Page 1

Yrittäjän ammattitutkinto

Suunnitteletko oman yrityksen perustamista tai jo toimivan yrityksen ostamista? Tarvitsetko lisäoppia yrittäjyytesi alkutaipaleella? KENELLE?

SISÄLTÖ

MITEN?

Yrityksen suunnittelu sisältää kaksi pakollista tutkinnon osaa: yrityksen suunnittelu ja yrityksen käynnistäminen. Yrityksen kehittämisen osiossa pakollinen tutkinnon osa on yrityksen kehittäminen.

Kokonaisuus tarjoaa tiedon ja tuen liikeidean täsmentämistä ja liiketoimintasuunnitelman laatimista varten. Lisäksi se antaa arvokkaita mahdollisuuksia verkostoitua ja tehdä yhteistyötä. Se lisää tietotaitoasi yrityksen myynnin ja markkinoinnin sekä tuotteiden kehittämisenkin näkökulmista. Voit paneutua esimerkiksi verkkokaupan käynnistämisen tai kansainvälistymisen kysymyksiin. Koulutuspäivät yhdessä asiantuntijaohjauksen kanssa sparraavat yrittäjää ja yritystä eteenpäin.

Koko tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta. Valinnaisten tutkinnon osien tarjotin sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Koulutus soveltuu alkuvaiheen yrittäjälle ja Sinulle, joka suunnittelet yrityksen perustamista tai jo toimivan yrityksen ostamista. Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava koulutus järjestetään monimuoto-opiskeluna henkilökohtaisen etenemissuunnitelman mukaisesti.

MISSÄ?

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Kotekon kampus, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

MILLOIN?

Yrittäjän ammattitutkintoon on jatkuva haku. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Koulutuspäiviä on keskimäärin 1-2/kk.

TOTEUTUS

Koulutus koostuu yritystoimintaan liittyvistä lähiopinnoista sekä omaan liiketoimintasuunnitelmaan tai yritykseen liittyvistä tehtävistä. Prosessia tukevat henkilökohtainen tavoitteiden asettaminen ja ohjaus. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta.

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto | Kotka ja Hamina | AIKUISKOULUTUS

Tutkintokokonaisuus muotutuu sen mukaan, keskitytkö yrityksen suunnitteluun ja käynnistämiseen vai jo toimivan yrityksen kehittämiseen.

tuotteistaminen, taloushallinto, myynti ja markkinointi, henkilöstöhallinto, sähköinen liiketoiminta, ulkomaankauppa, tuotannon hallinta, Franchising-yrittäminen.

HAKU

Jatkuva haku: wilma.ekami.fi/browsecourses

HINTA/ OPISKELIJA

Oppisopimuksena tutkintoon valmistava koulutus on maksutonta. Omaehtoisena hinta on 350 euroa. Lisäksi tutkintomaksu 58 euroa.

LISÄTIETOJA

Tutkinto ja valmistava koulutus: • Anne Kainlauri, 044 762 9050 anne.kainlauri@ekami.fi Oppisopimuskoulutus • Marjut Sakki, 050 564 1915 marjut.sakki@ekami.fi

Yrittäjän at 2017 print  

Ekami, yrittäjän ammattitutkinto, koteko, anne kainlauri,

Yrittäjän at 2017 print  

Ekami, yrittäjän ammattitutkinto, koteko, anne kainlauri,

Advertisement