Page 1

THINK DIFFERENT.

iPod nano MUSIKKSPILLER, FILMAVSPILLER, VIDEOKAMERA OG LYDOPPTAK - NYE NANO HAR ALT!


VERDENS MEST POPULÆRE MUSIKKSPILLER GIR DEG NÅ ENDA FLERE MULIGHETER!

iPod nano Verdens mest populære musikkspiller er tilbake, i en ny bedre versjon nå med videoopptak filmavspiller, lydopptak og mye mer! Med det innebygde videokameraet på iPod nano kan du ta opp moroa uansett hvor den skjer. Og med de 15 spesialeffektene, kan videoen din bli et lite stykke hollywood.

Genius er din personlige DJ, som først søker etter sanger for deg i iTunes som passer godt sammen å så organiserer genius dem til mixer du vil elske, og som passer perfekt. Med den nye FM-radioen kan du se sangtitler og navn på artister. Og med den nye og imponerende funksjonen Direktepause blir dette en helt ny radioopplevelse.

iPod fungerer nå også som en skritteller. Den innebygde skrittelleren teller skrittene dine og hjelpe deg med å nå treningsmålene dine. Du kan lage et daglig skrittmål, eller angi at den alltid skal være på slik at den teller alle skrittene dine – hele tiden. Dette gjør iPod nano til en perfekt treningspartner!

Med det innebygde videokameraet på nano kan du ta opp moroa uansett hvor du er. Kameraet er lite nok til at du kan ta det med deg overalt. Du kan ta opp video i liggende eller stående modus – perfekt for sending via e-post eller til å legge ut på Facebook. Med den innebygde mikro-

fonen kan du også ta opp lyd. Og når du spiller av videoen med iPod nano, hører du også lyden du tok opp sammen med den. Alt dette betyr at den uunnværlige musikkspilleren din nå er det uunnværlige videokameraet ditt.

VIDEOOPPTAK PÅ FARTEN


www.apple.no 2009

iPod nano commercial  

En reklame brosjyre jeg lagde for iPod nano som skoleprosjekt

Advertisement