Page 1

1. rész Új élet

Egy sötét szobában egy őrült épp az alkotásán dolgozik. Kashiko: Már csak néhány igazítás van hátra és kész. Remélem most sikerül.


A gépe hirtelen felvillan és hallani lehet, ahogy az elektronok ide-oda rohangálnak. Majd lassacskán a gépezetben egy emberalak tűnt fel. Kashiko: Működik!


Kashiko: Lássuk csak, sikerült-e a programozás! Gyere ide, Sonny!


Sonny: Nanidesu ka? Kashiko: Úgy tűnik még sem teljes a programozásod. Csak a galaktika nyelvet beszéled. Egy pillanat és helyre állítom. Ekkor dörömbölés hallatszott. Rendőr: Kashiko professzor, itt a galaktikus rendőrség. Azonnal nyissa ki az ajtót.


A rendőrök betörték az ajtót. Nem volt náluk fegyver. Rendőr: Le van tartóztatva tiltott genetikai kísérletek vádjával.


Kashiko: Valóban, mi a bizonyítékuk?


Rendล‘r: Az ott maga mรถgรถtt. Tudtommal nincs fia.


Kashiko: Sonny, intézd el őket! Ahogy kimondta e szavakat a professzor Sonny egy pillanat alatt ott termett az egyik rendőr előtt és az öklével ütlegelte.


Majd pördült egyet és a másikat is ártalmatlanította. Sonny: Komando ga jikko sa remasu.


Kashiko: Ügyes voltál. A típusoddal képes leszek meghódítani a világot. De ezek az alakokat keményfából faragták. Hamarosan magukhoz térnek. Nem maradhatsz itt. El kell, küldjelek innen.


A professzor beültette Sonnyt egy űrkabinba és betáplálta a koordinátákat. Kikapcsolta a fiút addig, míg meg nem érkezik.


Rendőr: Hol van a kísérlet? Kashiko: Elküldtem, a kis bolygóra, mely a raktáram. Rendőr: A 120-as kis bolygóra? Maga megőrült! Most nem lehet arra közlekedni, mert egy meteor mező halad arra. Kashiko: A hajónak nem lesz baja és az alkotásomnak sem. Rendőr: De a pályája el fog térni. Valahol máshol fog lezuhanni. Maga egy tömegpusztító szerkezetet szabadít valamelyik bolygóra.

csillag fiu 1 resz  

1 resze a mesenek melyet en keszitek

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you