Page 1

s LENA TUNET s LENA


L 4


Lillehammer

Biri

Moelv Brumunddal

Gjøvik

Hamar

Lena

Lena Tunet boligområde ligger tett ved sentrum, kun 50 meter gangavstand til Lenagata der de fleste butikker ligger. Her finner du små nisjebedrifter, landsdekkende butikkkjeder, håndverkere, banker og andre næringsdrivende. På Lena er det også gratis parkering i hele sentrum. Du kan lese mer om Lena som handelssted på www.lenasentrum.no

L

5


6


Lena er ”hovedstaden” og kommunesenteret i Østre Toten kommune. Kommunen er ei brei Østlandsbygd på vestsida av Mjøsa og lengst sør i Oppland fylke. Fra Oslo er det en drøy times biltur til Østre Toten nordover langs E6 og R v. 33 fra Minnesund. Omtrent samme avstand har en videre nordover til Lillehammer. Arealet er på 554 km², hvorav 113 km² er fulldyrket jordbruksareal og 267 km² er produktiv skog. Innbyggertallet er ca 15 000. Østre Toten har variert natur. Det spenner fra Mjøsa via bygda opp i Totenåsen. Den 40 km. lange strandlinja mot Mjøsa i nord gir god tilgjengelighet til vannet. Verdens eldste hjulbåt Skibladner har fast anløp på Kapp. Det høytliggende, varierte skogområdet Totenåsen i syd med store områder av uberørt natur og en mengde mindre tjern gir gode muligheter for rekreasjon, jakt og fiske såvel sommer som vinter.

7


Fakta om Lena Tunet På Lena Tunet skal det oppføres fem forskjellige leilighetsbygg. Alle leilighetene får parkering i kjeller og to av bygningene får direkte adkomst fra p-kjeller og til fellesareale som fører direkte inn til leilighetene. Området skal ha store og gode grøntområder slik at beboerne kan nyte fine sommerdager på gressplenen. Området har direkte adkomst til det gamle jernbanesporet som nå er opparbeidet som tursti; enten til fots eller på sykkelsetet.

I første byggetrinn skal følgende bygges på Lena Tunet: • En blokk på 14 leiligheter i 4 etasjer oppe på parkeringskjelleren. Leilighetene vil her få størrelser på fra til 95 kvm i plan 1-3 og på toppen er det to leiligheter på henholdsvis 120 og 138 kvadratmeter. Blokken har direkte tilgang fra parkeringskjeller. Leilighetene får romslige og solrike balkonger. (En tilsvarende blokk blir lagt ut for salg i et senere byggetrinn). • En blokk på 7 leiligheter over 3 etasjer der det er 3 leiligheter i plan 1 og 2 på ca 70-90 kvm og en toppleilighet på ca 120 kvm. Denne blokken ligger ved innkjøringen til det nye omsorgssenteret på Lena. • Senere skal det bygges ytterligere 8 leiligheter over 2 etasjer langs vegen til omsorgssenteret og 16 leiligheter fordelt på 2 etasjer langs Vallevegen. I plan 1 i dette bygget blir det næringslokale og utbygger tar her sikte på å etablere et ”helsetun” bestående av lege, tannlege, apotek, fysioterapeut etc.

8


Alle boligene bygges med livsløpsstandard og som lavenergi-boliger (tilrettelagt for fjernvarme). Alle enheter får solrike balkonger/terrasser og i blokkene er det heis. Boligene leveres nøkkelferdig av god standard. Kjøperne gis tilvalgsmuligheter og kan endre på valgte standarder innenfor visse områder, se omtale på side ?????

10


Foreløpige tegninger.

15


Etasjeplan - 1.etg.

Foreløpige tegninger.

16


Etasjeplan - 2.etg. Foreløpige tegninger.

17


Etasjeplan - 3.etg. Foreløpige tegninger.

18


Etasjeplan - 4.etg. Foreløpige tegninger.

19


Gjøvik og Omegn Boligbyggelag Boks 1227, 2806 Gjøvik Telefon: 61181300 E-post: gobb@gobb.no www.gobb.no

GARANTI Gjøvik Storgt. 10, 2815 Gjøvik Telefon: 61 18 13 00 Fritjof Loen Eiendomsrådgiver Mobil: 926 94 111 E-post: fritjof.loen@garanti.no Vidar Amundsen Daglig leder/fagansvarlig Mobil: 918 51 761 E-post: vidar.amundsen@garanti.no www.garanti.no

Vi hjelper DEG å bo trygt og godt!

Lenatunet  

lena, tunet