Page 1

ELS ESPAIS I LES SALES

Per poder portar a terme les activitats que engeguen les diferents seccions del Centre o bé per activitats que la gent del municipi vol portar a terme, l’entitat disposa de diferents instal—lacions per fer-ho possible. Concretament compta amb les següents instal—lacions:

Sala Antoni Moga Es troba situada a la planta baixa de l’entitat. Es la sala d’actes que té una capacitat per unes tres-centes persones dotada d’un escenari ben equipat i preparat per representacions de qualsevol tipus amb equip d’il—luminació i de so. La sala té aire condicionat i calefacció.

Sala Antoni Moga

Sala Antoni Moga


Sala Narcís Rigol i Miquel Es troba situada a la planta baixa de l’entitat. Es la sala del costat de l’escenari i que es divideix en cinc saletes petites insonoritzades (aula Frederic Mompou, aula Antoni Perez Moya, aula Oriol Martorell, aula Cristòfor Taltabull, i aula Pau Casals) que tenen doble utilitat, com a aules de l’Estudi de Musica i com a vestuaris quan hi ha espectacles a l’escenari.

Sala Narcís Rigol i Miquel

Aula Antoni Perez Moya

Aula Frederic Mompou

Aula Oriol Martorell


Aula Cristòfor Taltabull

Aula Pau Casals

Café-bar amb una gran terrassa Es troba situat a la planta baixa de l’entitat. L’entitat disposa d’un cafè-bar anomenat “El teu Racó” que esta arrendat i que compta amb un espai exterior de terrassa de grans dimensions.

Bar El Teu Racó

Bar El Teu Racó


Terrassa del bar Sala Ramon Camps i Miro Es troba situada a la primera planta de l’entitat. Esta equipada amb un piano, cadires, tarima i faristols pensat per fer assajos de cant coral. Es la sala destinada a les diferents opcions de cant coral. A part dels assajos de cant coral també serveix d’aula de l’Estudi de Musica i espai utilitzat pels dos grups de combos de l’entitat.

Sala Ramon Camps i Miro


Sala Joan Juncadella i Carcereny Es troba situada a la primera planta de l’entitat. Aquesta sala es va compartimentar durant el 2009 i ara compta amb cinc espais diferents. En aquestes sales hi trobem: vestuari de l’Esbart Dansaire, dues aules d’Estudi de Musica, una sala de juntes, i vestuari de teatre. Alguns dels espais també es poden utilitzar com a sales polivalents per fer reunions de les seccions.

Passadís

Vestuari de l’Esbart

Aula de musica i sala polivalent

Sala de juntes

Aula de musica i sala polivalent

Vestuari de teatre


Sala polivalent Es troba situada a la primera planta de l’entitat. Esta equipada amb taula i cadires, armaris, un ordinador, una fotocopiadora, telèfon i fax i se’n fa un us de despatx i sala de reunions per totes les seccions.

Sala polivalent


Pista esportiva amb un frontó Es troba situada a la primera planta de l’entitat. L’entitat disposa d’una pista esportiva equipada amb una pista de frontó, preparada per jugar-hi de dia i nit.

Pista esportiva Sala dels Fundadors Es troba situada a la segona planta de l’entitat. Esta dotada de parquet al terra, barres a dues parets i les altres dues parets estan cobertes per miralls, pensat tot això per fer assajos de dansa. Es la sala a on habitualment fan els seus assajos la secció de Balls de Saló i de l’Esbart Dansaire, i que també es utilitzada per l’escola de dansa del municipi Fem Dansa.

Sala dels Fundadors

Sala dels Fundadors


Sala nova Es troba situada a la segona planta de l’entitat. Es una sala buida que esta considerada com a sala polivalent per diferents utilitats.

Sala nova

Sala nova

Sala Televisió Local Es troba situada a la segona planta de l’entitat. Es una sala equipada amb un plató de televisió i diferents aparells audiovisuals, ja que es la sala a on treballa la televisió local.

Si alguna persona està interessada en poder utilitzar algun d’aquests espais es pot posar en contacte amb Vicky Castel al mail vickycastel@gmail.com, per saber-ne les condicions d’ús.

Sales  

Per poder portar a terme les activitats que engeguen les diferents seccions del Centre o bé per activitats que la gent del municipi vol port...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you