Page 1

Myllykatu 15 | 65100 VAASA (06) 317 6000 | info@ekm.nu www.ekm.nu

Lähetystyö - Elämämme hedelmä Lähetystyö ei perustu pakkoon ”meidän täytyy” vaan siihen, että rakastamme.

Yhteiskuntamme usein kovin individualistisessa ilmapiirissä monet eivät tunne Jumalan rakkautta lähetystyöhön. Voit antaa Jumalan koskettaa sinua rakkaudellaan. Älä anna tämän maailman kaikkien trendien muokata sinua. Sinä voit vaikuttaa siten, että muutokset näkyvät iankaikkisuudessa!

INT I A LOVE INDIA -työn saavuttamat slummilapset sekä lastenkodin lapset Intian Delhissä ja Almorassa tarvitsevat jatkuvaa apua ja huolenpitoa. Kiitos että autat meitä auttamaan.

Johanneksen evankeliumin luvussa neljä kuvattu kaupunki oli evankeliumille avoimempi kuin yksikään Jeesuksen opetuslapsista aavisti. Tänäänkin evankeliumille ja Jumalan rakkaudelle avoimia ihmisiä on paljon. Kukaan ei vain ole heille kertonut. Lähetystyö ei ole heitä vielä saavuttanut. Voimme kaikki antaa Jumalan koskettaa sydämiämme. Voimme, jos vain tahdomme, kurottautua pidemmälle ja panostaa siihen mikä on Jumalan sydämellä sekä sallia lähetystyön tulla esiin oman elämämme hedelmänä. Työtoverisi Herrassa

VIITENUMERO 11002 Tom

3/2013

Lähetystyömme EKM:ssä ei perustu vaatimukseen ”meidän on pakko” vaan siihen hedelmään että ”rakastamme”. Jumalan isän sydän sykkii jokaista saavuttamatonta ihmistä kohtaan. Voitko tuntea hänen sydämensä? Voitko nähdä evankeliumin julistamisen kaikille ihmisille olevan Jumalan sydämen asia?

1

Yhden Uuden Testamentin hedelmällisimmistä lähetystyöntekijöistä löydämme Johanneksen evankeliumista neljä: nainen Sykarin kaivolla. Hänestä lukeneet tietävät naisen olleen samarialainen, jolla ei ollut kovinkaan tahraton menneisyys. Jeesus puhui hänelle Jumalan lahjasta tarkoittaen itseään. Loput ehkä muistatkin. Nainen tuli uskoon sekä hänen lisäkseen suuri osa kaupunkilaisista!

Jeesus jakoi hänelle evankeliumia, ei siksi että hänen ”täytyi”, vaan koska hän rakasti. Nainen puolestaan jakoi uskoaan eteenpäin muille, ei ”ollakseen hyvä kristitty”, vaan koska muutos hänen elämässään oli todellinen. Hänen lähetystyönsä ei perustunut ulkoisiin vaatimuksiin vaan se oli hänen elämänsä hedelmää.

Lähetysnäky

Tom Lipkin

Juutalaiset eivät olleet missään tekemisissä samarialaisten kanssa. Miksi? Uskonto oli tehnyt heidän sydämensä kylmiksi. He eivät välittäneet. Jeesus ajatteli toisin. Hän kykeni tuntemaan Jumalan isän sydämen tätä naista kohtaan. Jeesus avasi sydämensä naiselle, koska tunsi Jumalan sydämen tätä kohtaan.


Indonesia

Lähetysnäky 2 3/2013

ihmeell i siä asioita tapahtui Gola Tiruneh

IS R A EL

Lähetystyö Israelissa on myös sydämellämme. Messiaaninen Lähetyskeskus Dugit Tel Avivissa sekä narkomaaneja ja alkoholisteja saavuttava Beit Hayeshua-työ ovat kiitollisia tuestasi. VIITENUMERO 10443

Jumala teki monia ihmeellisiä asioita kampanjassa Tanjung Balaissa, Indonesiassa.

Vastustusta kampanjaa kohtaan Äänentoistolaitteita kuljettavan rekan saapuessa stadionille, sen johtaja suuttui pelätessään meidän vahingoittavan stadionin ruohoa. Hän määräsi äänentoistolaitteet pois vietäväksi ja kielsi koko kampanjan. Ruohon vahingoittuminen oli vain tekosyy, koska stadionilla järjestetään säännöllisesti suuria tapahtumia. Hän tahtoi palauttaa stadionin vuokran ja meidän tyhjentävän kentän välittömästi. Järjestelykomiteamme ei kuitenkaan suostunut tähän, mikä vihastutti häntä vieläkin enemmän. Kampanjan alkaessa hän kieltäytyi sytyttämästä stadionin valoja vaikka myös poliisi häntä siihen vaati. Satojen kilometrien päässä Jakartalla eräs parlamentin jäsen kuuli kampanjastamme ja päätti lentää pääkaupungista ja lisäksi ajaa 5 tuntia autolla Tanjung Balaihin. Hän on myös Ottawan yliopiston opettaja kotikaupungissani Kanadassa. Hän kertoi aikoneensa ensin osallistua kampanjaan vasta sen toisena päivänä, mutta Jumalan pyytäneen häntä osallistumaan heti ensimmäiseen tilaisuuteen. Kuullessaan vastustuksesta kampanjaa kohtaan hän soitti Pohjois-Sumatran korkeimmalle johtajalle, joka puolestaan soitti Tanjung Balain johtajalle. Tämä määräsi välittömästä valot päälle ja kampanjan jatkumaan suunnitellusti. Avausilta onnistui hyvin


Jeesuksen Herrakseen ja Pelastajakseen. Viimeisenä iltana ihmiset vastaanottivat myös Pyhän Hengen kasteen. Vaikka kampanja-aamuisin ja -päivisin satoi, iltaisin ei satanut lainkaan. Kampanjan päätyttyä eräs nainen tuli luokseni pyytäen esirukousta. Rukouksen aikana demoni ilmestyi ja tilanne keräsi ympärillemme suuren ihmisjoukon. Nainen vapautui. Järjestimme myös johtajuusseminaarin, jossa opetimme uuden liiton palvelustyöstä. Monet pastorit osallistuivat ja myös kertoivat Sanan avautuneen heille. Meidät on myös kutsuttu takaisin jatkoseminaaria pitämään. Kiitos kaikille esirukouksista ja taloudellisesta tuesta kampanjan ja seminaarin onnistumiseksi. • Gola Tiruneh julistaa evankeliumia Tanjung Balaissa Indonesiassa.

3/2013

Monet kampanjaan osallistuneet vastaanottivat

3

Ihmeitä Jeesus teki monia ihania ihmeitä Tanjung Balain ihmisille. Jokaisena iltana kuulijoita tuli yhä enemmän. Ensimmäinen lavalla kuultu todistus oli tytön, jonka kuulo oli täysin palautunut. Eräs nainen, joka ei ollut voinut kävellä ilman keppiä, alkoi marssia edestakaisin nurmikolla. Naisen kävely parani paranemistaan ilta toisensa jälkeen. Erään toisen naisen hänen perheensä oli kantanut kampanjapaikalle, jossa Jeesus paransi hänet täysin. Hän tuli lavalle ja taivutteli itseään kertoen kipujensa hävinneen. Laivalla työskentelevä mies oli loukannut kätensä, mutta Jeesus paransi hänetkin. Hän kertoi kätensä aina tärisseen hermovaurion tähden, mutta tärinän nyt lakanneen kokonaan. Erään naisen hengitysongelmat paranivat myös. Pyysimme häntä juoksemaan kentän ympäri ja palattuaan hän kertoi parantuneensa. Nuori nainen oli loukannut jalkansa. Hän kertoi tunteneensa jalan liikkuvan esirukouksen aikana ja parantuneen täysin. Eräs silmälaseja sekä lähelle että kauas katsoessaan tarvinnut nainen kertoi ettei enää tarvitse laseja lainkaan. Hän pystyi nyt näkemään täydellisesti. Kolmen illan aikana tapahtui lukuisia ihmeitä.

Lähetysnäky

Tanjung Balai Lokakuu -13


P e k k a L a h t i s e n k ir j a t p a ke t t ih in t a a n Lähetysnäky

H i nta

NYT

y ht .

y ht .

44,-

Maailman yhdentyminen (220 s.) ja Luojan lääkkeet (152 s.) nyt edulliseen yhteishintaan!

34,50,-

4 2/2013

T O D E L L I N E N S A R JA Colin Urquhart 8 up e a a k ir j a a! (n o r m . 12 ,-/k p l)

H i nta 96,-

NYT 19,50

ko ko pa kett i ! 4

Todellinen armo, Todellinen lupausten kirja, Todellinen seurakunta, Todellinen auktoriteetti, Todellinen johtajuus, Todellinen pelastus, Todellinen elämä, Todellinen herätys. Tätä tarjousta ei kannata jättää väliin!

Miriam Osanne (119 s.) Miriamin runot kertovat rehellisesti ja avoiElämää

NYT 5,Helmen verkkokauppa avoin na 24/7

Saajan tilinumero Mottagarens kontonummer

TILISIIRTO GIRERING

Saaja Mottagare

Maksajan nimi ja osoite Betalarens namn och adress

Allekirjoitus Underskrift

Tililtä nro Från konto nr

mesti elämän kivuista, etsimisestä, kasvusta ja löytämisen riemusta. Runot viestittävät syvää luottamusta Jumalaan ja niistä voi aistia Jumalan rakkauden muuttavan voiman. Kirjassa on myös herkkiä piirustuksia.Tilaa vaikkapa lahjaksi!

A l e - h i n n a t v o i m a s s a m a r r a s k u u n 2 0 13 l o p p u u n ! K ir joja r ajoite t tu e r ä. Ei jälle e n my y jille.

IBAN

BIC

FI04 4970 1020 0178 32

HELSFIHH

EKM - Evankeliumi Kaikkiin Maihin ry.

Lähetystyö, kampanjat/Suurin tarve: viite 1012 Israel- ja juutalaistyö: viite 10443 Raamattukoulut: viite 10553 Lastenkodit ja slummilapset: viite 11002 Lähetyspartneri: viite 10100

w w w. h e l m i m e d i a .c o m p u h. 0 5 0 5 431 431 t i l a u s @ h e l m i m e d i a .c o m w w w. h e l m i m e d i a .c o m

Viitenro Ref.nr Eräpäivä Förf.dag

Euro

Maksu välitetään saajalle maksujenvälityksen ehtojen mukaisesti ja vain maksajan ilmoittaman tilinumeron perusteella. Betalningen förmedlas till mottagaren enligt villkoren för betalningsförmedling och endast till det kontonummer betalaren angivit.

Keräyslupa: 2020/2012/3354 ajalle 1.1.2013 - 31.12.2014. Poliisihallituksen 2.11.2012 myöntämä lupa, koko maa. Varat käytetään lähetys- ja avustustyöhön lupa-aikana. Insamlingstillstånd på Åland: 2013/234

H i nta 12,-

Lähetysnäky 3 2013  

Lähetysjärjestö EKM - Evankeliumi Kaikkiin Maihin ry:n ilmainen tiedotuslehti

Advertisement