Page 1

EKO SMILE K L U B

K A T A L O G


Dragi naši, spremite se za još jednu godinu punu poklona

u EKO Smile klubu – klubu nasmejanih vozača!

Cenimo Vaše poverenje, zato smo i osmislili EKO Smile program uz koji svaka Vaša kupovina na bilo kojoj od 51 EKO benzinske stanice širom Srbije vredi više. Ove godine slavimo prvu godišnjicu EKO Smile kluba i programa uz nove partnere, nove poklone i brojna iznenađenja! Pronađite svoje favorite u novom EKO Smile katalogu. Sakupljajte bodove prilikom svake kupovine na našim benzinskim stanicima i pokloni koje želite će brzo i lako postati Vaši. Budite deo EKO Smile kluba i svaka poseta EKO pumpama biće razlog za veći osmeh!   Hvala na poverenju, Vaš EKO Smile klub tim

www.ekosmileklub.rs www.ekoserbia.com /ekoserbia 2


Kako da postanete vozač sa osmehom?

Sadržaj

Da li ste znali da čak 90% vozača peva dok vozi?

Dođite još brže i lakše do poklona! str.

4

str.

10

str.

5

17

Andrej Kulundžić “Nemoguća misija” – Porsche road test str.

12

str.

22

str.

Harley Davidson - Istorija stara 110 godina

Playboy lista - Top 5 aplikacija za vozače

23

Ponuda za dom koja mami osmeh! str.

29

str.

Luda zabava sa klincima uz pravljenje neverovatnih kolača!

38

Nasmejani spomenar – pitali smo Paspalja i Divca str.

44

str.

Mlade nade olimpijskih sportova

47

Šta pokloniti njoj, a šta njemu? str.

3


EKO Smile klub Nagrađujemo verne potrošače!

SVAKA KUPOVINA DONOSI POENE!

Sa EKO Smile klub karticom svaka kupovina na EKO pumpama predstavlja dobitak, jer svakom kupovinom proizvoda I usluga različitih vrsta dobijate poene koji se beleže na Vašoj Smile kartici. Popunjavanjem jednostvane prijave za program, odmah preuzimate karticu I postajete član kluba. Već prilikom prve transakcije očekuju Vas bodovi. Uvek nosite EKO smile karticu sa sobom kako bi redovno dobijali bodove za obavljenu kupovinu.

VELIKI IZBOR POKLONA ZA SAMO 1 DINAR I EKO SMILE POENE!

Kada sakupite određeni broj bodova, odaberite neki od proizvoda iz EKO Smile klub kataloga i dobićete ga za samo 1 dinar i određeni broj bodova naveden pored svakog proizvoda. Prilikom kupovine naglasite osobi na kasi da ste član kluba kako biste osvajali bodove za svaku transakciju. Pratite naše akcije i promocije i osvajajte duple bodove na određenim promotivnim artiklima, ili više bodova u promo periodu, kako bi brže i lakše došli do poklona.

SAZNAJTE KOLIKO STE BODOVA SAKUPILI DO SAD

Od momenta kada su zabeleženi na kartici, Vaši bodovi važe 3 godine. Ne postoji ograničenje u broju poklona za koje možete da zamenite bodove po svojoj želji. Informacije o trenutnom stanju, tj. broju bodova na kartici su dostupne na prodajnim mestima, a Vaše transakcije možete pratiti i putem internet aplikacije ili na mobilnom telefonu putem Android aplikacije.

Još uvek niste član EKO Smile kluba? Pridružite se klubu nasmejanih vozača. BRZO I LAKO DO VAŠE EKO SMILE KARTICE!

Smile karticu možete dobiti odmah na bilo kojoj EKO pumpi u Srbiji. Prijavljivanje je jednostavno, a kartica je odmah aktivna i možete početi sa sakupljanjem bodova. Jednu karticu možete da koristite zajedno sa članovima svoje porodice kako biste brže i lakše sakupili veći broj bodova i ostvarili pravo na veći broj vrednih poklona. Jedna osoba može imati samo jednu karticu, a kartica se dnevno može koristiti za maksimalno 4 transakcije. Korisnici EKO komercijalnih kartica mogu učestvovati u programu i sakupljati bodove, a bodovi, sakupljeni prilikom plaćanja komercijalnom karticom se automatski u sistemu umanjuju za 50%.

ČLANSTVO JE BESPLATNO I DONOSI VAM POGODNOSTI

Članstvo u klubu je besplatno, a samom korinisku kartice pruža mnogobrojne mogućnosti za osvajanje kvalitetnih proizvoda i usluga, kao i uštedu prilikom kupovine kod partnerskih kompanija navedenih u katalogu. Odjava iz kluba vrši se pisanim putem i može se obaviti u bilo kom momentu.

SAZNAJTE VIŠE O PROGRAMU

4

Ukoliko imate dodatnih pitanja o programu možete se obratiti osoblju na EKO pumpama svakog dana u nedelji, 24 h dnevno. Vama na usluzi, 24 h dnevno je i Call center.


Kako možete sakupljati bodove? Nagrađujemo svaku Vašu kupovinu određenim brojem bodova bez obzira na vrstu goriva koje sipate ili proizvoda ili usluga koje koristite na pumpi. Pokažite na kasi svoju EKO Smile klub karticu. Provlačenjem kartice kroz terminal automatski će se upisati broj bodova koji Vam je kupovina donela. Pratite naše akcije i oznake proizvoda iz redovnog asortimana prodaje jer neki proizvodi mogu Vam u akcijskom periodu doneti duplo poena. Za kupovinu derivata bilo koje vrste, bodove dodeljujemo za svaki litar, a broj bodova zavisi od vrste goriva. Lista derivata i broj bodova koji dobijate po jednom litru je defnisan u Tabeli 1. Tabela 1 Vrsta derivata Auto Gas EVRO DIZEL (AVIODIZEL) EVRO BMB 95 sa aditivima (FORMULA +) EVRO BMB 98

Bodovi za 1 litar 1 2 2 4

Bodove dobijate i za svaku kupovinu u iznosu od 50 ili 100 dinara u marketima, Café-ima i perionicama. Broj bodova koji dobijate na svakih 100, odnosno 50 dinara, zavisi od kategorije proizvoda i može iznositi od 1 do 5 bodova. Lista kategorija u marketu i broj bodova koji se dobijaju na određeni iznos kupovine su navedeni u Tabeli 2*. Tabela 2 Bobovi po kategorijama - market Motorna ulja Plinske boce Café Perionica Slani i slatki proizvodi, namirnice, alkoholna i bezalkoholna pića Novine, mape, knjige Zabava Auto kozmetika i ostali proizvodi za auto Ostali proizvodi

Broj bodova na 100 rsd 3 2 5 4

Broj bodova na 50 rsd

1 1 3 4 4

*bodovi u programu se ne dobijaju za kategoriju cigarte i dopune

Primer kupovine i broja sakupljenih bodova. Tabela 3 Primer sakupljanja bodova Kolicina Proizvodi 20 litara Evro Dizel (Aliodizel) 1 kom Auto pranje Premium 1l EKO Motorno ulje 1 kom Espresso (Café) 1 kom Čokolada 1 kom Novine

Broj Bodova 40 20 24 5 2 1

Tabela 4 Mesečni primer kupovine Količina Proizvodi 85 l EVRO DIZEL (AVIODIZEL) 2 kom Pranje automobila 1 kom Cappuccino 1 kom Čokolada,sok, keks Ukupno

Kokp it spr ej

225

Broj Bodova 170 40 6 10 226

bodo va

! NOVOd!o!

Brže ! poklona

Novi katalog donosi Vam veliki izbor od preko 150 poklona. Pored novih poklona otvorena je i mogućnost da do njih dođete brže i lakše. Kombinujte stečene bodove sa određenim iznosom novca i na taj način brže preuzmite poklone. Svaki od poklona može se preuzeti i za samo jedan dinar i veći broj bodova u odnosu na prethodno navedenu opciju. Nova opcija kombinovanja odnosi se na ograničeni broj artikala koji se na pumpi izdaju u vidu vaučera za preuzimanje kod partnerskih kompanija. Pored svakog poklona koji može da se preume uz opciju kombinovanja određenog iznosa novca i bodova, navedeni su tačni iznosi kao na primeru.

1

4000

8000

4000

din

PLUS

BODOVA

ILI

RSD PLUS

BODOVA

5


Kako možete preuzeti odabrane poklone? Kada se odlučite na kupovinu određenog proizvoda iz EKO Smile klub ponude, zatražite ga od zaposlenih na pumpi. Određeni broj proizvoda možete odmah preuzeti na najbližoj EKO pumpi (izloženi su na specijalnoj polici za promo proizvode). Promo proizvodi iz kataloga nisu dostupni u redovnoj prodaji na EKO pumpama. Ograničeni broj specijano označenih artikala može se preuzeti kombinujući novac i odgovarajući iznos poena. Prilikom preuzimanja poklona na kasi, morate kod sebe imati karticu kako biste mogli da iskoristite sakupljene bodove sa kartice. (osim ako nije drugačije naglašeno u katalogu). Neki od proizvoda se fizički ne nalaze na pumpi, ali za njih dobijate specijalni vaučer sa kojim poklon preuzimate direktno na prodajnom mestu kod Partnera programa*. Poklon može biti dostavljen i pouzećem na kućnu adresu, ukoliko je tako naglašeno u katalogu ili ukoliko je tako jednostavnije korisniku kartice. U tom slučaju trošak dostave snosi korisnik kartice.

Partneri EKO smile klub programa

6

*Internet adrese sa informacijama o Partnerima i njihovim maloprodajnim objektima se nalaze na strani 50.


Kako se koristi

EKO Smile kartica

1

2

POPUNITE PRIJAVU I PREUZMITE SVOJU EKO SMILE KARTICU

PRILIKOM PLAĆANJA NA KASI KORISTITE KARTICU KAKO BI SE EVIDENTIRALI BODOVI. NOSITE KARTICU SA SOBOM!

3

4

SVAKA KUPOVINA GORIVA I OSTALIH PROIZVODA I USLUGA NA EKO PUMPAMA DONOSI VAM BODOVE

UŽIVAJTE U PROIZVODIMA I USLUGAMA KOJE STE IZABRALI

5

BODOVE ZAMENITE NA EKO PUMPI ZA PROIZVOD ILI POKLON VAUČER IZ KATALOGA UZ PLAĆANJE U IZNOSU OD SAMO 1 RSD 7


za

automobil

Birajte samo najbolje za Vaš automobil! EKO pumpe i EKO Smile program obezbeđuju Vam provereni kvalitet, bilo da je reč o gorivu, održavanju higijene Vašeg automobila ili drugim proizvodima i uslugama. 8


1

din

PLUS

225

BODOVA

1

din

PLUS

50

Kokpit sprej 750ml Ocean i Black

Čiste i neguju Vašu kokpit tablu ostavljajući iza sebe i ntenzivan miris odabrane arome

Sunđer ili Sunđerasta krpa Sunđer ili krpa za čišćenje, dostupni u više boja.

BODOVA

1

1

din

Univerzalni USB punjač za kola

PLUS

540

BODOVA

1

din

PLUS

50

Mikrofiber krpa Krpa za poliranje, dostupna u više boja, dimenzije 30x30 cm.

BODOVA

Privezak točak

din

1

Frižider za auto

din

PLUS

PLUS

8400

90

Pogodan za hlađenje i grejanje. Savršen za kampovanja, putovanja i kupovinu. Kapacitet cca 25L. Dupli plastični zidovi frižidera.

BODOVA

BODOVA

ILI

4400 RSD PLUS

4000 BODOVA

1

din

Privezak auto

PLUS

180

BODOVA

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

9


1

din

ILI

9000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

14000 5000

Krovni kofer Helios 320

Kofer za automobile, metalik crni, dimenzija 1338x720x375mm. Nosivost 50kg.

da li ste znali? • Da je brisače za kola izmislila žena!

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

• Da čak 90 % vozača peva dok vozi! • Da su automobili crvene boje zabranjeni u Šangaju! • Da je najveća kazna za saobraćajni prekršaj izdata u Švedskoj i iznosi čak 290.000 dolara!

1

din

ILI

14000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

19000 5000

Krovni kofer Helios 400

Kofer za automobile, metalik crni, dimenzija 1460x870x385mm. Nosivost 50kg.

• Da se svaki dan u svetu proizvede 165.000 novih vozila! VIŠE O OVIM ZANIMLJIVOSTI PROČITAJTE NA:

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

din

ILI

4000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

6900 2900

10

Nosač za krovni kofer Krovni nosači renomirane italijanske firme CAM, više kategorija, čelični, plastificirani, laka montaža. Nosivost 50kg. *preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi. **Više informacija o kategorijama nosača kod Partnera Car Line.

1

ILI

din

5000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

8500 3500


1

ILI

din

6000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

10000 4000 Black Glass

Zatamnjivanje stakala u specijalizovanom servisu BLACK GLASS.

11


HARLEY DAVIDSON

Legenda stara 110 godina „Ljudi ne kupuju Harley zato što najbolje koči ili ima naveće ubrzanje - nema ga! Kupuju ga, jer žele da budu “cool”, žele da se voze na svoj način. Harley predstavlja stav i autentičnost koji ni jedan drugi proizvođač motorcikala ne može da dostigne.“ “Harley Davidson - Everything you need to know” autor Bill Stermer

1

din

PLUS

1

Kačket

Sivi i narandžasti, 100% pamuk

din

PLUS

1800

1870

BODOVA

BODOVA

1

4200

7200

3000

din

PLUS

BODOVA

ILI

RSD PLUS

Zidni sat

Plastika i staklo, prečnik 30 cm

BODOVA

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi

12

Putna čaša - termos

1

din

PLUS

3650 BODOVA

Torbica za struk

1

din

PLUS

3600 BODOVA

Frižider torba srednja

Podesiv kaiš, 30x20x22 cm


s

Kada bi uspeli da anketiramo sve punoletne žitelje naše planete, verovatno bi bar polovini prva asocijacija na motocikl bio baš Harley Davidson. Daleke 1903. godine Vilijam S. Harli i Artur Dejvidson proizveli su svoj prvi motor. Danas su vozači Harley Davidson-a, u sve većem broju poslovni i porodični ljudi koji dele strast prema motoru, žele da dožive osećaj slobode koji on pruža na drumu.

Zašto je Harley drugačiji? Bill Stermer u svojoj knjizi podseća na poruku marketinške kampanje iz 80-tih “Harley je više od motorcikla”. To je uvek bio jedan od glavnih razloga za njegovo posedovanje - ideja da kupci dobijaju nešto više, nešto posebno, životni stil. Kad voziš Harley-a, postaješ deo jedne velike “familije”. Čak i ako radiš u nekoj ozbiljnoj firmi i nosiš odelo na poslu, kada si na tvom motoru, ljudi te tretiraju drugačije .... I sviđa ti se način na koji te doživljavaju.

1

1

Putna čaša

din

PLUS

455 ml, nerđajući čelik i plastika

din

1470

BODOVA

din

PLUS

935

BODOVA

400 ml

PLUS

2920

1

Šolja

BODOVA

Mouse pad

1

ILI

din

PLUS

5850 BODOVA

4000

Otirač

70x50 cm

RSD PLUS

1850

BODOVA

1

Špil karata

din

PLUS

935

BODOVA

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi

13


za

srećan put

14


1

1

Lampa

din

PLUS

Više boja.

220

BODOVA

din

din

PLUS

400

1

Kuler za limenke

BODOVA

Termo šolja Više boja.

PLUS

1

Kišobran sklopivi

din

Više boja.

din

PLUS

450

Ograničena količina.

PLUS

650

BODOVA

1

Lampa

125

BODOVA

BODOVA

*proizvod se može razlikovati od proizvoda na slici.

1

din

PLUS

10000 BODOVA

Poklon vaučer za apartmanski smeštaj u Grčkoj Vaučer se može iskoristiti za desetodnevni najam apartmana (2 -4 osobe) u predsezoni (april/maj/jun) ili postsezoni (septembar/oktobar) na lokacijama: Halkidiki, Tasos, Pieria, Skiatos, Parga ili Lefkada.

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

2000

3000

1000

din

PLUS

BODOVA

ILI

RSD PLUS

BODOVA

Vaučer za NAVAK Track Day

Jedina namenski izgrađena sportska pista u Srbiji, centar NAVAK, pruža vam mogućnost da osetite zadovoljstvo vrhunske vožnje. NAVAK – Nacionalna vozačka akademija redovno organizuje NAVAK Track Day, dane kada je pista otvorena za svakoga ko želi da isproba svoj automobil ili motocikl na samom limitu brzine u bezbednom okruženju izvan saobraćaja. Idealan provod za prave ljubitelje brzine, pravi test sposobnosti za one koji se smatraju dobrim vozačima. Vaučer za NAVAK Track Day obezbeđuje vam pristup stazi u trajanju od tri časa.

15


Ekskluziv Ekskluziv

1

din

PLUS

3100 BODOVA

GODIŠNJE OSIGURANJE Pružamo Vam mogućnost da 24 časa GODIŠNJE OSIGURANJE dnevno, 365 dana u godini,da obezbedite Pružamo Vam mogućnost 24 časa brzu i adekvatnu asistenciju, ukoliko dnevno, 365 dana u godini, obezbedite dođe nepredviđenih okolnosti na brzu i do adekvatnu asistenciju, ukoliko putevima širom Srbije i Evrope. dođe do nepredviđenih okolnosti na putevima širom Srbije i Evrope.

1

950

BODOVA

GODIŠNJA PREMIJA Za Vaše bezbedno putovanje, GODIŠNJA PREMIJA iZa kompletnu zaštitu na putu za Vas Vaše bezbedno putovanje, ii Vaše vozilo, napravili kompletnu zaštitu na smo putu posebne za Vas pakete osiguranja koji Vam pružaju i Vaše vozilo, napravili smo posebne mogućnost da putujete bezpružaju stresa. pakete osiguranja koji Vam mogućnost da putujete bez stresa.

1

din

PLUS

100 Orion VoIP prepaid kartica

1

din

PLUS

2700 BODOVA ILI

1700 RSD PLUS

1000 BODOVA

16

U zemlji

Pokriće po paketu Ekskluziv 1 Info linija

U zemlji

2 1 3 2

Popravka Info linija na licu mesta

3 4 4 5

Smeštaj u Srbiji ili inostranstvu Usluga vuče do kraja popravke automobila Smeštaj u Srbiji ili inostranstvu Nastavak putovanja do kraja popravke automobila

6 5

Nastavak Zamenskoputovanja vozilo

Kartica u vrednosti od 330 dinara. Telefonirajte po najpovoljnim tarifama u zemlji i iz inostranstva! Pozivajte bilo koji fiksni ili mobilni broj već od 5,55 din/min.

Godišnja pretplata na Top Speed magazin

TopSpeed je unikatni aksesoar svih ljubitelja vrhunskih automobila, ne samo u Srbiji već i na čitavom Balkanu. Magazin poklanja punu pažnju najvišem kvalitetu štampe i dizajna što ga od početka čini posebnim. * u cenu su uračunati troškovi poštarine

Zemlje zelene karte Zemlje zelene karte

Usluga vuče Popravka na licu mesta

6 7

Zamensko vozilo Povratak vozila

7 8

Povratak vozila Troškovi parkiranja

8

Troškovi parkiranja

autobuska -ili vozna karta autobuska ili vozna karta

Paket Standard Paket Standard

din

PLUS

BODOVA

Pokriće po paketu Ekskluziv

Organizacija i pokriće troškova šlepanja Organizacija i pokriće troškova šlepanja

Osiguranje nezgode vozača i putnika Osiguranje nezgode vozača i putnika

autobuska ili vozna karta autobuska ili vozna karta

Manje popravke na vozilu na teritoriji Srbije Manje popravke na vozilu na teritoriji Srbije

Pokriće štete na putničkom vozilu usled Pokriće štete na(oluje, prirodnih rizika putničkom vozilu usled i sl.) groma, grada, poplave prirodnih rizika (oluje, groma, grada, poplave i sl.)


ROAD TEST Porsche Panamera Diesel

Nemoguća misija

powered by

Jedan Porše, pun rezervoar i 1.000 kilometara...

a li je moguće sa jednim rezervoarom goriva, pa još i sa jednim Poršeom, preći 1.000 kilometara u Srbiiji? Moj odgovor je - da! “Panamera” sa dizel motorom je automobil sa kojim sam u tome uspeo... Napravio sam krug po Srbiji, “od Beograda do Beograda” i to za manje od 48 sati, prošavši kroz veći deo naše zemlje i usput obišao neke

njene znamenitosti, što prirodne što kulturne. Krenuo sam iz Beograda, napunio rezervoar Aviodizelom - evrodizelom, na EKO pumpi u Sopotu, pa preko Mihajlovca, Požarevca, Velikog Gradišta, Golubačkog grada, uz posetu arheološkom nalazištu “Lepenski vir”, pa potom dalje kroz Kladovo, Negotin, Zaječar, te obilazik “Feliks Romulijane”, pa Knjaževca i Niša, u prvom danu ove avanture stigao do Kopaonika. Tu sam prenoćio, pa narednog dana obišao Rašku, Novi Pazar i manastir “Đurđeve stupove”, Novu Varoš, Zlatibor i Užice, a potom Čačak i Gornji Milanovac, te Topolu i Oplenac, i onda preko Aranđelovca i Lazaravca stigao nazad u Beograd. Možda je ovo, na prvi pogled, bila nemoguća misija, ali uspeo sam. Sa “Poršeom” bez dolivanja goriva, “zatvorio” sam krug po Srbiji i prešao 1.101 kilometar. Na ovom putu video sam samo deo onoga što Srbija nudi i što je vredno videti, a za detaljnije upoznavanje sa svim znamenitostima naše zemlje svakao je potrebano više od jednog rezervoara, pa bio on i 80 litara.

Andrej Kulundžić

17


IZ MOG UGLA

KATARINA MANOJLOVIĆ

AUTOMOBIL PO MERI Trenutno kreira ženske tašne, a povremeno se bavi i manekenstvom... I za sve to vreme, intenzivno koristi automobil i to svaki dan!

za

pauzu

Kao i u modi, tako i kod automobila, postoje modeli za određene prilike. Neki su su više „casual“ i za dnevne varijante, a neki „black tie“ i otmeni. Imam neke svoje favorite za svaku od tih prilika, ali nekako su mi biliži oni „za svaku priliku“ ili svaki dan. S obzirom da vozim uglavnom u gradu, Škoda Citigo je vozilo koje sasvim zadovoljava moje potrebe. To je simpatičan, mali, okretan i ekonomičan automobil, sa kojim lako i rado „zujim“ po gradu. Lako se parkira, a opet dovoljno je praktičan... Inače, kod automobila prvo odmeravam dizajn eksterijera, ali i enterijera. Posmatram oblike i forme, baš kao i boje, te materijale. Raduje me što je svakim danom sve više onih modela kod kojih kupac može sam da kombinuje, odnosno da personalizuje izgled svog automobila, u skladu sa ličnim afinitetima. Znam da je to zahtevno za potrošače, ali sigurno da je privlačno za one koji žele da budu originalni. Već imam neke svoje „kombinacije“ i kreacije za budući automobil!

A kako vozim? Pa, moji prijatelji i svi oni koje sam vozila kažu da sam disciplinovana i veoma smirena, tako da veoma retko napravim neki prekršaj. Redovno vezujem pojas, ne koristim mobilni, niti se šminkam u vožnji, kao neke devojke. Alkohol i vožnja su za mene nespojivi, a moj jedini „porok“ su visoke štikle, koje ponekad nosim!

18

Svako putovanje, lepo je, ne samo zbog odredišta već i doživljaja koje imamo dok se krećemo ka željenoj destinaciji. Bilo da ste krenuli na odmor, idete na službeni put ili ste u svakodnevnoj žurbi, prijaće Vam mesto na kome možete da parkirate svoje vozilo, napravite pauzu, predahnete uz kafu i osveženje, proverite poštu uz besplatni internet, i put nastavite odmorni i raspoloženi.


1

din

PLUS

125

BODOVA

Smile spa program

Pranje u automatskoj perionici. Svojim vernim potrošačima EKO omogućava profesionalno i brzo pranje automobila, od kojeg će svaki ljubimac zasijati.

1

Cappuccino sok od pomorandže din iNapravite pauzu i okrepite se na EKO pumpi.

PLUS

90

5% popusta

donosiocu EKO Smile kartice u restoranima Olympus Plaza*

Uživajte u sjajnoj ponudi i nastavite put sa osmehom.

BODOVA

1

din

PLUS

50

BODOVA

Espresso ili espresso sa mlekom

Poseti EKO pumpu I uživaj u neodoljivom ukusu kafe! Sa EKO Smile karticom espresso ili espresso sa mlekom za samo 1 dinar. *U Olympus plaza restoranima na EKO pumpama : Vrčin,Sopot, Žednik 1 I 2, Ćuprija 1 I 2

19


za

hi tech Kao Ä?lan EKO Smile kluba od sada moĹžete brzo i lako obezbediti sebi i proizvode uglednih svetskih kompanija iz oblasti telekomunikacija, audio i raÄ?unarske opreme.

20


1

ILI

din

8000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

SONY Gaming + Cars 2 (poklon igrica )

PSP – E1004 EUR Black + CARS 2/ESN/EXP (PSP) Displej TFT, dijagonala 10,9 cm, 16 M boja.

12000 4000

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

ILI

din

4000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

Eksterni hard disk Crni, kapacitet 500 Gb.

5670 1470

1

din

PLUS

Radio budilnik

Digitalni prikaz sata, analogni AM/FM radio, crveni LED ekran.

1110

BODOVA

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

din

PLUS

1895 BODOVA

1

din

Bežični zvučnici

Kompatibilni za iPhone, iPod, smartphone, PC i MP3. Ugrađena punjiva baterija, USB punjenje. Dostupno u jednoj od navedenih boja.

Slušalice

Podesive školjke, mekani jastučići. Pogodne za dugo i ugodno slušanje muzike.

PLUS

1940

1

Bežični telefon

din

Imenik 50 unosa, osvetljen display, Eco dect. Zeleno/beli i bordo/beli.

PLUS

1600 BODOVA

BODOVA

*proizvod se može razlikovati po boji od navedenog

21


1

din

PLUS

1900

1

Bežični telefon Imenik 50 unosa, osvetljen display, Caller ID.

din

PLUS

400

BODOVA

Stereo slušalice

Ultra lagan dizajn. Zvučnik prečnika 40 mm Konektor 3,5 mm.

BODOVA

TOP 5

aplikacija za vozače

Savršen digitalni suvozač neznanje svoje mušterije i naplati delove koliko god želi. Ova aplikacija sadrži podatke o prosečnim cenama delova za sve modele automobila od 1990. godine do danas.

ili pozivom, ona odvodi do najbliže pomoći ili potrebne usluge. Osnovne informacije su pristupačne čak i kad nije uključen mobilni internet.

3. AccuFuel

Aplikacija domaćih autora predstavlja ozbiljnu asistenciju svima koji voze kroz grad,

Kataloške brojke, kad je reč o prosečnoj potrošnji goriva,

5. Osmatrač

APLIKACIJA REPAIRPAL SADRŽI PODATKE O PROSEČNIM CENAMA DELOVA ZA SVE MODELE AUTOMOBILA OD 1990. GODINE DO DANAS, ŠTO VOZAČU U AUTOMEHANIČARSKOJ RADNJI OMOGUĆUJE SVE ŠTO MU JE POTREBNO: ČIST RAČUN I DUGU LJUBAV. rlo lako idealan suvozač može biti i mobilni telefon, koji baš i nema reputaciju prijatelja na putu. Naravno, telefoniranje bez adekvatnih dodataka i dalje nije preporučljivo, ali iz dana u dan pojavljuje se sve veći broj aplikacija za mobilne uređaje koji vozačima zaista pružaju ozbiljnu logističku podršku. Ovo je Playboy-eva lista pet najboljih aplikacija za vozače.

22

1. Garage Buddy

Nije baš da nas ne interesuje šta se zapravo dešava pod haubom i zbog čega se pred ozbiljnim izrazom lica automehaničara osećamo potpuno nemoćno - ova aplikacija objašnjenja o uobičajenim alatima za automobile, kao i o rezervnim delovima, pa čak i kalkulator za izračunavanje potrošnje goriva.

2. RepairPal

Strah od automehaničara često je povezan sa njegovom mogućnošću da iskoristi

često umeju da budu neprecizne, jer je, recimo »kombinovana vožnja u gradskim i uslovima autoputa« jako širok pojam. Ovo je aplikacija koja vrlo precizno izračunava potrošnju prostim unošenjem cifre pređenih kilometara na početku vožnje i u trenutku paljenja lampice za gorivo.

4. Road2Services

U verzijama odabranog regiona ova aplikacija nudi pristup informacijama o više od 30.000 subjekata koji mogu zatrebati vozaču. Navigacijom

a žele da izbegnu gužvu jer pruža pristup javnim kamerama na svim većim raskrsnicama u Srbiji, ali i Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini i Nemačkoj.


dom

za

Ponuda za dom koja mami osmeh! Pronađite ono što vam je potrebno: od neophodnih kućnih aparata, preko nameštaja, sve do dekorativnih sitnica. 23


1

din

PLUS

13500

Mitaca I-1 aparat za kafu

Poklon uz proizvod 20 kapsula za kafu iz Illy programa. *preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

BODOVA

1

din

PLUS

2000 BODOVA

ILI

9000 RSD PLUS

4500 BODOVA

Pegla na paru

Snaga 2000 W, mlazno ispuštanje pare do 90 g/min, neprekidno ispuštanje pare do 25 g/min, ploča Nonstick, vertikalno peglanje, anti-drop sistem.

1

ILI

din

5000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

Sokovnik JC 800G Snaga 800 W.

8000 3000

1

din

ILI

5000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

8000 3000

1

din

PLUS

3000 BODOVA

24

Mikrotalasna rerna 17 Dw 17 litara, digitalno upravljanje.

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

Mikser 501N

Snaga: 425W, dugme za turbo rad. *preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

ILI

din

5000 Usisivač VC 1825 DP-W

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

8000 3000

SPINNER dodatak za krupnu prašinu. Snaga 1800W. Usisna snaga 360W

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.


1

Ketler/Aparat za vode din kuvanje Zapremina 1l

PLUS

1070

1

BODOVA

din

PLUS

Toster

6 nivoa pečenja, snaga: 800 W

1070 BODOVA

1

din

PLUS

4400 BODOVA ILI

2400 RSD PLUS

2000 BODOVA

Set - štapni mikser sa dodacima

štap za blendiranje i nož za mešanje od nerđajućeg čelika, seckalica od 500ml, više brzina, snaga 800 W. *preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

Električna džezva za kafu

din

PLUS

1860

Jednostavna upotreba i savršeno ukusna crna kafa za nekoliko minuta. Možete ga poneti bilo gde, na pecanje, kampovanje ili izlete.

BODOVA

1

2000

3900

1900

din

PLUS

BODOVA

ILI

RSD PLUS

BODOVA

1

6100

9100

3000

din

PLUS

BODOVA

Festivo pan-električni gril

U Festivo električnom tiganju možete: kuvati, peći, grilovati, dinstati, kuvati na pari, održavati hranu toplom do posluživanja.

ILI

RSD PLUS

BODOVA

Kuhinjska vaga

Elektronska, kapacitet 5 kg.

1

din

PLUS

1000 BODOVA

Shark Steam Pocket Mop paročistač

Snaga pare uklanja svu prljavštinu u samo nekoliko sekundi.Uništava do 99,99% bakterija.

1

din

PLUS

1000 BODOVA

Telesna vaga

Elektronska, do 150 kg *Proizvod se može razlikovati od onog na slici.

25


1

1

din

din

PLUS

PLUS

5600

1200

BODOVA

BODOVA

Kuhinjski usisivač

Snaga 100 W, suvo usisavanje, punjač i trajna baterija, postolje i dodatne četke.

Robot usisivač

Mini robot usisivač sa punjivom baterijom. Snaga 14,4V, 25W *preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

Turbo rerna

Kapacitet 13L. Halogeni grejači. Termostat: 0°-250°C. Tajmer: 0-60 minuta. Snaga: 1200W.

din

1

PLUS

3200

din

BODOVA

PLUS

1770 BODOVA

Plotna za palačinke FS-725

Snaga 900 W, neprijanjajuća ploča, dve indikatorske lampice.

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

1

din

din

PLUS

PLUS

Vakum posuda 1/1 1970 cc.

220

300

BODOVA

BODOVA

Vatrostalno posuđe

Za pripremu ukusnih i zdravih obroka izaberite vatrostalne činije koje mogu da izdrže veoma visoke temperature u rerni ili mikrotalasnoj.

1

1

din

din

PLUS

900

PLUS

BODOVA

600

BODOVA

Set za roštilj 1/3

1

din

Inox plastika.

Escajg

din za 12 osoba

PLUS

1

Oceđivač za sudove

3500

Nerđajući čelik 18/10.

BODOVA

PLUS

1300 BODOVA

26

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.


1

Ecotava Ceramics

din

PLUS

1000

Aluminijumsko posuđe sa nelepljivim keramičkim premazom koji je najnaprednije tehnološko otkriće za non-stick posuđe izuzetne glatkoće i nelepljivih osobina. Prečnik 26cm. Više boja.

BODOVA

1

ILI

din

6700

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

10700 4000

Ekspres lonac

Brža, lakša i sigurnija priprema hrane uz uštedu električne energije prilikom spremanja. Litraža 7 litara.

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

din Tiganj za palačinke

PLUS

550

BODOVA

1

din

Linija tefloniziranog posuđa od aluminijuma debljine do 3 mm sa non-stick premazom. Više boja. Prečnik 25cm.

Klasična tepsija

Prečnik 28 cm, zapremina 3,44l .

PLUS

790

BODOVA

1

din

Emajlirano posuđe je posebno pogodno za sve načine pripreme hrane i životne navike. Prečnik 24cm.

Klasični đuveč

Prečnik 32 cm, zapremina 5 l.

1100

1

din

1910

1600

Tava za prženje

BODOVA

1

BODOVA

din

PLUS

PLUS

BODOVA

PLUS

1

din

Lonac za kuvanje na pari Prečnik 16 cm, zapremina 2 l.

PLUS

3560 Pekač LUX 30 BODOVA

Prečnik 30 cm, zapremina 5 l.

27


EKO Smile klub nagrađuje svoje članove širokom paletom predmeta za dom, koje sami birate u boji koju želite. Saznajte šta izbor boje govori o vama.

TVOJA BOJA 1

din

PLUS

620

BODOVA

O OSOBI MOŽETE MNOGO TOGA SAZNATI NA OSNOVU BOJE PREDMETA KOJI BIRA - UNIVERZALNI NEVERBALNI JEZIK KOLORITA ILUSTRUJE MNOGO VIŠE OD ESTETSKOG.

Čaše

Staklo u boji. Set od 6 komada.

1

din

PLUS

720

BODOVA

CRNA Osobe koje najradije biraju crne predmete su emotivne i umetnički nastrojene. Ukoliko vam se najviše dopada ova boja, verovatno puno pažnje posvećujete detaljima i više volite da misli zadržite za sebe, nego da ih delite sa drugima.

1

BELA

BODOVA

Uredni ste, dobro organizovani, i posvećeni logičnom razmišljanju i rešavanju problema. Cenite jednostavnost, i primenjujete je u odevanju, ali i u izboru predmeta za vaš životni prostor.

ZELENA Ako je vaš izbor zelena, makar i u detaljima, to znači da ste osoba koja jako otvoreno pokazuje svoja osećanja. Veran ste prijatelj, i veoma ste iskreni - teško da ćete prećutati i dobre i loše komentare. Ne bojite se da se istaknete.

PLAVA Ako je vaš izbor plave boje, vama je najvažnija harmonija. Pouzdana ste osoba i vrlo ste posvećeni razmišljanju o tome kako je ljudima oko vas. Stabilnost je takođe reč koja vas definiše.

LJUBIČASTA Vi ste umetnička duša, i bitno vam je da budete jedinstveni i originalni. Nije vas sramota da izrazite svaki svoj stav niti da verbalizujete mišljenje, bez obzira na moguće reakcije okoline. Verovatno negujete vrlo individualan lični stil.

28

din

PLUS

595

Vaza Emotion Kristalno staklo.

Činija Emotion Kristalno staklo.

1

din

PLUS

69

BODOVA

Čaše na komad Staklo. Razne boje.

SAKUPITE SVOJU KOLEKCIJU


1

1

din

din

PLUS

PLUS

280

475

BODOVA

BODOVA

Set čaša za crveno ili set čaša za belo vino.

Čaše

Set od 4 komada.

1

din

PLUS

Set od 2 komada.

Set za kolače

1

Tacna sa postoljem (280 mm ) + 4 tacne (195 mm).

din

1200

PLUS

865

BODOVA

BODOVA

Set šoljica za kafu

Staklo. Set od 6 komada.

1

din

PLUS

1730 BODOVA

Cake pop maker Top Shop

Za brzo i jednostavno spremanje najslađih zalogaja, za celu porodicu, za kreativnost dece, za sve vrste proslava, kao idealan poklon, za osobe koje nemaju puno vremena za spremanje slatkiša, jedan aparat za najukusnije slatkiše za proslave i praznike, kalupi se brzo zagrevaju, peku ravnomerno, bez zagorevanja i potamnelih ivica.

Probudite kreativnost u sebi i obradujte mališane sa Cake pop električnim kalupom za pripremu slatkih kolačića. Istovremeno pecite 12 kolačića za nekoliko minuta, bez lepljenja i zagorevanja. Veoma jednostavno za upotrebu i održavanje Za pripremu ukusnih kolačića Nelepljiva površina Brzo i ujednačeno pečenje (za 12 kolačića) Možete napraviti poslastice bez zagrevanja kuhinje Deca svih uzrasta će se zabavljati i uživati u dekorisanju kolača Moderan dizajn se lepo uklapa u svaku kuhinju.

1

Polica za flaše

din KRSTAČ PF-01

PLUS

8100 BODOVA ILI

5000 RSD PLUS

3100 BODOVA

92,5x35x92,5cm, dimenzije odgovaraju položaju na slici.

1

din

PLUS

500 Otirač

BODOVA

29


1

1

din

din

PLUS

PLUS

600

1135

1

Presa za kosu

PTC tehnologija, LED indicator, keramička površina, snaga 40 W

din

PLUS

670

BODOVA

BODOVA

BODOVA

Fen za kosu

Fen za kosu

Snaga 2000 W

Snaga 1200 W

1

1

2000

1350

din

PLUS

din

PLUS

BODOVA

BODOVA

Mašinica za šišanje Radi na struju ili baterije, keramički nožići otporni na koroziju, lako čišćenje, rad na bateriju do 60 minuta.

Stajler sa dodacima 2 nivoa temperature, dugme za hladan vazduh, 7 izmenjivih dodataka. *preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

1

din

din

PLUS

PLUS

165

BODOVA

Mali peškir Viva peškir za lice. Dimenzije 32 x 50 cm - jedan komad.

425

1

BODOVA

Ručni peškir

din Peškir za tuširanje. PLUS 850 Viva peškir, bela ili natur

BODOVA

1

boja. Dimenzije 70 x 140 cm - jedan komad.

Viva peškir za ruke. Dimenzije 50 x 100cm, bela ili natur boja - jedan komad.

din

PLUS

1250 BODOVA

Oklahoma peškir za plažu u više dezena, dimenzije 80 x 160 cm. Može se razlikovati od proizvoda na slici po dezenu.

1

ILI

din 2000 RSD

PLUS

3810 BODOVA

PLUS

1810

BODOVA

Aparat za brijanje

Punjiva baterija, do 30min rada, zaštitni poklopac, četkica za čišćenje, samostalne plivajuće glave, nerđajuće glave, komora za prikupljanje dlaka, rad sa kablom I bez kabla. Besplatna dostava.

*preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

30

1

din

Plažni peškir

Prekrivač za krevet Single, dimenzije 155 x 200 cm. Natur boja.

1

Satinelle din Epilator 2 brzine,

PLUS

2000 BODOVA

ergonomski rukohvat, periva glava epilatora.

PLUS

2000 BODOVA


1

1

1

4100

5100

2000

din

din

PLUS

BODOVA

45x45x51,5cm, pogodan za manje prostorije sa teško iskoristivim uglovima, ili kao noćnik pored spavaćeg kreveta.

din

PLUS

10400

PLUS

BODOVA

Ugaoni lampa-stočić CUBUS LST-01

1

din

PLUS

BODOVA

Polica za knjige “L” PKL-02

60x35x90cm, polica za knjige sa pregradama različitih dimenzija.

Kafe stočić WING KFS-02

Mini bar ROLLING KFS-03

Ø43 (43x41,4) x41,8 cm, postavljeno na tri rotirajuća točkića.

Polica ALTO PKA-01

90x35x220cm, polica za knjige sa pregradama različitih dimenzija.

120x64x45cm, ručice fiokara: metalne, visoki sjaj, proizvođač GIUSTI.

BODOVA

1

din

PLUS

13300 BODOVA ILI

9000 RSD PLUS

4300

ILI

7000

BODOVA

RSD PLUS

3400 BODOVA

1

din

PLUS

2900 BODOVA

Anatomski jastuk Siena

Vakumirano pakovanje sa dva jastuka, sa inovativnom 3D Airmesh tkaninom sa strane jastuka, za još bolju prozračenost i san bez znojenja.

1

din

PLUS

9000 BODOVA ILI

6000 RSD PLUS

Dormeo Renew prostirka + poklon

3000 anatomski jastuk BODOVA

Dimenzije: 80x190; 80x200; 90x190; 90x200.

31


za

kućne majstorije Budite majstor od alata! U EKO Smile katalogu pronaći ćete praktičan ručni alat uz koji ćete biti opremljeni za sve sitne popravke po kući.

32


1

1

din

din

PLUS

PLUS

3600

800

BODOVA

BODOVA

Garnitura alata od 6 delova - D90A

Kućna garnitura od 6 alata - klešta, skalpel, ravni i krstasti odvijač, trometar, čekić.

1

1

875

1200

din

PLUS

BODOVA

Zaštitna podloga, univerzalna - 1863

Univerzalna zaštitna podloga od specijalne polipropilenske pene - za klečanje prilikom raznih popravki, za sedenje u prirodi.

1

din

din

PLUS

PLUS

1275 BODOVA

BODOVA

Makaze za lozu 542/4PR

Odvijači u garnituri - 607B7CR Komplet od 7 odvijača - 4 ravna i 3 krstasta.

Garnitura klešta sa ispitivačem napona - 20/5 Set kombinovanih univerzalnih klešta sa glinericom (ispitivačem napona).

1

Za orezivanje vinove loze, cveća, voća. Materijal: specijalni alatni čelik, kovane, rezne ivice induktivno kaljene, površina fosfatirana DIN 12476, ručke obložene plastičnom masom.

1

din

PLUS

450

BODOVA

Skalpel - 556A

din

Dvokomponentna ručka, 3 izmenljiva segmentirana noža u dršci, nožić ima 13 segmenata, izrađen od visokolegiranog ugljeničnog čelika.

PLUS

425

BODOVA

Merna traka - 710R - petometar

Metar dužine 5m za sva merenja, sa kočnicom i šnalom.

1

din

PLUS

900

BODOVA

Klešta papagaj 447/1AK

Univerzalna klešta “papagaj” - za sve poslove odvijanja i pritezanja većih prečnika u kući, radionici.

1

din

1

PLUS

1340

din

BODOVA

Pest reject - rasterivač štetočina

PLUS

3850

Top shop

Za miševe, pacove, pauke, mrave i druge insekte, savršeno siguran za ljude i većinu kućnih ljubimaca, ima ugrađeno praktično noćno svetlo, bez štetnih hemikalija, bezbedan za životnu sredinu, deluje u krugu do 200m².

BODOVA

1

ILI

2550

din

Metalne 2000 merdevine PLUS

BODOVA

2 boje.

RSD PLUS

1300 BODOVA

Paint bullet 60w- kompresor za krečenje i farbanje Top shop

Najsavremenija tehnologija raspršivanja boje omogućava izuzetno pokrivanje površine samo jednim nanošenjem boje. Izuzetno lagan i lako prenosiv. Podesivo raspršivanje boje. Bez kapljanja jednostavno za održavanje. Pokreće se samo jednim pritiskom na dugme. *preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

33


za

mališane

EKO Smile klub misli i na naše najmlađe drugare i nudi izbor zanimljivih poklona koje možete zameniti za Smile poene. Pronađite način da podstaknete svoje mališane da se izraze kroz igru. Odlučite se za jednostavne, postojane, estetske i funkcionalne igračke uz koje se neće zabavljati samo vaša deca, nego i vi. Pomozimo našim mališanima, da uz izbor pravih igračaka, usvoje vrednosti u detinjstvu koje će ih odrediti kad odrastu. 34


1

1

din

1

din

PLUS

din

PLUS

PLUS

1050 Pepina Velika

1050 Laku noć

1450 Enciklopedija

1

1

1

BODOVA

knjiga priča

din

750 Moj prvi ilustrovani

rečnik - Englesko-Srpski

1

3600

6600

3000

1

5600

8600

3000

din

PLUS

BODOVA

din

PLUS

BODOVA

mišići

din

PLUS

BODOVA

BODOVA

ILI

RSD PLUS

Živi svet

din

PLUS

800 Velika zbirka

BODOVA

BODOVA

priča Spider Man

PLUS

850 Winks

BODOVA

Velika knjiga testova

BMX 16”

za uzrast 5-7 godina.

BODOVA

ILI

RSD PLUS

MTB Diavolo 200/6HT za uzrast 7-9 godina.

BODOVA

1

din

PLUS

1400 BODOVA

Ćebence - ljubimac Dormeo

Dormeo ćebence - ljubimac je neodoljivo meko i udobno ćebence i jastuk u jednom koje će postati nerazdvojni prijatelj za spavanje Vaših najmlađih. Dimenzija pokrivača je 90x125cm.Više vrsta. *dostupno i u drugim bojama. Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

35


1

din

PLUS

350

BODOVA

1

Dečije lonče Disney

din

PLUS

460

BODOVA

1

Dečiji tanjir

Emajlirano posuđe kreirano je tako da zadovolji sve potrebe u pripremi, čuvanju i serviranju hrane za decu. Lončić 0,25l, prečnik tanjirića 18cm. Više vrsta.

Disney

AUTOMOBIL AUTHENTIC NA BLISTERU din ASST Majorette

PLUS

140

BODOVA

metalni kolekcionarski automobil.

1

din

Play Doh

set plastelina

PLUS

1150

BODOVA

1

Play Doh

din

set plastelina

PLUS

1750 BODOVA

1

din

BIJOUX AUTO

kolekcionarski automobil.

1

PLUS

1065

din

BODOVA

PLUS

700

BODOVA

Kocke Zoo, Farma i Kutak za devojčice Abrick Gradić radić je potpuno impresivno zatvoreno igralište koje pruža niz specifičnih programa i najrazličitijih tematskih aktivnosti za decu, dajući im maksimalne mogućnosti za kreativnu igru. Ova svojevrsna fabrika zabave je idealno mesto da vaše dete provede vikend, dane raspusta ili bilo koji drugi dan. Više o pogodnostima za Smile korisnike na strani br. 50.

36

Namenjene razvijanju spretnosti, fine motorne veštine, koncentracije, konstrukcije, razlikovanje boja, oblika i uloga.

1

din

PLUS

1600 BODOVA

Društvena igra MONOPOL

sa ulicama Beograda.


za

sportski duh

EKO Smile podržava Vaše zdrave navike. Izaberite iz naše ponude sportsku opremu koja Vam najviše odgovara i relaksirajte se i uživajte još više u omiljenim fizičkim aktivnostima.

37


KOME JE OMILJENO JELO PASULJ, A KO NAJVIŠE VOLI ITALIJANSKU KUHINJU? KOJI BROJ CIPALA NOSE? DA LI TVITUJU? ŠTA IH ZASMEJAVA? VLADE DIVAC I ŽARKO PASPALJ, LEGENDARNI KOŠARKAŠI REPREZENTACIJE SRBIJE I NAJVEĆIH SVETSKIH TIMOVA, UPISALI SU SE U NASMEJANI SPOMENAR. UPOREDITE NJIHOVE ŽIVOTNE FILOZOFIJE.

1. Često putujete, koju destinaciju ili njih nekoliko bi izdvojili kao nezaboravnu i “trebalo bi posetiti u životu”? VD: Dugo sam živeo u Americi, pa bih to izdvojio. U Los Anđelesu se osećam kao kod kuće. ŽP: Na svetu ima mnogo sjajnih mesta koja vredi obići. Meni je Amerika draga iz privatnih razloga, a svakako i Grčka u kojoj sam dugo živeo i odakle nosim sjajne uspomene. 2. Da li više volite lično da vozite ili da budete voženi? VD: Više volim lično da vozim. ŽP: Prijatnije mi je da sam vozim. 3. Ko ili šta Vas je nasmejalo do suza u poslednje vreme? VD: Neke TV kampanje. ŽP: Bez razmišljanja mogu da kažem da je to gostovanje mog prijatelja Mićka Ljubičića u emisiji “24 minuta”. 38

4. Koja vizija ili životna filozofija vas vodi? VD: Uvek treba ići napred i razmišljati pozitivno! ŽP: Samo lagano i bez stresa. 5. I još par pitanja koje nas sve zanimaju: Koji broj cipela nosite i koje je vaše omiljeno jelo? VD: Nosim broj 52, a omiljena kuhinja mi je italijanska. ŽP: Cipele broj 48, a omiljeno jelo mi je pasulj. 6. Da li pratite nove tehnologije, društvene mreže? VD: Pratim po malo, ali ne u tolikoj meri kao mladi. ŽP: Ne, zaista nisam ljubitelj modernih tehnologija i nemam otvoren nalog ni na jednoj društvenoj mreži.


1

Boca za vodu

din

Više boja.

PLUS

420

1

din

ILI

2000

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

3600 1600

BODOVA

Mini stoni fudbal

Materijal: MDF, dimenzije : 510×310×105 mm

*Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

Diadora bench power 2 – klupa za vežbanje

Podesiva klupa sa 4 pozicije za položaj leđa – horizontalna pozicija i 3 pozicije pod nagibom, pružaju širok opseg različitih pozicija kako biste izvodili širok spektar vežbi i ciljali različite mišićne grupe.

“Od srca bih preporučila svakoj ženi da odvoji nekoliko minuta dnevno za svoj bolji izgled” Snežana Babić Sneki

1

1

din

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

Leg Magic X

BODOVA

Live Active

ILI

8800

Angažovanjem preko 200 mišića, Leg Magic Vam omogućava lepo oblikovane noge, zadnjicu i stomak. Uz ovu spravu lako ćete skinuti suvišne kilograme i smanjiti masne naslage. Dovedite telo u top formu za samo 60 sekundi nekoliko puta dnevno.

RSD PLUS

4000 BODOVA

*Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

din

din

PLUS

7950 3000

PLUS

12800

1

ILI

4950

ILI

6900

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

*Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

Bicikl za odrasle

MTB PASSION M 26” Više boja, ženski i muški modeli.

10900 4000

*dostupno i u drugim bojama. Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

39


1

1

din

ILI

din

PLUS

PLUS

6600

4600

BODOVA

BODOVA

5000 RSD PLUS

1600 BODOVA

Asics patike - muške i ženske, više modela

ILI

3000 RSD PLUS

1600 BODOVA

Komplet muška ili ženska majica i unisex helanke za trčanje *Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

ILI

din

PLUS

5000 BODOVA

3000 RSD PLUS

Komplet muške trenerke

2000 BODOVA

*Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

40

*Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.


1

Lopta za fudbal

din

Dostupna u veličini 4 ili 5.

PLUS

1660 BODOVA

1

din

Lopta za gimnastiku

PLUS

700

BODOVA

TRČANJEM TRČANJEM PROTIV PROTIV STRESA STRESA Trčanje redukuje nivo stresa podizanjem nivoa seratonina u mozgu. To je kao žurka u malom i prirodan antidepresiv! Većina trkača se slaže da trčanje podiže samopoštovanje jer trčanjem ostvarujete ciljeve. Na prirodan način, kroz male korake građenja i dostizanja ciljeva zaista se ponovo zaljubite u sebe. Trčanje takođe oslobađa beta endorfine. Ovo su neurotransmiteri koji se nalaze u hipofizi i mogu da redukuju bol i osnaže imuni sistem.Trčanje je i društveni sport, upoznajete nove ljude sa sličnim interesovanjima što vodi u kvalitetno ispunjene dane, i bogatiji društveni život. Ovaj sport daje osećaj slobode, jer sve što stoji između vas i prirode jeste izlazak kroz vrata. Navučete patike i tamo ste! Sjajan je za proveru karaktera i upornosti, jer svako ko je radio treninge dužine zna šta znači trenutak kada se volja čeliči i kada shvatite da možete da uradite toliko toga više nego što ste do sada zamišljali. Svi se slažu u sledećem: trčanje poboljšava cirkulaciju, svuda, pa i u mozgu. Znate šta to znači: bolja koncentracija i veće samopouzdanje. Izgledaćete lepše – osećaćete se bolje!

Ponekad morate da se zapitate šta to uopšte radite. Tokom godina, mnogi su sebi postavljali ovo pitanje I davali hiljadu razloga da nastave da trče, ali uvek se odgovor svodi na sam početak: na zadovoljstvo samim sobom i osećaj postignuća. Fizička korist od trčanja Odakle početi… trčanje nam daje toliko toga, jer trčanje je – naše prirodno stanje. • Uz izuzetak kroskantri skijanja, trčanje je sport koji troši najviše kalorija. •Poboljšava kardiovaskularno zdravlje. Kratkoročno podižući broj srčanih otkucaja u minuti, vi dugoročno snižavate puls i vežbate srčani mišić. Podiže nivo dobrog holesterola u krvi (HDL) i drži pod kontrolom loš. Poboljšava opšte stanje kostiju •Imuni sistem procveta, broj belih krvnih zrnaca se uvećava. One su čuvari našeg tela i bore se protiv mnogih bolesti za nas. •Uvećava kapacitet pluća, podstiče bolje disanje, koje je ključ opšteg telesnog zdravlja. Dišite duboko i dišite pravilno! 41


1

Kapa za plivanje

din

PLUS

Asics

Više boja.

380

1

din

PLUS

Dečije naočari za plivanje Asics

PLUS

450

BODOVA

1

Naočari za plivanje za din odrasle

1090

BODOVA

Asics

1

din

BODOVA

1

800

900

BODOVA

BODOVA

1

din

PLUS

900

BODOVA

Dečiji ranac

1

Rančevi

din

Royal plavi, teget ili crveni.

PLUS

2000 BODOVA

1

din

PLUS

960

BODOVA

Unisex torbica

42

1

Unisex torbica

din

PLUS

1415

BODOVA

Sportska torba

din Eko Racing

PLUS

PLUS

din

PLUS

555

BODOVA

Sportski ranac Eko Racing.

1

Set za stoni tenis


za

olimpijce

Podržite i Vi naše olimpijce! Kao zvanični partner Olmpijskog komiteta Srbije, EKO Vas poziva na timsku igru: odaberite za svoje poene nešto iz Olimpijske ponude i tako učestvujte u doniranju sredstava za Olmpijski tim Srbije. 43


EKO pumpe Zvanične pumpe Olimpijskog Komiteta Srbije

Zajedno za

EKO pumpe Zvanične pumpe Olimpijskog Komiteta Srbije

Zajedno za

1

din

PLUS

500

BODOVA

Kačket

OSMEH JE BESPLATAN, A NJEGOVA VREDNOST

USPEŠNA SRPSKA REPREZENTATIVKA U STRELJAŠTVU ANDREA ARSOVIĆ PODELILA JE SA NAMA SVOJA ISKUSTVA SA EVROPSKOG PRVENSTVA U MOSKVI, KAO I KAKO PROVODI SVOJE SLOBODNO VREME.

44

Nedavno je završeno EP u Moskvi, a ti si se vratila u Srbiju sa dve medalje oko vrata. Kako komentarišeš to? - U Moskvi sam postigla veliki uspeh i u pojedinačnoj konkurenciji osvojivši srebrnu medalju i u ekipnoj gde sam sa Ivanom Maksimović i Draganom Todorović osvojila zlato. Ovo zlato je istorijski uspeh, jer smo prvo oborile evropski rekord za neverovatnih 5 krugova, a ova medalja je prva zlatna ekipna u istoriji srpskog streljaštva! Ne mogu da opišem koliko sam zadovoljna i srećna! Šta te uvek nasmeje i čini srećnom? - Sunčan dan! Sitnice i dragi ljudi oko mene! Da li se već spremaš za OI Rio 2016 i šta očekuješ? Takmičenja u međuvremenu... - Pripreme za Rio su počele po završetku OI u Londonu. Prvo je trener promenio dosta planova i priprema, a ja sam mnogo sazrela posle tog takmičenja i promenila neke stvari u životu da bi bili bolji rezultati. Prošla godina je dokaz za to posle 2 svetska rekorda. Ove godine nas očekuje Svetsko prvenstvo na kome ćemo moći PORUKA ČITAOCIMA da osvojimo prve kvote Osmeh je besplatan za OI. Dug je put do Rija a a njegova vrednost ja bih volela da na njemu neprocenjiva! Smejte se što bude još puno medalja. više, jer osim što ćete se Kako najradije provodiš osećati lepše čak ćete slobodno vreme? - Sa sestrom i prijateljii izgledati lepše! ma. Čitajući knjigu ili u šetnji pored reke!


PODRŠKA DRAGIH LJUDI MI IZMAMI

PRIČALI SMO SA ASMIROM KOLAŠINCEM O SMEHU, HOBIJU, OLIMPIJSKIM IGRAMA. Osmeh je tvoj zaštitni znak. Šta je to što ti uvek izmami osmeh na lice? - Kada vidim da imam podršku meni bitnih i dragih ljudi.

1

Kako si reagovao kada si video svoju nalepnicu za automobil? - Prisustvovao sam promociji tih nalepnica i baš sam se lepo nasmejao kada sam video „moju“. Ne znam samo koga ja da zovem ako mi neko bude svirao. Automobili su tvoja strast i hobi? - Da, zaista mnogo vremena provodim u kolima i vožnja je za mene vid opuštanja. Volim brze automobile i srećan sam što mogu sebi to da priuštim. Inače ja vozim auto u koji se sipa gorivo od 98 oktana tako da zaista sipam gorivo isključivo na EKO pumpama, jer samo vi imate tu vrstu benzina. Da li se već spremaš za OI Rio 2016 i šta očekuješ? - Sportisti se ceo život pripremaju za Olimpijske igre, pa tako i ja. Pripreme za Rio traju sve vreme i sva ostala takmičenja su podređena upravo tome. 2016. godine ću biti u najboljim „bacačkim“ godinama i očekujem još bolji rezultat nego u Londonu gde sam zauzeo 7.mesto. Naravno da priželjkujem medalju jer u vrhunskom sportu uvek morate da ciljate najviši plasman, ali to će zavisiti od spleta okolnosti i ne može unapred da se prognozira.

1

Šolja

Dostupna u plavoj, beloj i crvenoj boji.

din

PLUS

din

PLUS

250

400

BODOVA

BODOVA

Nemoj Nemoj da da mi mi sviraš! sviraš!

Uz

do Rija!

P

Privezak

PRECIZNIJE PARKIRAM nego što

ZVAĆU

KOLAŠINCA KOLAŠINCA

PUCA U METU!

je odlika

MOJE VOŽNJE

Menjam brzine kao

1

din

PLUS

50

BODOVA

Funny stikeri

Nalepnica za auto i ostale površine. Šest različitih poruka.

1

din

USB narukvica Memorija 2 Gb

PLUS

750

BODOVA

Budući

olimpijac olimpijac olimpijka olimpijka

u autu!

discipline!

45


za

posebne prilike

Poka탑ite svojim dragim osobama koliko su vam va탑ne. Obradujte ih sofisticiranim, elegantnim i originalnim poklonom. Svaki dan mo탑e biti povod za specijalnu priliku uz EKO Smile!

46


GRAZIA PITA ŽENE: ŠTA ŽENE USTVARI ŽELE?

1

din

ILI

5700

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

7700 2000 Privezak od belog zlata sa biserom i brilijantima

1

din

ILI

6400

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

9400 3000 Privezak od belog zlata sa brilijantima

1

din

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

12500 3000 Privezak / prsten od belog zlata ILI

din

Karmin - Izbor karmina može da bude komplikovana stavka- ali siguran izbor je sjaj za usne koji svaka žena ima, makar jedan, u svojoj tašni. Baletanke - baletanke sa cvetnim motivima, ovoga proleća su sigurni pogodak, a bez obzira na broj tašni svaka nova imaće posebno mesto u našim srcima. Nakit - većina žena obožava nakit. One skromnije neće obraćati pažnju na materijale od kojih su izrađeni, već na formu i detalje, za devojke sa većim zahtevima obratite pažnju na brend i aktuelni trend.

ILI

9500

PLUS

1

Svi volimo poklone. Možda još više one bez specijalnog povoda, onako spontano i usput u trenucima kada ih najmanje očekujemo. Da bismo predupredili sve neprijatne situacije predlažemo listu sa koje bi većina nas sigurno izabrala nekoliko stvarčica. Za pravi poklon evo nekoliko korisnih saveta koji će sigurno pomoći svakom muškarcu.

8500

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

11500 3000 Privezak / prsten od belog zlata Više vrsta.

*Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

din

PLUS

405

BODOVA

Poklon set

Kupka + dezodorans. Set se može razlikovati od primera u katalogu.

OVO PITANJE DO SADA STE ČULI HILJADU PUTA, ALI NISTE SIGURNI DA I DALJE IMATE PRAVI ODGOVOR. ČAK I KADA SU POKLONI U PITANJU NEMA OPUŠTANJA. ZATO VAM NUDIMO MINI VODIČ KOJI ĆE VAM POMOĆI DA IZABERETE PRAVI POKLON KOJI ĆE JOJ BEZ DILEME IZAZVATI ŠIROKI OSMEH NA LICU. Prsten - svaka žena priželjkuje prsten koliko god da je feministički orijentisana. Ne živite u zabludi da svaki prsten predstavlja znak da ste se ovim izborom upravo zavetovali na vezu do kraja života. Ova filozofija uglavnom je prevaziđena, ali priznajemo da ima izuzetaka. Knjiga - neku koju odavno želimo da imamo u svojoj biblioteci literature za sva vremena, ili aktuelni laki komad koji će nas opustiti u momentima kada nam potonu sve lađe, čak i onda kada vam izgleda da za tim ne postoji razlog. Ustvari, sve je tako jednostavno. Bitno je samo da rešite sveti gral-dešifrujete univerzalni kod ženskog srca.

47


1

din

ESQUIRE PITA MUŠKARCE: POKLON KOJI BIH ŽELEO DA DOBIJEM OD NJE?

ILI

5350

PLUS

RSD PLUS

BODOVA

BODOVA

9350 4000

Portabl DVD

7"/18 cm, 2 h, DivX, automobilski punjač, bez USB-a, nastavak reprodukcije, crn izvana, crn iznutra.

Lepšoj polovini bi uvek dopustio da za mene bira odeću, čak i cipele, moderne detalje posebno, jer se time nikada preterano nisam bavio. U redu, priznajem, po novu trenerku uvek idem sam jer niko ne može da zna bolje od mene u čemu se osećam najkomotnije u teretani. Sa drugim stvarima sam oprezan. I kada poželim da me ona obraduje nekim poklonom, trudim se da joj, kao slučajno, sugerišem šta i kako. Novi tablet – Poznato je da je većina muškaraca luda za tehnikom i da su superiorni gedžeri za jači pol ono što su sa žene sve te silne krpice. Ipak, baš zbog te opsesije, bitno je mnogo stvari: dimenzije, proizvođač, jačina, karakteristike. Zato danima naglas pričam o tome. Kada je ona u blizini. Košulje – Toga nikada dosta kada radite na mestu sa striktno definisanim pravilima oblačenja.Što više jednostavnih košulja to bolje. Ne želim da me svako veče uspavljuje zvuk veš mašine. LCD Televizor – Zar to ne bi treblo oboje da želimo? Grdno se varate! Kad muškarac unese novi ekran u kuću, žena brizne u plač. Ne može da shvati šta je falilo starom. Ručni sat – Recimo, sportski, za trening. Otporan. Odličan za sekundaže i minutaže.

I KADA POŽELIM DA ME ONA OBRADUJE NEKIM POKLONOM, TRUDIM SE DA JOJ, KAO SLUČAJNO I IZ DALEKA, SUGERIŠEM ŠTA I KAKO.

*Preuzimanje kod partnera sa odgovarajućim vaučerom koji se dobija na EKO pumpi.

1

din

PLUS

315

BODOVA

Tikveš Vina

T’GA ZA JUG Odlikuje se sa intenzivnom crvenom bojom, karakterističnom aromom suvog grožđa i maline, zrelih tanina sa sladunjavim ukusom.

Naočare za sunce – Kad već tvrdi da se razume u odnos oblika glave i oblika naočara, neka izvoli... Baštenske makaze – Eto, imam i ja nešto što me opušta. Sređivanje dvorišta unosi red u moje misli. Još kad znam da me krišom posmatra...

48

TEMJANIKA CLASSIC Odlikuje se zlatno-žutom bojom i izraženim muskatnim mirisom sa notama prezrelih mandarina. Izuzetno dobro balansiranog ukusa sa diskretnim telom i unikatnom muskatnom završnicom.


Duh Beograda

IZ DRUGE PERSPEKTIVE Dunav donosi sunčev sjaj iz jedne zemlje, kapi kiše iz druge zemlje, senke oblaka iz treće, kovitlac prašine i vlati trave iz četvrte, lahor povetarca iz pete zemlje. Kroz našu zemlju skuplja se i nastavlja svoj put sve ono što košava donese i nosi dalje ka svom ušću u Crno more, u desetu zemlju.

Ptice kao da osećaju tu energiju. Često se mogu videti kako slobodno lete oko bove. Na ovom mestu je Dunav braonkastosiv, dok je Sava zelenkastoplava i kada je voda mirna tačno se može videti linija spajanja. Kada se na ovom mestu spoje, više ih niko i ništa ne može rastaviti.

Ušće Save u Dunav nalazi se stotinak metara od Kalemegdana, od mesta koje nazivamo „Ušće“. Tu je postavljena bova koja obeležava mesto spajanja dveju reka. To je linija susreta ne samo Dunava i Save već i njihovih pritoka. U Dunav se ulivaju mnoge panonske i neke balkanske reke dok Sava prihvata reke iz Slovenije, Hrvatske i Bosne. Ove mesto je mesto velike energije koja se sliva u liniju susreta. Zbog toga je i ova bova dobila ime „srećna bova“ i postala jedan od simbola Beograda.

Brodovi koji dovode putnike u Beograd, na trenutak zastanu na ovom mestu „srećne bove“ kako bi im omogućili da osete tu energiju. Običaj je da se zatvore oči, otvori srce i pomisli jedna želja koja u isto vreme mora biti realna jer se sebičnima i nerealnima želje ne ispunjavaju. I od tada, kao ni dve reke, niša in ne može rastaviti od njihove želje. Jahting klub „Kej“ svojim brodovima, svakodnevno pruža mogućnost svima, da dožive ovu energiju, zamisle svoju želju, otvore srce i osete život na drugačiji način.

Svi članovi EKO Smile kluba mogu da uz svoju karticu dođu na krstarenje rekom svakim danom od aprila do novembra 2014. godine i iskoriste mogućnost besplatne plovidbe. Smile kartica važi kao ulaznica za 4 osobe. Zbog ograničenog mesta na brodu obavezne su rezervacije na tel: 0648251120 ili 0648251150. Pored svakodnevnih krstarenja, članovima EKO Smile kluba, Jahting klub „Kej“ pruža i druge pogodnosti * * lista pogodnosti kod Partnera navedena je na stranici 50. 49


Ostale pogodnosti EKO Smile klub programa* Svi vlasnici EKO Smile klub kartice mogu ostvariti dodatne pogodnosti na prodajnim mestima Partnera programa ili prilikom on-line kupovine.

10% popusta www.bike.capriolo.com

www.metalacposudje.com

www.sabra.rs

15% popusta na asortiman inox posuđa u prodavnicama Metalac Market i Metalac Metalurgija

20% popusta www.tamnastakla.com www.folijazaautomobile.com

5% popusta na Internet, DualPlay i TvIT pakete

5% na Evro Giunti izdanja www.evro-giunti.com

www.oriontelekom.rs

10% na online kupovinu www.mobiliart.rs

www.svilanit.rs

7-10% popusta na aranžmane

10% na online kupovinu www.uniortools.com

10% popusta za kupovine preko 5.000 dinara

5% popusta u objektima Gorenje Studija www.gorenje.rs

10% popusta za kupovnu preko 15.000 dinara www.coffeecompany.rs

20% popusta na brend Luxenter www.zlatara.net

Pogodnosti kod novih Partnera programa 20 % popusta na zakup prostora* 1+1 gratis ulaznica za bilo koji sadržaj**

10 % popusta na asortiman garderobe, obuće i aksesoara

* za proslavu rodjendana radnim danima od ponedeljaka do četvrtka ** radnim danima od ponedeljka do četvrtka

www.harley-davidsonbeograd.rs

5% popusta na celokupan asortiman u maloprodajnim objektima

www.spacepark.rs

10% popusta za organizovanje svih vrsta proslava 20% popusta za smeštaj u Lux sobama Besplatno krstarenje za 4 osobe uz predhodnu rezervaciju

www.cbt.rs

10% popusta na celokupan asortiman u maloprodajnim objektima. www.trefsport.com

50

www.klubkej.com

*Popusti i pogodnosti se ne mogu kombinovati sa ostalim akcijama i popustima u redovnoj ponudi Partnera, u momentu kupovine usluge/proizvoda


EKO pumpe na kojima možete sakupljati bodove sa PUPIN BEŽANIJA VIDIKOVAC PALILULA SOPOT KALUĐERICA VRČIN 2 PANČEVO GAGARIN NOVI BEOGRAD OBRENOVAC BISTRICA 1 BISTRICA 2 SUBOTICA ZRENJANIN KIKINDA ŠABAC UMKA 1 UMKA 2 IBARSKA LOZNICA POŽAREVAC NOVI SAD 3 POJATE NIŠ NIŠ 2 NIŠ 3 VRANJE ČAČAK ČAČAK LESKOVAC KRALJEVO ĆUPRIJA 1 ĆUPRIJA 2 PROKUPLJE GORNJI MILANOVAC PIROT BORČA ŽEDNIK 1 ŽEDNIK 2 KELEBIJA 1 KELEBIJA 2 TAVANKUT KRAGUJEVAC MLADENOVAC KRUŠEVAC MAČKAT ZAJEČAR 1 ZAJEČAR 2 ZAJEČAR 3 VELIKO GRADIŠTE

karticom.

Bulevar Mihajla Pupina 8b Partizanske avijacije 144a Kneza Višeslava 57 Dragoslava Srejovića 2a 30-I km autoputa E-75 (BG-NIŠ) Bulevar Kralja Aleksandra bb Auto-put E-75 (NIŠ-BG) Pančevački put 81 Jurija Gagarina 25g Tošin bunar bb Obrenovački put bb Bulevar Vojvode Stepe 42 Bulevar Vojvode Stepe bb Segedinski put bb Bulevar oslobođenja bb Svetosavska 74-76 Svetog Save bb, naselje Majur Novi obrenovački put bb Novi obrenovački put bb Ibarska magistrala, Šiljakovac Vojvode Putnika 55 Moše Pijade bb Šajkaškog odreda bb Industrijska zona bb, Ćićevac Bulevar Nikole Tesle bb Trupalske šume Dimitrovgrad km 9+300 Dimitrija Tucovića bb Radnička 17 Kružni put bb, Ibarska magistrala Bulevar oslobodilaca Čačka bb, Ibarska mag. Đorđa Stamenkovića bb Dušana Popovića bb Auto- put (BG-NIŠ), 145-i km Auto- put (BG-NIŠ), Stacionaža 724 Vuka Karadžića bb Korčaginovo naselje bb Nikole Pašića bb Zrenjaninski put bb Auto-put E-75 (BG- BUDIMPEŠTA) Auto-put E-75 (BUDIMPEŠTA-BG) Put Edvarda Kardelja 146 Put Edvarda Kardelja 435a Ulica Kaponja bb, Somborski put Milentija Popovića bb Braće Badžak 15a Cara Lazara bb Magistralni put M21 Negotinski put bb Negotinski put bb Bavanište, Selište bb Požarevački put bb

51


EKO SMILE 2014/2015 KLUB KATALOG  
EKO SMILE 2014/2015 KLUB KATALOG  

Sve informacije i kako postati član EKO SMILE KLUB-a pogledajte na našoj veb stranici: http://www.ekosmileklub.rs/

Advertisement