Page 1

League of Legends

Pagina 1 Katarina Informații

Pagina 2 informaţii Lol despre jucători

Pagina 3 Concurs

0


Katarina

Katarina se joacă AP. Mulţi cred că ea se joacă atac speed dar nu este aşa. Cu cuţitul cu care aruncă poate fi mortală fiindcă îl arunci şi după acea fază te teleportezi la inamic şi arunci cu cuţitele în jurul tău. Dacă scapă îi veţi da R şi super abilitatea se va porni. Adică Katarina se va roti într-un cerc şi va arunca cu sute de cuţite în inamici din împrejurimi. Abilităţi Q este aruncarea cu cuţitul. Numai după ce ai aruncat, teleportează-te şi dă W fiindcă ai un surplus de putere cât apare un cuţit rotitor peste inamic. W este roata de cuţite. E este teleportarea, iar R este super abilitatea: adică Katarina se va roti într-un cerc şi va arunca cu sute de cuţite în inamici din împrejurimi.

2


Informaţii Lol despre jucători În ultimul timp mulţi jucători şi-au creat conturi pentru a face Rp adică se invită singuri şi joacă până la LvL 10 pentru a primi Rp pe contul cu care a invitat. De ce este rău? Este rău pentru că iei joacă foarte bine la LvL mic pentru că ştiu să joace greu la LvL cap. Dar cât levelesc cu contul de LvL mic se cred mari jucători. Şi când termină de levelit joacă iarăşi pe contul cu LvL cap Rankeduri şi pierd toţi fiindcă se bagă pe toţi inamici pentru că se SUPER JUCĂTORI. 12 12 10 10 7

8 6

Column 1

4 2 2 0 Online

cont creat pentru rp

offline

offline şi online


Concurs Cine ghicește a cui este arma aceasta? Va primi un signature! El nu prea folosește acest cuțit, dar îl ține la brâu.

Află cine este acest om!!!

Revista lol  

De Elian... Pentru lol

Revista lol  

De Elian... Pentru lol

Advertisement