Page 1

Din Bok Sommar 2012

Gรถteborg

Jรถnkรถping

ร–rebro


2

Sommar/2012 I sommarstugan, strandbagen, cykelkorgen och på balkon-

gen har boken en given plats. Låt vår tidning inspirera dig

till sköna, tankeväckande, roande och livgivande lässtunder i

sommar! Vi erbjuder också musik för alla tillfällen, från sommarens bilresor till joggingturer, för såväl farmor som minstingen. Välkommen till våra välsorterade butiker för att handla till dig själv eller för att köpa en present till någon annan! Eller beställ från katalogen så skickar vi din beställning hem till dig. God läsning/lyssning och en trevlig sommar! PRODUKTION ANSVARIG UTGIVARE: DIN BOK GRAFISK FORMGIVNING: PER KOLLBERG OMSLAGSFOTO: STOCK.XCHNG

Aktuellt

sid. 2-3

Tro & Vägledning

sid. 4-5

Teologi

sid. 6

Livskunskap

sid. 7

Pocket

sid. 8-9

Skönlitteratur

sid. 10

Sommarpriser

sid. 11

Musik

sid. 12-13

Barn

sid. 14

Present

sid. 15

TRYCK: ART & ORIGINAL, ÖREBRO

NY BOK MED NILS BOLANDERS DIKTER NILS BOLANDER

I går, i dag, i morgon Nils Bolander är en av Sveriges mest lästa kristna poeter. Här möter du hans dikter, honom själv och det liv han levde och satte ord på – sitt liv och ditt liv – ett liv tillsammans med varandra och vår Herre. Hans ord och texter har den där naturliga pondusen och självklarheten som hos en medvandrare som levt med samma oro, sorg och glädjeämnen som de flesta av oss. Kanske är det därför hans ord träffar rakt in i våra liv – både igår, idag och imorgon. Dikterna har valts ut av Erik Westling (f. 1928), Elin Alm (f. 1983) och syskonen Bolander, som dessutom har letat reda på några ej tidigare utgivna alster och har öppnat upp Bolanders familjealbum.

Votum

199:-


Aktuellt

3

ANDREAS EKSTRÖM & JOHANNA KOLJONEN

Främling En bok om Carola Det finns de som älskar Carola. Det finns de som älskade Carola förr men nu ser tillbaka på sina yngre jag med mild förvåning. Det finns de som säger att de inte har några åsikter alls om Carola och sen aldrig slutar att berätta om vad de tycker. Alla som säger att de inte är intresserade av Carola ljuger.

Weylers

229:-

FOTO: SOFIA RUNARSDOTTER

NIKLAS PIENSOHO

Frid i själen

Libris

199:-

Hur mår din själ? Hur mår du där inne där ingen annan ser? Den frågan berör i stort sett varenda människa i dag. I ett samhälle där det aldrig blir helg, där affärer har öppet sju dagar i veckan och där lampan alltid lyser blir många av oss utmattade och kanske till och med deprimerade. Bibeln är full av ord som handlar om hur vi känner oss. Det verkar som om människor i alla tider har oroat sig för ungefär samma saker som vi. Vad kan en människa göra när hälsan vacklar, när vänner sviker och när de egna misslyckandena tynger?.

ANN THÖRNBLADH

På tal om tro Hur förenar universitetsrektorn Per Eriksson sin tro på Gud med sin tro på vetenskap? Vilka är artisterna Danny Saucedos och Pandoras drivkrafter när de står på scenen? Vilken roll spelar pengar och relationer för finansanalytikern Rodney Alfvén, för Ebba Lindsö som är ordförande för sjätte AP-fonden och för Stampens koncernchef Thomas Brunegård?

Libris

219:-

JONAS HELGESSON

Etiketter ska man sätta på julklappar inte på människor ”Behandla inte människor som strumpor – gallra inte bort de udda.” ”Jag arbetar för ett samhälle där man kan skriva CP på sitt CV.” En illustrerad presentbok full av kortkorta visdomsord om livet, om kaffe, om människovärde. En perfekt present till alla, normala och onormala!

Libris

179:-


Tro & vägledning

4

Richard Sigmunds berättelse är så detaljerad att det känns som om du är med honom i himlen.

Richard Sigmund har un-

ANNA BRAW, RED

der många år arbetat som evangelist och pastor. Som fyraåring fick han uppleva himlen för första

Pilgrimslivet

gången och fick se Jesus sitta på tronen. Han fick då en kallelse till tjänst. Redan som nioåring

Efter en fruktansvärd bilolycka förklarades Richard Sigmund död av läkarna. Åtta timmar senare, när han var på bårhuset, förde Gud honom mirakulöst tillbaka till livet och han fick uppleva ett omedelbart helande från sina svåra skador när benen läkte ihop i hans kropp. Under dessa timmar lät Gud honom få uppleva himlens underbara verklighet, de himmelska tonerna, de ljuvliga dofterna och den eviga himmelska glädje som väntar varje troende. Gud sände tillbaka Richard med ett uppdrag… att berätta för världen vad han sett.

började han sedan att predika inom Metodistkyrkan. Efter hans tid i himlen

Richard Sigmund ger en innehållsrik och detaljerad ögonvittnesskildring av att gå på himlens gator av guld, hans möte och samtal med Jesus, återförening med vänner och familj, synen av de himmelska bostäderna, och mycket mer! Han fick en inblick i vad människorna i himlen ser av det som pågår på jorden och hur nära förbundna himlen och jorden är med varandra. Han fick också se änglarnas härskaror, deras uppgifter och på vilket sätt de på Guds befallning verkar för oss på jorden just nu. Min tid i himlen är en av de mest detaljrika vittnesbörden om himlens verklighet som någonsin getts ut.

Överallt i vårt land packar människor en ryggsäck, provgår skor och kängor och väljer en vandringsstav. En del börjar i Frankrike och tar sig till Spanien, en del går till Trondheim, en del avslutar med tidebön och kanelbulle i Vadstena och en del stakar upp nya vandringsleder hemmavid. Alla är vi stadda på pilgrimsfärd. I Pilgrimslivet berättar pilgrimer och pilgrimsvänner själva om vägar, skoskav, möten, matraster, mödor, packnings­ tips, bibelläsning, vackra platser... har han upplevt hur Guds Ande verkat på ett mäk-

tigare sätt i hans liv och tjänst.

Han och hans fru Pris-

cilla bor i Iowa.

MinTidiHimlen.indd 1

Libris

229:-

LINDA ALEXANDERSSON

Bortom bekvämligheten “Do you have blood in your coffee?” Den frågan kan man få - lite på skämt, men med ganska mycket allvar - om man dricker kaffe på Filippinerna. Där drägliga arbetsförhållanden är en fråga om liv och död. Den verkligheten mötte Linda Alexandersson under sin tid i landet. Men hon såg också människors stora generositet, att man delade med sig oavsett hur lite man hade. Upplevelserna ledde fram till övertygelsen att kristen tro kan göra skillnad.

Argument

149:-

2012-01-23 22:00

RICHARD SIGMUND

SIMON JONSSON

Min tid i himlen Släpp sargen! Efter en fruktansvärd bilolycka förklarades Richard Sigmund död av läkarna. Åtta timmar senare, när han var på bårhuset, förde Gud honom mirakulöst tillbaka till livet och han fick uppleva ett omedelbart helande från sina svåra skador när benen läkte ihop i hans kropp. Under dessa timmar lät Gud honom få uppleva himlens underbara verklighet, de himmelska tonerna, de ljuvliga dofterna och den eviga himmelska glädje som väntar varje troende. Gud sände tillbaka Richard med ett uppdrag… att berätta för världen vad han sett.

Semnos

101 ungdomsan­ dakter När jag var liten och gick i hockeyskola hörde jag till de som aldrig vågade. Jag höll krampaktigt fast i sargen när tränaren blåste i visselpipan och ropade till oss att åka över isen. Så är det också för många unga. Rädslan för att släppa sargen gör att lärjungaskapet blir ointressant och tråkigt. Förhoppningsvis finner du mycket uppmuntran, undervisning och utmaning i dessa andakter för att våga mer i ditt kristna liv.

Semnos

149:-

159:-

Förnamn Efternamn

Liten bok om stor glädje

Nytryck i mjukband

FÖRSAMLINGSFÖRLAGET

JOHN STOTT

MATTEW C HARRISON

BERT STÅLHAMMAR

ANDERS-PETTER SJÖDIN

MAGNUS MALM

Lärjunge

Liten bok om stor glädje

Om vägled­ ning, vänskap och mod

Sök Guds ansikte

Ett hjärta större än världen

Konsten att vara radikal utan att vara fanatiker Stott visar på åtta kännetecken på kristet lärjungaskap: nonkonformism, kristuslikhet, mognad, skapelseomsorg, enkelhet, jämvikt, förtröstan och död. Han utmanar läsaren att inte bara välja det som passar för stunden utan att ta alla delarna på allvar. Lärjunge blev John Stotts sista bok och på många sätt hans testamente till eftervärlden. 2011 gick han ur tiden, 90 år gammal.

Libris

199:-

Hur kan en trött kristen på nytt upptäcka glädjen i att leva de goda nyheternas liv även i de dåliga nyheternas värld? Boken ger uppslag till bibel­studier predikoserier och en daglig andakt under 90 dagar.

Förs.förlaget

179:-

I boken hämtar Bert Stålhammar inspiration från Syraks bok i Bibeln. Det visar sig att råden i Syraks texter är lika aktuella idag som för 2 000 år sedan. Kanske handlar livsvisdom inte i första hand om kunskap och bildning, men om att få en inre kompass som kan ge vägledning genom livets val och möjligheter.

Marcus

199:-

Trots alla försök till nya grepp och förändringar verkar upp­ givenhet och resignation äta sig allt längre in i många församlingars kärna. Och samtidigt, mitt i krisen, spirar en obändig längtan efter förnyelse och liv bland allt fler, både på det personliga planet och i församlingarnas liv.Den här boken vill ge ett svar på denna längtan. Med uppmaning att söka Guds ansikte målar författaren upp en inspirerande vision om vad som kan hända när vi låter Andens vind blåsa genom våra församlingar.

Libris

225:-

Vad innebär det att följa Jesus i början av 2000-talet? Är det möjligt för oss idag att gräva oss ner till den ursprungliga radikalitetens källor, med risk för sättningar och ras i våra egna system? Ett bra ställe att gräva är Jesu bergspredikan. Redan efter några spadtag stöter man på spår som leder rakt in i vår tids kärnfrågor.

Libris

159:-


Tro & vägledning

5

ROBERT ERIKSSON

I stället för balans – sök Gud Det här är en bok om att ge upp sökandet efter balans och ett helt livspussel för att i stället börja söka Gud. Och sig själv. Det är som om balansen i livet ständigt gäckar oss. Så fort vi tror att vi har hittat den försvinner den runt hörnet. Livet är här och nu. Gud är här och nu. Det är en skatt att upptäcka. Vi kan få leva utan krav. Kanske är det just detta som är livet?

Libris

199:-

STEPHEN W SMITH

HEIDI BAKER

Lasarus­ principen

Driven av Guds kärlek

Berättelsen om Lasarus liv är en av de mest djupsinniga som finns i Bibeln. Skildringen av en vanlig man som står i centrum av ett extra­ ordinärt mirakel. Ett gudom­ ligt ögonblick som till fullo uppenbarade Kristi kraft genom en uppståndelse som föregick hans egen. Men berättelsen om Lasarus är också en viktig parallell till vår egen situation idag. Den berättar om ett liv fyllt av hopp och hjärtesorg, förväntan och besvikelse, död och liv.

I boken ger Heidi Baker en glimt av hur det är att vara helt beroende av Gud och att leva i en överlåten gemenskap genom att se på Saligprisning­ arna från en ny infallsvinkel. I krigshärjade, svältdrabbade Moçambique har Heidi och hennes man upplevt hur Gud förser på ett mirakulöst sätt. De har sett människor som varit i desperata situationer mellan liv och död förvandlas i sina hjärtan. Följ med på en resa och se hur Guds rike blir verklighet här på jorden.

Livets Ord

TOM WRIGHT

Ännu bättre

219:-

Om jag dör i natt, vart tar jag vägen då? Vad finns det att hoppas på? Lämnar vi denna värld och kommer till himlen? Och vad menas med en ny himmel och en ny jord”? Vad menar den kristna tron med ”kroppens uppståndelse” och hur hör det ihop med den populära bilden av att sitta på ett moln och spela harpa?

Libris

Gospel Media

159:-

LILLEMOR HALLIN

Se Herrens härlighet Detta är en bok om den kristna trons innersida – trosrelationen med Herren. Boken­innehåller nio fristående bibelutläggningar om tro, som baserar sig på olika predikningar som författaren har haft under åren.

229:-

Artos

159:-

FOLKBIBELN I MINIFORMAT

Svenska folkbibeln

BIBELN 978-91-86683-07-8

9 789186 683061

9 789186 683078

SVENSKA

Miniformat konstskinn, röd

978-91-86683-06-1

FOLKBIBELN

Miniformatsbibel hård pärm

BIBELN

Miniformat svart m dragkedja 978-91-86683-08-5

9 789186 683085

XP medias biblar i miniformat med text från Folkbibeln i storlek 105x155 mm.

149:249:298:-

Hård pärm med fyrfärgs omslag Konstskinn, rött med

Konstskinn, svart med blixtlås


Teologi

6

BERTIL HANBERGER

Livsnöden och livsnåden Ännu en bok om den förlorade sonen?? Kan det behövas? - Ja, definitivt. Överraskande? Hoppas inte det överraskar dig, för din egen skull. Denna liknelse är nämligen lika aktuell i vår tid, som när den först berättades av Jesus, kanske till och med ändå mer. Människan är idag, förmodligen mer än någon gång tidigare i historien, på flykt ifrån sig själv. Det här är en bok som hjälper oss att begrunda både Livet och Tron, utifrån ett flerfaldigt perspektiv. Läs den här boken långsamt. Det kan bli livsförvandlande för dig, att få lägga samman de olika delarna. Din Far väntar på dig, precis som han väntade en gång - på den förlorade sonen. Utdrag ur baksidestexten av Anders Sjöberg.

Gaudete

190:-

MARTIN BERNTSON M FL

MARTIN LUTHER

Kyrka i Sverige

Gläd dig du kristen

I denna bok ges en introduktion till den kristna kyrkans tusenåriga historia i Sverige. På ett grundläggande sätt beskrivs kyrkans samspel med kulturliv, riksstyre och allmän idéutveckling samt hur hon har påverkat människors handlingssätt och trosliv. Boken är avsedd både för den intresserade allmänheten och som kurslitteratur för studerande vid landets högskolor och universitet.

Artos

Boken är en samling texter av Martin Luther. De är valda och sammanställda för att passa som läsning för var dag under kyrkoåret. Varje text har en noggrann hänvisning till källskrifterna. Martin Luther talar hjärtats språk. Hans ärende är människans möte med ett levande Guds ord.

Artos

259:-

210:-

Mats Selander (red)

CredoAkAdemin

BIÖRN FJÄRSTEDT

Gud och hans kritiker en antologi om nyateismen

MATS SELANDER, RED

JOHN O´MALLEY

KJELL PETTERSSON

JOEL HALLDORF

Av denna världen Predikanten och sångförfattaren Emil Gustafson hörde till dem som formade den svenska frikyrkligheten både under och efter sin levnad. Med sitt säregna och delvis kontroversiella budskap om ödmjukhet, överlåtelse och lidandets mening var han en annorlunda röst i det sena 1800-talets kyrkliga landskap. Här tecknas för första gången hans liv och spiritualitet i en vetenskaplig monografi där frågan om väckelserörelsernas relation till moderniteten står i fokus

Spåren efter Jesus

Gud och hans kritiker

De första jesuiterna

Född av vatten och ande

Kyrkans fyra evangelier har aldrig upphört att fascinera. De är och förblir mästerverk. De röjer spåren efter Jesus. I den här boken sammanfattar teol dr biskop em Biörn Fjärstedt vad som kan sägas om kyrkans fyra evangelier efter bibelkritikens 200-åriga epok.

Boken är en tydligt kristen kritik av nyateismens påståenden. Men boken vänder sig till alla som är intresserade av de stora frågorna om Gud, rationalitet, moral och vetenskap – oavsett om man betecknar sig som kristen, religiös, skeptiker eller ateist. Läs och ta del av ett stimulerande debattinlägg i en viktig fråga.

Jesuitordens historia är i stort sett obekant för svenska läsare. Här ges en insiktsfull och väldokumenterad redogörelse för ordens tillkomst, för de idéer som inspirerade den och de människor som ledde dess första utveckling. Vi får här inblickar i så skilda ting som renässansens filosofi och livssyn, det andliga arvet från medeltiden och det rådande kulturklimatet på 1500-talet.

I denna bok beskriver Kjell Petersson det kristna dopets rötter i Nya testamentet och i den tidiga kyrkan. Han lyfter fram de bärande motiven i dopet, både innehållsligt och i sättet att fira dopet. Han lyfter särskilt fram det som är gemensamt för kyrkorna i synen på dopet.

Artos

189:-

Credo

229:-

WILLIAM LANE CRAIG

Till trons försvar

Artos

Artos

199:-

259:-

Till trons försvar

I denna handbok i kristen apologetik får du hjälp att förklara och försvara kristen tro med filosofiska, vetenskapliga och historiska argument. FörfattarWilliam Lane Craig en anses av många vara vår tids främste försvarare av kristen tro. Han tar upp fyra klassiska argument för Guds existens, lägger fram historiska bevis för Jesu anspråk och för hans uppståndelse, tar itu med lidandets problem och visar varför den religiösa relativismen inte håller.

Artos

handbok i kristen apologetik

CREDOAKADEMIN

Credo

239:-

PETER KREEFT & RONALD TACELLI

Till den kristna trons försvar En oumbärlig handbok för den som söker förnuftiga argument för den kristna tron. Boken är en systematisk genomgång av argument och motargument för den kristna trons grundläggande trossatser. Författarnas stil är klar och tydlig och svåra filosofiska resonemang förs med anmärkningsvärd stringens och enkelhet.

Catholica

249:-

249:-


Livskunskap

GARY CHAPMAN

Upptäck kärlekens olika språk Att leva tillsammans är underbart men inte alltid helt enkelt. Vi vill alla känna oss älskade och vi vill visa kärlek. Men hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar så att kärleken verkligen tas emot? Och förstår jag när min partner visar mig kärlek? Nyutgåva av Kärlekens fem språk.

Gospel Media

179:-

STEFAN GURT

PER-ARNE DAHL

PER-ARNE DAHL

Så dödar vi en människa

Något att hoppas på

Sina sista månader i livet tillbringade Stefan Gurts pappa Sven på ett demensboende i Solna. På kort tid förvandlades han från en rundmagad och lätt förvirrad äldre herre, som kunde föra timslånga samtal om allt från litteratur till fotboll, till en skelettmager åldring som somnade mitt under lunchen och inte brydde sig om någonting. Han valde själv att påskynda döden genom att vägra äta och till slut även att dricka.

När det värsta har hänt

Varför har vi det inte bättre när vi har det så bra?

W&W ALF B SVENSSON

229:-

Ett rikt och meningsfullt liv

Libris

LEYMAH GBOWEE

Bli ett vara två

Tillit

Tillsammans är vi starka

189:-

Votum

219:-

159:-

199:-

Historiska Media

KARIN SJÖQVIST WERNBERG

Libris

Libris

Som ambassadör med 30 års erfarenhet av Afrika besitter Sten Rylander unika kunskaper om Mandelas gärningar och om de många svenska stöd­ insatser som hittills varit relativt okända. Här berättas om hur Mandela genom tolerans och framsynt ledarskap lyckas besegra en brutal motståndare samt bana väg för ett demokratiskt styre i Sydafrika.

CHRISTINA HALLDORF

I många år har Christina Halldorf svarat på läsarbrev i tidskrifterna Svenska Journalen och Du&Jag. Förälskelsetider, vardagsliv, barnbekymmer, ålderskriser och skilsmässotankar – alla skeden finns med i Christinas kloka och insiktsfulla råd omkring utmaningarna att bli ett men ändå vara två.

Varför upplever många av oss missnöje och en känsla av tomhet mitt i all vår trygghet och välfärd? Och varför drabbas allt fler av ohälsa och utbrändhet?

Nelson Mandela

129:-

I boken möter vi sju kvinnors livsberättelser vars röda tråd är tillit. De är människor, mitt uppe i vardagsliv men också liv där existentiella frågor får ta plats. En företags­ledare verksam i en manlig bransch. En tonårsflicka med funktionshinder som vill trotsa fördomar. En läkare mitt i livet, som är trebarnsmor och lyckligt gift eller?

Per Arne Dahl har arbetat med sörjande i många år, både i mer vardagliga sammanhang och efter stora katastrofer som Scandinavian Star-branden 1990 och tsunamin 2002. Händelserna i Oslo och på Utøya skakade stora delar av världen. Och gjorde Per Arne Dahls arbete än mer angeläget - för det finns fortfarande något att hoppas på också när det värsta har hänt.

STEN RYLANDER

Vad är meningen med livet? Vad ska vi använda vår tid, vår begåvning och våra pengar till? Går livet bara ut på att jobba så mycket som möjligt, så vi kan shoppa så mycket som möjligt?

Libris

7

Berättelsen om Leymah Gbowee är berättelsen om en kvinna som hade modet att ändra en nations öde samtidigt som hon inte kunde påverka sitt eget.

Forum

229:-

219:-

MAGGAN HÄGGLUND & DORIS DAHLIN

Drunkna inte i dina känslor Det här är den bok som vi önskar att vi haft då när det var som värst. Den fanns inte. Därför har vi skrivit den. Den handlar om att hantera sitt liv när man varken är bara stark. Eller bara skör. Utan både och. Stark och skör.

Libris

199:-

BIRGER THURESSON

Passionärerna Journalisten Birger Thureson har letat upp passionärerna. De har hittat nya sätt att förverkliga drömmar och idéer. Som mentorer, som medmänniskor, i uppgifter där deras erfarenheter är värdefulla eller i sammanhang där de får utveckla talanger som inte riktigt kom till användning i yrkeslivet. Passionärer är pensionärer med passion för livet.

Libris

199:-


Pocket

8

Köp 4 betala för 3! INGELA AGARDH

Den största nyheten Libris

59:-

INGRID BETANCOURT

Även tystnaden har ett slut Norstedts

79:-

TONY ANTHONY

Den vita tigern Gospel Media

69:-

GREGORY BOYD

Brev från en skeptiker Libris

69:-

TOMAS BANNERHED

Korparna Månpocket

74:-

DAVID EBERHARD

Normalt?

från vansinnes­ dåd till vardags­ psykoser Pocketförlaget

BO GIERTZ

BO GIERTZ

Tron allena Församlingsförl.

69:-

TOMMY HELLSTEN

Flodhästen i vardagsrummet Cordia

79:-

CAROLINA JOHANSSON

Bråkdelen av en sekund Libris

79:-

Stengrunden Församlingsförl.

69:-

TOMMY HELLSTEN

Flodhästen på arbetsplatsen Cordia

79:-

BODIL JÖNSSON

När horisonten flyttar sig Brombergs

74:-

STEFAN GUSTAVSSON

69:-

79:-

STEFAN EINHORN

Konsten att vara snäll Månpocket

59:-

PETER HALLDORF

Drick djupt av Anden Libris

TOMMY HELLSTEN

Föräldraskap Cordia

Libris

ELAINE BERGQVIST

Snacka snyggt Pocketförlaget

74:-

STEFAN EINHORN

Medmänniskor Månpocket

64:-

STEFAN EINHORN

Vägar till visdom Månpocket

69:-

STEFAN EINHORN

Änglarnas svar Månpocket

69:-

74:-

Kristen på goda grunder Cordia

JENNY BERGGREN

Vinna hela världen

79:-

79:-

TOMMY HELLSTEN

Ju mindre du gör desto mer får du gjort Cordia

KAREN KINGSBURY

Oceaner mellan oss KM Bornelings

79:-

C.S LEWIS

69:-

TOMMY HELLSTEN

Med människan Cordia

79:-

MAX LUCADO

Alla dagar nära Libris

JONAS HELGESSON

Ett CP-bra liv Libris

69:-

TOMMY HELLSTEN

Barn av livet Cordia

79:-

59:-

Libris

79:-

Kan man vara kristen? Libris

JONAS HELGESSON

Grabben i kuvösen bredvid

79:-

ERIK HELMERSON

Den onödige mannen Pocketförlaget

74:-

LINDA OLSSON

Det goda inom dig Bonnierpocket

74:-

BILL HYBELS

Att söka äktheten Libris

79:-

VIBEKE OLSSON

Bricken på Svartvik Libris

69:-


Pocket

VIBEKE OLSSON

VIBEKE OLSSON

Sågverksungen Libris

Krigarens sköld AB

69:-

FRANCINE RIVERS

Kärlek som befriar KM Bornelings

89:-

TOMAS SJÖDIN

Jag lutar åt Gud Libris

64:-

ANN-KATRIN TIDESTRÖM

Inga på plattan Cordia

79:-

74:-

TATIANA DE ROSNAY

69:-

OWE WIKSTRÖM

N&K

69:-

79:-

ELISABETH SANDLUND

TOMAS SJÖDIN

När träden avlövas Cordia

79:-

TOMAS TRANSTRÖMER

Samlade dikter och prosa 19542004

79:-

OWE WIKSTRÖM

Sonjas godhet N&K

64:-

Libris

TOMAS SJÖDIN

Imamens dotter Månpocket

79:-

PATRICIA TUDOR SANDAHL

Den fjärde åldern Brombergs

79:-

WILLIAM PAUL YOUNG

Ödehuset

69:-

69:-

GÖRAN SKYTTE/ WILFRID STINISSEN

Ansikte mot ansikte Libris

Libris

79:-

79:-

Reservkraft Cordia

JOHN ORTBERG

Kärleken jag längtar efter

HANNAH SHAH

Drabbad av det oväntade Cordia

Månpocket

Långsam­ hetens lov

Libris

Sarahs nyckel Bazar

JOHN ORTBERG

Den jag vill vara

101 historiska myter Hist. Media

PATRICIA TUDOR SANDAHL

Månpocket

64:-

ELISABETH ÅSBRINK

Och i Wiener­ wald står träden kvar

74:-

74:-

TOMAS SJÖDIN

Den enklaste glädjen Cordia

79:-

GÖRAN SKYTTE

Omvänd Libris

79:-

I tacksamhetens tecken

N&K

ÅKE PERSSON/ THOMAS OLDRUP

64:-

DESMOND & MPHO TUTU

Om godhet Libris

79:-

ANNIKA ÖSTBERG

Ögonblick som förändrar livet Ekerlids

74:-

NIKLAS PIENSOHO

100 dagar med Jesus Libris

79:-

TOMAS SJÖDIN

Eftervärme Cordia

79:-

WILFRID STINISSEN

Idag är Guds dag Libris

79:-

RICK WARREN

Leva med mål och mening Libris

79:-

En rysk pilgrims berättelser N&K

59:-

9

ANDERS PILTZ

Morgonens nåd och nat­ tens trofasthet Artos

64:-

TOMAS SJÖDIN

Ett brustet halleluja Cordia

79:-

LEE STROBEL

Fallet Jesus Libris

69:-

OWE WIKSTRÖM

Ikonen i fickan N&K

59:-

Bibeln Verbum

79:-


Skönlitteratur

10

ris är arton år och instängd i ngelse. Trots det är Holden glad mal på insidan – i varje fall i sin ild från alla andra. I verkligheten ad i skolan av andra ungdomar något annat än att han är väldigt

JENNIFER THOMPSON De sökte ett mirakel

hör hemma i innegänget, har ojkvän och är stjärna i skolans ättning. Tillvaron verkar fullhon märker att Holden lyssnar petitionerna blir hon fascinerad h den starka dragningskraft som på honom. Nu börjar hennes ocka fram den person som hon ns bakom höga murar av autism. i musikalen kunna vara en del av

dens mammas böner, Ellas ar och skolans musikaluppsätträckligt för att spränga det fängm som Holden är inlåst i och ge mirakel? Kan Holden verkligen bli

Nummer fem från vänster

KINGSBURY

di inträffar på skolan tar Ella de vänner som behandlar Holden m hennes pojkvän Jake. Samtidigt och Holdens vänskap och deras rker hur något märkligt håller på

och fann det i en sång…

2012-04-06 10:09

KAREN KINGSBURY

KAREN KINGSBURY

Förvandlad

Tagning tre

Holden Harris är arton år och instängd i autismens fängelse. Trots det är Holden glad och helt normal på insidan – i varje fall i sin egen värld, skild från alla andra. I verkligheten är han mobbad i skolan av andra ungdomar som inte ser något annat än att han är väldigt annorlunda.

Filmskaparna Chase Ryan och Keith Ellison lämnade missionsfältet i Indonesien för missionsfältet i Hollywood. Nu har de klarat det omöjliga – att finansiera en spelfilm med ett budskap som kan förändra världen. Men när Chase och Keith startar inspelningen, går saker och ting inte enligt planerna.

Semnos

179:-

Semnos

Jennifer vaknar av att någon sitter på golvet vid hennes säng. Ett par timmar senare sitter hon på en polisstation - ett våldtäktsoffer, men fast besluten att sätta fast den man som bröt sig in i hennes lägenhet och vände hennes tillvaro uppochner. Hon har ansträngt sig för att lägga märke till allt och hjälper polisen att ta fram en fantombild. Vid vittneskonfrontationen bestämmer hon sig snabbt: nummer fem är det. Ronald Cotton döms till livstid plus femtio år - men han är oskyldig. När möjligheten att undersöka DNA dyker upp och utredningen öppnas igen tvingas Jennifer att inse att det finns två offer i hennes livs tragedi. Men kan det finnas förlåtelse och försoning också?

Libris

219:-

179:-

Ett kort uppehåll

ERLAND SVENUNGSSON

Om sanningen ska fram

Fjärilens hemlighet

Emanuel Minos är en välkänd förkunnare i Sverige och Norden. Han representerar den allra första generationen pingstvänner och är en av de sista överlevande ”furstarna” från rörelsens tidiga dagar. Trots att han närmar sig 90 år håller han fortfarande igång. För ett par år sedan kom han ut med boken ”Tag plats! Dörrarna stängs” som blev en storsäljare både i Sverige och i Norge och har tryckts i många upplagor.

Erland Svenungssons roman börjar i samtalet mellan två bröder i ett sjukrum där den äldre av dem utkämpar sin sista natt i livet. Deras sista samtal föder minnen och tankar om livets ömtålighet. Mitt i livet kunde de ha förlorat varandra -- men så blev det inte. Den trohetspakt som de ristade in i trädets stam som pojkar och deras fascination över hur en fjäril kunde flyga höll in i ett liv som var starkare än döden, den död som kom i den sista nattens gryning.

Gospel Media

189:-

Libris

Little Bee

Om sin fars väg från Auschwitz till den lilla staden med den stora lastbilsfabriken. Göran Rosenberg har skrivit en djupt personlig barndomsmemoar; om Platsen där ett litet barn sätter sina första ord på världen och gör den till sin.

I två år har den nigerianska flickan Little Bee suttit inlåst på en flyktingför läggning utanför London. Hon är arton år när hon släpps ut från förlägg­ ningen. Vart ska hon ta vägen, utan pengar eller kontakter? Det enda hon har är ett visitkort till en person vid namn Andrew O’Rourke. Sist hon såg honom var på en strand i Nigeria. Kanske kan han hjälpa henne nu.

AB

Brombergs

På vägen från Auschwitz

STEN SÖRENSEN

CHRIS CLEAVE

GÖRAN ROSENBERG

239:-

229:-

KIM & KRICKITT CARPENTER

Älska mig igen Kim och Krickitt Carpenters liv krossades i tusen bitar den 24 november, 1993. Två månader efter deras bröllop var de med om en hemsk bilolycka som gjorde att Krickitt fick svåra hjärnskador och befann sig i koma under flera veckor. När hon äntligen vaknade upp hade hon inget minne av varken Kim eller bröllopet.

Gospel Media

159:-

199:-

LYNN AUSTIN

HILLARY JORDAN

Hennes enda önskan

Mississippi

En resa avsedd att rädda hennes relation till dottern ändrar kurs när Kathleen ser tillbaka på sin egen barndom. Men än mer upplysande är berättelserna om Eleanor, hennes en gång så livsbejakande mor, och Fiona, den mormor hon aldrig riktigt hann lära känna.

År 1946 flyttar Henry McAllan med sin hustru Laura till en bomullsfarm i Mississippideltat. För henne är det en både främmande och skrämmande miljö. Henrys kärlek till lantlivet delas inte av Laura, som sliter hårt med att uppfostra deras två barn under sträng övervakning av sin hatiske, rasistiske svärfar. När det regnar stiger vattnet och slukar bron som leder till staden. Familjen blir strandsatt i ett hav av gyttja.

Bornelings

179:-

Historiska Media

219:-


Sommarpriser

11

BENGT JANGFELDT

Raoul Wallenberg En biografi Raoul Wallenberg. En biografi är inte ännu en bok om “fallet Wallenberg” utan just en biografi. Här skildras för första gången också hans barndom och uppväxt och det komplicerade spelet kring hans ställning inom Wallenbergdynastin på 1930-talet. Denna stundom skakande skildring är ett resultat av efterforskningar i Wallenbergarkivet, som Bengt Jangfeldt är den förste att få tillgång till.

W&W

KNUT TVEITEREID

LENA BERGSTRÖM

Ett år med Aslan

Minutbibeln

Från hjärta till hjärta

Libris

169:-

Libris

139:-

Allt förmår jag När artonåriga Debora kommer in på den åtta veckor långa sommarskolan på Cederströms Konstskola har hon svårt att tro att det är sant. Det är något hon drömt om sedan hon var barn och till en början uppfyller lägret alla hennes förväntningar och mer därtill. Men det tar inte lång tid förrän hon blir kär i killen alla tjejer vill ha och hennes rumskamrat Emelie visar upp en annan sida av sig själv. I slutändan tvingas Debora välja mellan att hålla fast vid sin passion för tecknandet och att lämna lägret hon velat gå på hela sitt liv.

149:-

Cordia

199:-

TOMAS SJÖDIN

TOMAS SJÖDIN

Tusen olevda liv finns inom mig

Jag lutar åt Gud Libris Ljudbok

149:Ljudbok 99:-

Libris

295:-

HANNA CHRISTENSON

Semnos

C S LEWIS

ROB BELL

Kärleken vinner Libris

79:-

Hallelujah moments Libris

249:-

GAILE PARKIN

SAMUEL LARSSON

Mrs. Angels tårtbageri

Kristian

Libris

Libris

79:-

75:-

Ung Psalm

SHANE CLAIBORNE & JONATHAN W-HARTGROVE

Libris Klotband Spiral

Bli det du ber

199:249:-

Libris

79:-

85:-

CARL-HENRIK JAKTLUND

Vägen är smal men livet är brett Libris

79:-


12

Musik

OSLO GOSPEL CHOIR

Above All Oslo Gospel Choir är tillbaka, denna gång med lovsång på repertoaren. Körens ledare Tore Aas har skrivit 11 av sångerna. Man sjunger också bl a Paul Baloches Above All, och man har också för första gången spelat in Välsignelsen på engelska. Körens tidigare lovsångsskivor har varit succéer, och detta är en höjdarskiva!

IDA MÖLLER

#1’s, vol 1 Legenden Steven Curtis besöker Sverige (för första gången!) denna vår. Samtidigt kommer första samlingsplattan på 15 år. Här finns det bästa av mannen som genom åren sålt mer än 10 miljoner album!

159:-

Tid med Gud Lovsång och tillbedjan för alla generationer Med 16 sånger, och med inspiration från tabernaklet i Gamla Testamentet så har Marina Andersson tillsammans med låtskrivaren Magnus Bredmar, producenten Pelle Ankarberg och ett gäng härliga barn skapat ett inspirerande och medryckande lovsångsskiva för alla generationer. Utkommer slutet av maj!

149:-

Innerligt tacksam

STEVEN CURTIS CHAPMAN

149:-

169:-

JIMMY NEEDHAM

PASSION BAND

VIKTORIA

GEMENSKAP

White Flag

Mer av dig

En fantastisk liveskiva inspelad på Passion 2012-konferensen i januari, som samlade 42000 studenter! Här finns en rad starka lovsånger, och medverkar gör bl a Chris Tomlin, David Crowder Band, Charlie Hall, Matt Redman. Passion har gett oss en mängd lovsångklassiker, och man kan inte annat än förundras över närvaron i deras sånger!

Andra soloskivan från Viktoria Andersson. Även denna gång har maken Christian “CC” Andersson varit med som låtskrivare och musiker. Nu sjunger hon enbart på svenska, och musikaliskt tar hon ut svängarna lite mer än tidigare. En skön, lite tillbakalutad popskiva, med tänk­värda texter, och melodier man inte kan låta bli att nynna med i!

Till hans namn ska folken sätta sitt hopp

139:-

169:-

Ida känner vi från flera tidigare inspelningar, och leder idag lovsången i Hillsong Church Stockholm. Hennes första soloskiva innehåller mest egna sånger, sånger om den spännande resa som livet med Jesus är. Medverkar gör också David André Östby, Evelina Gard och Lina Nielsen. Nothäfte finns.

Femte skivan i lovsångsserien Gemenskap. Nya skivans innehåller enkla, jordnära sånger, personligt framförda av David Castaneda, Erik Liljero och David och Emily Åhlén, som alla bidrar till skivan variationsrikedom.

169:-

Clear the Stage Fjärde skivan för denna eminente artist, och han blir bara bättre! Samtidigt är nog detta hans mest ärliga och sårbara album. Första spåret ”If I ever Needed Grace” ger en bra sammanfattning, vårt behov av Guds nåd går som en röd tråd genom hela skivan.

139:-

SKIVOR FÖR BARN OCH UNGDOM

Ej omslag!

HEDVIG & SELMA

Nu stiger temperaturen För två år sen kom Magi, nu tar de nästa steg, och höjer temperaturen! En riktigt svängig skiva där de kompas av ett mycket kompetent band. Och texterna bjuder på både humor och allvar kring livets djupa frågor.

139:-

Emmy & Ella Emmy och Ella är tillbaka, 2 år efter succén med debutskivan, och låter bättre än nånsin! Tjejerna är numera 10 resp 8 år och har själva bidragit med varsin låt till den nya skivan. Texterna är lika klara som tidigare, med ett tydligt fokus på Guds kärlek till oss människor. Utkommer början av juni.

139:-

VICTORIA ZACKRISON

ANDREAS TÄRNVIND

Underverk

Markusevangeliet

Victoria, som tidigare gjort musikalen Drömmen om jul, kommer nu med ett knippe nya sånger, glada sånger med ett budskap om Guds närvaro, sånger för barnkör, men också för söndagsskola, familjeguds­ tjänster mm.

16 raplåtar

139:-

Andreas känner vi sedan tidigare genom hans barnskivor. Nu har han tagit sig för att framföra hela Markusevangeliet som rap! Till sin hjälp har han musikern Magnus Boqvist, och resultat har blivit att bibeltexten verkligen svänger! Åldersgruppen är denna gång lite äldre barn, och varför inte konfirmander? 2CD

169:-


Musik

GUY PENROD

DAVID ÅHLÉN

ANDERS ÖHRWALL

Hymns

Ande du som livet ger

Till glädje och tröst

Denne gudabenådade sångare är en av de mest älskade ”Homecoming”-artisterna. För ett par år sen satsade han på en framgångsrik solokarriär, och har besökt Sverige flera gånger. På nya skivan tar han sig an 13 älskade hymner. Här finns bl a The Old Rugged Cross, Rock of Ages och Amazing Grace.

Hans musikaliska resa har gått över både klassisk musik och pop, till lovsångsledare, där han idag med ett brinnande hjärta, sin gitarr och sin karaktäristiska röst skapat ett alldeles eget sound. Skivan ger också en dokumentation av ett andlig skeende i Stockholms bönehus, där han idag är verksam.

En dubbel-CD framtagen som en hyllning till Anders Öhrwall, som gick bort i vintras. En samling som speglar bredden och mångfalden i hans ovärderliga insats som körledare. Här finns förutom hans egen kör Adolf Fredriks Bachkör, också Drottningholms Barockensemble, och flera namnkunniga solister.

149:-

ERIK TILLING

Hymn för sökare Vacker, meditativ lovsång är Tillings kännemärke, och detta utmärker också hans nya CD. Egna sånger, psalmpärlor och några tolkningar av Fernando Ortegas sånger bjuds vi på, allt i mycket smakfulla arrangemang. För sången svarar bl a Joel Börjesson och Millan Holm. ”Tidlös och samtida… det är bara att buga” skrev Dagen i sin recension.

149:-

159:-

2CD

The Best Celtic Worship album in the World … ever!

ANDERS WIDMARK

Vägmärken Pianisten Widmark har skrivit ny musik till texter från Dag Hammskjölds vägmärken. En mycket spännande skiva, där vi förutom piano, bl a får höra sångerskan Zoie Finer.

Den keltiska musiken är ett begrepp med ett eget, unikt sound, och mycket av den bästa lovsångsmusiken är inspirerad därifrån. I denna 3CD-box är det bästa sam­lat, och här finns artister som Robin Mark, Keith & Kristyn Getty, Stuart Townend, Joanne Hogg och Rend Collective Experiment. 3CD

150:-

13

158:-

Välbefinnande

BACH COLLEGIUM

Klassisk musik för kropp och själ

Bach for Japan

Klassisk musik har en välgörande effekt på oss, både fysiskt och mentalt, säger vetenskapen. Denna samling är komponerad efter den principen. Lyssna, njut och ladda dina batterier!

Världskända Bach Collegium Japan, under ledning av Masaaki Suzuki, har samlat flera av sina allra finaste Bachinspelningar på denna skiva, där överskottet går till hjälp åt offren för tsunamin 2011.

49:-

159:-

149:-

FILMER

Courageous

Häxan & lejonet

Från skaparna av hyllade Fireproof, kommer här ett actionfyllt drama, fyllt av både värme och humor.

CS Lewis´ berömda berättelse från Landet Narnia, här i en tecknad version för de mindre barnen.

DVD

DVD

149:-

69:-

Som maskrosfrön för vinden Ett gripande familjedrama, baserat på Karen Kingsbury´s bästsäljande roman. DVD

149:-

Jesus från Nasaret Franco Zefferellis klassiska Jesusfilm är ett storslaget drama, baserad på Nya Testamentets berättelse. Över sex timmar film på 2 DVD. 2DVD

159:-


14

Barn

LENA ANDERSON

Stinas sommar På sommaren bor Stina hos sin morfar på en skärgårdsö. De fiskar tillsammans och Stina samlar pinnar, fjädrar och annat som man kan hitta om man bor på en ö. Tillsammans lyssnar de också på den tjutande och dånande stormen. Sån tur att morfar är med!

R&S

139:-

LIESBET SLEGERS

LIESBET SLEGERS

SANNA TÖRINGE

Kläder

Äta

Först ska jag ha på mig underbyxor och undertröja. Sedan ska jag ha på mig en tröja och ett par byxor. Till sist strumpor och skor. Titta, nu är jag påklädd! En bok om att klä på sig med illustrationer som är lätta att känna igen. För småttingar från 12 månader och uppåt med fokus på barnets vardag.

Här är min stol. Jag tar på mig haklappen och tar min sked. Min tallrik står framför mig. Nu ska jag äta. En bok om att äta med illustrationer som är lätta att känna igen. För småttingar från 12 månader och uppåt med fokus på barnets vardag

Citroner & Rosmarin i mitt kök

Turbine

Turbine

55:-

55:-

Citroner och rosmarin i mitt kök är en bok som väcker längtan efter sommarens smaker. Här har Sanna Töringe samlat det bästa från både det italienska och det svenska sommarköket.

Semic

189:-

EJA NILSSON

Lilla barnkammarboken Grodor, prinsar och prinsessor Här hittar du de mest omtyckta prins- och prinsessagorna. Alla rikt illustrerade med vackra, roliga och spännande bilder av sju populära tecknare. En härlig sagoskatt att njuta av tillsammans vid sängkanten.

BoCa

159:-

BARBRO LINDGREN

SARA WIKANDER

ULF LÖFGREN

Andrejs längtan

Massagesagor för de minsta

Det underbara trädet

Boken innehåller korta berättelser med enkla massage­ rörelser som passar de allra yngsta. Allt fler föräldrar upp­ skattar den stund av närhet massagen kan ge, och på förskolor och skolor har man länge sett massagens positiva effekter på både hälsa och psyke. Boken riktar sig till barn i två- till fyraårsåldern och innehåller ett tiotal korta sagor om katterna Tiger och Tusse.

Ett frö kommer flygande genom luften. Pojken Lasse planterar det och genast börjar ett jättestort träd växa upp ur marken. Sedan hörs ett svagt prassel bland grenarna och en stor, gul hisskorg sänks ner. När Lasse sätter sig i korgen förs han rakt upp genom det enorma trädet. Hissresan tar flera dagar och nätter. När den stannar och Lasse kliver ut så finns där ett hus, färdigt för honom att flytta in i.

ICA

R&S

Andrej och Vova på rymmen från barnhemmet. Lilla Vovas steg blir tyngre och tyngre. En hund slår följe med dem och till slut orkar de inte ta sig vidare. Men drömmen lever om en mamma, en mätt mage, en hund som får valpar och ett blommande äppelträd.

R&S

125:-

199:-

I Buffé och mingelmat ger dig Eja Nilsson hundratals buffé­ recept, och dessutom goda tips och råd kring hur du ska tänka när du bjuder många på samma gång. Här finns tapas och småplock, matiga sallader, marockanska läckerheter, fest­ liga soppor och självklart en diger dessertbuffé!

Semic

149:-

139:-

JULIET DAVID

JULIET DAVID

Fåret som försvann

Noa och hans båt

Följ med i berättelsen om Fåret som försvann! Små barn, 0-3 år, lär sig känna igen bibelberättelsen när de läser och leker med den här slitstarka kartongboken.

Följ med i berättelsen om Noa och hans båt! Små barn, 0-3 år, lär sig känna igen bibelberättelsen när de läser och leker med den här slitstarka kartongboken.

Semnos

Semnos

79:-

Buffé och mingelmat

79:-

ANNA BRAW & CARINE JOHANSSON

Stickcafé Carine bjuder på beskrivningarna till sina omåttligt populära handgjorda bakverk, så naturtrogna som det bara går och lika roliga att leka med som att titta på. Anna bjuder på recepten till alla de klassiska ätbara originalen.

Libris

159:-


Present

15

ELISABETH TARRAS-WAHLBERG

Willow Tree

Kungliga barn Tänk att ha ett frimärke på sig själv! Det är det förmodligen bara en kungafamilj som har. Men knappandet på leksakstelefonen, kampen med att lära sig cykla och pirret inför jul och skolstart har vi nog gemensamt oavsett vilken familj vi vuxit upp i. Vi får blicka in i 1900-talets tre generationer Bernadotte och hur deras barndom sett ut.

MAX LUCADO

MAX LUCADO

För att du är du

Du är värdefull

En bok full av det stora ögonblicket och den överväldigande förundran gestaltad i fotografier och ord lånade från dem som själva har varit med om precis detsamma.

En ny bok i samma anda som den älskade Du är värdefull – om att nästan glömma bort vad som är viktigast i livet och om att komma på det igen.

Om du någon gång har undrat vad andra tycker om dig, då kanske du behöver bli påmind av Parvello och Eli i den här berättelsen: Du är värdefull precis som du är!

Libris

Libris

Libris

Bonnier Fakta

259:-

HELEN EXLEY

Ett barn – Livets under

119:-

79:-

69:-

Forget-me-not Willow Tree

ROBERTH ERICSSON & SONJA SCHWARZENBERGER

Mor, mamma, morsan Att skriva sin mammas historia innebär oundvikligen att man skriver sin egen. En utmaning som tretton framstående författare och kulturpersonligheter har antagit. Var och en skriver djupt personligt om sina mödrar.

Forum

219:-

RICHARD DALY

Guds lilla gröna När du tycker att livet går för fort låt dessa tidlösa sanningar och uppmuntrande löften ge dig lugn och ro. Guds lilla gröna gör det lite lättare att möta livets bekymmer.

Libris

99:-

ELIQ MARANIK

Glass för barn

101 smoothies

Det är enkelt att göra supergod gräddglass, isglass och sorbet. I den här boken får du veta allt om hur det går till. Recepten är lätta att följa och ingredienserna finns redan hemma i skaff­ eriet, kylen eller frysen.

101 smoothies är den absoluta guiden till smoothievärlden för dig som vill ha kul i köket och skapa läckra och näringsrika fruktdrinkar.

119:-

JULIA SIGURDSON & SUNE ZACHRISSON

Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Aplagårdar och klosterliljor

Andra boken Den efterlängtade fortsättningen som bygger på den populära norska tv-serien med samma namn, som också sänts i SVT flera säsonger.

Votum

299:-

Boken berättar den märkliga historien om Vadstena klosterträdgårdar. Samtidigt finns också en klargörande skildring av klostrets byggnadshistoria, berättelsen om kungapalatset som ödmjukades för att heliga Birgittas nya klosterorden här skulle forma sitt moderkloster.

Artos

ELIQ MARANIK

Stevali

ODDGEIR BRUASET & TOR SIVERTSTÖL

Stevali

189:-

219:-

MARGARETA MELIN & TORE HAGMAN

OLLE CARLSSON & TORE HAGMAN

Tiden kommer till oss

Villkorslöst älskad

Vad kan vi göra för att leva i den sanningen istället för att ryckas med i det upptrissade tempo som har blivit ett ideal i vårt samhälle?

Olle Carlsson skriver om den spännande resan fram till att ta sitt liv på allvar och om att söka efter mening, tillit och helhet.

Libris

Libris

115:-

115:-

179:-

You and Me Willow Tree

349:-

Angel of Freedom Willow Tree

179:-


Beställning för postorder Skicka in din beställning eller ring till din butik Författare och titel

Antal

Somm a pris r-

Pris

Lavender Grace

159:-

Willow Tree

Vik

Vik

(ord 198:-)

Namn Referens

Adress

Postnr.

Ort

Telefon Mobil/e-post

* Frakt tillkommer, lokala prisavikelser kan förekomma. Priser gäller t o m 120831 Göteborg

Jönköping

Örebro

Västra Hamng. 21 411 17 Göteborg Telefon: 031-13 63 50 www.din-bok.se

Box 110 54 550 11 Jönköping Telefon: 036-71 98 70 www.bokomusik.se

Storgatan 23 703 61 Örebro Telefon: 019-18 61 51 www.dinbokorebro.se

Fyll i talongen, vik ihop den och lägg den på lådan!

Frankeras ej Din Bok & Co betalar porttot

Din Bok & Co

SVARSPOST 411 880 300 403 10 Göteborg

Din Bok - katalog sommaren 2012  

Din Bok är en fristående bokhandel på Västra Hamngatan 21 i Göteborg. Katalog för sommaren 2012.

Din Bok - katalog sommaren 2012  

Din Bok är en fristående bokhandel på Västra Hamngatan 21 i Göteborg. Katalog för sommaren 2012.

Advertisement