Page 1

ITJES

ER U T N I W / W U SNEE

Winter 2013/2014 Alpincenter Bottrop De langste indoor skipiste van Europa ligt in Bottrop, net voor de grens. Wat voor weer het ook is, hier kan altijd worden geskied. Er ligt een 40cm. dik pak sneeuw over de hele lengte van 640 meter met een hoogteverschil van meer dan 70 meter. Ook voor de apres-ski is gezorgd, in de gezellige bars en restaurants kan zoveel gegeten en gedronken worden als je maar wilt.

vanaf*

00 , 8 4

dát is

Inclusief: busvervoer, ski- of snowboardmateriaal en onbeperkt eten en drinken.

p.p.

. . . m o d o nog niet z

Avondreis Nijmegen incl. Icecarving Het Team verzorgt op lokatie Triavium in Nijmegen nagenoeg alles wat je met bevroren water kunt doen. De workshop zal bestaan uit een demonstratie en uitleg, zelf icecarven (individueel of in groepsverband) en een eindbespreking. Aansluitend kan er nog geschaatst worden op de ringbaan.

vanaf**

Inclusief: busvervoer, workshop icecarving en entreekosten schaatsbaan.

50 , 9 6 p.p.

s e j t i U s p e o r Alle G ! r e o v r e v s u b f e i s u l c n i

Dagreis Sahnehang Winterberg vanaf*

32,

50

p.p.

! ! r e p o k d e ens go

A

Inclusief: busvervoer, Big Easy Skimateriaal en skipas Sahnehang.

Disneyland Parijs

Nerg

In het Disneyland Park is iedere dag een feestdag. Naast alle prachtige attracties en figuren zijn er het hele jaar door ook spectaculaire parades en shows. Er is elke dag iets speciaals te beleven! Main Street, U.S.A.® Fantasyland®, Frontierland®, Adventureland® en Discoveryland®. Waar moet je beginnen? Inclusief: busvervoer en entreekosten.

Winter Slagharen Tijdens de weekenden van december en op 26 december kunt u genieten van winterse sferen in Attractiepark Slagharen. Vele winterse activiteiten zullen Winter Slagharen tot een evenement maken dat u niet wilt missen, zoals een ijsbaan, een knusse Kerstmarkt, kampvuren en een geheel vernieuwde Slagharen Magical Winter Show.

37,50 Amsterdam

86,75 p.p.

Zaterdagochtend vroeg vertrekken we naar Winterberg, waar u de hele dag kunt genieten van het wintersportgebeuren. Aan het einde van de dag checken we in bij het hotel nabij de pistes van de Ski-Karussell en staat er een diner op het programma. Na het ontbijt op zondag heeft u weer alle tijd om te skiën. Aan het einde van de dag vertrek naar Nederland. Indien gewenst kan de reis ook worden uitgebreid naar 2 nachten en kan ook doordeweeks plaatsvinden.

50 €42,

Kijk voor meer informatie over de uitjes op www.groepsuitje.com of bel naar 0572 391439

p.p.

Strandzeilen in Wijk aan Zee

p.p.

Eerst bezoeken we de gezellige Albert Cuyp markt waar u vrije tijd heeft om de kramen te bezoeken. Na de lunch maken we een GPS tocht door Amsterdam en bezoeken we het House of Bols waar u wordt getrakteerd op een cocktail. Inclusief: busvervoer, lunch, GPS tocht, entreekosten House of Bols.

82,50 p.p.

Een sportief programma: op het strand van Wijk aan Zee gaat u eerst strandzeilen. Het is heel spectaculair en makkelijk te leren. Met 2 personen deelt u afwisselend een kart. Daarna rijden we door naar Zaandam waar we een heuse Rock ‘n Roll workshop gaan volgen met aansluitend een warm/koud buffet. Inclusief: busvervoer, strandzeilen, rock ’n Roll Workshop, buffet.

Challenge Run Teambuilding vanaf**

GroepsUitje.com is een initiatief van:

59,90 vanaf*

Inclusief: busvervoer, 1 overnachting/ontbijt, diner.

* : Prijs is gebaseerd op een bezetting van 90 personen in een dubbeldekker. **: Prijs is gebaseerd op een bezetting van 40 personen.

vanaf*

vanaf*

p.p.

Weekendreis Winterberg

vanaf*

Inclusief: busvervoer, toegang tot het attractiepark, gebruik van de ijsbaan, snert met winterpot en 2 drankjes naar keuze (bier/fris/wijn).

vanaf**

!

geld e r e g r e e k lles in 1

Op het hoogste en koudste punt van Winterberg aan de noordzijde van de Kahler Asten vindt u onze populaire bestemming de Sahnehang. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier uit de voeten. Er is een gezellig restaurant met een open haard en goed zicht op de piste, waar ter afsluiting een gezamenlijk diner gereserveerd kan worden.

37,50 p.p.

Spectaculaire outdoordag met keuze uit spannende activiteiten zoals o.a. het hoogteparcours, de klimwand en de Pamperjump. Samenwerken staat bij deze activiteiten centraal. Het is ook mogelijk een programma op maat samen te stellen met een speciaal thema. Diverse mogelijkheden voor lunch- en andere buffetten. Inclusief: busvervoer, ontvangst met koffie en koek, outdoorprogramma 3 uur, wedstrijdelement en prijs voor winnende team.


S KERST UITJE

ACTIEVE UIT

JES

Monnikenstrijd en Kloostermaal in Zwolle De Sassenpoort, het meest markante gebouw van Zwolle, is het sfeervolle decor voor deze teamstrijd. Bij deze game gaat u op ontdekkingsreis in het verleden door dit eeuwenoude gebouw. Om in de stemming te komen ontvangt iedereen bij binnenkomst een monnikspij en kloosterbiertje of bisschopswijn met oude kaas en na afloop is er een heerlijk culinair kloostermaal.

Valkenburg in Kerstsferen Wist u dat Valkenburg aan de Geul dé Kerststad van Nederland is? We bezoeken eerst de eeuwenoude Wilhelminagrot, waar in de spelonken het kerstverhaal in Zandsculpturen wordt uitgebeeld. Daarna gezellig per kabelbaan (retourrit) naar de Wilhelminatoren. Aansluitend kunt u de sfeervolle ondergrondse Kerstmarkt bezoeken in de Fluweelengrot of de Gemeentegrot.

vanaf*

35,00

vanaf**

p.p.

www.Groep

Na een korte introductie wordt de werking van de GPS (Global Positioning System) uitgelegd: hoe leest u een coördinaat, hoe voert u een coördinaat in en hoe vindt u nu de weg met de GPS? U verplaatst zich te voet door de bossen van Ommen. Als beloning een heerlijke maaltijd bij Wereldrestaurant de Lindenberg in Ommen waar u kunt genieten van gerechten uit allerlei landen over de hele wereld. Van Oriëntaals tot Italiaans, van Frans tot Hollands.

De kerstmarkt in Münster biedt u de gelegenheid om unieke kerstaankopen te doen voor de kerst. In deze oude historische stad staan in totaal wel 280 kraampjes tot uw beschikking. U kunt kiezen uit allerlei traditionele spulletjes zoals houtsnijwerk, kerstdecoraties, speelgoed en culinaire heerlijkheden.

19, p.p.

sUitje.com

Survivaltocht naar Wereldrestaurant

Kerstmarkt Münster of Düsseldorf

50

p.p.

Inclusief: busvervoer, monnikspij, beker voor het winnende team, welkomstdrankje met oude kaas, culinair kloostermaal (avondprogramma).

Inclusief: busvervoer, entree Wilhelminagrot, kerstmarkt en kabelbaan.

vanaf*

59,90

Het sfeervolle oude stadscentrum van Düsseldorf wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd.

Inclusief: busvervoer, GPS tocht en diner (middag/avondprogramma).

vanaf*

39,90 p.p.

Op onze site vindt u nog veel meer mogelijkheden voor een bezoek aan een Kerstmarkt in diverse steden. Uiteraard behoort een overnachting ook tot de mogelijkheden.

Spelprogramma in Zwolle Kerstshoppen in sfeervol Newcastle; 3 dagen

vanaf**

Proef de typisch Engelse kerstfeer in het Noord-Engelse Newcastle. Uw reis begint met een heerlijk vooruitzicht: een avondje uit aan boord van de luxe cruiseferry. Terwijl het buiten winters koud is, kunt u binnen aanschuiven.

67,50 p.p.

vanaf*

U wordt in Zwolle ontvangen met koffie en koek. Daarna maken we een kanotocht door de Zwolse grachten. Aansluitend een geocaching programma van 2 uur, kunt u de cache vinden? Als afsluiting van de dag kunt u genieten van een 3-gangendiner in een restaurant in het centrum van Zwolle.

Actie, avontuur en heel veel plezier!

Inclusief: busvervoer, kanotocht, geoaching, 3-gangendiner (middag/avondprogramma).

Inclusief: busvervoer, overtocht, 2x overnachting in comfortabele hut.

Lelijke Eendentour

op s e j t i u r e e Nog veel m ! m o c . e j t i sU p e o r G . w w w

Een verrassende toertocht met 2CV’s, oftewel Lelijke Eenden. Met het roadbook op schoot rijdt u van checkpoint naar checkpoint. De verschillende navigatietechnieken zorgen voor de nodige hilariteit onderweg. Na iedere etappe verzamelen de eenden zich voor ludieke opdrachten met de auto’s (o.a. blind fileparkeren) en een hapje en een drankje. Joie de Vivre! Geniet van het leven!

vanaf*

Inclusief: busvervoer, koffie of thee met cake, 3 drankjes, versnapering, beker voor het winnende team (middagprogramma).

67,50 p.p.

24-uurs reis Kerstshoppen in Parijs vanaf*

Spooktocht met eten en drinken

Parijs heeft niet één kerstmarkt, maar meerdere. Van de exclusieve boetiekjes, tot de grote winkelketens op de Champs-Elysees: alles zit onder de kerstversieringen en kerstlichtjes. Parijs is nog meer een baken van licht dan het al is en dat maakt kerstmarkt Parijs tot een unieke belevenis. Uiteraard is het mogelijk om de reis met een overnachting uit te breiden om zo meer tijd te hebben in deze prachtige lichtstad.

50 , 9 2 p.p.

vanaf*

35,50 p.p.

Inclusief: busvervoer, griezeldropping, all you can eat Buffet incl. dranken (avondprogramma).

3- daagse Kerstreis Berlijn Aan het begin van de middag vertrekken we naar Berlijn. Deze bruisende metropool is in de Kersttijd een zee van lichtjes en een paradijs voor al uw kerstinkopen. Bij aankomst in Berlijn maken we eerst een stadsrondrit onder leiding van een gids, waarna we inchecken bij het hotel. De volgende dag bezoeken we een gezellige kerstmarkt (incl. Glühwein). ‘s Avonds staat er een feestelijk Adventsmenu voor u klaar. De derde dag na het ontbijt zetten we weer koers naar Nederland. Inclusief: busvervoer, 2 overnachtingen/ontbijt, stadsrondrit, bezoek Kerstmarkt incl. Glühwein, Adventsmenu.

GPS dropping, waarbij u in groepjes met de bus gedropt wordt en met behulp van een GPS apparaat de eindbestemming moet vinden. Op de route komt u griezelige figuren tegen, dus pas op! Heeft u de eindbestemming bereikt dan komt de echte Bourgondiër aan zijn trekken met rijkelijk gevulde buffetten, waar u zelf kunt grillen en zoveel kunt eten en drinken als u wilt.

EVEN WEG VOOR DE KERSTDAGEN

vanaf**

€149,

00

p.p.

American Roadhouse U stapt in een heuse speciale Amerikaanse schoolbus of MCI Greyhoundbus om deze avond geheel in stijl te beginnen. Versla uw vrienden of collega’s op de supersnelle, in TexMex stijl aangelegde, indoor kartcircuit. Daarna Glowbowlen! Alles om u heen licht op onder de speciale black light bowlingbanen. Aansluitend staat er een barbecue klaar. Inclusief: busvervoer, 1 heat karten, 1 uur glowbowling, Barbecue of steengrillen, 4 consumpties (middag/avondprogramma).

vanaf**

68,50 p.p.

50 , 6 4 p.p.

GroepsUitje winter 2013-2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you