Page 1


#dutchphotoart StillYourStyle.nl


Still your style Vormgeving zit niet alleen in de mens, maar ook in de natuur. SYS is geïnspireerd door pure vormen, kleuren en ingrediënten waardoor de stillevens met veel esthetische waarde worden samengesteld en gefotografeerd. De werken trekken de aandacht en zijn tegelijkertijd een aanvulling op een prettige beleving binnen het interieur. Zo heeft het werk ‘My Way’ een krachtig karakter, geeft ‘Healthy Veins’ een puur en evenwichtig gevoel en staat ‘Wild Free’ voor vrijheid.

Het aanschouwen van een Still Your Style prikkelt de zintuigen.

Still Your Style


FOTOKUNST VOOR INTERIEUR MET BIG IMPACT Uitgesproken keukens verdienen big impact fotokunst. Een Still Your Style geeft een ode aan de smaken, geuren, kleuren en beleving in deze ruimte.

Still Your Style | Focus Bowl Special


afwerking Artworks van Still Your Style zijn leverbaar met een design mat of luxe hoogglans afwerking. Met een sterk en blind ophangframe komt het werk stijlvol van de muur te hangen.

groot formaat SYS wordt gedrukt op groot formaat. Het zorgt mede daardoor voor een uitgesproken beeld en een statement piece binnen het interieur.

AKOESTIEK Een aangename akoestische omgeving vermindert stress. Deze panelen met subtiel metalen lijst zorgen voor extra demping ĂŠn zijn gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken!

Still Your Style


#mind in colour art in black Still Your Style


Wild Free

Purple Love

Perfect Stranger

New Black

My Way

Healthy Veins

Focus Bowl

Easy Peasy

Joy Ride

SYS is continu in ontwikkeling. Daarbij zal de collectie steeds verder uitgebreid worden in verschillende categorieĂŤn en samenstellingen: de Styles.

Still Your Style


Still Your Style | New Black


in opdracht Naast de vaste collectie is het ook mogelijk om een eigen ‘Still Your Style’ te laten ontwerpen. Passend bij een eigen beleving, ingrediënten uit eigen keuken of dierbare items. Zo wordt het interieur nog unieker en persoonlijker beleefd.

Still Your Style


artiest Het brein heeft geleerd kleur te associëren met smaak, met een gevoel. Kleur in combinatie met vorm binnen een compositie kan dit gevoel nog eens extra versterken. Een verbinding die ik continu zoek tijdens het creëren van stillevens. Het aanschouwen van een Still Your Style prikkelt de zintuigen. De Food collectie geeft een positief karakter aan het interieur door de samenstelling van kleuren, vormen en keuze van ingrediënten. Wilt u een beeld aankopen of een uniek beeld laten ontwikkelen? Neem contact met me op voor meer informatie & advies. Eline van Schijndel

Still Your Style


Still Your Style | My Way


Still Your Style | 06 - 15 68 13 53 | info@StillYourStyle.nl | www.StillYourStyle.nl


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.