Page 1

Hurtigt igang p책 lille budget

start up webkit

@Webpresence.dk


lille budget - mange muligheder enne folder beskriver indholdet af WebPresence Startup Webkit samt mulige tilvalg, så du kan komme godt igang på rekordtid. Få fokus på indholdet og jeres kunder eller brugere i stedet for at gå i stå i tekniske specifikationer.

D

Startup Webkit er som to sæt tøj, der er specialdesignet til at hjælpe startup virksomheder på stramt budget godt igang med deres digitale tilstedeværelse. Men det er meget mere end det. WebPresence er som udvikler- og design-

bureau optaget af fundamentalt at ændre vilkårene for virksomheders digitale kommunikation. WebPresence’s mission er at levere det tekniske og strategiske fundament for, at din virksomhed i fremtiden kan redesigne samt om- og udbygge jeres digitale tilstedeværelse lige så mange gange I vil og lige præcis på den måde, der passer jer. Helt uden at skifte system. Du er velkommen til at spørge ind til, hvordan du fremover kan få glæde af fleksibiliteten og styrken i systemet. Så ‘tøjet’ vokser med din virksomhed og dens behov.

WebPresence Startup Webkit er mere end et velfungerende website til små budgetter. Du får også et system, som kan vokse sammen med din virksomhed i dit tempo og i tråd med dine behov. Det er fornuftigt i en foranderlig tid.

Startup kit 2


Alle bør sikre sig et professionelt fundament for deres digitale tilstedeværelse.

Elisabeth Kjær Tejlmand Founder & CEO, WebPresence

Startup kit 3


Theme A Klassisk site med e-handelsmulighed 1.

Forside + fire sider med højrespalte og søgefunktion.

2.

Sidernes layout tilpasses indholdet.

3.

Den røde linkfarve kan ændres. Den blågrønne tops farve og/eller billede kan ændres, ligesom firmanavn og slogan skrives ind i toppen.

4.

I den grå kasse er der plads til et billede og en tekst, så du gør det nemt for dine kunder at købe.

5.

De sociale ikoner gør det muligt for brugerne at dele indhold fra dit site med andre.

6. Themet kommer med den lovpligtige information om brug af cookies, webstatistik og et indbygget redskab til søgemaskineoptimering

Fuld beskrivelse på www.webpresence.dk/startup-webkit

Startup kit 4


theme B Blog med events og ressourcer

E

r der fart på dig med blogindlæg, webinars, videoer og gratis ressourcer til download?

1.

Linkfarven kan ændres, ligesom du frit kan vælge skrifttype fra Google.

2.

Den højre spalte udfyldes med overskrifter fra bloggen, arkiv, kommentarer og kategorier efter dit ønske.

3.

De sociale ikoner gør det nemt for dine brugere at finde dine sociale profiler.

4.

Længden på tekstindlæg kan tilpasses, så der kun vises et udsnit af teksten.

5.

Klar til utallige udvidelser, bla kontaktformular og signup til nyhedsbrev samt e-handel.

6. Themet kommer med den lovpligtige information om cookies, søgefunktion, webstatistik og et redskab til grundlæggende søgemaskineoptimering. Fuld beskrivelse på www.webpresence.dk/startup-webkit

Startup kit 5


om systemet bag Nemt, fleksibelt og dit eget orestil dig at du ejer det system, som dit website admininstreres i. Du har fuld kontrol og kan skifte ud og gøre om uden at skulle spørge eksterne firmaer. Du kan skifte leverandør uden at miste indhold og domæneejerskab. Sådan er det med WebPresence Startup Kit.

F

Startup kit 6

1.

WordPress er nemt at arbejde i for personer uden kendskab til kode. Redigering af tekst, billeder og andre filer foregår via en editor, der ligner et tekstbehandlingssystem som fx Word.

2.

WordPress kan udvides og tilpasses, så din digitale tilstedeværelse altid er up to date og ikke mindst i tråd med dine forretningsmål. Det gælder også e-handel.

3.

WordPress kan integreres med en meget lang række af services og apps, og kommer naturligvis med fuld dokumentation.


grundpakken Indhold og funktioner ed aflevering er dit site klar til offentliggørelse. Du ejer dit eget system til redigeringen. Det vil ligne theme A eller B, dog har du evt. rettet to farver. Der er oprettet menu, og den tekst og de billeder du har afleveret er indsat. Dit logo er på plads, og du har godkendt al tekst og opbygning af sider ved 1. korrekturgang. Lovpligtig information er på plads sammen med et redskab til søgemaskineoptimering og grundlæggende sikring mod hacking.

V

1.

Produktionstiden aftales individuelt. Regn med at bruge 3-4 timer på dialog med WebPresence samt din egen tid med tekster og billeder. Typisk kan du være online i løbet af to uger.

2.

Dit sites indhold er klargjort til at tale sammen med facebook, så opslag viser et billede og en teasende tekst for dit indhold.

3.

Ved aflevering får du 1 times online introduktion til at arbejde i WordPress samt gratis, livslang adgang til danske videoklip om systemet via webpresence.dk.

PRIS: 4.999,00 kr. ex. moms

1 times e-sparring

1.

Få greb om de mange buzzwords

2. Webstatistisk - at måle det rigtige og spørge brugerne (kunderne) rigtigt

e to themes i dette startup webkit plus funktionerne i WordPress udgør tilsammen et fornuftigt og stærkt fundament for din virksomheds første år online.

D

Du kan derfor med sindsro bestille levering og glæde dig til resultatet, men mange har dog rigt udbytte af en dialog uden salgsgas om sociale medier, blogging, nyhedsbreve og meget mere. WebPresence har vist resultater indenfor:

Webgovernance - at få strategi og hverdag til at hænge sammen ved hjælp af planer og outscourcing

3.

Tune din digitale tilstedeværelse - at teste sig frem til bedre performance, fx flere signups til nyhedsbrev

4.

Annoncering og PR - at blive kendt for det unikke ved netop din virksomhed ude i verden

5.

Sociale medier - at lære sin position at kende og bruge den aktivt til at skaffe leads

Startup kit 7


processen Din tid, min tid & vores tid sammen et perfekte resultat kræver, at du bruger tid på forarbejde og indhold. På et opstartsmøde fastlægges mål, succeskriterier, målgrupper og vores indbyrdes ansvar og deadlines.

D

Det hele skrives sammen til et idedokument og en projektplan, der giver ro og overblik fra start til slut. Typisk skal du regne med at bruge 3-4 timer sammen med mig over en to ugers periode. Dertil kommer din tid til at skrive tekster samt skaffe billeder mm. Grundpakkens fire faste dialogelementer:

Startup kit 8

1.

Online opstartsmøde.

2.

Telefon- og emaildialog efter behov.

3.

1 korrekturgang.

4.

1 online introduktion til WordPress.


tilkøbsmuligheder Vækst i dit eget tempo & afprøv nye ideer rundpakken kan udvides på utallige måder med flere funktioner, ændringer i grafik eller mere rådgivning og undersøgelser.

G

Måske kan du genkende noget af dette?

5.

Du ønsker en grafisk detalje i dit theme tilrettet, fjernet eller bygget op fra bunden. Opgaver af denne type løses for 800 kr. i timen.

6.

Du skriver et udemærket, korrekt dansk. Men tiden er knap, og du vil hellere fokusere på kerneydelser. Tekstarbejde udføres til 400 kr. pr. time.

Du er i tvivl om, hvilke søgeord du skal satse på i søgemaskinerne. WebPresence kan udarbejde et kreativt oplæg. Pris: 3200 kr. som engangsbeløb.

2.

7.

3.

8.

1.

Fint at eje sit domæne selv, men hvilket webhotel skal du samarbejde med? Og hvordan er det nu, man får domænenavn og webhotel til at arbejde sammen? Domæneopsætning klares for 800 kr. som engangsbeløb. Årlige omkostninger er ikke inkluderet. Du ombestemmer dig efter 1. korrektur og vil gerne se en ekstra korrektur. For hver ny korrektur lægges 800 kr. i timen til.

4.

Med en særlig font kan du skabe en stor visuel effekt. Udskiftning af font i theme a eller b koster 1600 kr. som engangsbeløb.

Du ved, at det kniber med tiden til at få opdateret og vedligeholdt dit system, så det ikke bliver langsomt eller hacket. Lad WebPresence stå for kvartalsvise serviceeftersyn for 2.375 kr. årligt. Du vil gerne måle performance, så du træffer oplyste valg om næste års budget, men opsætningen af google analytics er tidskrævende og indlæringskurven stejl. Lad WebPresence stå for det. Pris: 1875 kr. som engangsbeløb.

Startup kit 9


Om firmaet bag Webbureauet WebPresence ebPresence er specialiseret i udvikling og drift af websites, webshops, sociale profiler og nyhedsbreve. Med de bedste ressourcer og de skarpeste produkter leverer WebPresence solide, fleksible og lækre digitale løsninger. Spørg fx. om:

W

1.

Brugerorienteret udvikling ved hjælp af kvalitative og kvantitative undersøgelser gennem webstatistik, interviews, fokusgrupper og test.

4.

2.

5.

Indhold med mening og værdi hvad enten det skal informere, underholde eller formidle budskaber. Alt indhold leveres søgemaskineoptimeret til website, nyhedsbrev og sociale medier.

3.

Udarbejdelse og test af brugervenlige websider, der konverterer besøg om til værdi for din forretning.

Startup kit 10

Medieovervågning, medierådgivning og pressesamarbejde med særlig fokus på virksomhedens vidensmedarbejdere. Tilrettelæggelse og eksekvering af Adwords kampagner og annoncering på Facebook.

6.

Rådgivning om affiliate marketing og udarbejdelse af digitale strategier og planer i tæt dialog med dem, der skal eksekvere.


Kontakt firmaadresse

produktion

Adresse : Rug책rdsvej 64 5463 Harndrup Telefon : +45 2479-8804 Skype: elisabeth.tejlmand

Adresse : Bangs Boder 28-30 5000 Odense C. Telefon : +45 2479-8804 Mail : kontakt@webpresence.dk

Alle priser er angivet ex moms

Startup kit 11


Startup Webkit Adresse : Rug책rdsvej 64, Harndrup Telefon : +45 2479-8804 Mail : kontakt@webpresence.dk

Startup Webkit  

E-koncept for start up virksomheder på low budget

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you