Page 1

Com Aprenem

´ Comunitats d’Aprenentatge per creixer

Volem contribuir al desenvolupament personal, relacional i formatiu de les persones que formen part de comunitats d’aprenentatge a través de la facilitació de contextos d’aprenentatge col·lectiu on està present el compartir, l’acció, la reflexió, la creativitat, la gestió emocional, l’orientació i eines formatives.

US ACOMPANYEM A... Guanyar confiança en la presa de decisions i poder, així, acompanyar de manera més saludable. Prevenir i gestionar els conflictes a l’aula. Descobrir eines i recursos per liderar els grups amb èxit.

´ FAMILIES

EDUCADORS/ ES

Comunicar-vos de forma afectiva amb infants, joves i adolescents.

Afavorir la comunicació i el benestar emocional familiar. Gestionar els límits per guanyar autonomia i responsabilitat.

INFANTS/ ADOLESCENTS

Cultivar la motivació i la il.lusió en l’orientació del vostre futur.

Guanyar confiança i ser més protagonistes en les vostres decisions i en les vostres relacions.

COM TREBALLEM? ` M’observo - Prenc consciencia - Transformo

Potenciem l’autoobservació i la presa de consciència per arribar a generar noves mirades i oportunitats, convidant a passar a l’acció, perquè sense ella no hi ha transformació. Considerem que des de la vivència es poden fer els canvis interns més importants.


´ QUE OFERIM?

Un programa d’activitats vivencials, de qualitat, divers i flexible, ajustat a les vostres necessitats segons la realitat que viviu al centre educatiu.

A qui dirigitva ?

Als age nt tanyen s que pera la com d’apren u entatge nitat .

Dut a terme per un conjunt de professionals de l’educació i especialistes, entre d’altres disciplines, en el Coaching, l’ecologia emocional i la pedagogia sistèmica.

Volem despertar tot el potencial latent en el vostre centre educatiu i aportar una mirada possibilitant, respectuosa i transversal per teixir aliances entre els/les diferents protagonistes de la comunitat d’aprenentatge.

QUI SOM? L’Associació Dinàmic i El despertador sumem esforços per fer de les comunitats d’aprenentatge una oportunitat educativa conjunta, amb tots els actors implicats, agents de transformació reals. Posem en valor una mirada i metodologia comunes, anys de col·laboració, i sobretot el desig compartit i el convenciment de voler construir un món millor.

Treballem amb les comunitats educatives des del 2004. Som experts en l’àmbit de l’educació en el lleure, amb treball dins dels centres educatius: amb infants, joves, famílies i docents.

Des de l’any 2010 acompanyem les persones i les organitzacions en la gestió del canvi, motivant l’autolideratge a través de l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial.

https://viudinamic.org

https://el-despertador.com


´ ` PER QUE? QUINS SON ELS BENEFICIS? `

OBJECTIUS Resoldre conflictes o dificultats dins el centre educatiu o l’aula. . Desinterès . Desmotivació . Bullying (assetjament escolar) . Dificultats en la comunicació

Millora en l’acompanyament i orientacio dels infants i joves vers el seu present i futur. Millora del benestar emocional i físic dels actors que pertanyen a la comunitat d’aprenentatge. Reforçar i ampliar el valor de les comunitats d’aprenentatge.

Acompanyar els centres en moments i situa-

cions de canvi.

`

Orientacio en relació a l’itinerari formatiu i aproxi-

mació al mercat laboral. . Autoconeixement i autoconfiança

`

Fer arribar el treball de la dimensio personal a l’aula i a casa. Potenciar ambients, actituds, hàbits i valors que enriqueixin l’acció que ja realitza el centre educatiu. . Habilitats relacionals . Lideratge . Treball en equip . Gestió emocional . Reflexió i motivació

Més recursos per al millor desenvolupament personal i professional de cadascun dels protagonistes. Situar l’infant i jove, i el seu creixement integral, en l’eix del procés educatiu d’aprenentatge.

`

`

Gaudir del proces d aprenentatge i no fixar-nos només en els resultats.

´

Afavorir el dialeg i la co-construcció.


COM HO FEM? Aquests són els passos que proposem per a la construcció d’un programa a mida:

ALGUNES PROPOSTES FORMATIVES ORIENTACIO´ RELACIONS

Contacte i construcció del vincle.

2

Autolideratge, cohesió i treball en equip Els camps familiars: bloquejos, implicacions i tresors

EMPRENEDORIA

Cultivant l’actitud emprenedora

GESTIO´

Kit de gestió emocional en temps de canvi Mindfulness. El joc de l’aquí i l’ara

EMOCIONAL

1

El meu objectiu professional L’art de cercar feina: Jo sóc el candidat. Què puc oferir?

El meu podi competencial.Fent brillar els meus punts forts

5 6

Contes per pintar-nos el cor

Prevenció en la gestió de conflictes T’ACOMper a: educadors/es, PANYEM Coaching mares i pares, i joves Coaching amb valors per a famílies

Presentació del programa.

3

Trobada de diagnosi.

4

Construcció de la proposta ajustada.

Implementació i seguiment del programa.

Avaluació del resultats del programa.

Conversem? Contacte: Cristina Bona, coordinació Com Aprenem

comaprenem@gmail.com Tel. +34 639 865 236

Abstract_Com Aprenem_Comunitats d'aprenentatge per créixer  

Abstract de la proposta Com Aprenem_Comunitats d'aprenentatge per créixer, un projecte que vol contribuir al desenvolupament personal, relac...

Abstract_Com Aprenem_Comunitats d'aprenentatge per créixer  

Abstract de la proposta Com Aprenem_Comunitats d'aprenentatge per créixer, un projecte que vol contribuir al desenvolupament personal, relac...

Advertisement