Page 1

14 eg 20 àl 3at 201

C S PA

AM

VIU EL TEU ESPAI


Benvolguts, Em plau fer-los arribar aquest catàleg exclusiu per vostès: les AMPAS. Permeteu-me si us plau quatre línies per explicar qui som. El Collell, a dia d’avui, no només és una casa de colònies excepcional per les seves instal·lacions, per l’experiència de més de 15 anys en el sector, el seu model pedagògic i l’equip humà que el compon; si no que també s’ha convertit en un segell de qualitat. Qualitat guanyada a base d’anys i esforç: invertint en millores d’instal·lacions per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients; i invertint sobretot en capital humà. Un capital dotat d’un equip Directiu, Comercial i de Recursos Humans qualificat, proper, laboriós, comunicatiu i resolutiu; un equip de Monitoratge propi, molt pròxim, pendent sempre d’atendre, d’ajudar i d’assolir objectius i rialles per nens i tutors; un equip de neteja, de manteniment, de cuina i de servei compromès amb el client que vetlla cada dia, per brindar-li el millor Collell. Fruit del compromís amb la nostra feina, ens hem guanyat la confiança de milers de nanos i professors, esportistes, entrenadors i professionals que passen cada any per les nostres instal·lacions lúdic esportives per gaudir de: colònies escolars, colònies d’estiu, campus esportius, pretemporades esportives, congressos, dinars i trobades familiars, d’associacions, d’entitats o amics, rutes guiades per la 3ª edat... Tot un món d’activitats i ofertes, en un paratge idíl·lic ubicat entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany, 150 hectàrees de natura i tranquil·litat. Serà un plaer treballar al seu servei.

Atentament, Jordi Llopart, Director


El Collell La millor proposta per un curs, un cicle o tota l’escola.


Índex Instal·lacions

6

Productes:

10

Colònies AMPAS Fi de curs de 6è Dinar amb monitoratge Les “3C” del Model Pedagògic

12

Temàtiques Colònies - Fi de curs

14

Activitats

16

Autobús

30

Comentaris

31

Contacte Crta. Sant Miquel de Campmajor al Torn s/n, 17850 Sant Ferriol Telèfon 972 57 40 60 · Fax 972 57 40 03 www.elcollell.cat info@elcollell.cat

Kilometratge · Des de Girona: 32 km · Des de Barcelona: 127 km

· Des de Tarragona: 216 km · Des de Lleida: 225 km


Instal·lacions Exteriors

Exteriors

6

150 Hectàrees de paratge natural.

2 Parcs d’aventura amb tirolines i ponts tibetans.

2 Camps de Làser Tag.

Rocòdrom de 5 vies.

3 Camps de futbol reglamentaris de gespa natural.

5 Camps de futbol de 3 x 3 (speed futbol).

24 Pistes de bàsquet i minibàsquet amb il·luminació i vaporització.

3 Pistes d’handbol.

1 Camp de voley.

2 Piscines.

La Granja.


7


Instal·lacions Interiors Interiors Edifici gran i Claustre: •

519 places.

Habitacions de 2 a 30 places. • Zona “Hotelet” - 8 Habitacions amb capacitat de fins a 6 persones i bany complet a l’interior. •

Habitacions adaptades per minusvàlids.

7 menjadors. • Teatre / Gran Cinema amb capacitat per 400 persones i pantalla gegant. •

Sala discoteca i Planetari: amb equip de llum i so professional.

Sales de professors privades (zona WIFI). Zona de ping-pongs i futbolins.

Edifici d’Hostatgeria: • 40 places. • Habitacions dobles i individuals amb parquet, TV i calefacció, molt acollidores. Bar i zona de relax per adults (WIFI). • Restaurant d’Hostatgeria: cuina pròpia tradicional i tracte personal. •

8


9


Què us oferim ? Colònies AMPAS (pàg. 20) Pensades per vosaltres. Amb monitoratge 24 hores, els pares no us haureu de preocupar de res. Els nostres monitors poden venir a recollir amb l’autocar els vostres fills, tutelar-los dia i nit durant tota l’estada i tornar-vos-els a casa, feliços amb tot el que han gaudit i après! Us assegurem les millors colònies pels vostres fills.

Veure vídeo:

10


Dinar amb monitoratge (pàg. 28) Fi de curs 6è (pàg. 24) Veniu tots junts ! Primer dina la mainada (de 3 a 15 anys) i quan han acabat, És el fi d’una etapa escolar. Un moment important pels

l’equip de monitors se’ls emporta a realitzar activitats en

vostres

i

funció de l’edat. Mentre aquests s’ho passen de nassos, els

acomiadar-se dels companys i amics entre rialles, activi-

adults, fruïu d’un dinar plàcid al nostre Restaurant, amb

tats i aventures. Que no falti el sopar de gala ni la disco!

la tranquil·litat que els fills estan en bones mans.

No és precís anar lluny per obsequiar a la mainada amb

Oportunitat excel·lent pels pares que vulgueu realitzar un

un record inoblidable. A El Collell, us ho donem!

dinar tranquil·lament, mentre els vostres fills gaudeixen

fills.

Una

oportunitat

per

compartir

de les nostres activitats.

Veure vídeo:

11


Model pedagògic

Les 3C d’El Collell En un treball conjunt entre l’equip de Monitoratge i Direcció, es va idear el Model Pedagògic que ens caracteritza: les “3C” d’El Collell. Aquest model inclou tres eixos: Creixement, Coneixement i Consciència. Tres termes que impregnen totes les activitats educatives i de lleure amb la finalitat d’ajudar a educar i transmetre valors que impulsin a la mainada a un desenvolupament correcte i integral com a persones. Sota aquests tres conceptes, les nostres colònies i estades són moments òptims per potenciar entre jocs i rialles, la companyia, l’autoestima, el respecte, el treball en equip, la lleialtat, l’optimisme, la creativitat i el despertar de l’interès.

12


Les 3C d’El Collell

1era

Creixement Potenciem sobretot el creixement com a persona, la imaginació, l’adquisició d’habilitats, l’interès i el treball en equip. Créixer en l’esforç i en el treball per un objectiu, amb constància i responsabilitat. Créixer en tolerància davant les capacitats i habilitats dels companys. Créixer en l’autoestima i l’auto coneixement d’un mateix. La joventut és l’edat del creixement i el desenvolupament, de l’activitat i la vivesa, de la imaginació i l’ímpetu. José Martí

2ona

Coneixement S’entén per coneixement, com la capacitat de l’ésser humà per comprendre la naturalesa, les qualitats i les relacions de les coses. Fomentarem el coneixement històric, cultural, científic, medi ambiental, a l’hora que estimulem l’interès i l’admiració, el respecte, la tolerància i la creativitat. Té millor coneixement del món, no el que més ha viscut, si no el que més ha observat. Arturo Graf

3era

Consciència Fomentem la consciència moral, social i medi ambiental del nens i nenes. Activitats que impulsen la consciència de la seva pròpia existència i de les coses que veu, diu i fa. La seva responsabilitat amb el medi ambient, les capacitats que ell mateix té, el valor de l’esforç, l’amistat i l’auto superació. La consciència només pot existir d’una forma, i és tenint consciència de que existeix. Jean Paul Sartre

13


Creixement El bosc fantàstic La berrugueta i la seva escola En Perot i els seus bandolers 1,2,3,...Acció! Aixequem el teló!

ESO

Cicle Superior

Cicle Mitjà

Cicle Inicial

Educació Infantil

Temàtiques Colònies - Fi de curs

Creixement El bosc fantàstic Un personatge màgic i molt estimat, ens revelarà els secrets del bosc i ens ensenyarà quins animalons i personatges hi viuen. Els podrem observar i jugar amb ells!

La berrugueta i la seva escola Coneixement Els indis trapelles Els pallassos perduts Aventura’t!! Houston! Us necessitem! Els cavallers del rei Artur

Consciència Les Goges Els Gals a la Garrotxa La volta al món Més que esport Ay Jalisco!

14

Si el que voleu és aprendre els secrets i encanteris de les bruixes i els bruixots: receptes, pocions, vestimentes,etc... Apunteu-vos a la seva escola! Serà molt enginyós...ji, ji, ji!

En Perot i els seus bandolers Descobrim qui són aquests misteriosos personatges que s’amagaven entre boscos i muntanyes, en una lluita persistent contra els poderosos i els estats. Qui no ha sentit a parlar d’en Perot Rocaguinarda?

1,2,3…Acció! Necessitem actors amb molta creativitat, capacitat de dirigir i de treballar en equip. Càmera i acció! Realitzarem la vostra pròpia pel·lícula: comèdia, acció, terror.... Tampoc hi faltarà el càsting!

Aixequem el teló! Ens endinsarem entre bambolines i disfresses per organitzar una companyia de teatre, on tothom hi jugarà un paper vital per tal que aixecar el teló sigui tot un èxit!


Creixement, Coneixement i Consciència

Coneixement

Consciència

Els indis trapelles

Les Goges

Una autèntica aventura on coneixerem com era i com vivia aquest poblat originari del continent americà.

A través de les faules i llegendes del Pla de l’Estany; les goges, nimfes d’aigua, ens portaran de viatge a un món ple de màgia i misteri.

Els pallassos perduts Benvinguts al meravellós món del circ i tots els personatges fantàstics que es troben sota la lona…passeu, passeu.

Aventura’t Hi ha alguna manera més divertida per conèixer el medi natural que ens envolta, que desenvolupant activitats de lleure en ell? Rutes d’orientació, parc d’aventura, excursions amb BTT, hípica... Un món d’aventures per compartir tot junts!

Houston! Us necessitem! La NASA necessita fitxar nous astronautes. La selecció passarà per entrenaments, gimcanes i la gran prova final: construïr un coet!!

Els cavallers del rei Artur En un món de creuades, tornejos, feudalismes, noblesa i clergat, tindrem una missió: superar les proves per arribar al Castell del Compte de Finestres. Els monjos templers ens ajudarán.

Els Gals a la Garrotxa L’Astèrix, l’Obèlix i en Panoràmix el druida ens ensenyaran com viuen i les seves costums. S’atrevirà a aparèixer algún romà?

La volta al Món Amb la motxilla a l’esquena, les antenes ben posades i amb l’ajuda de la Màquina del Temps, farem un viatge per les diferents èpoques històriques i civilitzacions: Prehistòria, Roma, Egipte, Edat Mitja, Modernisme, etc. Un viatge ple de descobertes!

Més que esport Proves de resistència, agilitat i jocs de grup on es potenciarà l’esperit esportiu, d’auto superació i d’equip. Activitats on es fomenta el Fair Play.

Ay Jalisco! Descobrirem com són i com eren els mexicans: la seva cultura, el menjar, la música, balls i tradicions. Molt de color, nachos, rancheritas i...Viva Méjico!

15


Activitats d’aventura, esportives i de lleure

Benvinguts al nostre increïble món de les activitats de lleure!! • Rocòdrom • Parc

d’aventura • Hípica • Trekking aquàtic • Passatge del terror • Les Estunes (vegeu explicació) • BTT • Rutes d’orientació • Piscina • Ponis • Quads • Làser Tag • Tir amb arc • Waterpolo • Hockey herba • Decatló • Karaoke • Discoteca • Granja Escola • Jocs d’aigua (xeringada, tobogan de sabó, etc..)

16


17


Activitats d’aventura, esportives i de lleure

18


Les Estunes Pels grups de no més de 100 persones i que venen a fer les colònies, o el fi de curs, l'autobús fa una parada al meravellós i fascinant paratge de Les Estunes. Indret situat a Porqueres (Banyoles), on el terra format per roca calcària i com a efecte de terratrèmols prehistòrics, s'han obert escletxes immenses que formen passadissos i coves, per on podrem passejar i gaudir d'un paratge captivador. Diu la llegenda que són el Palau de les Goges, petites fades, nimfes d'aigua de gran bellesa i poder. Ja en parlava d'elles Jacint Verdaguer a "Canigó". Una excursió que no té preu!

19


Colònies AMPAS Visita prèvia a les associacions per dissenyar conjuntament l’estada i assegurarnos que tots els dubtes queden resolts.

Comunicació directe i permanent entre El Collell i l’AMPA per deixar-ho tot ben lligat i garantir l’èxit de la vostra estada. No som una agència, som la casa de colònies que us atendrà i servirà.

Podem assistir a la reunió de pares de les colònies per tal de donar-nos a conèixer i explicar qui som i què faran els vostres fills. 20

Monitoratge propi i d’alta qualitat: • El monitoratge és una de les claus de la nostra feina. • Els anys d’experiència en el sector ens han permès crear, emmotllar i consolidar el nostre equip de monitoratge propi. • La formació és la garantia per cuidar bé els vostres fills: Pedagogia, Educació en la diversitat, Primers auxilis, Educació emocional,.. són alguns dels cursos que els nostres monitors tenen en cartera. • El rati monitor/nen amb el que treballem, ens permet assegurar que els vostres fills tinguin sempre l’atenció que cada un d’ells necessita.

Primària: 1 monitor / 10-12 nens. Secundària: 1 monitor / 12-15 nens.

Opció de fer les colònies en Anglès.

Monitoratge 24 hores: • El nostres monitors s’encarreguen de la tutela ABSOLUTA dels nens (activitats, àpats, higiene personal, ordre d'habitacions, descans nocturn, etc.). • Si es contracta l’opció d’autocar i no ve cap adult, els nostres monitors realitzen la recollida i la tornada dels alumnes al centre educatiu. • No és precís que vingui cap membre de l'AMPA si així es desitja. Veure vídeo:


Avantatges Totes les activitats lúdiques i esportives incloses en el preu: BTT, Quads, Rocòdrom, Hípica, Parc d'Aventura, Làser tag, etc.

Temàtiques de gran elaboració (pagina 14)

Autobús Amb la intenció d’oferir-vos el millor servei, neix l'acord amb la companyia d’autobusos Avant Grup Bardet. • Integrar l'autobús dins el preu de les colònies de cada assistent (mínim 40 places). • Cobrar el número de places exactes, no l'autocar sencer. Perquè pagar més? • Simplificar-vos la feina al màxim. Perquè malgastar temps? • Oferir-vos el millor preu.

Estigueu tranquils. En cas d'accident la nostra assegurança us protegeix. L'Assistència Mèdica i la Responsabilitat Civil que tenim contractades, assumeixen des del primer fins l'últim minut de l'estada dels vostres fills a casa nostra. La seguretat per davant de tot !

Sectorització completa dels espais de la casa. • Cada grup tindrà les seves zones d'ús exclusiu (menjador, habitacions, etc.)

Talonari d’autofinançament: • Creat amb l’objectiu d’aconseguir que tots els alumnes puguin anar de colònies. • Us el facilitem gratuïtament. (1 talonari per assistent) • Funcionament: El talonari consta de 25 butlletes i cada butlleta val 2€. Si l’alumne el ven tot, haurà aconseguit 50€ per finançar part de les seves colònies. Amb els números venuts, es sortejarà un viatge per a dues persones a Menorca. Els membres de l'AMPA no us heu de preocupar de res. Només entregar els talonaris als alumnes.

21


Preus

Caps de setmana / Calendari Escolar / Ponts Sense dinar 1er dia

preus

Sense bus

2 dies

3 dies

69€

114€ * I.V.A. inclòs

Amb bus

“Hi ha molts caps de setmana per poder brindar una experiència única als vostres fills”

Província Girona Exceptuant Cerdenya

82€

127€

Província Barcelona

87€

132€

Província Tarragona

102€

147€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

Amb dinar 1er dia

preus

Sense bus

2 dies

3 dies

76€

121€ * I.V.A. inclòs

Amb bus Província Girona Exceptuant Cerdenya

89€

134€

Província Barcelona

94€

139€

Província Tarragona

109€

154€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

QUÈ INCLOU EL PREU? · · · ·

22

Preus amb I.V.A. inclòs. Pensió completa: esmorzar, dinar, berenar, sopar i pernoctació. Monitoratge 24h. Temàtica escollida.

· · · ·

Totalitat d’activitats. Dinar de l’últim dia. Talonari d’autofinançament gratuït (50€). Pares / Mares acompanyants GRATIS (1/10 màxim).


i festius / Vacances d’estiu / Setmana Santa Sense dinar 1er dia Sense bus

preus 4 dies

5 dies

159€

204€ * I.V.A. inclòs

Amb bus

“Les vacances escolars són un bon moment per realitzar unes colònies més llargues i permetre una convivència més intensa”

Província Girona Exceptuant Cerdenya

172€

217€

Província Barcelona

177€

222€

Província Tarragona

192€

237€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

Amb dinar 1er dia Sense bus

preus 4 dies

5 dies

166€

211€ * I.V.A. inclòs

Amb bus Província Girona Exceptuant Cerdenya

179€

224€

Província Barcelona

184€

229€

Província Tarragona

199€

244€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

SERVEI D’AUTOBÚS:

ALTRES:

· Mínim 40 places. · Si només es desitja el servei d’anada o de tornada, el preu per plaça és: Província Girona: 8€ (I.V.A. inclòs) Província Barcelona: 10€ (I.V.A. inclòs) Província Tarragona: 18€ (I.V.A. inclòs) *Exceptuant Cerdanya i Terres de l’Ebre.

L’I.V.A. aplicat és del 10%. En cas de modificació d’aquesta taxa impositiva, els preus seran modificats. · Preu acompanyant: 20€/dia (I.V.A inclòs) · Opció de dinar de pares últim dia, prèvia coordinació: Preu adult: 15€ (I.V.A inclòs) Preu nen/a: 10€ (I.V.A inclòs)

23


Fi de curs 6é Activitats exclusives: Acte de graduació: És un moment de comiat, d’agraïr, de recordar entre rialles i emocions, tantes coses viscudes. El Collell prepara al seu teatre, l’escenari perfecte perquè els vostres fills visquin amb orgull i alegria, l’entrega de diplomes. Sopar de Gala: Us oferim un Sopar de Gala pels vostres fills, seguit de molt de ritme a la festa que tindrà lloc a la discoteca d’El Collell, amb el nostre DJ Professional. Una vetllada inolvidable.

Comunicació directe i permanent entre El Collell i l’AMPA per deixar-ho tot ben lligat i garantir l’èxit de la vostra estada. No som una agència, som la casa de colònies que us atendrà i servirà. 24

Visita prèvia a les associacions per dissenyar conjuntament l’estada i assegurarnos que tots els dubtes queden resolts.

Monitoratge 24 hores: • El nostres monitors s’encarreguen de la tutela ABSOLUTA dels nens (activitats, àpats, higiene personal, ordre d'habitacions, descans nocturn, etc.). • Si es contracta l’opció d’autocar i no ve cap adult, els nostres monitors realitzen la recollida i la tornada dels alumnes al centre educatiu. • No és precís que vingui cap membre de l'AMPA si així es desitja.

Monitoratge propi i d’alta qualitat: • El monitoratge és una de les claus de la nostra feina. • Els anys d’experiència en el sector ens han permès crear, emmotllar i consolidar el nostre equip de monitoratge propi. • La formació és la garantia per cuidar bé els vostres fills: Pedagogia, Educació en la diversitat, Primers auxilis, Educació emocional,.. són alguns dels cursos que els nostres monitors tenen en cartera. • El rati monitor/nen amb el que treballem, ens permet assegurar que els vostres fills tinguin sempre l’atenció que cada un d’ells necessita.

Primària: 1 monitor / 10-12 nens. Secundària: 1 monitor / 12-15 nens.


Avantatges Temàtiques de gran elaboració (pagina 14)

Totes les activitats lúdiques i esportives incloses en el preu: BTT, Quads, Rocòdrom, Hípica, Parc d'Aventura, Làser tag, etc.

Estigueu tranquils. En cas d'accident la nostra assegurança us protegeix. L'Assistència Mèdica i la Responsabilitat Civil que tenim contractades, assumeixen des del primer fins l'últim minut de l'estada dels vostres fills a casa nostra. La seguretat per davant de tot !

Podem assistir a la reunió de pares de les colònies per tal de donar-nos a conèixer i explicar qui som i què faran els vostres fills.

Sectorització completa dels espais de la casa.

Autobús

Talonari d’autofinançament:

Amb la intenció d’oferir-vos el millor servei, neix l'acord amb la companyia d’autobusos Avant Grup Bardet. • Integrar l'autobús dins el preu de les colònies de cada assistent (mínim 40 places). • Cobrar el número de places exactes, no l'autocar sencer. Perquè pagar més? • Simplificar-vos la feina al màxim. Perquè malgastar temps? • Oferir-vos el millor preu.

Opció de fer les colònies en Anglès.

• Cada grup tindrà les seves zones d'ús exclusiu (menjador, habitacions, etc.)

• Creat amb l’objectiu d’aconseguir que tots els alumnes puguin anar de colònies. • Us el facilitem gratuïtament. (1 talonari per assistent) • Funcionament: El talonari consta de 25 butlletes i cada butlleta val 2€. Si l’alumne el ven tot, haurà aconseguit 50€ per finançar part de les seves colònies. Amb els números venuts, es sortejarà un viatge per a dues persones a Menorca. Els membres de l'AMPA no us heu de preocupar de res. Només entregar els talonaris als alumnes.

25


Fi de curs 6é

Caps de setmana / Calendari Escolar / Ponts Sense dinar 1er dia

preus

Sense bus

2 dies

3 dies

71€

116€ * I.V.A. inclòs

Amb bus

“És el moment idoni perquè els alumnes puguin passar un cap de setmana junts, fruint de la seva festa de comiat amb graduació i sopar de gala inclòs!”

Província Girona Exceptuant Cerdenya

84€

129€

Província Barcelona

89€

134€

Província Tarragona

104€

149€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

Amb dinar 1er dia

preus

Sense bus

2 dies

3 dies

78€

123€ * I.V.A. inclòs

Amb bus Província Girona Exceptuant Cerdenya

91€

136€

Província Barcelona

96€

141€

Província Tarragona

111€

156€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

QUÈ INCLOU EL PREU? · · · ·

26

Preus amb I.V.A. inclòs. Pensió completa: esmorzar, dinar, berenar, sopar i pernoctació. Monitoratge 24h. Temàtica escollida.

· · · ·

Totalitat d’activitats. Dinar de l’últim dia. Talonari d’autofinançament gratuït (50€). Pares / Mares acompanyants GRATIS (1/10 màxim).


i festius / Vacances d’estiu / Setmana Santa Sense dinar 1er dia Sense bus

preus 4 dies

5 dies

161€

206€ * I.V.A. inclòs

Amb bus

“A qui no li agrada viatjar, i encara més rodejat d’amics? Aprofiteu les vacances escolars perquè els alumnes de 6è vinguin a fer el seu Viatge de fi de curs a El Collell”

Província Girona Exceptuant Cerdenya

174€

219€

Província Barcelona

179€

224€

Província Tarragona

194€

239€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

Amb dinar 1er dia Sense bus

preus 4 dies

5 dies

168€

213€ * I.V.A. inclòs

Amb bus Província Girona Exceptuant Cerdenya

181€

226€

Província Barcelona

186€

231€

Província Tarragona

201€

246€

Exceptuant Terres de l’Ebre

* Anada i tornada I.V.A. inclòs

SERVEI D’AUTOBÚS:

ALTRES:

· Mínim 40 places. · Si només es desitja el servei d’anada o de tornada, el preu per plaça és: Província Girona: 8€ (I.V.A. inclòs) Província Barcelona: 10€ (I.V.A. inclòs) Província Tarragona: 18€ (I.V.A. inclòs) *Exceptuant Cerdanya i Terres de l’Ebre.

L’I.V.A. aplicat és del 10%. En cas de modificació d’aquesta taxa impositiva, els preus seran modificats. · Preu acompanyant: 20€/dia (I.V.A inclòs) · Opció de dinar de pares últim dia, prèvia coordinació: Preu adult: 15€ (I.V.A inclòs) Preu nen/a: 10€ (I.V.A inclòs)

27


Dinar amb monitoratge Avantatges Ja us podeu despreocupar de tot i assaborir els avantatges que ofereix aquest dinar: · Cap adult s’ha d’atrafegar amb els preparatius. · La mainada de 3 a 15 anys viurà una experiència inoblidable realitzant dues hores i mitja d’activitats múltiples i divertides en funció de l’edat, mentre vosaltres dineu tranquil·lament al nostre restaurant (cuina casolana).

Perquè un dinar d'AMPA, sigui perfecte per tothom, Dinar amb Monitoratge. Vosaltres només heu de confirmar el nombre d’assistents, el menú escollit per a cada comensal (tant adults com infants) i les possibles

Menús infantils Opció 1 Arròs a la cubana Llibrets de llom amb patates Gelat, fruita o làctic Pa i aigua

Opció 2 Macarrons gratinats Croquetes amb patates Gelat, fruita o làctic Pa i aigua

al·lèrgies o intoleràncies. Satisfer el vostre paladar i fer gaudir la mainada és cosa nostra.

Menús adults Veure vídeo:

28

Opció 1 Entremès variat Paella mar i muntanya Pastís de pa de pessic banyat amb xocolata Pa, vi, aigua i copa de cava Cafè i gotes de licor

Opció 2 Sopa d’escudella Vedella de Girona, amb bolets Pastís de pa de pessic banyat amb xocolata Pa, vi, aigua i copa de cava Cafè i gotes de licor


Organització de la jornada 13:30 Dinar de la mainada (3 a 15 anys) sota la supervisió dels pares. 14:30 Inici de les activitats en funció de l’edat, sota la tutela dels nostres monitors. Dinar dels adults al restaurant. 17:00 Fi de les activitats i recollida dels nens per part dels pares.

Preus DINAR

15 anys GRATUÏT. a 3 de l: ti n fa in ú Men .A. inclòs. Menú adult: 20€ I.V MONITORATGE I.V.A. inclòs. De 3 a 15 anys: 15€

17:00 Berenar per la mainada. Condicions de reserva:

* Els infants menors de 3 anys restaran sota la tutela dels seus pares.

ACTIVITATS EN FUNCIÓ DE L’EDAT I A ESCOLLIR PRÈVIAMENT

· Grup mínim: 10 adults i 5 nens. · Grup màxim: No hi ha límit! Les nostres instal·lacions ens permeten donar cabuda a grans grups. · Avisar del menú escollit per a cada comensal fins a 3 dies abans de l’activitat. · Avisar amb antelació si hi ha necessitat de dietes especials. · És indispensable contractar monitoratge per gaudir del menú infantil gratuït. · L’I.V.A. aplicat és del 10%. En cas de modificació d’aquesta taxa impositiva, els preus seran modificats.

Pels més petits, activitats temàtiques i/o lúdiques (Goges, Bruixes Indis, etc.), Ponis, Granja, etc. Pels més grans, activitats lúdiques: Camp d’aventura, Quads, Làser tag, Tir amb arc, etc. * Més informació a la pàgina 16

29


Autobús

AVANT GRUP BARDET De les nostres ganes d’oferir-vos el millor producte, neix l’acord amb Avant Grup Bardet. L’objectiu d’aquest acord és: Simplificar-vos la feina al màxim i oferirvos el millor preu. Integrar l’autobús dins els preu de les colònies de cada assistent. Ja no haureu de demanar diferents pressupostos. Us oferim servei integral. Perquè malgastar temps? Gràcies a aquest acord nosaltres només cobrem el número exacte d’alumnes que vénen amb autobús. Perquè pagar més?

30


Comentaris

, sense intermpre amb vosaltres La relació directa se au de l’èxit. No volem tornar a cl mediaris, ha estat la a una casa i que tot sigui ar viure la situació d'an s. Gràcies per tot ! so sorpreses i mals ente Comentari Web.

es stres petits puguin fer un Una meravella que els no itats que teniu incloses activ colònies amb TOTES les ida! en el preu. Sembla ment Comentari Web.

El dinar amb monitoratge és ABSOLUTAM ENT genial!! Hem menjat molt bé (i tranquils!) i els petits s'ho han passat de nassos fent les activitats am b els vostres monitors. Repetirem!

Per nosaltres la seguretat dels nostres fills és importantíssim. Veure la serietat amb què tracteu aquest tema , i la cobertura que doneu a les AMPAS amb la vostra RC, ens ha fet adonar que estem en mans de professionals.

Albert Pla AMPA Garbí 41 adults i 29 nens a l’abril.

Quim Segura. AMPA Col·legi Badalonès. 247 assistents al juliol.

Perfecte que el preu i les activitats inc loses sigui lo pactat , i que l’autobús també hi con sti ens ho fa molt fàcil ! Juli Delclòs Escola Montserrat. 46 assistents al maig.

creat perquè els Us felicitem pel sorteig que heu çar part de les colònies. nostres petits es puguin finan Bravo! Maribel García . AMPA Pare Poveda . 79 assistents al juny.

31


Confiem m茅s en el treball ben fet, que en la bona sort ! articstudio.com

www.elcollell.cat 路 info@elcollell.cat Carretera del Torn s/n, 17850 El Collell 路 T. 972.57.40.60 F. 972.57.40.03

Cataleg de colònies AMPAS El Collell 2013-2014  

Catàleg de colònies destinat específicament a les AMPAS.