Page 1

Comencen les Festes d’Alcoi esprés de la presentació oficial del cartell de Festes de 2012, obra de Raül Botella, ja podem dir que Alcoi descompta els dies del calendari per gaudir dels Moros i Cristians i per a que, una vegada més, les marxes mores, cristianes i els pasdobles inunden els carrers del centre. Aquest proper diumenge 8 d'abril es celebrarà el dia de Glòria. Si la pluja aquest any ho permet, a partir de les 10 hores del matí des de la Plaça d'Espanya començarà la desfilada per acabar a les 14 hores de la vesprada amb la Mascletada. I aquest diumenge de Resurrecció és doblement important perquè, amb la caiguda del sol, els festers gaudiran de la primera revetlla de 'filaetes'. Amb aquest tret de partida, totes les nits el centre d'Alcoi bollirà en festa escalfant motors per a la Trilogia. Però abans, el 15 d'abril, serà el torn dels més menuts amb la celebració de la Glòria Infantil. A les 9 hores del matí en Santa Maria es celebrarà la missa durant la qual els 'festerets' rebran el sagrament de la comunió. En aquest cas, a les 12 hores del migdia comença la desfilada des del Partidor en direcció a l'església de Sant Jordi, on finalitzarà el recorregut. Els actes festers es succeiran fins el dia inaugural, el 21 d'abril amb la celebració del Dia dels Músics. A partir de les 19'30 hores de la vesprada començaran a desfilar les diferents bandes de música participants per coincidir totes en la plaça d'Espanya i esperar a que Rafa Rufino, encarregat de dirigir l'himne de 2012, encete la Trilogia festera més esperada per tots els alcoians.

D

sopar en filaetes om tots els anys ja estan ací les Festes de Moros i Cristians i per a preparar-nos tenim la programació de Filaetes, aprofita i gaudix de la bona companyia i l’excel·lent gastronomia amb els bars i restaurants que et mostrem, una garantia de bona feina i fidelitat al bon tracte als clients. L’excusa perfecta per eixir a vorer les filaetes i gaudir de la nostra gastronomia, la alcoyana.

C

Cartell de les Festes de Moros i Cristians 2012 d’Alcoi realitzat pel pintor alcoià Raül Botella

Refréscate en nuestra Terraza de Verano ¡WI-Fi Gratis!


GUÍA DE BARS, RESTAURANTS I PUBS D’ALCOI I COMARQUES GUÍA En aquesta pàgina especial, ‘El Gratis’ els mostra alguns establiments d’hosteleria i oci d’Alcoi i de les nostres comarques. Una pàgina plena d'informació dels més variats plats típics de les muntanyes, tapes variades, entrepans, aperitius, copes, etc. Prenguen bona nota i visiteu-los!


El Gratis Especial Filaetes d'Alcoi  

Especial Filaetes Moros i Cristians a Alcoi i Gastronomia alcoiana d'El Gratis

El Gratis Especial Filaetes d'Alcoi  

Especial Filaetes Moros i Cristians a Alcoi i Gastronomia alcoiana d'El Gratis

Advertisement