Page 1

ClassicBus ...bijzondere bussen voor speciale momenten!

Evenementenvervoer Trouwvervoer Promotie

The Wedding Parade


The Greyhound Bus

ClassicBus.nl MCI MC-9 Americruiser

The Greyhound Bus Greyhound, het grootste busbedrijf ter wereld verzorgt het busvervoer op lange afstandslijnen door Noord Amerika. De MC-9 is het werkpaard van Greyhound en werd coast to coast ingezet. Men spreekt dan ook over een “Two Million mile bus and still running”. Op dit moment hebben wij de twee enige MC-9’s in Europa die ook goedgekeurd zijn voor personenvervoer.

Met 47 zitplaatsen is dit een volwaardige touringcar, geschikt voor een leuke groepsreis of voor bijzondere gasten. Een belevenis op zich.

Het maakt dus niet uit wat voor gezelschap u heeft of waar de reis heen gaat.

American Wedding

American Roadshow

Zo uit de film! Is het thema van uw bruiloft USA of Rock&Roll, dan kan deze echte Greyhound bus natuurlijk niet ontbreken.

De glimmende Greyhound bussen zijn absoluut een opvallende blikvanger voor promotieactiviteiten. Wat uw reclameboodschap ook is, dit gigantische billboard zal men niet snel over het hoofd zien.

ClassicBus.nl is een initiatief van ElboBus

ClassicBus.nl info@ClassicBus.nl C. Huygensstraat 15 8141 GM HEINO - Tel. 0572 391 439


The American School Bus

ClassicBus.nl International School Bus

American Schoolbus Hier boekt u een originele Amerikaanse schoolbus die zo uit Amerika komt. U kent ze uit de film en heeft ze wellicht tijdens uw vakantie in Amerika zien rijden. In Amerika is een schoolbus een vertrouwd beeld, in Nederland zijn ze nu nog zeldzaam. Wij bieden u de grootste vloot US schoolbussen in Europa te huur voor al uw reizen. Al onze schoolbussen zijn RDW goedgekeurd voor personenvervoer en wij beschikken over alle vergunningen.

Anders dan men vaak denkt, zijn dit geen oldtimer bussen. Deze bussen worden nog steeds nieuw gebouwd in Amerika.

We kunnen gelijktijdig meer dan 400 passagiers vervoeren met bijzondere bussen.

USA Wedding Bus

Fotoshoot of Roadshow

Trouwen in een gele schoolbus is heel erg populair. Iedereen kan mee en het is een enorme blikvanger, ook voor de trouwfoto’s. De bussen variÍren van 38 tot 44 zitplaatsen. ClassicBus.nl is een initiatief van ElboBus

Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen, dat deze kleur geel het snelste wordt waargenomen. Niemand kan deze bus dus over het hoofd zien. Dat is een geweldig aspect om uw reclameboodschap onder de aandacht te brengen. Succes gegarandeerd.

ClassicBus.nl info@ClassicBus.nl C. Huygensstraat 15 8141 GM HEINO - Tel. 0572 391 439


The Wedding Parade ClassicBus.nl Ford 1929 Model A

The Wedding Parade. Zelf een klassieker besturen en uw gasten geheel in stijl laten vervoeren in ĂŠĂŠn of meerdere bussen met chauffeur, dat is het idee van The Wedding Parade. Stel uw eigen trouwstoet samen en kom eens vrijblijvend langs om de bussen te bekijken. Wij beschikken tevens over een rode Fleur de Lys, een CabrioBus en originele Amerikaanse Greyhound- en schoolbussen. We nemen graag de tijd voor u, om alles tot in de puntjes te regelen en de mogelijkheden te bespreken.

U bestuurt zelf deze klassieke A-Ford replica, de beleving van toen met de techniek van nu. Bij slecht weer doen we het dak voor u dicht.

Fleur de Lys Model T

Asquith Mascot

De Fleur de Lys is een Engelse replica van een T-Ford Bus met moderne Ford techniek en biedt plaats aan 8 passagiers.

De Asquith Mascot is een replica bus gebaseerd op de Ford Model B. Deze bus is veel ruimer, biedt plaats aan 8 passagiers en is bovendien voorzien van air-conditioning.

ClassicBus.nl is een initiatief van ElboBus

ClassicBus.nl info@ClassicBus.nl C. Huygensstraat 15 8141 GM HEINO - Tel. 0572 391 439


The Cyprus Village Bus

ClassicBus.nl Bedford J6 Villagebus

The Cyprus Village Bus. De Cyprus Villagebus was meestal een op Cyprus omgebouwde oude vrachtwagen van het Britse leger. De bussen werden vooral gebruikt om de bergdorpen met de steden te verbinden. Ieder dorp had zijn eigen bus en deze deed dienst voor personenvervoer, vracht en post. Vaak was de bus van de pastoor of van een kleine ondernemer.

Een Villagebus heeft 30 zitplaatsen. U heeft dus geen volgauto’s nodig en kunt samen gezellig met uw gasten in deze prachtige bus naar de feestlokaties.

Er was een aantal kleine bus ‘fabriekjes’, waar tot een aantal jaren geleden deze bussen werden gebouwd. Hier hebben wij een aantal Bedford bussen opnieuw laten opbouwen zodat deze allemaal in een perfecte staat verkeren.

Bedford Rood

Exotische promotietour

De Villagebus neemt u mee naar de romantiek van het reizen van weleer. Comfortabel is het niet maar wel een heuse belevenis waar nog lang over zal worden gesproken.

Met uw reclame op deze bus bent u ervan verzekerd dat uw boodschap opvalt.

ClassicBus.nl is een initiatief van ElboBus

ClassicBus.nl info@ClassicBus.nl C. Huygensstraat 15 8141 GM HEINO - Tel. 0572 391 439


De CabrioBus

ClassicBus.nl Den Oudsten MB 100

De CabrioBus De CabrioBus is goedgekeurd voor personenvervoer en is geschikt voor kortere ritten, waarbij snelwegen worden vermeden. Laat uw haren wapperen in de wind en maak een onvergetelijke reis met deze bus zonder dak. Bij slecht weer bieden we u de mogelijkheid een andere bus voor uw reis in te zetten. Bij plotselinge buien...,tja, dan wordt u nat.

De CabrioBus heeft 51 zitplaatsen en is erg leuk om bij mooi weer rondritjes mee te maken. Lekker in de buitenlucht heeft u het beste uitzicht.

Rijdend BillBoard

Kampioenshuldiging

Carnaval, optochten en parades. De CabrioBus is een opvallende verschijning en uitstekend geschikt voor een promotietour.

Er is geen betere manier dan het winnende team in een open CabrioBus door de straten te rijden, zodat de fans hen van harte toe kunnen juichen.

ClassicBus.nl is een initiatief van ElboBus

ClassicBus.nl info@ClassicBus.nl C. Huygensstraat 15 8141 GM HEINO - Tel. 0572 391 439


Traveling the World Moderne Touringcars

ElboBus is uw partner voor: Evenementenvervoer ? ? Groepsvervoer ? Dagtochten ? Meerdaagse reizen We beschikken over moderne touringcars van diverse groottes waarmee wij uw groep zorgeloos en veilig van deur tot deur kunnen vervoeren. ElboBus biedt busverhuur in heel Europa. Onze bussen zijn voorzien van alle comfort en luxe.

ElboBus Pluspunten! ? Snelle offertes ? Scherpe tarieven ? Vriendelijke chauffeurs ? Diverse soorten luxe bussen ? ISO 9001:2008 gecertificeerd ? Maximaal verzekerd ? 24/7 nooddienst ? Gratis boekingsservice

Gaat u met uw groep naar de VS of Canada? Ook daar kunnen we het busvervoer voor u regelen via ons Trailways netwerk!

Onze medewerkers ondersteunen u met raad en daad vanaf de aanvraag tot en met de uitvoering van uw reis. Wij kunnen u helpen en adviseren bij het maken van uw reisprogramma en overtochten, hotels en/of entrees voor u boeken zonder reserveringskosten of commissies. Met ElboBus heeft u ieder moment de toewijding en ervaring van betrouwbare partners aan uw zijde.

“Heeft u een idee voor een reis of gewoon een vraag, belt u ons. We adviseren u graag. Van maandag t/m vrijdag staan we tussen 8:00 en 17:00 uur voor u klaar. Natuurlijk zijn we tijdens uw reis 24 uur bereikbaar!�. Martyn Besselsen, Directeur ElboBus Trailways

ElboBus.nl post@ElboBus.nl C. Huygensstraat 15 8141 GM HEINO - Tel. 0572 391 439


Amerikaanse Schoolbus 8 bussen met 38 - 44 zitplaatsen

Amerikaanse Greyhound Americruiser 2 bussen met 47 & 49 zitplaatsen

Amerikaanse Greyhound Silversides 37 zitplaatsen

Fleur de Lys: T-Ford replica taxi 2 bussen met 8 zitplaatsen

Cyprus Villagebus 4 bussen met 30 zitplaatsen

Cabrioletbus of open bus 51 zitplaatsen

Asquith Mascot: A-Ford replica bus 8 zitplaatsen

Asquith Mascot: A-Ford replica vrachtwagen met 2 zitplaatsen

ElboBus - ClasicBus  

bijzondere bussen voor speciale momenten

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you