reunir persones amb interessos comuns. En els grups es poden afegir fotos, vídeos, missatges, etc.

Mur: és un espai en cada perfil d'usuari que permet que els amics escriguin missatges perquè l'usuari els vegi. Només és visible per a usuaris registrats

Fotos: Segons Facebook hi ha 5 mil milions de fotografies. Botó m'agrada: Aquesta funció apareix a la part inferior de cada publicació feta per l'usuari o els seus contactes (actualitzacions d'estat, contingut

9


compartit, etc), es caracteritza per un petit icona en forma d'una mà amb el dit polze cap amunt.

(Aplicacions, regals, jocs.) Com el facebook també tenim Tuentti que es molt similar al facebook.

CHATROULETTE:Has sentit parlar de «chatroulette»?, Saps com funciona? Lo primer que farem és explicar què és «chat», encara que molts de vosaltres ja sabreu què és i en què consisteix, segur que molts esteu interessats en conèixer una mica més sobre aquest desconegut terme.«Chatroulette» un servei que permet comunicar persones connectades arreu del món de forma aleatòria fent principalment ús de la càmera web, encara que també és possible fer-ho a través de la veu o missatges de xat. La principal diferència respecte a serveis com la missatgeria instantània o les xarxes socials és que no requereix d'un compte d'usuari ni disposar d'una llista de contactes per entaular una conversa. A més, el seu ús és molt senzill, simplement entrar a la web del servei, activar la càmera web de l'ordinador o la càmera del telèfon intel · ligent i prémer el botó «Connectar» (o similar). És una xarxa en la qual pots parlar amb altre gents sense cap compromís. servei molt atractiu, sobretot per als que ens agrada tenir amics arreu del món i passar una bona estona a la xarxa. Fent les proves per a aquesta nota, hem aconseguit connectar en «chat» amb gent molt diversa: un noi fent una demostració de kung-fu, senyores en un taller de punt de creu, una noia que volia ensenyar-nos a maquillar, un jove que volia aprendre espanyol ... entre altres coses. També hem de pensar que també en aquesta pàgina pot haver algun mentider fen coses que no hauria de fer, en tot cas hauríem de tancar la pantalla i no mirar coses que no hauríem de mirar.

10


HABBO: Habbo (antigament anomenat Habbo Hotel) és una de les xarxes socials més grans d'Internet, operada per Sulake Corporation. Habbo, enfocat a joves i adolescents, presenta sales de xat amb formes d'habitacions d'un hotel, renderitzades en projecció isomètrica. El registre i l'entrada a Habbo és totalment gratuït, però l'accés a serveis addicionals requereixen la compra de "Habbo Crèdits" amb diners reals, que és la moneda dins l'Hotel. Els "Habbo Crèdits" serveixen per adquirir elements extres dins de l'hotel, per exemple el Habbo Club i la capacitat de comprar mobles, denominats "furnis". El servei va ser llançat a l'agost de l'any 2000, s'ha arribat a expandir a 31 països i el servei està actualment disponible en 21 idiomas.2 El creixement de la xarxa és tan gran que diàriament s'uneixen més de 75.000 usuaris nous, es registren 9.500 .000 visitants únics al mes i hi ha més de cent milions de comptes creadas.3 més, el 90% dels visitants té entre 13 i 18 anys. El 2008, Habbo comptava amb més de 104 milions de comptes creats a nivell mundial, on està l'hotel espanyol i llatinoamericà proporciona més de 15 milions de comptes a la xifra total. La quantitat d'usuaris connectats simultàniament més alta de tots els hotels s'ha registrat en el d'Espanya i Llatinoamèrica, on han arribat a jugar aproximadament 58.000 usuaris al mateix temps. El seu compte a la popular xarxa social Facebook ha tingut fins a 750.000 seguidors.

11


Jocs en línea:

Una pàgina que esta molt bé es juegos.com i també minijuegos.com en aquestes dos pàgines com d’altres podrem trobar jocs d’acció, jocs de nines, jocs de coxes, jocs de aventures, de passatemps etz..

12


PASSATEMPS BUSCA EN LA SOPA DE LLETRES. B

C

R

T

P

L

L

I

T

P

G

A

J

K

B

L

Ñ

V

B

A

T

P

C

R

L

N

K

L

O

U

U

A

C

R

W

M

N

Z

F

S

A

L

V

Q

V

C

A

A

O

N

W

Z

A

L

B

O

A

H

K

R

S

G

C

B

P

U

P

S

K

G

V

I

Z

D

F

P

L

E

E

D

B

N

X

Z

A

P

M

H

W

T

S

U

B

M

R

C

Y

J

K

F

A

D

D

E

I

B

X

Z

M

N

Ñ

Z

L

Q

D

W

E

S

R

T

Y

T

P

O

A

J

K

L

O

Ñ

C

V

F

H

C

B

N

M

O

F

J

H

U

U

Q

H

A

B

I

A

C

I

O

HABITACIÓ LLIT SOFÀ TAULA CADIRA ARMARI CASETA

13

T


En aquest passatemps es tracta de creuar aquest laverint tan perill贸s! Endevant!

Tot seguit, en aquest has de buscar les 6 difer猫ncies:

14


Entrevista a José Andrés López, enginyer tècnic en Informàtica. S'ha unit al grup Adaix un nou membre. José Andrés López Iglesias és Enginyer tècnic en Informàtica i va a realitzar diferents serveis informàtics en la franquícia. D’Almeria s'ha traslladat a la zona de Torrevella on es troba l'oficina central de la franquícia. I ens ha respost a unes preguntes per conèixer una mica el seu treball en Adaix.

Quina és la teva tasca dins l'equip Adaix? "La meva tasca principal és implementar i millorar el back-end dels diferents serveis informàtics que Adaix ofereix i vol oferir, tant al públic com a les diferents franquícies".

Coneixies la franquícia Adaix? "Coneixia Adaix però no les seves dimensions, ja que aquesta es troba repartida per tota Espanya i amb projecte d'internacionalitzar el seu nom".

Penses que és important la inversió i treball en el món d'Internet ? " M'agradaria respondre amb dues preguntes : Es pot concebre avui dia un món sense l'existència d'Internet? És possible interconnectar enormes quantitats d'informació sense aquesta tecnologia ? La resposta per a ambdues preguntes és no . Internet és més que tenir un compte en una xarxa social , llegir la premsa o el nostre correu electrònic . És sinònim de desenvolupament per a qualsevol país .En concret , per a una empresa , és indispensable que recorri a Internet per poder ser competitiva . Per exemple , la compra - venda per Internet és una cosa normal i no només una alternativa , sinó un negoci per a milions d'empreses i persones " .

15


Vostè realitza treball de programació ? " Sí Com vaig comentar anteriorment , la meva feina consisteix en la programació web ; en concret , en implementar els back - ends dels serveis que Adaix ofereix a través dels seus portals web , tant al públic com a les diferents franquícies que hi ha repartides pel país " .

Quant temps porta dedicat a aquest sector ? "Al sector de la informàtica , i en concret , al món de la programació , aproximadament dos anys" .

Com va aprendre tot el que sap de programació ? " El procés d'aprenentatge va ser dur i costós . Inicialment , estudiï un cicle formatiu de grau superior d'Administració de Sistemes Informàtics per a posteriorment , i amb aquests coneixements inicials , passar a estudiar l'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a la Universitat de Granada , graduant a finals de 2009 . Aquestes dues titulacions , juntament amb una sèrie de cursos addicionals, la lectura d'una gran quantitat de bibliografia tècnica i l'experiència laboral , han fet que adquireixi i millori els coneixements necessaris " .

La franquícia és del sector immobiliari , té experiència en aquest sector ? "Encara que la franquícia sigui del sector immobiliari , la meva feina de desenvolupador web és " independent "a això . Per posar un exemple , la implementació d'un CRM ( customer relationship management ) o d'un portal web és independent del sector al qual es treballi ; només influeix , en aquests casos , en els serveis que aquests van a proporcionar " .

L'oficina de Adaix aquesta a Torrevieja , mudar ha suposat un problema ? "En absolut . A causa de la situació que està travessant el país , cal adaptar-se a les circumstàncies i canviar de residència és una d'elles . A més , la zona de Torrevella , Guardamar del Segura , Oriola , etc . és una zona agradable i bonica per viure, de manera que la decisió va ser fàcil de prendre " .

16

Treball eli  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you