Issuu on Google+

Yritystunnus nuorelle ikkunanpesufirmalle.

Ikkunanpesijöiden t-paitoihin tulevan tunnuksen ja symbolin suunnittelu.

A4-mainos B2B-viestintään vakuuttamaan asiakkaat.

KIRKKAASTI PARAS! Kirkaslasi Pesupalvelu Oy on vuonna 2012 perustettu aktiivinen ja kasvava ikkunanpesuun erikoistunut siivousalan yritys. Ennen osakeyhtiön perustamista, vuodesta 2007, samaista toimintaa harjoitettiin toiminimin. Kirkas­ lasin osaaminen on perinteisen ikkunanpesun lisäksi vahvimmillaan korkeiden lasisten julkisivujen pesussa nostimien tai kelkkojen avulla.

Kirkaslasilla uskotaan menestyksen yksinkertaiseen reseptiin: työn jäljen on oltava moitteeton ja henki­ lökunnan käytöksen tulee olla kultaista. Asiakasta arvostetaan. Työehtosopimusta noudatetaan ja työntekijöistä välitetään. Työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota korkeiden työolosuhteiden vuoksi.

katso referenssimme! info@kirkaslasi.com Y-tunnus 2467820-3

kirkaslasi oy

www.kirkaslasi.com

Yritysilmeen uudistaminen Kirkaslasi Oy:lle. 2014.Meneillään.


B2B-asiakkaille suunniteltua mainontaa. Autoteippauksia näkyvyyttä tuomaan. Siivous 2one Oy 044 2969 050

Joulukortti asiakkaiden muistamiseen. Me teemme siistii! -tarra smoothiepullon kylkeen kiitokseksi asiakaskäynnistä. Pyöreä tarra merkkaamaan firman omat siivousvälineet. Lisäksi käyntikorttien, lomakkeiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelua.

siivous 2one oy

Kaikenlaisten printtimateriaalien suunnittelua siivousalan yritykselle 2013-2014 .


TERÄSPORTAAT | LASIKAITEET

v

Grado design oy

Teräsportaita tekevän yrityksen yritysilmeen suunnittelu, lisäksi kaikenlaisten printtimateriaalien, messuosastojen ja lehtimainosten toteutus 2011-2014. Kuvassa porrasesite messujakeluun ja myynnin apuvälineeksi.


lvi

NURMIMÄKI

v Kokemusta on myös mm. tuotesuunnittelusta, oman tuotemerkin ja tuotteiden tekemisestä, myynnistä ja markkinoinnista, tekemisestä, pakkaussuunnittelusta, opiskelijaprojekDifferentnettisivujen graphic design tasks for Mustone and Elido, including new visual image from 2011-2012 Elido & Mustone Package and graphic design tin vetämisestä ja business tuotesuunnitteluoppaan cards to website. tekemisestä nanoteknologisen alan yritykselle.

muita töitä


Työnäytteitä