Page 1

ESTUDI DE MÚSICA L’ESTUDI DE MÚSICA ESTRENA AULES! Ara les classes de llenguatge musical s’imparteixen en dues aules noves, més àmplies, més espaioses i més il·luminades, situades al primer pis del Centre. Aquí en teniu un tast:

Les classes de guitarra, violí i flauta de bec també canvien d’aula: s’impartiran en aules més grans i adaptades amb miralls, sonoritat especial i molt d’espai, per tal de facilitar un bon ensenyament a l’alumne. Estudi de música. GUITARRA ELÈCTRICA A L’ESTUDI DE MÚSICA

Com molts i moltes de vosaltres sabeu, durant la setmana del 20 al 25 d’abril vam celebrar la setmana cultural a l’Estudi de música del Centre. Durant aquesta setmana es van organitzar diverses activitats. Dilluns vam fer un taller de gralla a càrrec de Magí Canyelles, professor de gralla a Pallejà i a Molins de Rei. Va ser una activitat molt creativa en què els alumnes van poder conèixer l’instrument i, fins i tot, tocar-lo, en un ambient carregat d’il·lusió, d’emoció i, sobretot, de música.

L’activitat de dimecres va consistir en un concert en què els concertistes en vam ser els professors. Va ser un concert curt però intens, i cada alumne hi va poder escoltar el seu professor. Tot seguit vam passar una bona estona tots plegats en un berenar. Tothom hi va col·laborar portant-hi algun aliment per picar.

T’agradaria aprendre a tocar un instrument? Vols saber com es llegeix una partitura? L’Estudi de música del Centre ofereix classes de llenguatge musical per a nens i nenes a partir de 5 anys i un ampli ventall d’instruments: guitarra, piano, saxo, flauta dolça, flauta travessera, violí i clarinet. A més, l’any que ve comencen les classes de guitarra elèctrica per a totes les edats!

INSCRIPCIONS CURS 2009/2010 Els dies 29 i 30 de juny, de 17.30 a 20.00, l’Estudi de música romandrà obert per facilitar informació i resoldre dubtes de cara a l’any vinent a tots aquells que hi estiguin interessats. A més, també obrim el període de preinscripcions per als que ja s’hagin decidit! Per fer-ho cal lliurar la butlleta que us adjuntem omplerta. Per qualsevol dubte podeu passar per l’Escola dilluns i dimecres de 17.30 a 20.30, o bé contactar amb nosaltres mitjançant els telèfons següents:

I per posar punt final a la setmana cultural, dissabte vam organitzar una sortida cultural al Gran Teatre del Liceu amb els alumnes, pares, mares i professors. Hi vam poder gaudir de l’obra La Ventafocs, de Gioachino Rossini. En general, la setmana cultural va comptar amb una alta participació i totes les activitats van tenir una gran acollida. Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració i per haver-ho fet possible!

Mireia Torà: 615.11.64.84 Àuria Albacete: 687.10.43.75 Animeu-vos a venir! E i di ti

Estudi de música

ESTUDI DE MUSICA  
ESTUDI DE MUSICA  

ARXIUS ANTICS

Advertisement