Page 1

Osram - kvalitet i over hundre år I mer enn 110 år har Osram vært verdensledende på markedet innen bilbelysning. Osram er i dag blant verdens største produsenter når det kommer til bil og lys. Halvparten av alle passasjerbiler som produseres blir levert med lys fra nettopp Osram. Som tysk produsent og ledende på markedet tilbyr Osram kvalitets lys og noen av markedets beste produkter. Vi kommer til å ha mange fantastiske Black Friday Dagstilbud på produkter som blant annet Osram sine lyspærer.

Osram sin Night Breaker serie er blant markedets kraftigste halogen pærer. Denne serien gir deg inntil 100% mer lys effekt og er en testvinner. Om du ønsker å oppgradere halogen pærene dine for å få et sterkere lys på lovlig vis, kan vi virkelig anbefale deg å oppgradere med disse pærene fra tyske Osram. De øker effekten og vil gi deg en fantastisk oppgradering av lyset på bilen din. Du vil få hvitere lys og de forlenger kastelengden betraktelig og gir deg bedre sikt og et mer moderne utseende på bilen din. Du vil garantert merke forskjell fra dine gamle og gule halogen pærer. Alt du trenger å gjøre er å bytte pærer til Osram Night Breaker.


Enkelt og greit. Få med deg våre beste tilbud på Black Week. Dette er uken for å gjøre et kupp på lys til bilen din.

Osram selger ikke bare lyspærer til bil. De er nå også inne på fjernlys markedet. Dette er Osram FX 500 Kombo. Deres første egenproduserte LED-bar Denne har 7000 lumen og en kastelengde på 800 meter. Dette er en slank og diskret og ikke minst en kraftig LED-bar med den standardiserte størrelsen på 20 tommer. Perfekt å montere for eksempel over skiltet ditt. Den er også E-merket og godkjent som bruk av fjernlys på vei i Norge. Osram FX 500 Kombo har som det står i navnet et kombinert lysbilde som vil gi deg en god lengde, men ikke minst også en god bredde i lysbildet. Et fjernlys som passer alle kjøreforhold da den lyser langt og sprer lyset godt ut i grøftekantene. Noe som er veldig viktig når man kjører på norske varierte veier. Glasset er laget av kraftig UV-resistent polykarbonat og vil gi deg et fint hvitt lys på 6000 kelvin. Denne LED-baren fra Osram har også 5 års garanti. Fantastisk ikke sant? Vi vil ha mange Topp Tilbud på Black Week som de ikke kan gå glipp av! Så følg med på våre tilbud.

Profile for Ekstralys AS

Osram - kvalitet i over hundre år  

I mer enn 110 år har Osram vært verdensledende på markedet innen bilbelysning.

Osram - kvalitet i over hundre år  

I mer enn 110 år har Osram vært verdensledende på markedet innen bilbelysning.