Àlex Ramón Martínez: ERASMUS+ IRLANDA 2018/19

Page 1

Àlex Ramón Martínez


01

02

03

IRLANDA

EMPRESA

TASQUES

Impressió del país

Identificació de la empresa

Tasques efectuades a l’empresa

04

05

VALORACIÓ

AGRAÏMENT

Valoració de les pràctiques a empresa

Agraïments a l’institut i empresa


IRLANDA


¿Irlanda? Des de molt petit sempre m'ha encantat viatjar i és un dels meus entreteniments preferits juntament amb la informàtica. Haig de confessar que mai m'havia plantejat visitar Irlanda però aquest any vaig tenir la gran sort de poder assistir amb l'Erasmus+. La veritat és que m'he emportat una impressió positiva en conèixer la ciutat, els seus costums, la gent i tot en general. Durant tot el dia, Dublín és una ciutat plena d'activitats i una gran afició i respecte per la música. Respecte a la família, a estat una gran experiència conèixer de primera mà els seus costums i la seva forma de menjar, pensar i comprendre l'entorn.


EMPRESA


Respecte a l'empresa on vaig realitzar les pràctiques, en el meu cas va ser Harvey Norman. És una empresa fundada a Austràlia que es dedica a la venda de mobles per a la llar, electrodomèstics i tot tipus de dispositiu tecnològic que era on em trobava en el meu cas. Harvey Norman disposa d'un gran nombre de treballadors pel fet que té una gran quantitat de botigues obertes per diversos països però a la botiga on jo vaig realitzar les pràctiques treballaven aproximadament unes 60-70 persones diàriament. El meu contacte directe amb l'empresa la realitzava mitjançant l'encarregat de la secció tecnològica que era Fim un home apassionat per la informàtica i molt correcte i formal en tot moment.


TASQUES


¿Quines eren les meves tasques? Durant la meva estància treballava de dilluns a divendres començant a les 10 del matí i finalitzant el meu torn a les 17 hores. Va ser una experiència molt enriquidora pel fet que vaig poder veure de primera mà un sector del qual m'apassiona però alhora d'un mercat que no és el que estic acostumat a veure diàriament perquè em trobava en un altre país i els gustos entre països clarament eren diferents.


VALORACIÓ


Aprofundint sobre les pràctiques d'empresa, haig d'agrair en tot moment al meu tutor en l'empresa pel fet que en tot moment he estat fent tasques que fossin productives per a la meva progressió personal i el correcte desenvolupament de l'empresa. Pel fet que consistia a tenir una millora personal però alhora aportar valor a l'empresa. Sens dubte un dels punts a favor és que la companyonia estava present en tot moment i davant qualsevol situació incomoda ells estaven presents per a ajudar i fer tota l'estada mes còmoda i dinàmica. Ja parlant de la part negativa, només puc parlar de mala experiència amb certs clients que no comprenien com era la meva funció i que podia tenir certes limitacions de llenguatge en certes ocasions. Però com en tots els països del món hi ha gent que comprèn i es posa en la pell dels altres i uns altres que no.