Page 1

Yritystunnus nuorelle ikkunanpesufirmalle.

Ikkunanpesijöiden t-paitoihin tulevan tunnuksen ja symbolin suunnittelu.

A4-mainos B2B-viestintään vakuuttamaan asiakkaat.

KIRKKAASTI PARAS! Kirkaslasi Pesupalvelu Oy on vuonna 2012 perustettu aktiivinen ja kasvava ikkunanpesuun erikoistunut siivousalan yritys. Ennen osakeyhtiön perustamista, vuodesta 2007, samaista toimintaa harjoitettiin toiminimin. Kirkas­ lasin osaaminen on perinteisen ikkunanpesun lisäksi vahvimmillaan korkeiden lasisten julkisivujen pesussa nostimien tai kelkkojen avulla.

Kirkaslasilla uskotaan menestyksen yksinkertaiseen reseptiin: työn jäljen on oltava moitteeton ja henki­ lökunnan käytöksen tulee olla kultaista. Asiakasta arvostetaan. Työehtosopimusta noudatetaan ja työntekijöistä välitetään. Työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota korkeiden työolosuhteiden vuoksi.

katso referenssimme! info@kirkaslasi.com Y-tunnus 2467820-3

kirkaslasi oy

www.kirkaslasi.com

Yritysilmeen uudistaminen Kirkaslasi Oy:lle. 2014.Meneillään.


B2B-asiakkaille suunniteltua mainontaa. Autoteippauksia näkyvyyttä tuomaan. Siivous 2one Oy 044 2969 050

Joulukortti asiakkaiden muistamiseen. Me teemme siistii! -tarra smoothiepullon kylkeen kiitokseksi asiakaskäynnistä. Pyöreä tarra merkkaamaan firman omat siivousvälineet. Lisäksi käyntikorttien, lomakkeiden ja muiden printtimateriaalien suunnittelua.

siivous 2one oy

Kaikenlaisten printtimateriaalien suunnittelua siivousalan yritykselle 2013-2014 .


TERÄSPORTAAT | LASIKAITEET

v

Grado design oy

Teräsportaita tekevän yrityksen yritysilmeen suunnittelu, lisäksi kaikenlaisten printtimateriaalien, messuosastojen ja lehtimainosten toteutus 2011-2014. Kuvassa porrasesite messujakeluun ja myynnin apuvälineeksi.


lvi

NURMIMÄKI

v Kokemusta on myös mm. tuotesuunnittelusta, oman tuotemerkin ja tuotteiden tekemisestä, myynnistä ja markkinoinnista, tekemisestä, pakkaussuunnittelusta, opiskelijaprojekDifferentnettisivujen graphic design tasks for Mustone and Elido, including new visual image from 2011-2012 Elido & Mustone Package and graphic design tin vetämisestä ja business tuotesuunnitteluoppaan cards to website. tekemisestä nanoteknologisen alan yritykselle.

muita töitä

Työnäytteitä  

Elina Kriston työnäytteitä visuaalisen suunnittelun alalta.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you