Page 1

TEKST: ELIANE DE BLESER ILLUSTRATIES: JUDITH DC THUIS


2012-2013-2014 www.anderewoorden.be www.facebook.com/merelenmus CC-licentie van toepassing: Creative Commons License


De tekenaars: Joannes Mahieu (Asse) Ria Vanwalleghem (Schilde) Peter-Paul Rauwerda (Amsterdam) Olivia Van Slagmolen (Rumst) Leen Verlinden (Londerzeel) Bob Torfs (Antwerpen) Manu Bruynseraede (Antwerpen en Leuven) An Wauters (Keerbergen) Frow Steeman (Gent) Betty Reyniers (Londerzeel) Reinhart Van Praet (Londerzeel) Kathleen Serneels (Londerzeel) Kathleen De Maeyer (Kapelle op den Bos) Eva Vanderstappen (Londerzeel) SAGE (Schiedam) Mieke Van Gorp (Zoersel) Bram Brioen (Londerzeel) Leen Van Durme (Londerzeel) Een zestal medewerkers van Dagcentrum Thuis in Ganshoren (Project binnen het project met een afzonderlijke Merel en Mus - tentoonstelling van het werk van de mensen van het Dagcentrum, in oktober 2013, in Ganshoren)

Tentoonstelling van tekst en tekeningen in de bibliotheek van Londerzeel, van 18 februari tot en met 13 april 2013. Tentoonstelling van een selectie van tekst en tekeningen in Het Roze Huis, Draakplaats 1 te 2018 Antwerpen, van 1 september 2013 tot 28 oktober 2013.


Merel en Mus - Het Gedicht - Judith, DC Thuis (Ganshoren)  

Merel en Mus, Het Gedicht. Teksten van Eliane De Bleser, Illustraties van Judith van DC Thuis, Ganshoren. Scans van 'Het boekje van Judith'

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you