Page 1

Elementum International AG (brezcarinsko skladišče v Švici)

Realne vrednosti z davčno prednostjo! 0% DDV


BOLJŠE KOT ZLATO!

Naložbeno srebro brez DDV-ja! In to na zelo preprost način. Vaše kupljene plemenite kovine skladiščite v posebnem varovanem trezorju, ki ga za vas organizira Elementum International AG. Pri takšnem načinu skladiščenja ste oproščeni davka na dodano vrednost ter plačila carine. Za nakup in skladiščenje v Elementum International AG vam nudimo bele kovine: srebro, platino in paladij v palicah ali v kovancih. Seveda pa skladiščimo za vas tudi zlate palice in zlatnike.


EKSKLUZIVNE PREDNOSTI ZA IZGRADNJO, OPTIMIZACIJO IN ZAŠČITO PREMOŽENJA: Inovativna oblika investiranja v prave vrednosti. Po ocenah velikega števila analitikov ima srebro v prihodnje veliko večji potencial rasti kot zlato. Nakup velikih palic pomeni za vas do 10 % boljšo nabavno ceno. Bele plemenite kovine (srebro, platina, paladij) kupujete brez DDV-ja (ob nakupu dobite 20 % več plemenitih kovin). Diksretnost vam je zagotovljena. Pri prodaji plemenitih kovin ste oproščeni davka na dobiček (za pravne osebe to ne velja). Vaše plemenite kovine se varno skladiščijo izven bančnega sistema. Plemenite kovine, ki jih kupite, lahko tudi kadarkoli prodate. Verodostojnost evidenc vam potrjuje letno potrdilo, ki ga izda neodvisni švicarski revizor poslovnih knjig. Vaše plemenite kovine se skladiščijo v vašem imenu in za vaš račun.


SKLADIŠČENI ZAKLADI SO VAM VEDNO NA VOLJO: Vaše plemenite kovine se varno skladiščijo v nevtralni Švici, zgodovinsko gledano v eni najbolj varnih držav sveta. Stanje vašega premoženja lahko individualno spremljate preko vaše spletne strani. Doba skladiščenja ni časovno določena oz. omejena. Vaše palice so ves čas skladiščenja zavarovane. V primeru prodaje plemenitih kovin je izplačilo možno v denarni obliki ali v fizični obliki (palicah).


V CENAH SKLADIŠČENJA JE VKLJUČENO: Zavarovanje in varovanje plemenitih kovin. Letno potrdilo s strani neodvisnega švicarskega revizorja. Stroški logistike.

ZA TEMELJE VAŠEGA PREMOŽENJA Z REALNIMI VREDNOTAMI STOPITE V STIK S SVETOVALCEM, KJER BOSTE DOBILI: Informacije o individualni naložbeni strategiji z realnimi vrednostmi. Individualno svetovanje o prednostih skladiščenja plemenitih kovin v Švici. Podrobnosti o minimalnih količinah nakupa ter uporabi in spremljanju osebnega premoženja v plemenitih kovinah preko spletne strani. Informacije o prihodnjih finančnih negotovostih na svetovnih trgih in kako se jim izogniti s skladiščenjem plemenitih kovin v Švici.


KONTAKT ZA SLOVENIJO Elementum d.o.o. Poslovna cona A35 4208 Šenčur Tel.: 04/279-1990 Email: info@elementum.si Internet: www.elementum.si ELEMENTUM INTERNATIONAL AG Brünigstrasse 12 6055 Alpnach-Dorf Schweiz Email: info@elementum-international.ch Internet: www.elementum-international.ch

Srebro brez DDV v Švici  

In to na zelo preprost način. Vaše kupljene plemenite kovine skladiščite v posebnem varovanem trezorju katerega za vas organizira Elementum...

Srebro brez DDV v Švici  

In to na zelo preprost način. Vaše kupljene plemenite kovine skladiščite v posebnem varovanem trezorju katerega za vas organizira Elementum...