Page 1

Gaat u dit prachtige project mogelijk maken?


TEAM GHANA

Vanuit de Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes is het idee ontstaan om iets goed te doen voor de wereld. Niet alleen maar studeren en genieten van je studententijd, maar ook je kennis delen met mensen op andere plekken in de wereld die niet het geluk hebben gehad om in een welvarend land geboren te zijn waar iedereen de kans heeft om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Wij willen de mensen uit de omgeving van ……. (Ghana) de kans geven om zichzelf te ontwikkelen. Vanuit de bevolking is er een grote behoefte en technische scholing. Na meerdere keren contact te hebben gehad met de plaatselijke bevolking bleek dat er behoefte is aan een school waar 300 jongeren een opleiding kunnen volgen tot automonteur, ……………, opsomming…..

(afrikaanse naam van contactpersoon): “Een technische school voor 300 studenten, dat is wat we hier nodig hebben om kansen te creëren.”


Onze ambitie is om de mensen daar te helpen bij het realiseren van deze school. Niet alleen door het faciliteren van de benodigde materialen, maar ook door het delen van technische kennis. Zo laten wij straks niet zomaar een schoolgebouw achter, maar laten wij een schoolgebouw achter waaraan de plaatselijke bevolking heeft meegewerkt, waar zij zich verantwoordelijk voor voelen en dat zij zelf kunnen onderhouden.


DIT ZIJN WIJ

Wij zijn een groep enthousiaste studenten met verschillende technische en onderwijskundige opleidingen als achtergrond. Deze kennis gebruiken wij om een project te realiseren in ……, Ghana. We ontwerpen zelf een gebouw dat afgestemd is op de behoeften van de plaatselijke bevolking. Daarnaast zorgen we zelf voor de promotie en financiering van het gehele project. Uiteindelijke zullen we met een groep van xx mensen naar …….. vertrekken om daar te beginnen aan de bouw van de school.

BIG STEP

Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met stichting Bigstep, een ontwikkelingsorganisatie met directe banden met Ghana. Het volledige project wordt uitgevoerd onder het ...... keurmerk. Alle bijdragen zullen ten goede komen van het project. Dit zal dus niet gebruikt worden voor de onkosten van de vrijwilligers die dit project gaan realiseren.


WIE BEREIKT U ALS SPONSOR?

Als sponsor bereikt u een grote groep technische studenten. De D.S.R. Proteus-Eretes heeft 600 leden die grotendeels studeren aan de TU Delft. Via social media komen er echter veel meer studenten in contact met het project en dus met u, als sponsor. Via de technische weekbladen denken we echter ook mensen van buiten de TU te bereiken (Technisch Weekblad en TU Delta). Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren middels een netwerkborrel op de vereniging.


HOE KUNT SPONSOREN?

U

Wanneer uw bedrijf er over denkt om het project van Team Ghana te sponsoren heeft u de keuze uit de volgende pakketten:

HOOFDSPONSOR €10.000 • Branche exclusiviteit • Een prominente aanwezigheid logo op de teamkleding (bouwhelmen, t-shirt) • Naamsvermelding en link op onze website/ social media • Promotie regionale media • Naamsvermelding in TU Delta / technisch weekblad. • Aanwezig op netwerkborrel met presentatie 10 min. (met mogelijkheid tot diner vooraf à € 27,50)

TOPSPONSOR € 2.500 • Een prominente aanwezigheid logo op de teamkleding (bouwhelmen, t-shirt) • Naamsvermelding en link op onze website/ social media • Promotie regionale media • Naamsvermelding in TU Delta / technisch weekblad. • Met 2 personen aanwezig op netwerkborrel met presentatie 5 min.(met mogelijkheid tot diner vooraf à € 27,50)


SPONSOR € 1.500 • Een logo op de team kleding (t-shirt) • Naamsvermelding en link op onze website/ social media • Naamsvermelding in TU Delta / technisch weekblad • Met 2 personen aanwezig op netwerkborrel (met mogelijkheid tot diner vooraf à € 27,50)

PIXELPLAN Daarnaast is er de mogelijkheid om pixels te kopen op de website van Team Ghana. Uw afbeelding met link wordt dan geplaatst op deze website. Een pixel is al verkrijgbaar vanaf €1 per stuk.


CONTACT

Voor meer informatie zie de website: www.(vraagteken).nl of mail naar sponsoring.team. ghana@gmail.com.

Sponsorfolder versie 2  

Sponsorfolder Team Ghana

Sponsorfolder versie 2  

Sponsorfolder Team Ghana

Advertisement