__MAIN_TEXT__

Page 1

SENTENS FÖRVARING

1


SENTENS FÖRVARING

DITT HEM DINA DRÖMMAR DIN GARDEROB Sentens Förvaring från Electrolux Home är ett oändligt antal lösningar för dig och din familjs personliga behov av ordning och reda – i hallen, sovrummet eller tvättstugan. Alla förvaringslösningar, skjutdörrar och inredningar, finns i valfria och anpassningsbara material i många upptänkliga variationer. Vi hjälper dig planera och designa. Från det lilla udda utrymmet till en maffig walk-in closet! Vi på Electrolux Home ser till att du alltid får hjälp hela vägen när du beställer din förvaringslösning – från inspirerande förslag i butiken till leverans, installation, montering och finansiering. Kontakta våra inredare som ritar och ger dig förslag på en personlig lösning i 3D. Välkommen in och prata förvaring med oss! Lars Magnusson, Produktchef garderober och förvaring Electrolux Home

ÅRS FUNKTIONSGARANTI

2


SENTENS FÖRVARING

INNEHÅLL INNEHÅLL Designad av dig - för dig!.............................4 Så enkelt är det............................................5 Walk-in..........................................................6 Tvättstuga.....................................................8 Integrerad look...........................................10 Optimal förvaring........................................12 Personligt design.......................................14 Personlig inredning....................................16 Tillbehör......................................................20 Materialöversikt..........................................22 Måttanpassat..............................................24 Prisexempel................................................26

8

10

16

3


SENTENS FÖRVARING

INDIVIDUELLA BEHOV, SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR, DESIGN, MATERIAL OCH FUNKTION ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL. Glöm allt om standardlösningar. Skapa en plats där livet kan utvecklas. Rum för förvaring. Rum med karaktär. Rum i balans. Rum för alla tider och tillfällen. När behoven varierar ska din garderob fylla många olika funktioner. Smala utrymmen är inget hinder. Upplev möjligheterna med reducerat djup - ända ner till 280 mm. Perfekt för smala utrymmen, k ­ ontor, walk-in, kök etc. där det kan vara nödvändigt att reducera djupet för att kunna utnyttja utrymmet optimalt. Reducerat djup passar p ­ erfekt för en rad tröjor, DVD-skivor, en musikanläggning, pärmar och kontorsartiklar, glas och porslin. 30-50 % mer förvaringsutrymme med skräddarsydda garderobslösningar. En av fördelarna är att man skjuter dörrarna åt sidan istället för att öppna dem ut i rummet, vilket gör det möjligt att utnyttja rum och hall på ett optimalt sätt - och man kan passa in förvarings­ lösningar där utrymmet är begränsat. Samtidigt kan du inreda garderoben med utgångspunkt i dina speciella och individuella behov. Härmed kan du utnyttja utrymmet i garderoben på bästa sätt, jämfört med en standardgarderob där inredningen är förutbestämd.

DESIGNAD AV DIG – FÖR DIG! VAR SKA GARDEROBEN STÅ?

VAD SKA GARDEROBEN INNEHÅLLA?

VAD FÅR GARDEROBEN KOSTA??

Hur stort är rummet? Hur mycket plats vill du avsätta för garderoben? Skjutdörrsgarderober är fördelaktiga oavsett placering eller utrymme, eftersom de inte begränsas av varken hörn eller sneda väggar/tak.

Vad ska du använda garderoben till? Vad ska den innehålla? Hur mycket utrymme behöver du? Oavsett om du ska använda garderoben för kontors­ artiklar, vitvaror eller klänningar och skjortor så hittar vi en lösning med den inredning som du och din familj behöver.

De oändliga möjligheterna vad gäller sammansättning för din personliga garderob innebär att vi alltid kan hitta en lösning som passar för din budget. Fundera på vad det får kosta så kan vi gemensamt komma fram till den förvaringslösning som lever upp till dina behov, inom de ekonomiska ramar vi måste arbeta efter.

Garderoberna kan användas även i smalare utrymmen som korridorer eftersom du inte behöver tänka på garderobsdörrar som öppnas ut i rummet.

4

Vi skräddarsyr din egen personliga och unika lösning.


SENTENS FÖRVARING

SÅ ENKELT ÄR DET! SKJUTDÖRRAR Valet av skjutdörrar anger stilen. Skillnaden ligger i profilen, som är ramen runt dörren. Välj mellan MDF träramar, aluminiumprofiler eller en skjutdörr helt utan profil eller ram. FÄRGER & MATERIAL Gillar du svart och vitt, klassiska eller starka färger, glas, trästruktur eller speglar? Det är här du kan sätta din personliga prägel på garderobens yttre. GARDEROBSRAM Du är din egen designer och kan välja fritt ur vårt sortiment. Ska det passa ihop eller kontrastera? Ramen utgör garderobens utvändiga struktur och stomme. INREDNING Du bestämmer om hyllor och väggar (inredning) och (garderobsram) skall matcha varandra eller vara i olika färger

5


SENTENS FÖRVARING

ETT PERSONLIGT RUM MED PLATS FÖR ALLT Tänk kreativt, en walk-in kräver inte nöd-vändigtvis ett stort extrarum. Använd en del av sovrummet eller ­utnyttja de sneda och svårutnyttjade vrår som finns - en smal gång, ett vindsutrymme eller utrymmet under trappan. Allt du behöver är lite extra plats och möjligheten att ”gå in”. Låt dig inte begränsas - även om du bor i en liten lägenhet där det är trångt om saligheten. Det gäller att se möjligheterna.

6


SENTENS FÖRVARING

7


SENTENS FÖRVARING

GÖM UNDAN VARDAGEN Hall, tvättstuga och groventré. När ett rum ska innehålla många funktioner och behov är det viktigt att vardagens saker struktureras och organiseras. En skjutdörrsgarderob som är inredd enligt dina behov ger överblick och sparar dig en massa tid eftersom var sak har sin plats. Det gör ju inte heller något att det är snyggt och tydligt när det kommer gäster på besök?

8


SENTENS FÖRVARING

9


SENTENS FÖRVARING

10


SENTENS FÖRVARING

ELEGANT INTEGRERAD LOOK En skjutdörrsgarderob stjäl inget utrymme från rummet. När dörrarna skjuts åt sidan döljer sig en värld av möjligheter bakom. Garderobslösningen kan skräddarsys så att den passar perfekt i just ditt hem. Det är inte bara de yttre ramarna som kan skräddarsys. Du får även möjligheten att välja fritt bland en rad smarta inredningslösningar och tillbehör - vilket bidrar till att din garderob blir helt din egen. Klädstänger, slipshållare, korgar, skoutdrag, lådor – du kan välja helt fritt! Invändigt är våra garderobs­ lösningar designade så att utrymmet utnyttjas optimalt och utvändigt är de designade

11


SENTENS FÖRVARING

UTNYTTJA DIN FÖRVARING OPTIMALT En skjutdörrsgarderob från golv till tak har flera fördelar. Den uppenbara fördelen är det extra utrymme du får till ­förvaring, samtidigt undviker du damm ovanpå garderoben och får ett speciellt visuellt lugn i rummet. Om du kombinerar en skjutdörrsgarderob från golv till tak med dörrar i en design som är i harmoni med hemmets stil och ­miljö, då kommer du att få ett rum i estetisk balans - och ­mycket mer förvaringsutrymme än du är van vid.

12


SENTENS FÖRVARING

13


SENTENS FÖRVARING

MED PERSONLIG DESIGN Vi tror på enastående, unika och individuella skutdörrsgarderober – med en stor grad av personlighet. Det är det som säkrar att våra kunder är glada och nöjda – även efter ett antal år. Vi hjälper dig anpassa din lösning till ditt hem, din stil, det utrymme där ­garderoben ska stå och just dina behov gällande förvaring. Det finns garanterat inget ”standard” över varken dig eller din familj, därför ska du inte heller behöva nöja dig med en skjutdörrsgarderob som är standard – du fortjänar en garderob med personlig stil.

14


SENTENS FÖRVARING

15


SENTENS FÖRVARING

PERSONLIG INREDNING ENLIGT DINA BEHOV! Det finns inte två rum som är likadana. Alla har sina vinklar, skrymslen och ojämnheter. Detta har ingen betydelse. Med en skräddarsydd garderobs­ lösning får du en flexibilitet som utnyttjar varje kvadratcentimeter, samtidigt som du får friheten att välja material och att inreda garderoben med just det DU behöver. Massor av plats och smarta förvaringslösningar? Allt detta får du med en skräddarsydd garderob, tack vare otaliga inredningsalternativ kan du skapa lugn, ordning och harmoni i din garderobsinredning - utan att kompromissa med det estetiska.

16


SENTENS FÖRVARING

17


SENTENS FÖRVARING

18


SENTENS FÖRVARING

19


SENTENS FÖRVARING

20


SENTENS FÖRVARING

ETT URVAL AV MÖJLIGA INREDNINGAR

21


SENTENS FÖRVARING

MATERIALÖVERSIKT Hos oss är du designern, designa dina skjutdörrar, så att de matchar din ­personlighet och stil. Här finns inga standardlösningar, endast måttanpassade lösningar anpassade efter dina behov och rum

DÖRRFYLLNING DEKOR, LAMELL DEKOR & HÖGGLANS

SPEGELGLAS

GLAS

INREDNING

Alla dekorfyllningar är tillverkade av extra kraftig melamin av hög kvalitet. Melamin är färgbeständigt vilket ­innebär att din dörrfyllning inte bleknar i ­solljus. När du väljer dekor­ fyllningar får du en ­dörrtyp som är både kraftig och ­slitstark, samtidigt får du en dörr som är enkel att rengöra. Väljer du lamell dekor får du extra finesser i dörrfyllningen. Väljer du högglans, får du ett unikt, glänsande utseende.

Dörrfyllning av spegelglas ger rummet en extra dimension som får små rum att verka större och mörka rum att verka ljusare. Väljer du ­dörrfyllning av spegelglas har du alltid en helfigursspegel nära till hands.

Glas är rengöringsvänligt och slitstarkt material. Välj mellan satinerat glas, klart glas, målat glas i en rad olika färger. Använd endast glas- och eller använd dem som designfyllning för att skapa en spännande detalj på skjutdörren.

Du kan få din inredning i vilken dekorfärg du vill. Matcha med stommens färg för ett enhetligt utseende eller skapa kontraster med hjälp av olika färger.

Vit

Stengrå

Valnöt

Silverspegel

Struktur vit ek

Mocca

Vit struktur

Rustik sand

Cape elm

22

INREDNING & STOMME FÄRGER

STOMME Garderobens stomme är den utvändiga ramen. Även här kan du mixa och matcha så att du får den design du vill ha. Du bestämmer själv vilken färg din stomme ska ha och kan t.ex. välja en stomme som passar ihop med dörrfyllningarna.

Målat glas, white pearl

Målat glas, beige light

Målat glas, brown light

Vit

Stengrå

Valnöt

Sand beige

Målat glas, brown natural

Målat glas blue shadow

Målat glas, svart

Struktur vit ek

Mocca

Sand beige

Ek struktur

Rustik fleetwood

Målat glas, vit diamant

Målat glas, vit

Satinerat glas, vit diamant

Vit struktur

Ek struktur

Rustik fleetwood

Rustik grå

Hacienda svart

Satinerat glas, härdat ESG

Satinerat glas, svart

Klar glas, härdat ESG

Rustik sand

Rustik grå

Hacienda svart

Grå spegel

Bronsspegel

Cape elm


SENTENS FÖRVARING

PROFIL M3*4

M3*3

M3*6

Ett 10 mm enkelt ramsystem av aluminium, rullar på kraftiga hjul med kullager vid golvet och helgjutna dubbelhjul vid taket.

Ett 20 mm exklusivt ramsystem i aluminium. Glider på kraftiga hjul med kullager vid golvet och på gummibelagda dubbelhjul med kullager vid taket. Golvhjulet är dolt dörrens bottenskena och monterat med f­ jäder- och urspårningssäkring. Levereras med positionsstopp (magnet) och dämpare. Positionsstoppmagneten säkrar att dörren alltid glider ljudlöst på plats i rätt position.

Ett 100 mm bred MDF ramsystem. Glider på kraftiga hjul med kullager vid golvet och på gummibelagda dubbelhjul vid taket. Golvhjulen är dolda i dörrens ram och är dessutom monterade med urspårningssäkring. Levereras inte som snedtakslösning.

Ett exklusivt system utan ram, glider på kraftiga hjul med kullager vid golvet och på gummibelagda dubbelhjul med kullager vid taket. Golvhjulet är dold i dörren och är dessutom monterat med urspårningssäkring. Levereras med positionss-topp (magnet) och dämpare. Levereras inte som snedtakslösning.

Vit

Svart matt

Vit

Silver

Ett 20 mm enkelt och elegant ram­ system i aluminium. Glider på kraftiga hjul med kullager vid golvet, anti-jump, positionsstopp samt gummibelagda hjul vid taket. Positionsstopp (magnet) och dämpare kan köpas som tillbehör.

BASE og M3*1

Positionsstopp med magnet och dämpare kan köpas som tillbehör.

Vit

Stengrå

Struktur vit ek

Mocca

Valnøtt

FASTA SPRÖJS

Spröjs används för att skapa ett unikt utseende för din skjutdörr. Det är upp till dig att välja antal och färger, och du kan mixa och matcha som du vill.

Fasta spröjs används när du vill mixa olika fyllningar i dörren.

Svart mat Hvit

Stengrå

Struktur vit ek

Mocca

Valnøtt

M3*4

SPRÖJS

17 mm

Vit

Svart matt

M3*1

Silver

BASE

30 mm

30 mm

Svart matt

Silver

Vit

Svart matt

Silver

Vit

Silver

Silver borstat

23


SENTENS FÖRVARING

MÅTTANPASSAT TILL DITT RUM! Vi måttanpassar lösningar för sneda väggar/tak så att alla vinklar och vrår kan utnyttjas i din skjutdörrsgarderob. Det har ingen betydelse hur sneda dina väggar eller tak ­­är - skjutdörrsgarderoben och inredningen kan anpassas efter husets egenheter.

1-sidig lösning – smal djup (409 mm)

24

U-lösning


SENTENS FÖRVARING

Tvättstugelösning

Snedtaks lösning

Hörnlösning

1-sidig lösning

25


SENTENS FÖRVARING

MÅTTANPASSAT TILL DIN BUDGET! Inga standardpriser och standardlösningar. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen till din budget och dit behov.

GARDEROB 1240 MM 568

GARDEROB 1800 MM

606

768

GARDEROB 2400 MM

576

368

368

368

GARDEROB 3400 MM

786

Perspektivtegning: Garderobe 20/1/23 G340A

768

768

Projekt: Makroer

487

368

368

487

Dato: 20-12-2013

768

OBS: Udskriften er kun retningsgivende.

Pris från

Sek. 9.124,-

Pris från

Projekt: Makroer

Sek. 12.232,-

Sek. 15.036,-

Projekt: Makroer

(DJUP 409 MM) GARDEROB 1400 MM

M3 Doors Skydedøre M3*1 Decor Skala : Tilpasset ramme

(DJUP 409 MM) GARDEROB 2200 MM

766

976

Projekt: Makroer TVÄTTSTUGELÖSNING 2400 MM

Perspektivtegning: Udstilling 394/1/121 B240A

768

368

602

368

Sek.

10.889,-

Pris från

KA Interiør A/S

Odinsvej 5, 7200 Grindsted Tlf. :Kunde: Vor ref.: Adresse: E-mail: Postnr./By: Web side:

Sek.

M3 Doors Skydedøre

Makroer

M3*1 Decor

,

Skala : Tilpasset ramme

Telefonnr.:

Odinsvej 5, 7200 Grindsted Tlf. : Vor ref.: E-mail: Web side:

14.837,Kunde:

Makroer

Adresse: Postnr./By:

,

Dato: 13-12-2012

552

768

Kunde:

Pris från

Sek.

M3*1 Decor

15.215,Adresse: Postnr./By:

Makroer ,

Odinsvej 5, 7200 Grindsted Tlf. : Vor ref.: E-mail: Web side:

568

Pris från

Skydedøre

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

Mobilnr.:

Mobilnr.: OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

Vita dekor dörrar inkl. tak- och golvskena, inkl. utvändiga gavlar i extra djup 780 mm. utan borrningar (borrning kan köpas) exkl. Tak och botten.

768

Kunde:

Makroer

Adresse:

,

Postnr./By: Sek. 16.338 ,-

M3*1 Decor

Telefonnr.: Skala : Tilpasset ramme

Mobilnr.:

Telefonnr.:

554

M3 Doors

Telefonnr.: Skala : Tilpasset ramme

Projekt: Makroer

602

KA Interiør A/S

M3 Doors Skydedøre

TVÄTTSTUGELÖSNING 2460 MM

Perspektivtegning: Udstilling 394/1/124 B250A

bslåger.

26

Sek. 24.003,-

Dato: 02-01-2013

KA Interiør A/S

Pris från

Pris från

Dato: 02-01-2013

Perspektivtegning: Udstilling 394/1/155 K220A

568

Pris från

Mobilnr.:


SENTENS FÖRVARING

WALK-IN 2 SIDIG LÖSNING 2000 MM Perspektivtegning: Udstilling 394/1/58 W-2S200A

WALK-IN 2 SIDIG LÖSNING 3000 MM

Projekt: Makroer

Dato: 11-03-2014

Perspektivtegning: Udstilling 394/1/64 W-2S300A

OBS: Udskriften er kun retningsgivende.

WALK-IN LITEN ULÖSNING 3000 MM

Projekt: Makroer

Dato: 11-03-2014

Perspektivtegning: Udstilling 394/1/73 W-L300A

Projekt: Makroer

Dato: 11-03-2014

OBS: Udskriften er kun retningsgivende.

Pris från

786

Sek.

KA Interiør A/S

Odinsvej 5, 7200 Grindsted Tlf. : Vor ref.: E-mail: Web side:

Telefonnr.: Mobilnr.:

Pris från M3 Doors

Skydedøre

*Ingen døre

Skala : Tilpasset ramme

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

22

368

22

596

22

22

768

22 22

768

22

22

Makroer ,

E-mail: Telefonnr.: Web side: Mobilnr.:

M3 Doors Skydedøre *Ingen døre

Skala : Tilpasset ramme

Kunde:

Makroer

Adresse: Postnr./By:

,

22

KA Interiør A/S

Odinsvej 5, 7200 Grindsted Tlf. : Vor ref.: E-mail: Web side:

Telefonnr.: Mobilnr.:

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

768

19.856,-

Pris från

HÖRNLÖSNING 2000 MM 2000

Pris från

2000

Sek. 29.306,-

768

22

768

22

986

Dato: 19-12-2012 Projekt: Makroer

3000 250

250

649

22

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

900

Pris från M3KA Doors Interiør A/S Odinsvej 5,

7200 Grindsted Skydedøre

Tlf. : *Ingen Vor døre ref.: E-mail: Web side: Skala : Tilpasset ramme

1712

568

22

568

22

899

22

568

22

568

22

Sek. 19.635,-

Kunde:

Makroer

Adresse: Postnr./By:

,

Dato: 19-12-2012

1712

3000

650

649

250

250

650

22

768

22

27 22 342 3122 320

368

768

400

22

12127100 22 22 3122 90

22

596

390

768

22

321 22

22

368

Interiør A/S M3KA Doors Odinsvej 5,

7200 Grindsted Skydedøre

Tlf. : *Ingen Vor døre ref.: E-mail: Web side: Skala : Tilpasset ramme

Telefonnr.: Mobilnr.:

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

899

Kunde:

Makroer

Adresse: Postnr./By:

,

Telefonnr.: Mobilnr.:

69

368

Sek. 19.698,-

KA Interiør A/S

Odinsvej 5, Kunde: 7200 Grindsted Adresse: Tlf. : Postnr./By: Vor ref.:

Projekt: Makroer Dato:394/1/73 19-12-2012 Opstalt: Udstilling W-L300A

1712

22

SNEDTAKS LÖSNING 2800 MM 768

Opstalt: Udstilling 394/1/73 W-L300A Projekt: Makroer

1712

368

27 3122 320

22

22

22 342

368

768

400

22

27 22 342 3122 320 12030 26 2199 22 22 1111 90 Makroer ,

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

368

596

22 22

390 Kunde:

Adresse: Postnr./By:

SNEDTAKS LÖSNING 2400 MM 368

22

768

1 68 320 22 Skala : Tilpasset ramme

Mobilnr.:

768

22

400

400 390

M3 Doors

Skydedøre

*Ingen døre

Telefonnr.:

22

368

2400

22

22

12327100 22 22 3122 90

368

368

388

22

22

321 22

768

596

69

22

322 22 Makroer ,

22

27 22 342 3122 320

386

68 OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

22 22

Sek. 13.640,-

Kunde: Adresse: Postnr./By:

768

400

22

2400 12027100 22 22 3122 90

2400

KA Interiør A/S M3 Doors

Odinsvej 5, 7200 Skydedøre Grindsted Tlf. : *Ingen døre Vor ref.: E-mail: Web side: Skala : Tilpasset ramme

22

2400

368

22

12127100 22 22 3122 90

368

368

390

22

22

321 22

386

768

27 3122 320

22

22

22 342

768

386

400

22

22

12027100 22 22 3122 90

368

368

27 3122 320

22

22 22

22 342

368

400

22

2400

386

12027100 22 22 3122 90

22

390

768

Opstalt: Udstilling 394/1/73 W-L300A

3000

322 22

22

Dato: 19-12-2012

3000

3000

68

368

OBS: Udskriften er kun retningsgivende.

Dato: 19-12-2012 Projekt: Makroer

3000

27 22 342 3122 320

22

Pris från

KA Interiør A/S

Projekt: Makroer Opstalt: Udstilling 394/1/64 W-2S300A

2000

390

2000

Odinsvej 5, 7200 Grindsted Tlf. : Vor ref.: E-mail: Web side:

Opstalt: Udstilling 394/1/64 W-2S300A

69

Dato: 19-12-2012

2400

Dato: 19-12-2012

2000

322 22

Projekt: Makroer

2000

68

Projekt: Makroer Opstalt: Udstilling 394/1/58 W-2S200A

2400

Opstalt: Udstilling 394/1/58 W-2S200A

900

M3 Doors Skydedøre *Ingen døre Skala : Tilpasset ramme

22

768

22

Kunde:

Makroer

Adresse: Postnr./By:

,

Telefonnr.: Mobilnr.:

OBS: Udskriften er kun retningsgivende. Dybdemål er ekskl. skabslåger.

SNEDTAKS LÖSNING 3800 MM 368

568

568

Sek. 21.095,-

Pris från

368

768

1006

368

568

Sek. 27.752,-

HÖRNLÖSNING 3000 MM 3000

Pris från

3000

Sek. 41.948,-

Vita dekor dörrar inkl. tak- och golvskena, inkl. utvändiga gavlar i extra djup 780 mm. utan borrningar (borrning kan köpas) exkl. Tak och botten.

27


SENTENS FÖRVARING

ALINGSÅS Bolltorpsvägen 2A, 0322-134 80 alingsas@electroluxhome.com

KRISTIANSTAD Härlövs handelsområde Jochums väg 3, 044-20 20 40, kristianstad@electroluxhome.com

SKELLEFTEÅ Nålvägen 1, 0910-73 30 70 skelleftea@electroluxhome.com

UDDEVALLA Göteborgsvägen 18, 0522-339 00 uddevalla@electroluxhome.com

BORÅS Källbäcksrydsgatan 2, 033-12 71 80 boras@electroluxhome.com

KRISTINEHAMN Tegelslagaregatan 30, 0550-127 07, kristinehamn@electroluxhome.com

SKÖVDE Kaplansgatan 32, 0500-411 202 skovde@electroluxhome.com

ULLARED Boråsvägen 3, 0346-300 55 ullared@electroluxhome.com

EMMABODA Storgatan 6, 0471-102 91 emmaboda@electroluxhome.com

LINKÖPING Industrigatan 15, 013-14 60 45 linkoping@electroluxhome.com

STENUNGSUND Strandvägen 52, 0303-651 50 stenungsund@electroluxhome.com

UMEÅ Björnvägen 15, 090-12 55 10 umea@electroluxhome.com

FALUN Åsgatan 8, 023-79 33 00 falun@electroluxhome.com

LÖDDEKÖPINGE Varuvägen 3, 046-71 31 50 loddekopinge@electroluxhome.com

STOCKHOLM Södermalm Götgatan 58, 08-640 11 10 gotgatan@electroluxhome.com

UPPSALA Fyrislundsgatan 68, 018-69 45 70 uppsala@electroluxhome.com

GÖTEBORG Backavägen 1, 031-744 44 80 goteborg@electroluxhome.com

MALMÖ Svågertorp Nornegatan 10D, 040-37 49 90 malmo@electroluxhome.com

STOCKHOLM Södermalm Hornsgatan 64A, 08-640 02 60 hornsgatan@electroluxhome.com

VALDEMARSVIK Storgatan 19, 0123-109 66 valdemarsvik@electroluxhome.com

HAGFORS Görsjövägen 2C, 0563-141 60 hagfors@electroluxhome.com

MARIESTAD Nygatan 16, 0501-644 50 mariestad@electroluxhome.com

STOCKHOLM Barkarby Handelsplats Enköpingsvägen 33A, 08-51 80 42 50 barkarby@electroluxhome.com

VARBERG Värnamovägen 10, 0340-850 00 varberg@electroluxhome.com

HALMSTAD Stenalyckan Stormgatan 8, 035 - 260 33 00 halmstad@electroluxhome.com

MELLERUD Sapphultsgatan 2, 0530-411 18 mellerud@electroluxhome.com

STOCKHOLM City Klarabergsgatan 33, 08-411 76 87 klaraberg@electroluxhome.com

VETLANDA Industrigatan 18–20, 0383-180 20 vetlanda@electroluxhome.com

HELSINGBORG Väla Ekslingan 10, 042-37 97 30 helsingborg@electroluxhome.com

MUNKEDAL Mästarevägen 3, 0524-128 25 munkedal@electroluxhome.com

STOCKHOLM Nacka Sickla Köpkvarter Marcusplatsen 1F, 08-640 02 40 sickla@electroluxhome.com

VIMMERBY Rönnbärsgatan 7, 0492-660 70 vimmerby@electroluxhome.com

HUSKVARNA Kungsgatan 21, 036-14 45 10 huskvarna@electroluxhome.com

MÖNSTERÅS Häradshövdingegatan 5, 0499-441 45 monsteras@electroluxhome.com

STRÄNGNÄS Eskilstunavägen 34, 0152-750 700 strangnas@electroluxhome.com

VÄNERSBORG Svarvargatan 4, 0521-120 00 vanersborg@electroluxhome.com

JÖNKÖPING Herkulesvägen 10, 036-71 88 25 jonkoping@electroluxhome.com

NORRTÄLJE Billborgsgatan 14, 0176-156 00 norrtalje@electroluxhome.com

SVENLJUNGA Brogatan 6, 0325-100 30 svenljunga@electroluxhome.com

VÄSTERVIK Allén 68, 0490-41 99 91 vastervik@electroluxhome.com

KALMAR Tullslätten 13, 0480-219 45 kalmar@electroluxhome.com

OSKARSHAMN Köpmangatan 6, 0491-139 00 oskarshamn@electroluxhome.com

TORSBY Södra Industrigatan 10, 0560-104 91 torsby@electroluxhome.com

ÖRNSKÖLDSVIK Framnäsgatan 2, 0660-29 34 60 ornskoldsvik@electroluxhome.com

KARLSTAD Blockgatan 15, 054-10 15 87 karlstad@electroluxhome.com

PITEÅ Fläktgatan 10, 0911-120 20 pitea@electroluxhome.com

TRELLEBORG Algatan 42, 0410-147 56 trelleborg@electroluxhome.com

KINNA Muraregatan 1, 0320-18000 kinna@electroluxhome.com

SALA Fridhemsgatan 35, 0224-100 88 sala@electroluxhome.com

TROSA Verktygsgatan 3, 0156-120 77 trosa@electroluxhome.com

Hos oss på Electrolux Home hittar du kompletta kök och förvaringsinredningar, vitvaror, dammsugare och utvalda cookshop och småelsprodukter. Hos oss får du också hjälp hela vägen: Från inspiration och ritning till leverans, installation och montering. Självklart erbjuder vi finansieringslösningar för ditt köp. Electrolux Home har ett femtiotal butiker runt om i Sverige. Välkommen in! www.electroluxhome.se Våra produkter är under kontinuerlig vidareutveckling. Vi förbehåller oss därför rätten att göra ändringar eller modifieringar

www.electroluxhome.se

28

Profile for Electrolux HOME

Sentens Förvaringskatalog 2016  

Sentens Förvaringskatalog 2016  

Advertisement