Page 1

DA

e v o l G n o i t c perfe

2017

PRODUKTKATALOG BESKYTTELSESHANDSKER


En god beskyttelseshandske skal beskytte mod forskellige farer og risici, men samtidig være brugervenlig, fleksibel, behagelig og have en god pasform. TEGERA® er en markedsledende beskyttelseshandske og vores eget varemærke. Be gloved by TEGERA®.


DERFOR EN TEGERA®BESKYTTELSESHANDSKE Du går aldrig galt i byen med arbejdshandsker med verdensførende beskyttelses-funktioner, pasform og komfort, særligt når de har en TEGERA®kvalitetssikring. ÆGTE

INNOVATIV ®-

Kun de absolut bedste komponenter er gode nok til en TEGERA -beskyttelseshandske. En typisk TEGERA®-beskyttelseshandske består af mange forskellige dele og hver enkelt handske skal gennem flere kvalitetskontroller, inden den er klar til markedet. Med deres funktionelle egenskaber og ergonomiske design hjælper TEGERA®handsker brugerne med at lægge flere kræfter i arbejdet og klare flere arbejdsmomenter. Pålideligheden bygger på en uovertruffen beskyttelse mod snit og mekaniske skader samt mod kemikalier og ekstreme temperaturer. TEGERA®-sortimentet er bredt, fra fine præcisionshandsker med høj åndbarhed til velisolerede kemikalieresistente handsker til ekstra krævende miljøer.

Der indgår mange funktioner i produkterne, og de bliver løbene udviklet, efterhånden som ny viden og nye materialer bliver kendt. Det kræver kontinuerlig produktudvikling, en stor viden om materialer, indsigt i ekstreme arbejdsforhold og forskningssamarbejder. Funktionelt design betyder, at funktion går hånd i hånd med design.

STOLT Historien bag TEGERA® er fyldt med succeshistorier og har gjort varemærket til det, det er i dag. Al den viden, der er samlet under udviklingen af nye handsker, giver TEGERA® styrke og strategiske fordele i form af erfaring.


®

DET SPECIELLE VED TEGERA

TEGERA® repræsenterer den højeste kvalitet og innovationsniveau inden for håndbeskyttelse. KONTROL AF MATERIALEBLANDING

ENESTÅENDE DYPPELØSNINGER

Blandingen af materialer styres for at passe til forskellige arbejdssituationer og anvendelsesområder med særligt fokus på føling i fingerspidserne, greb, slidstyrke og komfort.

Vi har udviklet egne dyppeløsninger og løsninger til sikring af det bedst mulige greb, også i vanskelige situationer.

EGNE MATERIALER Adskillige unikke teknologier og handskematerialer er egenudviklede og kontrolleres og ejes af Ejendals. Eksempelvis formlen og de unikke sammensætninger af skærebestandige fibre.

EGNE HÅNDFORME Vi har udviklet egne håndforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber for den enkelte handske.

KVALITETSSIKRING Fabrikkerne, hvor TEGERA®-handsker bliver produceret, er blandt de bedste i verden og al kontakt med dem sker uden mellemled. Alle fabrikssamarbejder er langvarige, og de fleste går længere end 20 år tilbage i tiden. TEGERA®-specialisterne arbejder lokalt, herunder fem fuldtidsmedarbejdere i Asien, der udfører kontrol og kvalitetssikring. Egne laboratorier sikrer en konsekvent høj kvalitet på produkterne. Og da nye produkter ikke behøver at vente på deres tur i eksterne laboratorier, bevares et jævnt og højt tempo i produktudviklingen.


UNIKKE FORMLER Adskillige unikke teknologier og handskematerialer er egenudviklede og kontrolleres og ejes af Ejendals. Vores CRF®-teknik (Cut Resistant Fiber) er konstrueret til at give den exceptionelle fingerspidsfølelse, som normalt ikke findes i handsker med høj skærebeskyttelse.

GripForce® er et begreb for TEGERA®-teknologier og unikke løsninger, som garanterer et ekstremt godt greb. Grebet er centralt for handskens funktion og anvendelse. En handske med mærket GripForce® garanterer et greb ud over det sædvanlige.

vibrothan

®

impactothan

®

Polythan® består af en polyesterkerne med snoede polyesterfibre samt PU for ekstra styrke og spandex for elasticitet. Materialet, som er ekstremt slidstærkt, har også en rigtig god evne til at ånde. Materialets blødhed giver Polythan® en meget høj komfort. Kromfrit.

Microthan® er smidigt og slidstærkt. Materialets bedste egenskab er et fremragende greb. Microthan® er et syntetisk materiale, og består af et polyuretanlag med en bagside af nylontrikot.

Vibrothan® er et specialdesignet skummateriale, der dæmper vibrationer.

Impactothan® er et særligt slagdæmpende materiale, som ikke fjerner slagkraften, men fordeler den over hele hånden.

OGTTM OIL GRIP TECHNOLOGY en særlig læderbehandling, der har en særlig absorberingseve til at bevare et fremragende greb selv i fedtede miljører. OGTTM kan benyttes på tynde handsker og giver dermed mulighed for præcisionsarbejde


DU ER I TRYGGE HÆNDER Vi fokuserer på at løse virkelighedens arbejdsmiljøproblemer med innovative løsninger, der udvikles sammen med kunderne. LYTTER TIL DINE PROBLEMER

SIDEN 1949

TEGERA® repræsenterer banebrydende håndbeskyttelse, takket være lang erfaring og et engagement i innovative løsninger, der forhindrer skader, inden de indtræffer. Ved at fortstå hånden som et avanceret redskab, du kun har to af, tilsigter vi at overstige sikkerhedsstandarder, at fortsætte med produktudvikling og forskningssamarbejder samt være lydhør over for kundernes viden. TEGERA® bliver løbende udviklet, efterhånden som ny viden bliver kendt.

Gennem et løbende samarbejde inde for vigtige områder, som greb, kemikaliebestandighed, skærebeskyttelse og varemisolering – sikrer vi at der altid er hånd i hånd med ergonomi og komfort– vi leverer Tegera-håndbeskyttelse med stolthed. Design og udvikling af TEGERA®-handsker har fundet sted hos Ejendals i Leksand, Sverige, siden 1949. Gennem årene har Ejendals vundet mange prestigefyldte internationale designpriser, bl.a. to Red Dot Awards.


HANDSKER MED EKSTREMT GODT GREB GripForce® er et begreb for tekniske, unikke løsninger fra TEGERA®, som garanterer ekstremt godt greb. Grebet er centralt for funktionen og brugen af handsken. En handske, mærket GripForce®, giver et ekstremt godt greb.

VIBRATIONSDÆMPENDE HANDSKER Bliver udviklet efter nøje studier af vibrationsrelaterede skader, der ikke heler. Vibrothan® er det tyndeste vibrationsdæmpende materiale, der nogensinde er blevet godkendt af SATRA (registreret certificeringsorgan).

SLAGDÆMPENDE HANDSKER Udviklet sammen med bilindustrien for at beskyttet skader på håndfladen.

HÅNDLEDSSTØTTENDE HANDSKER Forhindrer karpaltunnelsyndrom (CTS). Holder håndleddene i rette vinkel. Forhindrer håndledsskader og støtter svage håndled.


Sikkerhed og beskyttelse er det vigtigste for os. Med handsker i topkvalitet, som beskytter og holder længe, er TEGERA® velegnet til de fleste jobsituationer. Be gloved by TEGERA®.


%ɏ ɳOʝɃ Hɍ


arbejdshandsker

15

arbejdshandsker

16

specialhandsker

64

esd-handsker

69

skjærebeskyttende handsker

72

skjærebeskyttende ærmer

81

termiske handsker

83

kuldebeskyttende handsker

84

varmebeskyttende handsker

103

svejsehandsker

107

engangs- og/eller kemikaliebeskyttende handsker engangs- og/eller kemikaliebeskyttende handsker

andre handsker tegera® tällberg collection

produktoversigt

113 114

137 138

145


ARBEJDSHANDSKER


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov.

LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske.

KUNSTLÆDER – EGENSKABER OG FORDELE Vores kunstlæder er et højteknologisk materiale, der giver mulighed for meget avancerede ergonomiske udformninger. Syntetisk læder giver en fremragende fingerspidsfølelse. Pasform og form bevares intakt, selvom materialet kommer i kontakt med vand. Det er ideelt til personer med allergiske reaktioner over for krom (ikke kromgarvning). ˾Microthan® giver fremragende fingerspidsfølelse og smidighed. ˾ Microthan®+ er tykkere med riflet overflade, som gør det mere slidstærkt med et godt greb. Ideelt til grovere arbejdsopgaver. ˾Macrothan® er åndbart og blødt, det fås i forskellige tykkelser og til mange forskellige arbejdsopgaver. ˾Polythan® er en meget slidstærk mikrofiber, som gør den særdeles komfortabel også ved brug gennem længere tid. ˾ PU-læder er omkostningsbesparende og egnet til almindelige arbejdsområder.

16


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 9100 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan®, nylon, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan® MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 212-238 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 1121

tegera® 9105 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan®, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 216-253 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

EN 388 1121

tegera® 9140 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan®, polyester, Cat. II, kromfri, ventileret overhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 181-219 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, foret håndryg, forbøjede fingre, afklippelige fingre, kort model FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 388 1131

17


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 9220 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Macrothan®, polyester, Cat. II, kromfri, ventilerende, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 214-250 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 1121

tegera® 5114 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, kromfri, ventileret overhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, elastisk

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, sort, blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 210-235 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 2011

tegera® 325 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, kromfri, ventileret overhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket håndryg, forstærkede sømme

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grå, blå STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 210-245 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2021

18


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 320 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, nylon, Cat. II, knobeskyttelse, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærkede fingerspidser, knobeskyttelse, kort model

LUKNING Velcro® FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 223-248 mm

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2021

tegera® 515 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, kort model

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-240 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 0110

tegera® 321 Kunstlæderhandske, uforet, 0,6 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Polyester

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, kort model

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-260 mm

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

EN 388 2121

19


LÆDER – EGENSKABER OG FORDELE Læder er stærkt, formbart og smidigt. Det tilpasser sig også temperaturskift. Alt vores læder kommer fra udvalgte, omhyggeligt garvede skind for højst mulige slidstyrke og smidighed. Vi tilbyder også kromfrie handsker. Før fremstillingen deles huden i to lag, et ydre (narv eller nappa) og en underside (spalt). ˾ Narv er slidstærkt, blødt og fleksibelt med stor komfort. ˾ Spaltlæder har en grovere overflade end narv for et bedre greb, varmeisolerende egenskaber og er smidigt uanset tykkelse. ˾ Okseskind og oksespalt er utroligt slidstærkt. ˾ Gedeskind er tyndt og smidigt. Det giver en fremragende fingerspidsfølels – handsken former sig efter hånden. ˾ Svineskind er blødt og åndbart.

ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 114 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet

LÆNGDER 210-260 mm

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Tråd

FOR Uforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2001

tegera® 115 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-260 mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2001

20


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 340 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. II, kromfri, til præcisionsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Tråd

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri

LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform

FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-260 mm

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 4121

tegera® 116 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-260 mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2001

tegera® 901 Læderhandske, uforet, 0.6-0,7 mm gedeskind, neopren, Cat. II, til præcisionsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Neopren

EKSTRA FUNKTIONER Til touchkærme, forstærket håndryg, foret håndryg

FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 250 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform, god støddæmpning PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 4121

21


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 124 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. II, til finmonteringsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Tråd

FOR Uforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 220-270 mm

Cat. II

EN 388 2010

tegera® 119 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-270 mm

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. I

EN 420

tegera® 135 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Nylon

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. I

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 420

22


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 512 Læderhandske, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid, grå, sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-250 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. I

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 420

tegera® 12 Læderhandske, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærkede fingerspidser, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 225-270 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 2001

tegera® 13 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger

FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 235-270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2000

23


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 14 Læderhandske, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel

FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 265-295 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Tråd

Cat. II

EN 388 2001

tegera® 113 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm svineskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

FOR Uforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform

LUKNING Velcro® FARVE Blå, sort, grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 235-275 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 3111

tegera® 6614 Læderhandske, 0,7-0,8 mm oksehud, polyester, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100°C., vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

olieafvisende inderhånd, blød, vaskbare ved 60 °C

MATERIALE I OVERDEL Polyester

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb i olierede miljøer, meget god pasform, komfortabel, åndbar

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, sort STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., specialdesignet tommelfinger, vand- og

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer

EKSTREMT GODT GREB I OLIEREDE MILJØER

Cat. II

EN 388 2011

EN 407 X1XXXX

24


STRIKKEDE OG DYPPEDE HANDSKER – EGENSKABER OG FORDELE Vi arbejder med specialudviklede håndstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer også blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER

˾ Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. ˾ Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld. ˾ Nylon er en syntetiske fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. ˾ Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver. DYPNINGSMATERIALER

˾ Polyuretan. Meget fleksibelt og elastisk. Mulighed for meget tynd dypning. Høj rivstyrke. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Giver godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende barriere mod væsker, olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ N  itrilfoam .Blødt og smidigt. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Suger mere fugt til sig end glat, dyppet nitril. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ Latex. Meget elastisk. Vandtæt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre og våde miljøer. ˾ Polyvinylklorid (PVC/VINYL). Er velegnet ved fugtige og grovere arbejdsmomenter.

ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 737 Syntetisk handske, nitril, dobbeltdyppet, nylon, 15 gg, sandet greboverflade, Cat. II, vand- og olieafvisende, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 15 gg DYPNING Dobbeltdyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 260 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende, anatomisk udformet, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 4131

tegera® 728 Syntetisk handske, nitril, dyppet på håndryggen, Lycra®, nylon, 15 gg, sandet greboverflade, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon, 15 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNINGSMATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd

GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 270mm

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt

EN 388 4121

25


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 881 Syntetisk handske, nitril, nitrilskum, 3/4 dyppet, Lycra®, nylon, forstærket grebmønster, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING 3/4 dyppet

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

DYPNINGSMATERIALE Nitril, nitrilskum GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-280 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 887 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra®, nylon, 15 gg, forstærket grebmønster, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon, 15 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 260mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4121

tegera® 883 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra®, nylon, 15 gg, skumgreboverfalde, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon, 15 gg

EKSTRA FUNKTIONER Anatomisk udformet

DYPNING Dyppet på håndryggen

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, let

DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 260mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 4141

26


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 884 Syntetisk handske, nitrilprikker, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra®, nylon, 15 gg, dotter, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon, 15 gg

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, meget god pasform, komfortabel, meget luftig, let

MATERIALE Nitrilprikker GREBDESIGN Dotter FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 220 - 260mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 4141

tegera® 873 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra®, nylon, 15 gg, skumgreboverfalde, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon, 15 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd

DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 - 260mm

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 874 Syntetisk handske, nitrilskum, 3/4 dyppet, Lycra®, nylon, skumgreboverfalde, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING 3/4 dyppet

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 -260mm

Cat. II

EN 388 4131

27


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 875 Syntetisk handske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, Lycra®, nylon, 15 gg, skumgreboverfalde, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon, 15 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 - 260mm

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 886 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, Lycra®, nylon, 18 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Lycra®, nylon, 18 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING 3/4 dyppet

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 280mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 4120

tegera® 882 Syntetisk handske, nitrilskum, helt dyppet, nylon, 15 gg, greboverflade i microskum, Cat. II, vand- og olieafvisende, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 15 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

DYPNING Helt dyppet

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende

GREBDESIGN Greboverflade i microskum

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform

FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 260mm

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 4122

28


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 894 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 18 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 18 gg

DISPLAY Pose

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 220 - 250mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, ekstrem let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 4121

tegera® 896 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 18 gg, blød dypning, Cat. II, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 18 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 220 - 260mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 3121

tegera® 890 Syntetisk handske, uforet, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 15 gg, blød dypning, Cat. II

LINER MATERIALE Nylon, 15 gg

LÆNGDER 210 - 260 mm

DYPNING Dyppet på håndryggen

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/240

DYPNINGSMATERIALE PU

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd

FOR Uforet

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, komfortabel, åndbar

GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 388 4131

29


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 891 Syntetisk handske, PU, 3/4 dyppet, nylon, 15 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde MATERIALE I OVERDEL Nylon

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/240

LINER MATERIALE Nylon, 15 gg

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 210-260 mm

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 850 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, Cat. II, ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd

DYPNINGSMATERIALE PU FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 220 - 270 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, godt greb, god pasform, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 855 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd

DYPNINGSMATERIALE PU FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4131

30


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 860 Syntetisk handske, 0,7-0,8 mm PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270 mm

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 861 Syntetisk handske, PU, 3/4 dyppet, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING 3/4 dyppet

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 866 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Pose

DYPNINGSMATERIALE PU

EKSTRA FUNKTIONER Olie- og fedtresistent inderhånd

GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort

FORKLARING Smidig, slidstærk, åndbar, let

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 - 260mm

Cat. II

EN 388 4121

31


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 867 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Pose

DYPNINGSMATERIALE PU

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd

GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid

FORKLARING Smidig, åndbar, let

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 - 260mm

Cat. II

EN 388 4131

tegera® 868 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Pose

DYPNINGSMATERIALE PU

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd

GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå

FORKLARING Smidig, komfortabel, åndbar, let

STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 - 260mm

Cat. II

EN 388 4121

tegera® 880 Syntetisk handske, PVC (Vinyl), dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 260mm

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4131

32


TEKSTILHANDSKER – EGENSKABER OG FORDELE Vi kontrollerer blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER

Husk, at syntetiske materialer til liner ikke må bruges ved kontakt med flammer eller høje temperaturer. Naturligt bomuld er ganske vist antændeligt, men måden det brænder på, forhindrer at det klæber sig til huden. Forklaring af finhedens størrelse på strikkemaskinen (GG): Den tekniske forkortelse GG, henviser til antallet af sting per inch på den færdige beklædningsgenstand. Et lavt antal betyder en tykkere handske til grovere arbejdsopgaver. Et højt antal betyder en tyndere handske til præcisionsarbejde. ˾ Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. ˾ Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld ˾ Nylon er en syntetisk fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. ˾ Viskose er et en kunstfiber, som fremstilles af træcellulose. Den er blød og komfortabel med høj fugtoptagelse (minder om bomuld) . ˾ Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver.

ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 311 Tekstilhandske, dobbeltstrikkede fingre og tommelfinger, nylon, 13 gg, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, blød, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dobbeltstrikkede fingre og tommelfinger, nylon, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 195-240 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, tynd FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 388 214X

tegera® 312 Tekstilhandske, nylon, 13 gg, Cat. II, til monteringsarbejde

LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

EKSTRA FUNKTIONER Blød, elastisk

FARVE Hvid

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, ekstrem let

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 200-220-260 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Pose

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 388 212X

33


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 925 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, forstærket håndryg, blød

GREBDESIGN Dotter

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, meget god pasform, komfortabel

LUKNING Elastisk kant 360° STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-270mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, varme miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 012X

tegera® 921 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 15 gg GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-270 mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, forstærket håndryg, blød FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, meget god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 388 0121

tegera® 8120 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til monteringsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Specialdesignet tommelfinger, kædesøm, blød

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-270

Cat. I

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 420

34


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 104 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Bleget bomuld

FARVE Hvid

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig

STØRRELSER (EU) 7, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

FÅS KUN PÅ VISSE MARKEDER

Cat. I

EN 420

tegera® 1104 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld

PAR PR. DETAIL HANGER 3

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Bleget bomuld

FARVE Hvid

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig

STØRRELSER (EU) 8

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

FÅS KUN PÅ VISSE MARKEDER

Cat. I

EN 420

tegera® 919 Tekstilhandske, bomuld, polyester, 15 gg, Cat. II, blød, til monteringsarbejde

LINER MATERIALE Bomuld, polyester, 15 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

LUKNING Elastisk kant 360°

EKSTRA FUNKTIONER Blød, elastisk, tynd

FARVE Hvid

FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, god pasform, komfortabel

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

LÆNGDER 240-290

Cat. II

EN 388 002X

35


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 310 Tekstilhandske, dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg, Cat. II, til monteringsarbejde

LINER MATERIALE Dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 215-260 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

EKSTRA FUNKTIONER Blød FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

DISPLAY Pose

Cat. II

EN 388 224X

tegera® 931 Tekstilhandske, nylon, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 13 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, 13 gg GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-270

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 EKSTRA FUNKTIONER Blød, elastisk FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 388 2121

tegera® 8125 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, Cat. I, til monteringsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, PVC (Vinyl)prikker phatlatfri

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød

LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, åndbar, let

FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-270

Cat. I

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 420

36


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / LET ANVENDELSE

tegera® 8127 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, Cat. I, til monteringsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, PVC (Vinyl)prikker phatlatfri

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød

LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let

FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

Cat. I

LÆNGDER 220-270 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 420

tegera® 8128 Tekstilhandske, bomuld, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, spandex, Cat. I, til monteringsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, PVC (Vinyl)prikker phatlatfri

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300

MATERIALE I OVERDEL Spandex

EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød

LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb

FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

Cat. I

LÆNGDER 220-270 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 420

37


MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible.

KUNSTLÆDER – EGENSKABER OG FORDELE Vores kunstlæder er et højteknologisk materiale, der giver mulighed for meget avancerede ergonomiske udformninger. Syntetisk læder giver en fremragende fingerspidsfølelse. Pasform og form bevares intakt, selvom materialet kommer i kontakt med vand. Det er ideelt til personer med allergiske reaktioner over for krom (ikke kromgarvning). ˾Microthan® giver fremragende fingerspidsfølelse og smidighed. ˾ Microthan®+ er tykkere med riflet overflade, som gør det mere slidstærkt med et godt greb. Ideelt til grovere arbejdsopgaver. ˾Macrothan® er åndbart og blødt, det fås i forskellige tykkelser og til mange forskellige arbejdsopgaver. ˾Polythan® er en meget slidstærk mikrofiber, som gør den særdeles komfortabel også ved brug gennem længere tid. ˾ PU-læder er omkostningsbesparende og egnet til almindelige arbejdsområder.

tegera® 9123 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Gul, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 200-235 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

EKSTRA FUNKTIONER Til touchkærme, kromfri, advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

TOUCHSCREEN

Cat. II

EN 388 1121

38


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9124 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 195-235 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2011

tegera® 9120 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, nylon, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 198-243 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 0021

tegera® 9900 Kunstlæderhandske, uforet, 0,75-0,80 mm polyThan®, polypropylen, Cat. II, forstærket pegefinger, advarselsfarve, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PolyThan®

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polypropylen

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, advarselsfarve, forstærket håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, refleks, blød, specialdesignede detaljer

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Orange, gul, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 195-233 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

EN 388 3121

39


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9901 Kunstlæderhandske, uforet, 0,75-0,80 mm polyThan®, polypropylen, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PolyThan®

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polypropylen

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, blød

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Gul, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 202-233 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

EN 388 3121

tegera® 9902 Kunstlæderhandske, uforet, 0,75-0,80 mm polyThan®, polypropylen, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PolyThan®

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polypropylen

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, blød

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 202-233 PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

EN 388 3121

tegera® 9205 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm Macrothan®, polyester, Cat. II, kromfri, ventilerende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 200-240 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, ergonomisk formet, refleks, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2242

40


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9200 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm Macrothan®, polyester, Cat. II, kromfri, ventilerende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 215-255 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2242

tegera® 9125 Kunstlæderhandske, halvforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, tricot, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Tricot GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 223-253 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2231

tegera® 9161 Kunstlæderhandske, halvforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, bambus, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Bambus GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort,sølv STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 225-265 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, specialdesignet tommelfinger, vindtæt overhånd, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2221

41


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9111 Kunstlæderhandske, halvforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, bomuld, flannel, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Flannel GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 227-265 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 2221

tegera® 326 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm syntetisk læder, flettet struktur, polyester, Cat. II, forstærkede fingerspidser, vandafvisende inderhånd, ekstra tæt overfor snavs og partikler, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet GREBDESIGN Flettet struktur LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, blå

vandafvisende inderhånd, ekstra tæt overfor snavs og partikler FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 201-251 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 PAR PR. DETAIL HANGER 3 DISPLAY Detail hanger EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, specialdesignet tommelfinger,

Cat. II

EN 388 3132

tegera® 414 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm syntetisk læder, polyester, Cat. II, kromfri, til allroundarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Polyester

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, ventileret overhånd, elastisk

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, sort, blå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 250-270 mm

Cat. II

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 388 1212

42


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 955 Syntetisk handske, nitril belagt materiale, blød dypning, bomuld, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Nitril belagt materiale

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd

GREBDESIGN Blød dypning

FORKLARING Slidstærk

FARVE Rød, beige

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 260mm

Cat. II

EN 388 4122

43


LÆDER – EGENSKABER OG FORDELE Læder er stærkt, formbart og smidigt. Det tilpasser sig også temperaturskift. Alt vores læder kommer fra udvalgte, omhyggeligt garvede skind for højst mulige slidstyrke og smidighed. Vi tilbyder også kromfrie handsker. Før fremstillingen deles huden i to lag, et ydre (narv eller nappa) og en underside (spalt). ˾ Narv er slidstærkt, blødt og fleksibelt med stor komfort. ˾ Spaltlæder har en grovere overflade end narv for et bedre greb, varmeisolerende egenskaber og er smidigt uanset tykkelse. ˾ Okseskind og oksespalt er utroligt slidstærkt. ˾ Gedeskind er tyndt og smidigt. Det giver en fremragende fingerspidsfølels – handsken former sig efter hånden. ˾ Svineskind er blødt og åndbart.

ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 294 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, polyester, polypropylen, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polyester, polypropylen

EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser, vind- og vandtæt overhånd, vandafvisende læder

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 255-280 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, udendørs, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2111

tegera® 671 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 210-260 mm

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 2021

44


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 640 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede sømme

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-260 mm

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 2122

tegera® 6751 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 230-290 mm

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 3021

tegera® 360 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket tommelfinger, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket tommelfinger

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-270 mm

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 2111

45


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 680 Læderhandske, uforet, 0,7-0,9 mm gedeskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Tråd

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 245-280 mm

Cat. II

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

EN 388 3122

tegera® 690 Læderhandske, uforet, 0,7-0,9 mm gedeskind, polyester, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende læder

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grøn STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 260-280 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer

EN 388 2121

tegera® 888 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksehud, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 225-280 mm

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 3111

46


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 164 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksehud, polyester, Cat. I, forstærket pegefinger, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

MATERIALE I OVERDEL Polyester

DISPLAY Tråd

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forbøjede fingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-260 mm

Cat. I

FORKLARING God fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 420

tegera® 166 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksehud, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre

FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Grå, blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-250 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

Cat. I

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 420

tegera® 25 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm oksehud, bomuld, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Tråd

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-240 mm

Cat. I

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 420

47


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 52 Læderhandske, uforet, 0,7-0,8 mm oksespalt, bomuld, Cat. II, til monteringsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Tråd

FOR Uforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 220-250 mm

Cat. II

EN 388 3022

tegera® 89 Læderhandske, uforet, 0,8-0,9 mm svineskind, bomuld, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærket tommelfinger MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld, svineskind

DISPLAY Tråd

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger

LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, slidstærk

FARVE Hvid, beige STØRRELSER (EU) 8, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

LÆNGDER 240-260 mm

Cat. II

EN 388 3111

tegera® 290 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm gedeskind i topkvalitet, polyester, polypropylen, bambus, fleece, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Polyester, polypropylen FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Bambus, fleece LUKNING Elastisk kant 180° FARVE High vis grøn STØRRELSER (EU) 9, 10, 11, 12 PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende inderhånd, vind- og vandtæt overhånd FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, helårsbrug, fugtige miljøer, krævende miljøer

EN 388 3111

48


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 189 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm svineskind, bomuld, jersey, Cat. II, forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld, svineskind

DISPLAY Tråd

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingerspidser, forstærket tommelfinger

FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid, beige STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug

LÆNGDER 240-270 mm

Cat. II

EN 388 2122

tegera® 33 Læderhandske, halvforet, 0,8-0,9 mm svineskind, bomuld, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind

LÆNGDER 240-255 mm

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FOR Halvforet

DISPLAY Tråd

FORINGSMATERIALE Jersey

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 8, 10

Cat. I

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

EN 420

49


STRIKKEDE OG DYPPEDE HANDSKER – EGENSKABER OG FORDELE Vi arbejder med specialudviklede håndstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer også blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER

˾ Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. ˾ Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld. ˾ Nylon er en syntetiske fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. ˾ Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver. DYPNINGSMATERIALER

˾ Polyuretan. Meget fleksibelt og elastisk. Mulighed for meget tynd dypning. Høj rivstyrke. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Giver godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende barriere mod væsker, olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ N  itrilfoam .Blødt og smidigt. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Suger mere fugt til sig end glat, dyppet nitril. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ Latex. Meget elastisk. Vandtæt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre og våde miljøer. ˾ Polyvinylklorid (PVC/VINYL). Er velegnet ved fugtige og grovere arbejdsmomenter.

ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 940 Syntetisk handske, vandbaseret PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Vandbaseret PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, anatomisk udformet FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 3131

tegera® 941 Syntetisk handske, vandbaseret PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, anatomisk udformet

DYPNINGSMATERIALE Vandbaseret PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 3131

50


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 942 Syntetisk handske, vandbaseret PU, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, blød dypning, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, anatomisk udformet

DYPNINGSMATERIALE Vandbaseret PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 3131

tegera® 722 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, polyester, 13 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Polyester, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING 3/4 dyppet

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid, gul

FORKLARING Smidig, god pasform, let

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 - 270mm

Cat. II

EN 388 3122

tegera® 723 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, interlock, 24 gg, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Interlock, 24 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING 3/4 dyppet

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

GREBDESIGN Blød dypning FARVE Blå, hvid

FORKLARING Smidig, let

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 230 - 280mm

Cat. II

EN 388 4111

51


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 2207 Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, blød dypning, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde DYPNING 3/4 dyppet

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72

DYPNINGSMATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

GREBDESIGN Blød dypning FARVE Blå, beige

FORKLARING Slidstærk

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 240 - 280mm

Cat. II

EN 388 4221

tegera® 2805 Syntetisk handske, nitril, helt dyppet, bomuld, blød dypning, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld

LÆNGDER 240 - 270mm

DYPNING Helt dyppet

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72

DYPNINGSMATERIALE Nitril

FORKLARING Slidstærk

GREBDESIGN Blød dypning

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

FARVE Blå STØRRELSER (EU) 8, 10

Cat. II

EN 388 4221

tegera® 747 Syntetisk handske, nitril, helt dyppet, blød dypning, Cat. II, vand- og olieafvisende, til monteringsarbejde DYPNING Helt dyppet

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNINGSMATERIALE Nitril

DISPLAY Krog med mærkat

GREBDESIGN Blød dypning

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende

FARVE Blå, hvid

FORKLARING Smidig

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

LÆNGDER 235 - 270mm

Cat. II

EN 388 4111

52


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 617 Syntetisk handske, latex, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, granuleret, Cat. II, ventileret overhånd, vandtæt inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Latex

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd

GREBDESIGN Granuleret

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar

LUKNING Velcro® FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 230 - 270mm

Cat. II

EN 388 3131

tegera® 618 Syntetisk handske, latexskum, 3/4 dyppet, nylon, skumgreboverfalde, Cat. II, advarselsfarve, vandafvisende, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING 3/4 dyppet

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Latexskum

EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, blød

GREBDESIGN Skumgreboverfalde

FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform, let

FARVE High vis grøn, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 270mm

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 388 2131

tegera® 614 Syntetisk handske, latex, dyppet på håndryggen, bomuld, polyester, 10 gg, granuleret, Cat. II, ventileret overhånd, vandtæt inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld, polyester, 10 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Latex

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandtæt interhånd

GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, grå

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 230 - 290mm

Cat. II

EN 388 2142

53


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 2807 Syntetisk handske, PVC (Vinyl), helt dyppet, jersey, granuleret, Cat. II, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde LINER MATERIALE Jersey

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

DYPNING Helt dyppet

EKSTRA FUNKTIONER Vand- og olieafvisende, modstandsdygtig over for fugt, anatomisk udformet

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret

FORKLARING Slidstærk, godt greb

FARVE Sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 270mm

Cat. II

EN 388 4121

54


TEKSTILHANDSKER – EGENSKABER OG FORDELE Vi kontrollerer blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER

Husk, at syntetiske materialer til liner ikke må bruges ved kontakt med flammer eller høje temperaturer. Naturligt bomuld er ganske vist antændeligt, men måden det brænder på, forhindrer at det klæber sig til huden. Forklaring af finhedens størrelse på strikkemaskinen (GG): Den tekniske forkortelse GG, henviser til antallet af sting per inch på den færdige beklædningsgenstand. Et lavt antal betyder en tykkere handske til grovere arbejdsopgaver. Et højt antal betyder en tyndere handske til præcisionsarbejde. ˾ Polyester er en stærk, strækbar og krympefri syntetisk fiber med lav fugtoptagelse. ˾ Akryl er blødt og har gode varmeisolerende egenskaber. Akryl benyttes ofte som erstatning for uld ˾ Nylon er en syntetisk fiber, som er meget stærk og har lav fugtoptagelse. ˾ Viskose er et en kunstfiber, som fremstilles af træcellulose. Den er blød og komfortabel med høj fugtoptagelse (minder om bomuld) . ˾ Bomuld er meget behageligt, har høj fugtoptagelse og er ideel til lette opgaver.

ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 319 Tekstilhandske, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri LINER MATERIALE Dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg GREBDESIGN Dotter FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

EN 388 224X

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

LÆNGDER 240-290 mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., phalatfri

EN 407 X1XXXX

tegera® 318 Tekstilhandske, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg, dotter, Cat. II, phalatfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri LINER MATERIALE Dobbeltstrikket, bomuld, nylon, 13 gg GREBDESIGN Dotter FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240-290 mm

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., godkendt til håndtering af fødevarer, phalatfri FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 224X

EN 407 X1XXXX

55


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 2170 Tekstilhandske, uforet, bomuld, Cat. I, blød, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, ubleget bomuld

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360°

FORKLARING Let

FARVE Beige

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 10, 12

Cat. I

EN 420

tegera® 915 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/600

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Ubleget bomuld, blød

FARVE Beige

FORKLARING Smidig

STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

LÆNGDER 200-230

Cat. I

EN 420

tegera® 911 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Ubleget bomuld, blød

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

FORKLARING Let

FARVE Beige

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 10 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/600

Cat. I

EN 420

56


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 767 Tekstilhandske, uforet, jersey, bomuld, Cat. I, blød, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Jersey, bomuld

STØRRELSER (EU) 8, 10

MATERIALE I OVERDEL Jersey

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm, blød

LUKNING Elastisk kant 360°

FORKLARING God pasform

FARVE Blå

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

Cat. I

EN 420

tegera® 9250 Tekstilhandske, bomuld, Cat. I, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Kædesøm

FARVE Beige

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 10

Cat. I

EN 420

tegera® 922 Tekstilhandske, bomuld, Lycra®, polyester, 13 gg, Cat. I, til allround-arbejde

LINER MATERIALE Bomuld, Lycra®, polyester, 13 gg

DISPLAY Pose

LUKNING Elastisk kant 360°

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, komfortabel, åndbar, let

FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 8, 10 PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300

Cat. I

EKSTRA FUNKTIONER Blød

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

EN 420

57


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 4630 Tekstilhandske, bomuld, polyester, dotter, Cat. I, phalatfri, blød, til allround-arbejde

LINER MATERIALE Bomuld, polyester

DISPLAY Pose

GREBDESIGN Dotter

EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, ubleget bomuld, blød

LUKNING Elastisk kant 360°

FORKLARING Smidig, godt greb, komfortabel, åndbar

FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

LÆNGDER 64-71 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. I

EN 420

tegera® 8026 Tekstilhandske, bomuld, nylon, PVC (Vinyl)-prikker, dotter, polyester, Cat. I, forstærket pege og lillefinger, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Bomuld, nylon, PVC (Vinyl)-prikker MATERIALE I OVERDEL Bomuld, polyester GREBDESIGN Dotter LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Beige, sort

EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, forstærket pege- og lillefinger, forstærket håndryg, kædesøm, ubleget bomuld, blød, vaskbare ved 40 °C FORKLARING Smidig, meget luftig, let

STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

LÆNGDER 106-116

Cat. I

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/300 DISPLAY Pose

EN 420

tegera® 630 Tekstilhandske, PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri, nylon, 13 gg, dotter, Cat. II, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE PVC (Vinyl)-prikker phatlatfri LINER MATERIALE Nylon, 13 gg GREBDESIGN Dotter FARVE Hvid, blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 200-260 mm

DISPLAY Krog med mærkat EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, blød, vaskbare ved 30 °C FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 314X

58


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 4635 Tekstilhandske, PVC (Vinyl), phatlatfri, akryl, polyester, dotter, Cat. II, til allround-arbejde

LINER MATERIALE Akryl, polyester

LÆNGDER 240-260

MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

GREBDESIGN Dotter

DISPLAY Pose

LUKNING Elastisk kant 360°

EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, blød

FARVE Grøn

FORKLARING Varm, let

STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

Cat. II

EN 388 1230

59


GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer.

LÆDER – EGENSKABER OG FORDELE Læder er stærkt, formbart og smidigt. Det tilpasser sig også temperaturskift. Alt vores læder kommer fra udvalgte, omhyggeligt garvede skind for højst mulige slidstyrke og smidighed. Vi tilbyder også kromfrie handsker. Før fremstillingen deles huden i to lag, et ydre (narv eller nappa) og en underside (spalt). ˾ Narv er slidstærkt, blødt og fleksibelt med stor komfort. ˾ Spaltlæder har en grovere overflade end narv for et bedre greb, varmeisolerende egenskaber og er smidigt uanset tykkelse. ˾ Okseskind og oksespalt er utroligt slidstærkt. ˾ Gedeskind er tyndt og smidigt. Det giver en fremragende fingerspidsfølels – handsken former sig efter hånden. ˾ Svineskind er blødt og åndbart.

tegera® 363 Læderhandske, uforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240-275 mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

EN 388 3121

60


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / GROV ANVENDELSE

tegera® 105 Læderhandske, uforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, beige

FORKLARING Slidstærk

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 245-285 mm

Cat. I

EN 420

tegera® 55 Læderhandske, halvforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, jersey, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Halvforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 250-280 mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

EN 388 3122

tegera® 106 Læderhandske, halvforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, jersey, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

LÆNGDER 220-290 mm

MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FOR Halvforet

DISPLAY Tråd

FORINGSMATERIALE Jersey

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, beige

FORKLARING Slidstærk

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer, krævende miljøer

Cat. II

EN 388 3121

61


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / GROV ANVENDELSE

tegera® 198 Læderhandske, halvforet, 1,0-1,2 mm oksehud, nylon, jersey, Cat. II, advarselsfarve, refleks, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Tråd

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks

FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, slidstærk

FARVE High vis grøn, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, helårsbrug

LÆNGDER 240-260 mm

Cat. II

EN 388 3121

tegera® 35 Læderhandske, halvforet, 1,2 - 1,4 mm oksespalt, bomuld, jersey, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt

LÆNGDER 240-270 mm

MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksespalt

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FORINGSMATERIALE Jersey

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Gul, grå

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

Cat. II

EN 388 3243

tegera® 50 Læderhandske, halvforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. II, refleks, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet

LÆNGDER 275

MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet

DISPLAY Tråd

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Refleks

FORINGSMATERIALE Jersey

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 11

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

EN 388 2121

EN 407 413X4X

62


ARBEJDSHANDSKER ALLROUND / GROV ANVENDELSE

tegera® 51 Læderhandske, halvforet, 1,2-1,4 mm oksespalt i topkvalitet, bomuld, jersey, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Tråd

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks

FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 9, 10, 11

Cat. II

LÆNGDER 250-280 mm

EN 388 3243

63


SPECIAL HANDSKER

GRIPFORCE®

tegera® 9102 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polypropylen, Cat. II, forstærkede sømme, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polypropylen

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger

FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, gul, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 184-225 PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

EKSTREMT GODT GREB I TØRRE MILJØER

Cat. II

EN 388 4111

SAVBESKYTTELSESHANDSKE

tegera® 951 Savbeskyttelseshandske, 1,0-1,2 mm oksehud i topkvalitet, polyester, Dyneema®, Cat. II, savbeskyttelse i højre og venstre handske, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Polyester FORINGSMATERIALE Dyneema® LUKNING Velcro® FARVE High vis gul, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-265 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 1/60

Cat. II

EN 388 3122

DISPLAY Detail hanger EKSTRA FUNKTIONER Savbeskyttelse i højre og venstre handske, advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

EN 381 Class 1 20M/S

64


VIBRATIONSDÆMPENDE HANDSKER

tegera® 9180 Vibrationsdæmpende handske, uforet, Microthan®, Vibrothan®, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, kromfri, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®, Vibrothan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul

EKSTRA FUNKTIONER Vibrationsreducerende i henhold til EN ISO 10819, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform, ekstra komfortabel

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

LÆNGDER 210-242 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 0222

EN ISO 10819:2013

vibrothan

®

vibrothan

®

vibrothan

®

tegera® 9181 Vibrationsdæmpende handske, uforet, gedeskind i topkvalitet, Vibrothan®, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet, Vibrothan®

STYK PR.BUNDT/KARTON 1/36

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet LUKNING Velcro®

EKSTRA FUNKTIONER Vibrationsreducerende i henhold til EN ISO 10819, forstærket pegefinger, foret håndryg, forbøjede fingre, kort model

FARVE Sort, gul

FORKLARING Meget slidstærk, komfortabel

STØRRELSER (EU) 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

FOR Uforet

LÆNGDER 240-260 mm

Cat. II

EN 388 3211

DISPLAY Ingen tråd

EN ISO 10819:2013

tegera® 9182 Vibrationsdæmpende handske, gedeskind i topkvalitet, Vibrothan®, Cat. II, ekstra lang, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet, Vibrothan® MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet

EKSTRA FUNKTIONER Vibrationsreducerende i henhold til EN ISO 10819, ekstra lang, foret håndryg FORKLARING Meget slidstærk, god pasform, komfortabel

FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

LÆNGDER 315-335 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 1/36 DISPLAY Ingen tråd

Cat. II

EN 388 3111

EN ISO 10819:1997

65


SLAGDÆMPENDE HANDSKER

tegera® 9185 Slagdæmpende handske, Microthan®, Impactothan®, polyester, Cat. II, forstærkede fingerspidser, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®, Impactothan® MATERIALE I OVERDEL Polyester LUKNING Velcro® FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 207-247 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Slagreducerende, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, afklippelige fingre, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

impactothan

EN 388 0011

tegera® defend 2011 Læderhandske, helforet, 0,7-0,8 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, KEVLAR® fiber, Cat. II, knobeskyttelse, forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Bomuld FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Velcro® FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 285-335 mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vandafvisende inderhånd, afklippelige fingre, vandafvisende læder FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, meget slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, krævende miljøer

EN 388 3242

HÅNDLEDSSTØTTENDE HANDSKER

tegera® 9295 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm Macrothan®, polyester, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 236-277 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, ergonomisk formet, refleks, blød, specialdesignede detaljer FORKLARING Slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende,

Cat. II

EN 388 3221

66

®


HÅNDLEDSSTØTTENDE HANDSKER

tegera® 9195 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan®, nylon, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®

EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer, elastisk

MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar

STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-265 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, tørre miljøer, snavsede miljøer

DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 0021

tegera® 9190 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, modstandsdygtig over for fugt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro®

FORKLARING Smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel

FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 255-280 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2322

EN 511 21X

tegera® 9196 Kunstlæderhandske, uforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer

TYKKELSE 0,7 mm FOR Uforet GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro® FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-265 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 2011

67


LAKERINGSHANDSKE

tegera® 977 Lakeringshandske, nylon, polyurethan, Cat. II, til allround-arbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Nylon, polyurethan

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10

DISPLAY Pose

LÆNGDER 320 - 360mm

FORKLARING Smidig

Cat. II

EN 388 0120

68


ESD

LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske.

tegera® 9101 Kunstlæderhandske, uforet, 0,5 mm Microthan®, polyester, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til finmonteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan® MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, gul, hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 216-253 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Tråd

pegefinger, forstærkede sømme, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ESD, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD) FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket

Cat. II

EN 388 1011

IEC 61340-5-1 R: 1.4x10⁸ ] – 1.5x10⁸ ]

69


ESD-HANDSKER / LET ANVENDELSE

tegera® 30 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, Cat. II, forstærket pegefinger, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Nylon FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 220-260 mm

Cat. II

EN 388 2000

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, ESD, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD) FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Indendøre, rene miljøer

IEC 61340-5-1 R: 6.0x10⁵ ] – 5.4x10⁸ ]

tegera® 810 Syntetisk handske, PU, dyppet på fingerspids, nylon, karbon, 15 gg, blød dypning, Cat. II, ventilerende, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, karbon, 15 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på fingerspids

EKSTRA FUNKTIONER ESD, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD)

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 250mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 113X

IEC 61340-5-1 R: 5.0x10⁵ ] – 7.4x10⁸ ]

tegera® 811 Syntetisk handske, PU, dyppet på håndryggen, nylon, karbon, 15 gg, blød dypning, Cat. II, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Nylon, karbon, 15 gg

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER ESD, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD)

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 220 - 250mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4131

IEC 61340-5-1 R: 3.2x10⁶ ] – 5.9x10⁶ ]

70


ESD-HANDSKER / LET ANVENDELSE

tegera® 805 Syntetisk handske, nylon, karbon, 15 gg, Cat. II, til præcisionsarbejde

LINER MATERIALE Nylon, karbon, 15 gg FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 250mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

EKSTRA FUNKTIONER ESD, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD) FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer

DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. II

EN 388 113X

IEC 61340-5-1 R: 5.0x10⁵ ] – 7.4x10⁸ ]

71


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

LUVAS RESISTENTES AO CORTE – CARACTER�STICAS E VANTAGENS SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER – EGENSKABER OG FORDELE Trabalhamos com moldes de mãos especialmente desenvolvidos para garantir consistência entre as diferentes características de

Vi arbejder med specialudviklede hündstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer ajuste, qualidade e ergonomia. TambÊm controlamos a mistura de materiais para garantir a adequação a diferentes aplicaçþes profisogsü blandingen af materialer, sü de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tÌthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER

sionais e maximizar caracterĂ­sticas como a destreza, a aderĂŞncia, a durabilidade e o conforto.

ÂŽ

˞ DYNEEMA Giver tynde, fleksible og stÌrke handsker medMATERIAIS sÌrdeles god funktion. DO FORRO ˞ DYNEEMAŽ DIAMOND TECHNOLOGY – er den seneste generation af skÌrebeskyttende gør det muligt contra og fremstille Ž ˞ DYNEEMA – possibilita a produção de luvas finas, flexíveis e resistentes comfibre uma som excelente proteção cortes. ekstremt tynde skÌrebeskyttende handsker med høj –skÌrebestandighed. Handskere opnür megetperfeitas høj skÌrebeskyttelses niveau uden glasfiber. Dette giver fordele isÌr Ž ˞   DYNEEMA DIAMOND a nova geração de fibras resistentes ao corte, para ambientes exigentes onde Ê estritamente proibida nür handskerne ikke mü afgive fibre og miste deres skÌrebeskyttende evne eksempelvis for brug i bilindustrien. a libertação de quaisquer fibras da luva, como a indústria automóvel. Ž Ž KEVLAR fiber (kombinerer varme-bestandighed snitbeskyttelse) er enÊ snitbeskyttelsesfiber, anvender i flere af vores handsker. ˞ A fibra KEVLAR (combina resistência ao calor comog proteção contra cortes) uma fibra resistente aovicorte que utilizamos em diversas luvas diferentes. Det er et varmebestandigt materiale. Kan udsÌttes for høje i lange perioder udenpor at tage skad. O material Ê resistente ao calor e pode sertemperaturer exposto a temperaturas elevadas longos períodos sem sofrer danos. ˞ CRFŽŽ Vores CRF-teknik Fiber)Fiber er konstrueret til at giveao den exceptionelle fingerspidsfølelse, som normalt ikkeexcecional, findes i handsker A nossa tecnologia(Cut CRFResistant (Cut Resistant – Fibra resistente corte) Ê concebida para proporcionar uma destreza o que não Ê med høj snitbeskyttelse. comum em luvas de proteção contra cortes de elevado desempenho. DYPNINGSMATERIALE

MATERIAIS DE IMERSĂƒO

Ëž Meget fleksibelt og elastisk. Mulighed aderĂŞncia for meget em tyndambientes dypning. Høj rivstyrke. God barriere vĂŚske, olier og fedtstoffer. Giver godt greb i tørre, Ëž Polyuretan. O poliuretano (PU) oferece uma excelente secos e molhados. É menosmod eficaz contra a penetração da humidade. miljøer. Ëž vĂĽde og fedtede O nitrilo (NBR) ĂŠ altamente resistente a cortes, oferece uma aderĂŞncia aceitĂĄvel e ĂŠ eficaz contra a penetração da humidade. Ëž mod vĂŚsker, olieruma og fedtstoffer. Giver sĂŚrdeles godt greb i tørre, vĂĽde og fedtede miljøer. Ëž Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende A espuma de barriere nitrilo ĂŠ flexĂ­vel e oferece boa aderĂŞncia. TambĂŠm ĂŠ eficaz contra a penetração da humidade. Ëž N  itrilfoam .Blødt og smidigt. God barriere mod vĂŚske, olier og fedtstoffer. Suger mere fugt til sig end glat, dyppet nitril. Giver sĂŚrdeles godt greb i tørre, vĂĽde og Ëž O lĂĄtex. ĂŠ muito elĂĄstico e oferece uma boa aderĂŞncia, mas ĂŠ sensĂ­vel Ă luz UV. Ëž fedtede miljøer. O poli(cloreto de vinilo) (PVC/VINILO) ĂŠ adequado para trabalhos pesados e com humidade. Ëž Latex. Meget elastisk. VandtĂŚt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver sĂŚrdeles godt greb i tørre og vĂĽde miljøer. Pode encontrar informaçþes mais detalhadas sobre os materiais de imersĂŁo no capĂ­tulo “Proteja as suas mĂŁosâ€? e nas pĂĄginas “Compreender os materiaisâ€?.

CUT 3

tegeraÂŽ 909 SkĂŚrebeskyttelseshandske, PU, dyppet pĂĽ hĂĽndryggen, DyneemaÂŽ Diamond Technology, LycraÂŽ, nylon, 18 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, olie- og fedtresistent inderhĂĽnd, til prĂŚcisionsarbejde LINER MATERIALE DyneemaÂŽ Diamond Technology, LycraÂŽ, nylon, 18 gg DYPNING Dyppet pĂĽ hĂĽndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE GrĂĽ STĂ˜RRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 210 - 250 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), vandog olieafvisende inderhünd, ergonomisk formet, stülfiberfri, glasfiberfri FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstÌrk, godt greb, meget god pasform, komfortabel, ündbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer

EN 388 3332

72


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 3

tegera® 990 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema®, Lycra®, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema®, Lycra®, 13 gg

DISPLAY Pose

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), vandog olieafvisende inderhånd, fibreglasfri, blød, elastisk, vaskbare ved 40 °C, glasfiberfri

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 210 - 250mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko

EN 388 4342

CUT 3

tegera® 10990 ®

®

Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema , Lycra , nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema®, Lycra®, nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240-280 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Pose

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), ventileret overhånd, olie- og fedtresistent inderhånd FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 4342

CUT 3

tegera® 430 Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, CRF®-teknologi, Lycra®, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE CRF®-teknologi, Lycra®, nylon, 13 gg

LÆNGDER 220 - 270mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5)

FARVE Grå, hvid

FORKLARING Smidig, godt greb, komfortabel

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer

Cat. II

EN 388 4342

73


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 3

tegera® 43001 ®

®

Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, CRF -teknologi, Lycra , nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, stor kasse, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE CRF®-teknologi, Lycra®, nylon, 13 gg

LÆNGDER 220-270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Stor kasse

DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5)

FARVE Grå, hvid

FORKLARING Smidig, godt greb, komfortabel

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer

Cat. II

EN 388 4342

CUT 3

tegera® 783 ®

®

Skærebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, Dyneema , Lycra , nylon, 13 gg, forstærket grebmønster, snitmodstand niveau 3, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, vandtæt inderhånd, glasfiberfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dyneema®, Lycra®, nylon, 13 gg DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), forbøjede fingre, modstandsdygtig over for olie og fedt, ergonomisk formet, stålfiberfri, glasfiberfri FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 388 4343

CUT 3

tegera® 10991 Skærebeskyttelseshandske, Dyneema®, Lycra®, 13 gg, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ekstra lang, ventilerende, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema®, Lycra®, 13 gg

DISPLAY Pose

FARVE Hvid

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, let

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240-280 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko

EN 388 434X

74


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 3

tegera® 255 Skærebeskyttelseshandske, helforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, snitmodstand niveau 3, KEVLAR® fiber, Cat. II, forstærkede sømme, glasfiberfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid

DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), forstærkede sømme, KEVLAR®-tråd i sømmene, der tåler kort varmepåvirkning på 427° C og længere varmepåvirkning på 204° C, varmebestandigt

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12

FORKLARING Meget god pasform

LÆNGDER 225-255 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 2321

CUT 3

tegera® 215 Skærebeskyttelseshandske, helforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, snitmodstand niveau 3, KEVLAR® fiber, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 210-260 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

EN 388 2322

CUT 3

tegera® 9121 Skærebeskyttelseshandske, halvforet, 0,5 mm Microthan®+, diamant, polyester, snitmodstand niveau 3, KEVLAR® fiber, Cat. II, skærebeskyttelse kun i håndfladen, forstærkede sømme, kromfri MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Halvforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 207-243 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat EKSTRA FUNKTIONER Skærebeskyttelse

Cat. II

kun i håndfladen, modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, kort model, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 0321

75


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 4

tegera® 983 ®

Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema Diamond Technology, Lycra®, 15 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 4, Cat. II, ventileret overhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema® Diamond Technology, Lycra®, 15 gg

DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5)

DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, ekstrem let

GREBDESIGN Blød dypning FARVE High vis gul, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer

LÆNGDER 220 - 270mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4443

CUT 4

tegera® 993 Skærebeskyttelseshandske, Dyneema®, glasfibertråd, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 4, Cat. II, til allround-arbejde LINER MATERIALE Dyneema®, glasfibertråd, nylon, 13 gg

STYK PR. POSE 1

FARVE Grå

DISPLAY Pose

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5)

LÆNGDER 230-270 mm

FORKLARING Let

STYK PR.BUNDT/KARTON 24/240

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko

Cat. II

EN 388 1442

CUT 4

tegera® 132a Svejse- og varmehandske, helforet, 0,8-1,2 mm gedeskind i topkvalitet, oksehud i topkvalitet, snitmodstand niveau 4, KEVLAR® fiber, Cat. II, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 310-370 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

Cat. II

EN 388 3432

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5), tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, vand- og olieafvisende FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 407 41324X

EN 12477 + A1

Type A

EN 1149-2 R:0.130x10⁹]

76


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 5

tegera® 455 ®

Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 5, Cat. II, DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE CRF®-teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), DMF (DMFa)-fri, ventileret overhånd, forbøjede fingre, vand- og olieafvisende inderhånd, ekstra tæt overfor snavs og partikler

DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let

FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. II

EN 388 4543

CUT 5

tegera® 991 ®

Skærebeskyttelseshandske, PU, dyppet på håndryggen, Dyneema , glasfibertråd, nylon, 13 gg, blød dypning, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema®, glasfibertråd, nylon, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE PU GREBDESIGN Blød dypning FARVE Grå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 260mm

DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5) FORKLARING God fingerspidsfølelse, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 4544

CUT 5

tegera® 666 Skærebeskyttelseshandske, nitrilskum, dyppet på håndryggen, KEVLAR® fiber, glasfibertråd, 13 gg, skumgreboverfalde, snitmodstand niveau 5, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100°C., vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE KEVLAR® fiber, glasfibertråd, 13 gg DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitrilskum GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Sort, grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 260mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. II

EN 388 2532

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), tåler kontaktvarme op til 100°C., ventileret overhånd, vand- og olieafvisende inderhånd, ESD, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD) FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 407 41310X

IEC 61340-5-1 R: 1.3x10⁸ ] – 2.4x10⁸ ]

77


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 5

tegera® 450 ®

Skærebeskyttelseshandske, nitril, dyppet på håndryggen, CRF -teknologi, glasfibertråd, nylon, polyester, spandex, 13 gg, skumgreboverfalde, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vand- og olieafvisende inderhånd, til finmonteringsarbejde LINER MATERIALE CRF®-teknologi, glasfibertråd, nylon, polyester, spandex, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Dyppet på håndryggen DYPNINGSMATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5)

GREBDESIGN Skumgreboverfalde

FORKLARING Slidstærk, godt greb

FARVE Sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 270mm

Cat. II

DISPLAY Pose med euro-hul

EN 388 4544

CUT 5

tegera® 785 ®

®

Skærebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, Dyneema Diamond Technology, Lycra , nylon, 13 gg, forstærket grebmønster, snitmodstand niveau 5, Cat. II, modstandsdygtig over for olie og fedt, vandtæt inderhånd, glasfiberfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dyneema® Diamond Technology, Lycra®, nylon, 13 gg DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort, rød STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), forbøjede fingre, modstandsdygtig over for olie og fedt, stålfiberfri, glasfiberfri FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, meget slidstærk, godt greb PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 388 4543

CUT 5

tegera® 2809 Skærebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, Dyneema®, glasfibertråd, nylon, 13 gg, struktureret, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde LINER MATERIALE Dyneema®, glasfibertråd, nylon, 13 gg DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230 - 290mm

Cat. II

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), vandog olieafvisende, anatomisk udformet FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, slidstærk PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 388 4541

78


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 5

tegera® 629 Skærebeskyttelseshandske, latex, 3/4 dyppet, Dyneema®, glasfibertråd, nylon, 13 gg, granuleret, snitmodstand niveau 5, Cat. II, vandtæt, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dyneema®, glasfibertråd, nylon, 13 gg DYPNING 3/4 dyppet DYPNINGSMATERIALE Latex

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), vandog olieafvisende inderhånd og på knoer FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, let

GREBDESIGN Granuleret LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220 - 260mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

DISPLAY Pose med euro-hul

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 388 3542

CUT 5

tegera® 992 Skærebeskyttelseshandske, Dyneema®, glasfibertråd, Lycra®, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 5, Cat. II, til præcisionsarbejde LINER MATERIALE Dyneema®, glasfibertråd, Lycra®, nylon, 13 gg FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 220-260 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/120 STYK PR. POSE 1

Cat. II

DISPLAY Pose EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5) FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, krævende miljøer

EN 388 1542

CUT 5

tegera® 910 Skærebeskyttelseshandske, CRF®-teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 5, Cat. II, advarselsfarve, til allround-arbejde LINER MATERIALE CRF®-teknologi, glasfibertråd, nylon, 13 gg FARVE High vis orange STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 220-270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), advarselsfarve, blød, tynd FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, snavsede miljøer

EN 388 354X

79


SKÆREBESKYTTENDE HANDSKER

CUT 5

tegera® 907 Skærebeskyttelseshandske, CRF®-teknologi, glasfibertråd, polyester, 13 gg, dotter, snitmodstand niveau 5, Cat. II, advarselsfarve, til allround-arbejde LINER MATERIALE CRF®-teknologi, glasfibertråd, polyester, 13 gg

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), latexfri

GREBDESIGN Dotter

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, åndbar

FARVE High vis grøn STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-285 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, tørre miljøer, rene miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. II

EN 388 454X

CUT 5

tegera® 950 Skærebeskyttelseshandske, helforet, 0,7-0,8 mm hjorteskind, snitmodstand niveau 5, Dyneema®, stålfibertråd, Cat. II, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Hjorteskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Hjorteskind

DISPLAY Tråd

FOR Helforet

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5)

FORINGSMATERIALE Dyneema®, stålfibertråd LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 240-285 mm

Cat. II

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, krævende miljøer

EN 388 3523

80


SKÆREBESKYTTENDE ÆRMER

MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible.

SKÆREBESKYTTENDE ÆRMER – EGENSKABER OG FORDELE Vi arbejder med specialudviklede håndstøbeforme for at sikre ensartet pasform, kvalitet og ergonomiske egenskaber. Vi kontrollerer også blandingen af materialer, så de passer til forskellige arbejdsopgaver og optimerer egenskaber som tæthed, greb, slidstyrke og komfort. LINER MATERIALER

˾ DYNEEMA® Giver tynde, fleksible og stærke handsker med særdeles god funktion. ˾ DYNEEMA® DIAMOND TECHNOLOGY – er den seneste generation af skærebeskyttende fibre som gør det muligt og fremstille ekstremt tynde skærebeskyttende handsker med høj skærebestandighed. Handskere opnår meget høj skærebeskyttelses niveau uden glasfiber. Dette giver fordele især når handskerne ikke må afgive fibre og miste deres skærebeskyttende evne eksempelvis for brug i bilindustrien. ˾ KEVLAR® fiber (kombinerer varme-bestandighed og snitbeskyttelse) er en snitbeskyttelsesfiber, vi anvender i flere af vores handsker. Det er et varmebestandigt materiale. Kan udsættes for høje temperaturer i lange perioder uden at tage skad. ˾ CRF® Vores CRF-teknik (Cut Resistant Fiber) er konstrueret til at give den exceptionelle fingerspidsfølelse, som normalt ikke findes i handsker med høj snitbeskyttelse. DYPNINGSMATERIALE

˾ Polyuretan. Meget fleksibelt og elastisk. Mulighed for meget tynd dypning. Høj rivstyrke. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Giver godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ Nitril. Høj rivstyrke. Fremragende barriere mod væsker, olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ Nitrilfoam .Blødt og smidigt. God barriere mod væske, olier og fedtstoffer. Suger mere fugt til sig end glat, dyppet nitril. Giver særdeles godt greb i tørre, våde og fedtede miljøer. ˾ Latex. Meget elastisk. Vandtæt. Ikke barriere mod olier og fedtstoffer. Giver særdeles godt greb i tørre og våde miljøer.

81


SKÆREBESKYTTENDE ÆRMER / MEDIUM ANVENDELSE

CUT 3

tegera® 93 Armbeskyttelse, CRF®-teknologi, Lycra®, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 3, Cat. II, stålfiberfri, glasfiberfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE CRF®-teknologi, Lycra®, nylon, 13 gg LUKNING Snørelås FARVE Grå, hvid

DISPLAY Pose med euro-hul EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5) FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, slidstærk, meget god pasform, komfortabel, åndbar, let

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER 420-540 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/100

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko

STYK PR. POSE 1

Cat. II

EN 388 434X

CUT 3

tegera® 98 Armbeskyttelse, Dyneema®, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 3, Cat. II, ekstra lang, advarselsfarve, ventileret overhånd LINER MATERIALE Dyneema®, nylon, 13 gg FARVE High vis grøn LÆNGDER 350 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/100 STYK PR. POSE 1

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, krævende miljøer

DISPLAY Pose

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5)

EN 388 334X

CUT 5

tegera® 95 Armbeskyttelse, Dyneema® Diamond Technology, Lycra®, nylon, 13 gg, snitmodstand niveau 5, Cat. II, stålfiberfri, glasfiberfri, til monteringsarbejde LINER MATERIALE Dyneema® Diamond Technology, Lycra®, nylon, 13 gg FARVE Grå, sort

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 5 (5), ergonomisk formet, stålfiberfri, glasfiberfri FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstra smidig, meget slidstærk, god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, let

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER 420-540 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 10/100 STYK PR. POSE 1

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko

DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. II

EN 388 354X

82


TERMISKE HANDSKER


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov.

LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske.

tegera® 322 Kunstlæderhandske, vinterforet, syntetisk læder, polyester, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, kromfri, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Polyester

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, kort model, blød

FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, ekstra komfortabel

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grå

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, kolde miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-260 mm

Cat. II

EN 388 2131

EN 511 01X

84


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

tegera® 517 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm syntetisk læder, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, vindtæt, kort model, vandtæt

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel

LUKNING Velcro® FARVE Sort, grøn

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 235-255 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 1121

aquathan

EN 511 11X

tegera® 235 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grøn, hvid

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, kolde miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 225-255 mm

Cat. II

EN 388 3111

EN 511 11X

tegera® 217 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, spandex, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Spandex

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Blå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, helårsbrug, kolde miljøer

LÆNGDER 220-265 mm

Cat. II

EN 388 2111

EN 511 11X

85

®


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

tegera® 300 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind

DISPLAY Tråd

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger

FORINGSMATERIALE Jersey

FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, kolde miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 240-280 mm

Cat. I

EN 420

tegera® 117 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, nylon, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm

LUKNING Velcro® FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, helårsbrug, kolde miljøer

LÆNGDER 230-285 mm

Cat. II

EN 388 2001

EN 511 01X

tegera® 335 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Nylon

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, specialdesignede detaljer

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm

LUKNING Velcro® FARVE Sort, hvid, grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

LÆNGDER 220-270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 2111

EN 511 12X

86


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

tegera® 917 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind i topkvalitet, spandex, fleece, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til præcisionsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Spandex FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Velcro® FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 230-280 mm

Cat. I

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

EN 420

87


MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible.

KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9127 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Thinsulate® 40g, Cat. II, kromfri, vindtæt overhånd, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate® 40g GREBDESIGN Diamant

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt overhånd, kort model, ergonomisk formet, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, sort, gul

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 225-275 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2221

EN 511 21X

tegera® 9128 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Thinsulate® 40g, Cat. II, kromfri, advarselsfarve, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate® 40g GREBDESIGN Diamant

EKSTRA FUNKTIONER Til touchkærme, kromfri, advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, knobeskyttelse, vindtæt, vandtæt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer FORKLARING Smidig, slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Gul, sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240-275 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

TOUCHSCREEN

Cat. II

EN 388 1111

EN 511 11X

88

aquathan

®


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9122 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, vandafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel

LUKNING Velcro® FARVE Sort, grå, gul

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 242-282 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 1221

EN 511 01X

tegera® 9190 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Cat. II, håndledsstøtte, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

EKSTRA FUNKTIONER Håndledsstøttende, ekstra lang, kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, modstandsdygtig over for fugt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro®

FORKLARING Smidig, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel

FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 255-280 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2322

EN 511 21X

tegera® 9126 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt, vandtæt, Sympatexmembran, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, ekstra komfortabel

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grå, gul

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 260-295 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2121

EN 511 110

89


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9112 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, vandafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, foret håndryg, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vandafvisende, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grå, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 230-275 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2222

EN 511 120

tegera® 9113 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Thinsulate® 100g, Cat. II, kromfri, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+ MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate® 100g GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Meget slidstærk, ekstremt godt greb, god pasform, ekstra komfortabel

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, sort, gul

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 240-295 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2121

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt, vandtæt, modstandsdygtig over for fugt, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

EN 511 22X

aquathan

®

tegera® 9202 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,8 mm Macrothan®, polyester, fleece, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan®

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, forstærket tommelfinger, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

MATERIALE I OVERDEL Polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Velcro®

FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel

FARVE Grå, sort, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 230-270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2342

EN 511 12X

90


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 9232 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,8 mm Macrothan®, neopren, fleece, Cat. II, kromfri, vindtæt overhånd, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Macrothan®

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærket håndryg, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, specialdesignet tommelfinger, vindtæt overhånd, ergonomisk formet, refleks, specialdesignede detaljer

MATERIALE I OVERDEL Neopren FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grå, gul

FORKLARING Smidig, slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 247-290 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2241

EN 511 120

tegera® 417 Kunstlæderhandske, helforet, 0,7 mm syntetisk læder, polyester, fleece, Cat. II, kromfri, blød, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket håndryg, blød

FOR Helforet

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra komfortabel

FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grå, sort, blå

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 250-270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 1221

EN 511 11X

tegera® 293 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, polyester, Thinsulate® 40g, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt

FOR Vinterforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm

FORINGSMATERIALE Thinsulate® 40g LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Grøn, sort, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, kolde miljøer, våde miljøer

LÆNGDER 250-285 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 2121

EN 511 120

aquathan

91

®


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 295 Læderhandske, 0,7-0,8 mm gedeskind, spandex, Thinsulate® 40g, Cat. II, vandtæt, vinterforet, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Spandex

EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt

FORINGSMATERIALE Thinsulate® 40g

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Hvid, grå, blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, våde miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 2121

aquathan

EN 511 020

®

tegera® 297 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, neopren, spandex, Thinsulate® 100g, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Neopren, spandex

EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vandtæt, modstandsdygtig over for fugt

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate® 100g

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm

LUKNING Velcro® FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 2122

aquathan

EN 511 120

®

tegera® 191 Læderhandske, vinterforet, 1,1 - 1,4 mm oksehud i topkvalitet, Thinsulate® 200g, Cat. II, forstærket tommelfinger, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 3/30 DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate® 200g

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra varm

LUKNING Snørelås FARVE Sort, hvid

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 342-396 mm

Cat. II

EN 388 2222

EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, forstærket tommelfinger, vandtæt

EN 511 330

aquathan

92

®


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 595 Læderhandske, vinterforet, 1,1 - 1,4 mm oksehud i topkvalitet, Thinsulate® 200g, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 3/30 DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate® 200g

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, ekstra varm

LUKNING Snørelås FARVE Hvid, sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 342-396 mm

Cat. II

EN 388 3222

EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt

aquathan

EN 511 330

®

tegera® 296 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm oksehud, neopren, polyester, Thinsulate® 150g, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Neopren, polyester

EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vindog vandtæt overhånd, vandtæt

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate® 150g

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, kolde miljøer, våde miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 255-310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 2121

EN 511 120

aquathan

®

tegera® 299 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm oksehud, neopren, polyester, Thinsulate® 150g, Cat. II, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang, advarselsfarve, forstærkede fingre og tommelfingre, forbøjede fingre, vind- og vandtæt overhånd, vandtæt

MATERIALE I OVERDEL Neopren, polyester FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Thinsulate® 150g

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, varm

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE High vis grøn, sort, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, kolde miljøer, våde miljøer

LÆNGDER 255-310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Krog med mærkat

Cat. II

EN 388 2121

EN 511 120

aquathan

93

®


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 355 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,9 mm hjorteskind, fleece, Cat. I

MATERIALE I HÅNDFLADE Hjorteskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Hjorteskind

DISPLAY Tråd

FOR Vinterforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra komfortabel, varm

FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

LÆNGDER 220-255 mm

Cat. I

EN 420

graninge® g6035 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, nylon, Thinsulate® 40g, Cat. I, forstærket pegefinger, vandtæt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser, vandtæt

FORINGSMATERIALE Thinsulate® 40g LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Brun, orange STØRRELSER (EU) 8, 9, 10

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer

LÆNGDER 280-295 mm

Cat. I

aquathan

EN 420

graninge® g6030 Tekstilhandske, vinterforet, svineskind, nylon, polyester, Thinsulate® 100g, Cat. I, til allroundarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind, nylon

STØRRELSER (EU) 8, 10

MATERIALE I OVERDEL Polyester

LÆNGDER 106-116

FOR Vinterforet

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

FORINGSMATERIALE Thinsulate® 100g

EKSTRA FUNKTIONER Foret håndryg

LUKNING Elastisk kant 360°

FORKLARING Slidstærk, komfortabel, varm, let

FARVE Grøn

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, kolde miljøer

Cat. I

EN 420

94

®


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 684 Syntetisk handske, vinterforet, latex, 3/4 dyppet, granuleret, fleece, Cat. II, vandafvisende, til allround-arbejde DYPNING 3/4 dyppet

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

DYPNINGSMATERIALE Latex

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende inderhånd, vindtæt overhånd

FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING Slidstærk, godt greb, god pasform

GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort, blå

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, fugtige miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 - 270mm

Cat. II

EN 388 1121

EN 511 01X

tegera® 7350 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, nitril, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde DYPNINGSMATERIALE Nitril FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 5/60 AQL 1.5

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, slidstærk, godt greb, god pasform, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. III

EN 388 4212

EN 374-2

EN 374-3

tegera® 795 Tekstilhandske, akryl, 10 gg, Cat. I, til allround-arbejde

LINER MATERIALE Akryl, 10 gg

EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri, blød, elastisk

LUKNING Elastisk kant 360°

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, komfortabel, varm

FARVE Sort PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120 DISPLAY Pose

Cat. I

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Blæsende områder, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer

EN 420

95


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 790 Tekstilhandske, akryl, 7 gg, Cat. I, til allround-arbejde

LINER MATERIALE Akryl, 7 gg

DISPLAY Pose

FARVE Sort

FORKLARING Varm

STØRRELSER (EU) 7, 9, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

Cat. I

EN 420

96


GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer.

KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 9164 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,7 mm Microthan®+, diamant, polyester, fleece, Thinsulate® 100g, Cat. II, kromfri, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Microthan®+

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Polyester

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket håndryg, forstærkede sømme, vandafvisende, refleks

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece, Thinsulate® 100g GREBDESIGN Diamant LUKNING Velcro®

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, blæsende områder, glatte miljøer, tørre miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

FARVE Sort,sølv STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 258-310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 2221

FORKLARING Meget slidstærk, ekstremt godt greb, god pasform, ekstra komfortabel

EN 511 22X

tegera® 10 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, kunstpels, Cat. II, vandafvisende læder, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind

DISPLAY Tråd

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende læder

FORINGSMATERIALE Kunstpels

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, slidstærk, ekstra komfortabel, varm

FARVE Hvid, sort STØRRELSER (EU) 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, fugtige miljøer

LÆNGDER 270 mm

Cat. II

EN 388 3322

EN 511 22X

97


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 145 Læderhandske, vinterforet, 0,8-1,0 mm gedeskind, kunstpels, Cat. I, vandafvisende læder, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind

DISPLAY Tråd

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende læder, refleks

FORINGSMATERIALE Kunstpels

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, varm

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, fugtige miljøer

STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 280 mm

Cat. I

EN 420

tegera® 56 Læderhandske, vinterforet, 1,2-1,4 mm oksehud i topkvalitet, bomuld, fleece, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende inderhånd, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt interhånd

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER 245-295 mm

Cat. II

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer

EN 388 3232

EN 511 220

tegera® 203 Læderhandske, vinterforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, fleece, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksehud

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, beige STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

FORKLARING Slidstærk, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer

LÆNGDER 260-280 mm

Cat. I

EN 420

98


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 206 Læderhandske, vinterforet, 1,0-1,1 mm oksehud, bomuld, Thinsulate® 40g, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

LÆNGDER 240-280 mm

MATERIALE I OVERDEL Bomuld, oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FOR Vinterforet

DISPLAY Krog med mærkat

FORINGSMATERIALE Thinsulate® 40g

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, beige

FORKLARING Slidstærk, varm

STØRRELSER (EU) 8, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer

Cat. I

EN 420

tegera® 57 Læderhandske, vinterforet, 1,0-1,2 mm oksehud, bomuld, fleece, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FOR Vinterforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm

FORINGSMATERIALE Fleece FARVE Grå, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer

LÆNGDER 255-270 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 3232

EN 511 220

tegera® 60 Læderhandske, vinterforet, 1,2-1,4 mm oksehud, bomuld, kunstpels, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, vandtæt, refleks

FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Kunstpels LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Blå, sort, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 260-300 mm

FORKLARING Slidstærk, godt greb, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, kolde miljøer, våde miljøer, krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. I

aquathan

EN 420

99

®


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 298 Læderhandske, vinterforet, 1,2-1,4 mm oksehud, nylon, fleece, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, advarselsfarve, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Tråd

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks

FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, varm

FARVE High vis grøn STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Mørke miljøer, kolde miljøer

LÆNGDER 260-280 mm

Cat. II

EN 388 2111

tegera® 377 Læderhandske, vinterforet, 0,7-0,8 mm svineskind, bomuld, kunstpels, Cat. II, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind

LÆNGDER 270-290 mm

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FOR Vinterforet

DISPLAY Krog med mærkat

FORINGSMATERIALE Kunstpels

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, hvid

FORKLARING Varm

STØRRELSER (EU) 8, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

Cat. II

EN 388 3211

EN 511 12X

tegera® 682a Syntetisk handske, latex, 3/4 dyppet, akryl, 10 gg, sandet greboverflade, Cat. II, advarselsfarve, vandafvisende inderhånd og på knoer, til allround-arbejde LINER MATERIALE Akryl, 10 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

DYPNING 3/4 dyppet

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Latex GREBDESIGN Sandet greboverflade

EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, vandafvisende inderhånd og på knoer

FARVE High vis orange, grå

FORKLARING Slidstærk, godt greb, varm

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, våde miljøer

LÆNGDER 240-280 mm

Cat. II

EN 388 2332

EN 511 02X

100


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 683a Syntetisk handske, nitril, 3/4 dyppet, akryl, polyester, 10 gg, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. II, advarselsfarve, vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer, til allround-arbejde LINER MATERIALE Akryl, polyester, 10 gg, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

DYPNING 3/4 dyppet

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade

EKSTRA FUNKTIONER Advarselsfarve, vand- og olieafvisende inderhånd og på knoer

FARVE High vis gul, sort

FORKLARING Godt greb i olierede miljøer, varm

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Udendørs, tørre miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt

LÆNGDER 240-280 mm

Cat. II

EN 388 4331

EN 511 02X

tegera® 7390 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, akryl, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Akryl

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36

DYPNING Helt dyppet

AQL 0.65

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

DISPLAY Pose

FOR Vinterforet

FORKLARING Smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm

FORINGSMATERIALE Fleece

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, udendørs, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 9, 10 LÆNGDER 300 mm

Cat. III

EN 388 4131

EN 511 121

EN 374-2

EN 374-3 JKL

7370 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), struktureret, fleece, Cat. III, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

PAR PR.BUNDT/KARTON 10/60

FOR Vinterforet

DISPLAY Pose

FORINGSMATERIALE Fleece

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, varmeisolerende

GREBDESIGN Struktureret FARVE Orange

FORKLARING Slidstærk, god pasform

STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer

LÆNGDER 300 mm

Cat. III

EN 388 3221

EN 511 121

EN 374-2

EN 374-3

101


KULDEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 494 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, neopren, riflet greboverflade, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 500°C, ekstra lang, latexfri, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Neopren

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, tåler kontaktvarme op til 500°C, ekstra lang, latexfri

FOR Vinterforet GREBDESIGN Riflet greboverflade

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, varm

FARVE Sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65 DISPLAY Pose

Cat. III

EN 388 3121

EN 407 44XXXX

EN 511 021

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

192 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld

LÆNGDER 250

DYPNING Helt dyppet

PAR PR.BUNDT/KARTON 10

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, ekstra varm

FOR Vinterforet

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 9, 10

Cat. III

EN 388 4321

EN 511 221

EN 374-2

EN 374-3

239 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 10

DYPNING Helt dyppet

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, modstandsdygtig over for olie og fedt, vand- og olieafvisende

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra varm

FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10, 11, 12 LÆNGDER 250

Cat. III

EN 388 4321

EN 511

EN 374-2

EN 374-3

102


VARMEBESKYTTENDE HANDSKER

MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible.

tegera® 32 Varmehandske, helforet, 0,7-0,8 mm gedeskind i topkvalitet, oksehud, KEVLAR® fiber, Cat. II, forstærket pegefinger, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Oksehud FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 250-290 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 3243

DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærket tommelfinger, vand- og olieafvisende, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer

EN 407 41224X

103


VARMEBESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 139 Varmehandske, helforet, 0,9-1,1 mm oksespalt, bomuld, KEVLAR® fiber, Cat. III, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks

FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 LÆNGDER 265-305 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. III

EN 388 4244

EN 407 41324X

EN 1149-2 R:1,34x10¹⁰]

tegera® 169 Varmehandske, helforet, 0,7-0,8 mm oksespalt, bomuld, KEVLAR® fiber, Cat. II, forstærkede fingre og tommelfingre, vandafvisende læder, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingre og tommelfingre, vand- og olieafvisende

FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, brun STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 250-300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 3132

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer

EN 407 41214X

EN 1149-2 R:4,29x10¹⁰]

tegera® 484 Varmehandske, nitrilprikker, bomuld, dotter, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 250°C, ekstra lang, til allround-arbejde LINER MATERIALE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/72

MATERIALE Nitrilprikker

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 250°C

GREBDESIGN Dotter FARVE Rød, hvid

FORKLARING Slidstærk, godt greb

STØRRELSER (EU) 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme overflader, varme miljøer

LÆNGDER 350mm

Cat. III

EN 388 1232

EN 407 02XXXX

104


GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer.

VARMEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 17 Varmehandske, helforet, 1,2-1,4 mm oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Gul STØRRELSER (EU) 8, 10, 11

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, meget slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 240-280 mm

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt

EN 388 3223

EN 407 413X4X

tegera® 494 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, neopren, riflet greboverflade, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 500°C, ekstra lang, latexfri, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Neopren

DISPLAY Pose

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, tåler kontaktvarme op til 500°C, ekstra lang, latexfri

GREBDESIGN Riflet greboverflade FARVE Sort

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, varm

STØRRELSER (EU) 10 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 3121

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 407 44XXXX

EN 511 021

EN 374-2

105

EN 374-3 AJKL


VARMEBESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 464 Varmehandske, nitril, bomuld, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 250°C, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld

LÆNGDER 350 mm

MATERIALE Nitril

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FARVE Grå

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse

STØRRELSER (EU) 9, 10, 11

Cat. III

EN 388 3242

EN 407 x2xxxx

106


SVEJSE HANDSKER

LET ANVENDELSE Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske.

tegera® 11cva Svejse- og varmehandske, 0,7-0,8 mm gedeskind i topkvalitet, Cat. II, forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform

FARVE Gul, hvid STØRRELSER (EU) 8, 10, 11 LÆNGDER 320-350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

Cat. II

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, vandafvisende læder

EN 388 3121

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme overflader, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 407 412X4X

EN 12477 + A1

Type B

EN 1149-2 R:0.38x10⁶]

107


SVEJSEHANDSKER / LET ANVENDELSE

tegera® 126a Svejse- og varmehandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind i topkvalitet, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind i topkvalitet FOR Uforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, meget god pasform

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 310-350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

Cat. II

EN 388 2111

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme

EN 407 412X4X

EN 12477 + A1

Type B

EN 1149-2 R:2.55x10⁵]

tegera® 130a Svejse- og varmehandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

i sømmene, der tåler kort varmepåvirkning på 427° C og længere varmepåvirkning på 204° C, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind FOR Uforet FARVE Hvid, gul

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform

STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300-350 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 DISPLAY Tråd EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, KEVLAR®-tråd

Cat. II

EN 388 3111

EN 407 412X4X

EN 12477 + A1

Type B

EN 1149-2 R:11,09x10⁶]

108


MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible.

SVEJSEHANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

tegera® 8 Svejse- og varmehandske, uforet, 1,0 - 1,2 mm oksehud, oksespalt, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, tåler svejseflammer og slibesprøjt

MATERIALE I OVERDEL Oksespalt FOR Uforet

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Hvid, gul STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 330-360 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. II

EN 388 3142

EN 407 413X4X

EN 12477

Type B

CUT 4

tegera® 134 Svejse- og varmehandske, helforet, 0,8-0,9 mm gedeskind, KEVLAR® fiber, Nomex®, Cat. III, ekstra lang, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Gedeskind

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., ekstra lang, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, tåler svejseflammer og slibesprøjt

FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber, Nomex® LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 395 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. III

EN 388 3422

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer

EN 407 41234X

EN 12477 + A1

Type A

EN 1149-2 R:4,11x10¹¹]

109


SVEJSEHANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

CUT 4

tegera® 132a Svejse- og varmehandske, helforet, 0,8-1,2 mm gedeskind i topkvalitet, oksehud i topkvalitet, snitmodstand niveau 4, KEVLAR® fiber, Cat. II, forstærkede sømme, vand- og olieafvisende, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind i topkvalitet

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Oksehud i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Brun, sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 LÆNGDER 310-370 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

Cat. II

EN 388 3432

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 4 (5), tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, vand- og olieafvisende FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 407 41324X

EN 12477 + A1

Type A

EN 1149-2 R:0.130x10⁹]

tegera® 118a Svejse- og varmehandske, uforet, 0,7-0,8 mm gedeskind, oksespalt, Cat. II, forstærkede sømme, tåler svejseflammer og slibesprøjt, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

DISPLAY Tråd

MATERIALE I OVERDEL Oksespalt

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærket pegefinger, forstærkede sømme, tåler svejseflammer og slibesprøjt

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Gul, hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 310-360 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60

Cat. II

EN 388 3121

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Helårsbrug, varme miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 407 412X4X

EN 12477 + A1

Type B

EN 1149-2 R:12.21x10⁶]

110


GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer.

SVEJSEHANDSKER / GROV ANVENDELSE

tegera® 19 Svejse- og varmehandske, helforet, 1,2-1,4 mm oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. II, tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, til grovere arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet FOR Helforet FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Gul STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

EKSTRA FUNKTIONER Tåler kontaktvarme op til 100°C., forstærkede sømme, brandhæmmende, tåler svejseflammer og slibesprøjt FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, meget slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Varme miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 310-360 mm

EN EKSTRA VENSTREHANDSKE KAN KØBES SEPARAT, TEGERA® LEFT 19-10

Cat. II

EN 388 3143

EN 407 41324X

EN 12477 + A1

Type A

EN 1149-2 R:26,138x10⁶]

CUT 3

tegera® 585 Svejse- og varmehandske, helforet, 1,3-1,5 mm oksespalt i topkvalitet, aluminium, snitmodstand niveau 3, KEVLAR® fiber, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 250°C, vand- og olieafvisende inderhånd, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksespalt i topkvalitet MATERIALE I OVERDEL Aluminium FOR Helforet FORINGSMATERIALE KEVLAR® fiber LUKNING Velcro® FARVE Sort, rød STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 375-415 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 3/30

EKSTRA FUNKTIONER Modstandsdygtig over for snit i henhold til EN 388 niveau 3 (5), tåler kontaktvarme op til 250°C, vand- og olieafvisende inderhånd, tåler svejseflammer og slibesprøjt FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med snitrisiko, varme overflader, varme miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

DISPLAY Tråd

Cat. III

EN 388 3344

EN 407 423344

EN 12477 + A1

Type A

EN 1149-2 R:41.8*10⁶]

111


112


ENGANGSOG/ELLER KEMIKALIEBESKYTTENDE HANDSKER


ENGANGS OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov.

LUVAS DESCARTÁVEIS E/OU RESISTENTES A PRODUTOS QUÍMICOS ENGANGS OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER – –EGENSKABER CARACTERÍSTICAS E VANTAGENS OG FORDELE

˾ O nitrilo (NBR) é flexível, elástico, resistente à perfuração, durável e adequado para a utilização com alimentos. Estão disponíveis alternativas sem ˾ Nitril (NBR) er smidigt, elastisk og modstandsdygtigt over for punktering, slidstærkt og godkendt til håndtering af fødevarer. aceleradores. Acceleratorfrie alternativer er tilgængelige ˾ O neopreno é suave, resistente à perfuração e durável. ˾ Neopren er blødt, modstandsdygtigt over for punktering og slidstærkt. ˾ O látex/borracha natural (NR) é suave, resistente ao desgaste e oferece uma boa aderência em condições secas. ˾ Latex/naturgummi (NR) er blødt, modstandsdygtig over for slitage og har et godt tørgreb. ˾ O poli(cloreto de vinilo) (PVC/VINILO) é suave e pode ser utilizado em luvas finas e grossas. ˾ Polyvinylklorid (PVC/VINYL) er blødt og kan anvendes i både tynde og tykke handsker. ˾ O polietileno (PE) é ideal para luvas finas e descartáveis e é adequado para a utilização com alimentos. O PE tem propriedades de proteção muito limitadas. ˾ Polythen (PE) er ideelt til tynde engangshandsker og er godkendt til håndtering af fødevarer. PE har meget begrænsede beskyttelsesegenskaber. ˾ A borracha de butilo (IIR) é suave e eficaz em circunstâncias em que outros materiais de borracha são ineficazes. ˾ Butylgummi (IIR) er blødt og effektivt, hvor andre gummimaterialer er ineffektive. ˾ Os laminados são utilizados em luvas de proteção química e são eficazes contra uma ampla gama de produtos químicos, mas proporcionam ˾ Laminater bruges i handsker med kemiske barrierer og er effektive over for en lang række kemikalier, men med meget begrænset komfort. um conforto muito limitado. ˾ Viton benyttes i handsker med kemisk barriere og er effektiv overfor aromatiske forbindelser og opløsningsmidler. ˾ O viton é utilizado em luvas de proteção química e é eficaz contra compostos aromáticos e solventes. ˾ Polyvinylalkohol (PVAL) anvendes i handsker med kemisk barriere og beskytter mod de fleste aromatiske forbindelser. ˾ O poli(álcool vinílico) (PVAL) é utilizado em luvas de proteção química e protege contra a maioria dos compostos orgânicos. kemikalie produto químico Alifatiske opløsningsmidler alifáticos Stærk Solventes syre & alkali Ácido e álcali fortes Keton

egnet Nitril Neopren

uegnet adequado Nitrilo

Butylgummi Neopreno Borracha de butilo Viton, Laminat

Cetona Arom. org. opløsningsmidler Solventes orgânicos aromáticosNeopren, Latex Viton, laminados Alkohol Álcool

Neopreno, látex

Neopren

não adequado

Latex

Neopreno

Nitril

Látex

Nitrilo Nitril, Neopren, Butylgummi, Latex, PVC Nitril,Nitrilo, PVC neopreno, borracha de butilo, látex, PVC Nitrilo, PVC

ENGANGSHANDSKER Ved præcisions- og montagearbejde skal dine fingre have bevægelsesfrihed. Handskerne skal være smidige, fleksible og ergonomiske.

114


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

NITRILE

tegera® 858 Engangshandske, 0,15 mm nitril, acceleratorfri, upudret, Cat. III, ekstra lang, acceleratorfri, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril, acceleratorfri

DISPLAY Kasse

TYKKELSE 0,15 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri

INDVENDIG Upudret FARVE Violet STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 280 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5

Cat. III

FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform

EN 388 210X

EN 374-2

EN 374-3

NITRILE

tegera® 84101 Engangshandske, 0,10 mm nitril, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril

AQL 1.5

TYKKELSE 0,10 mm

DISPLAY Kasse med euro-hul

INDVENDIG Upudret

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer

GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, fugtige miljøer, snavsede miljøer

ÆSKER PR. KARTON 40 STYK PR. ÆSKE 20

Cat. III

EN 374-2

EN 374-3

NITRILE

tegera® 84301 Engangshandske, 0,06 mm nitril, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril

AQL 1.5

TYKKELSE 0,06 mm

DISPLAY Kasse

INDVENDIG Upudret

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer

GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 mm

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, snavsede miljøer

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 200

Cat. III

EN 374-2

EN 374-3

115


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

NITRILE

tegera® 84501 Engangshandske, 0,10 mm nitril, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril

AQL 1.5

TYKKELSE 0,10 mm

DISPLAY Kasse

INDVENDIG Upudret

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, opfylder kravene i IEC 613405-1 (ESD)

GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, våde miljøer, snavsede miljøer

STYK PR. ÆSKE 100

Cat. III

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, god pasform

EN 374-2

EN 374-3

IEC 61340-5-1 R: 1.6x10⁷ ] – 2.4x10⁷ ]

NITRILE

tegera® 846 Engangshandske, 0,19 mm nitril, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril

DISPLAY Pose

TYKKELSE 0,19 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD)

INDVENDIG Upudret FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 290 mm STYK PR.BUNDT/KARTON 50/500 STYK PR. POSE 50 POSER PR. KARTON 10 AQL 1.5

Cat. III

EN 388 1001

FORKLARING Ekstra smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3

IEC 61340-5-1 R: 2.2x10⁷ ] – 2.4x10⁷ ]

NITRILE

tegera® 843 Engangshandske, 0,06 mm nitril, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril

DISPLAY Kasse

TYKKELSE 0,06 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri

INDVENDIG Upudret FARVE Violet STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5

Cat. III

EN 374-2

EN 374-3

116


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

NITRILE

tegera® 848 Engangshandske, 0,12 mm nitril, acceleratorfri, upudret, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Nitril, acceleratorfri

DISPLAY Kasse

TYKKELSE 0,12 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri

INDVENDIG Upudret FARVE Violet STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 290 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100 AQL 1.5

Cat. III

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, god pasform

EN 374-2

EN 374-3

NITRILE

tegera® 849 Engangshandske, 0,19 mm nitril, upudret, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde

MATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, høj punkteringsmodstand sammenlignet med lignende handsker, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD)

TYKKELSE 0,19 mm INDVENDIG Upudret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 290 mm ÆSKER PR. KARTON 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

STYK PR. ÆSKE 50 AQL 1.5 DISPLAY Kasse

Cat. III

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, god fingerspidsfølelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform

EN 388 1001

EN 374-2

EN 374-3

IEC 61340-5-1 R: 4.3x10⁷ ] – 4.7x10⁷ ]

NITRILE

tegera® 184 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,20 mm nitril, uflosset, Cat. III, latexfri, til præcisionsarbejde

MATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt

TYKKELSE 0,20 mm INDVENDIG Uflosset FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 330 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65 DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. III

EN 374-2

FORKLARING God fingerspidsfølelse, ekstra smidig, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 374-3

117


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

LATEX

tegera® 833 Engangshandske, 0,10 mm latex, upudret, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, til præcisionsarbejde MATERIALE Latex

AQL 1.5

TYKKELSE 0,10 mm

DISPLAY Kasse

INDVENDIG Upudret

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer, elastisk

FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm

FORKLARING Ekstra smidig, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100

Cat. III

EN 374-2

EN 374-3

NEOPRENE

tegera® 836 Engangshandske, 0,12 mm neopren, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Neopren

AQL 1.5

TYKKELSE 0,12 mm

DISPLAY Kasse

INDVENDIG Upudret

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, elastisk

GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 240 mm

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Ætsende miljøer, engangsbrug

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100

Cat. III

EN 374-2

EN 374-3

NEOPRENE

tegera® 837 Engangshandske, 0,12 mm neopren, forbedret fingerspidsgreb, upudret, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE Neopren

AQL 1.5

TYKKELSE 0,12 mm

DISPLAY Kasse

INDVENDIG Upudret

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, elastisk

GREBDESIGN Forbedret fingerspidsgreb FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 290 mm

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Ætsende miljøer, engangsbrug

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100

Cat. III

EN 374-2

EN 374-3

EN 421

118


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

PVC (VINYL)

tegera® 819 Engangshandske, 0,08 mm PVC (Vinyl), upudret, Cat. II, latexfri, vandtæt, til præcisionsarbejde

MATERIALE PVC (Vinyl)

STYK PR. ÆSKE 100

TYKKELSE 0,08 mm

AQL 1.5

INDVENDIG Upudret

DISPLAY Kasse

FARVE Transparent

FORKLARING Smidig, god pasform

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10

Cat. II

EN 374-2

PVC (VINYL)

tegera® 825 Engangshandske, 0,10 mm PVC (Vinyl), upudret, Cat. II, vandtæt, til præcisionsarbejde

MATERIALE PVC (Vinyl)

STYK PR. ÆSKE 100

TYKKELSE 0,10 mm

AQL 1.5

INDVENDIG Upudret

DISPLAY Kasse

FARVE Transparent

FORKLARING Smidig

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 240 mm ÆSKER PR. KARTON 10

Cat. II

EN 374-2

PVC (VINYL)

tegera® 817 Engangshandske, 0,08 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, upudret, Cat. II, phalatfri, latexfri, til præcisionsarbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri

AQL 1.5

TYKKELSE 0,08 mm

DISPLAY Kasse

INDVENDIG Upudret FARVE Transparent

EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer, phalatfri

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11

FORKLARING Smidig

LÆNGDER 240 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, engangsbrug, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

ÆSKER PR. KARTON 10 STYK PR. ÆSKE 100

Cat. II

EN 374-2

119


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / LET ANVENDELSE

PE

tegera® 555 Engangshandske, 0,02 mm PE, struktureret, Cat. I, vandtæt, til præcisionsarbejde

MATERIALE PE

STYK PR. POSE 100

TYKKELSE 0,02 mm

POSER PR. KARTON 80

GREBDESIGN Struktureret

DISPLAY Pose

FARVE Transparent

EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer

STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 300 mm

Cat. I

EN 420

PE

tegera® 558 Engangshandske, 0,02 mm PE, struktureret, Cat. I, vandtæt, til præcisionsarbejde

MATERIALE PE

STYK PR. ÆSKE 50

TYKKELSE 0,02 mm

DISPLAY Detail hanger

GREBDESIGN Struktureret

EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer

FARVE Transparent LÆNGDER 300 mm ÆSKER PR. KARTON 5

Cat. I

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Engangsbrug, fugtige miljøer

EN 420

120


MEDIUM ANVENDELSE Du har brug for slidstærke handsker i solide materialer. Samtidig skal handskerne være smidige og fleksible.

ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

NITRILE

tegera® 18602 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,28 mm nitril, sømløs, nylon, diamant, Cat. III, latexfri, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,28 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, modstandsdygtig over for olie og fedt FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel

GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 AQL 0.65

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

DISPLAY Pose

Cat. III

EN 388 2121

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

NITRILE

tegera® 18603 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, sømløs, nylon, diamant, Cat. III, latexfri, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon MATERIALE Nitril TYKKELSE 0,38 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel

GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 AQL 0.65

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

DISPLAY Pose

Cat. III

EN 388 3121

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

121


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

NITRILE

tegera® 18601 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde MATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, forbøjede fingre

TYKKELSE 0,38 mm INDVENDIG Flosset

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel

GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 330 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 4101

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

NITRILE

tegera® 186 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, latexfri, til allroundarbejde MATERIALE Nitril

DISPLAY Pose med euro-hul

TYKKELSE 0,38 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt

INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, komfortabel

FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 3001

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 JKL

NITRILE

tegera® 187 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, uflosset, Cat. III, latexfri, til allroundarbejde MATERIALE Nitril

AQL 0.65

TYKKELSE 0,38 mm

DISPLAY Pose med euro-hul

INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Diamant

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

FARVE Grøn

FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100

Cat. III

EN 388 3001

EN 374-2

EN 374-3 JKL

122


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

NITRILE

tegera® 47 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,45 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, latexfri, til allroundarbejde MATERIALE Nitril

DISPLAY Pose med euro-hul

TYKKELSE 0,45 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri

INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 330 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 3102

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AJL

NITRILE

tegera® 48 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,60 mm nitril, diamant, uflosset, Cat. III, ekstra lang, latexfri, til allround-arbejde MATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang, latexfri

TYKKELSE 0,60 mm INDVENDIG Uflosset

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel

GREBDESIGN Diamant FARVE Grøn STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

DISPLAY Pose

Cat. III

EN 388 4102

EN 374-2

EN 374-3 FKL

NITRILE

tegera® 183 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm nitril, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde

MATERIALE Nitril

DISPLAY Pose med euro-hul

TYKKELSE 0,38 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri

INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel

FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 3001

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 JKL

123


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

NITRILE

tegera® 7351 Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, interlock, bomuld, sandet greboverflade, Cat. III, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Interlock, bomuld DYPNING Helt dyppet DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/120 AQL 1.5 DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. III

EN 388 4111

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, vand- og olieafvisende FORKLARING Slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3

NITRILE

tegera® 7350 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, nitril, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde DYPNINGSMATERIALE Nitril FOR Vinterforet FORINGSMATERIALE Fleece GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 5/60 AQL 1.5

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, latexfri, modstandsdygtig over for olie og fedt FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, slidstærk, godt greb, god pasform, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. III

EN 388 4212

EN 374-2

EN 374-3

NITRILE

710 Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, sømløs, bomuld, Cat. III, til allround-arbejde

LINER MATERIALE Sømløs, bomuld DYPNINGSMATERIALE Nitril STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/120 AQL 1.5

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, miljøer med olie og fedt

DISPLAY Pose med euro-hul

Cat. III

EN 388 3132

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

124


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

NITRILE, PVC (VINYL)

tegera® 71000 Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, 18 gg, granuleret, Cat. III, phalatfri, modstandsdygtig over for olie og fedt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon, 18 gg MATERIALE Nitril, PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort, blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 320 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/72 AQL 1.5 DISPLAY Stor kasse EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod

Cat. III

EN 388 4121

kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, phalatfri, latexfri, forbøjede fingre, modstandsdygtig over for olie og fedt FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 JKL

LATEX

tegera® 81000 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,80 mm latex, diamant, flosset, Cat. III, vandtæt

MATERIALE Latex

DISPLAY Stor kasse

TYKKELSE 0,80 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

INDVENDIG Flosset

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel

GREBDESIGN Diamant FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6.5, 7.5, 8.5, 9.5, 10.5 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer

AQL 1.5

Cat. III

EN 388 3111

EN 374-2

EN 374-3 AKL

LATEX

tegera® 8150 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,40 mm latex, diamant, flosset, Cat. III, godkendt til håndtering af fødevarer, vandtæt MATERIALE Latex

AQL 0.65

TYKKELSE 0,40 mm

DISPLAY Pose med euro-hul

INDVENDIG Flosset

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, godkendt til håndtering af fødevarer

GREBDESIGN Diamant FARVE Gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100

Cat. III

EN 388 1010

FORKLARING Smidig, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 374-3

125


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

LATEX

tegera® 8140 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,38 mm latex, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde

MATERIALE Latex

AQL 1.5

TYKKELSE 0,38 mm

DISPLAY Pose med euro-hul

INDVENDIG Flosset

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk

GREBDESIGN Diamant FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 300 mm

FORKLARING Ekstra smidig, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144

Cat. III

EN 388 1010

EN 374-2

EN 374-3

LATEX/NEOPRENE

tegera® 231 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,67 mm latex/neopren, diamant, flosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Latex/neopren TYKKELSE 0,67 mm

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform

INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Orange STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11, 12 LÆNGDER 320 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144 AQL 0.65

Cat. III

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer

EN 388 3121

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AKL

LATEX

tegera® 230 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,67 mm latex, neopren, diamant, flosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Latex, neopren

AQL 0.65

TYKKELSE 0,67 mm INDVENDIG Flosset

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer

GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Smidig, slidstærk, god pasform

FARVE Blå, gul

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 320 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144

Cat. III

EN 388 4121

EN 374-2

EN 374-3

126


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

LATEX/NEOPRENE

tegera® 241 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,68 mm latex/neopren, diamant, flosset, Cat. III, ekstra lang, til allround-arbejde MATERIALE Latex/neopren

DISPLAY Pose

TYKKELSE 0,68 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, godkendt til håndtering af fødevarer, ekstra lang

INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform

FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 410 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 3111

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AKL

LATEX

1054 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,35 mm latex, struktureret, uflosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Latex

AQL 0.65

TYKKELSE 0,35 mm

DISPLAY Pose med euro-hul

INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Struktureret

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

FARVE Hvid

FORKLARING Smidig, godt greb

STØRRELSER (EU) 6.5, 7.5, 8.5, 9.5

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 325 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/144

Cat. III

EN 388 2010

EN 374-2

EN 374-3 AKL

LATEX

tegera® 8160 Syntetisk handske, 1,10 mm latex, helt dyppet, dobbeltdyppet, interlock, skumgreboverfalde, Cat. II, vandtæt, til allround-arbejde LINER MATERIALE Interlock

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

DYPNING Helt dyppet, dobbeltdyppet

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNINGSMATERIALE Latex

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, godt greb, komfortabel, varm

TYKKELSE 1,10 mm GREBDESIGN Skumgreboverfalde FARVE Blå STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer, varme miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 300 mm

Cat. II

EN 388 4141

EN 374-2

127


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

LATEX

tegera® 8145 Syntetisk handske, 0,33 mm latex, diamant, flosset, Cat. I, vandtæt, til allround-arbejde

MATERIALE Latex

PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100

TYKKELSE 0,33 mm

DISPLAY Pose med euro-hul

INDVENDIG Flosset

EKSTRA FUNKTIONER Godkendt til håndtering af fødevarer, vandtæt, elastisk

GREBDESIGN Diamant FARVE Gul STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 300 mm

Cat. I

FORKLARING Ekstra smidig, godt greb, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 420

PVC (VINYL)

tegera® 8190 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,28 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, blød dypning, uflosset, Cat. III, phalatfri, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri

PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100

TYKKELSE 0,28 mm

AQL 1.5

INDVENDIG Uflosset

DISPLAY Pose med euro-hul

GREBDESIGN Blød dypning

EKSTRA FUNKTIONER Phalatfri

FARVE Hvid

FORKLARING Smidig, god pasform, komfortabel

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

LÆNGDER 310 mm

Cat. III

EN 388 2000

EN 374-2

EN 374-3

PVC (VINYL)

tegera® 8180 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,45 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III, phalatfri, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri

AQL 1.5

TYKKELSE 0,45 mm

DISPLAY Pose med euro-hul

INDVENDIG Flosset

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, phalatfri

GREBDESIGN Diamant FARVE Blå STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/100

Cat. III

EN 388 2000

FORKLARING Ekstra smidig, slidstærk, god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Miljøer med mikrobiologiske risici, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3

128


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

PVC (VINYL)

tegera® 8170 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,55 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri

DISPLAY Pose med euro-hul

TYKKELSE 0,55 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, phalatfri

INDVENDIG Flosset

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel

GREBDESIGN Diamant FARVE Rød STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 25/100

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

AQL 1.5

Cat. III

EN 388 2100

EN 374-2

EN 374-3

PVC (VINYL)

tegera® 8195 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,65 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III, til allround-arbejde MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri

DISPLAY Pose med euro-hul

TYKKELSE 0,65 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, phalatfri

INDVENDIG Flosset

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, ekstra komfortabel

GREBDESIGN Diamant FARVE Sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10 LÆNGDER 310 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 25/100

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, krævende miljøer

AQL 1.5

Cat. III

EN 388 2100

EN 374-2

EN 374-3

PVC (VINYL)

tegera® 8175 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,55 mm PVC (Vinyl), phatlatfri, diamant, flosset, Cat. III

MATERIALE PVC (Vinyl), phatlatfri

DISPLAY Pose med euro-hul

TYKKELSE 0,55 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, ekstra lang, phalatfri, armbeskyttelse

INDVENDIG Flosset GREBDESIGN Diamant FARVE Rød STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 700 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 25/100 AQL 1.5

Cat. III

EN 388 2100

FORKLARING Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3

129


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

PVC (VINYL)

620 Kemikaliebeskyttelseshandske, 1,1 mm PVC (Vinyl), helt dyppet, sømløs, sandet greboverflade, Cat. III, til allround-arbejde LINER MATERIALE Sømløs

AQL 1.5

DYPNING Helt dyppet

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

TYKKELSE 1,1 mm GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Orange STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 - 320 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/120

Cat. III

EN 388 3121

FORKLARING Slidstærk, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3

BUTYL

18 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,33 mm butyl, Cat. III, til allround-arbejde

MATERIALE Butyl

DISPLAY Pose

TYKKELSE 0,33 mm FARVE Sort

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10

FORKLARING Smidig, god pasform

LÆNGDER 280 mm

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, krævende miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 1/24

Cat. III

EN 388 2000

EN 374-2

EN 374-3 BCI

VITON

892 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,30 mm Viton®, blød dypning, uflosset, Cat. III, til allroundarbejde MATERIALE Viton®

PAR PR.BUNDT/KARTON 1/12

TYKKELSE 0,30 mm

DISPLAY Pose

INDVENDIG Uflosset GREBDESIGN Blød dypning

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

FARVE Sort

FORKLARING Smidig, god pasform

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 300 mm

Cat. III

EN 388 2000

EN 374-2

EN 374-3 DFL

130


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / MEDIUM ANVENDELSE

PE/PA/PE

02100 Kemikaliebeskyttelseshandske, 0,062 mm PE/PA/PE, uflosset, Cat. III, til allround-arbejde

MATERIALE PE/PA/PE

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72

TYKKELSE 0,062 mm

DISPLAY Pose

INDVENDIG Uflosset

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

FARVE Hvid STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 400 mm

Cat. III

EN 388 1010

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 ABC

131


GROV ANVENDELSE Du arbejder med grove materialer, som stiller krav til, at handskerne er syet i kraftige, meget slidstærke materialer.

ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

NITRILE

772 Kemikaliebeskyttelseshandske, nitril, helt dyppet, interlock, sandet greboverflade, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Interlock

AQL 1.5

DYPNING Helt dyppet

DISPLAY Pose med euro-hul

DYPNINGSMATERIALE Nitril GREBDESIGN Sandet greboverflade

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

FARVE Gul

FORKLARING Slidstærk, godt greb

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 600 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 5/60

Cat. III

EN 388 4111

EN 374-2

EN 374-3 JKL

LATEX

307 Kemikaliebeskyttelseshandske, uforet, 1,6 mm latex, blød dypning, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Latex

DISPLAY Pose

TYKKELSE 1,6 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

FOR Uforet GREBDESIGN Blød dypning

FORKLARING Meget slidstærk

FARVE Sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 9.5, 11 LÆNGDER 420 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 1/12

Cat. III

EN 388 4121

EN 374-2

EN 374-3

132


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

LATEX

327 Kemikaliebeskyttelseshandske, uforet, 1,6 mm latex, blød dypning, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde MATERIALE Latex

PAR PR.BUNDT/KARTON 1/12

TYKKELSE 1,6 mm

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

FOR Uforet GREBDESIGN Blød dypning

FORKLARING Meget slidstærk

FARVE Sort

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 8.5, 11 LÆNGDER 610 mm

Cat. III

EN 388 4121

EN 374-2

EN 374-3 ABCKL

PVC (VINYL)

tegera® 13000 Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, bomuld, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, bomuld, 13 gg DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 10/60 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 4121

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, forbøjede fingre FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

PVC (VINYL)

tegera® 10pg Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), interlock, bomuld, blød dypning, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til grovere arbejde LINER MATERIALE Interlock, bomuld DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier

GREBDESIGN Blød dypning

FORKLARING Meget slidstærk

FARVE Rød

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, krævende miljøer

STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 4121

EN 374-2

EN 374-3 AKL

133


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

PVC (VINYL)

tegera® 12930 Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, granuleret, Cat. III, modstandsdygtig over for olie og fedt, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel

GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 300 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/72 AQL 0.65

Cat. III

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, forbøjede fingre

EN 388 4131

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AKL

PVC (VINYL)

tegera® 12935 Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, granuleret, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 350 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 4131

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, forbøjede fingre FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, smidig, meget slidstærk, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AKL

PVC (VINYL)

tegera® 12945 Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, nylon, granuleret, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, nylon DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, meget god pasform, ekstra komfortabel

GREBDESIGN Granuleret FARVE Blå, sort STØRRELSER (EU) 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 12/60 AQL 0.65

Cat. III

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, ekstra lang, forbøjede fingre

EN 388 4131

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

EN 374-2

EN 374-3 AKL

134


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

PVC (VINYL)

tegera® 12910 Kemikaliebeskyttelseshandske, PVC (Vinyl), sømløs, bomuld, sandet greboverflade, Cat. III, ekstra lang, til grovere arbejde LINER MATERIALE Sømløs, bomuld

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, ekstra lang

MATERIALE PVC (Vinyl)

FORKLARING Højeste kvalitetsniveau af beskyttelse, meget slidstærk, god pasform

GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

STØRRELSER (EU) 7, 8, 9, 10, 11 LÆNGDER 700 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 4121

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

PVC (VINYL)

tegera® 7390 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, akryl, sandet greboverflade, fleece, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Akryl

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36

DYPNING Helt dyppet

AQL 0.65

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

DISPLAY Pose

FOR Vinterforet

FORKLARING Smidig, meget slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, varm

FORINGSMATERIALE Fleece

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, udendørs, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer, krævende miljøer

GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Blå STØRRELSER (EU) 9, 10 LÆNGDER 300 mm

Cat. III

EN 388 4131

EN 511 121

EN 374-2

EN 374-3 JKL

PVC (VINYL)

7370 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), struktureret, fleece, Cat. III, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

PAR PR.BUNDT/KARTON 10/60

FOR Vinterforet

DISPLAY Pose

FORINGSMATERIALE Fleece

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, varmeisolerende

GREBDESIGN Struktureret FARVE Orange

FORKLARING Slidstærk, god pasform

STØRRELSER (EU) 8, 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, våde miljøer

LÆNGDER 300 mm

Cat. III

EN 388 3221

EN 511 121

EN 374-2

EN 374-3

135


ENGANGS- OG/ELLER KEMIKALIE BESKYTTENDE HANDSKER / GROV ANVENDELSE

NEOPRENE

tegera® 494 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, neopren, riflet greboverflade, Cat. III, tåler kontaktvarme op til 500°C, ekstra lang, latexfri, til grovere arbejde DYPNINGSMATERIALE Neopren

DISPLAY Pose

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikalier, tåler kontaktvarme op til 500°C, ekstra lang, latexfri

GREBDESIGN Riflet greboverflade FARVE Sort

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, varm

STØRRELSER (EU) 10

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, miljøer med mikrobiologiske risici, sundhedsskadelige miljøer, ætsende miljøer, kolde miljøer, varme miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

LÆNGDER 450 mm PAR PR.BUNDT/KARTON 6/36 AQL 0.65

Cat. III

EN 388 3121

EN 407 44XXXX

EN 511 021

EN 374-2

EN 374-3 AJKL

PVC (VINYL)

192 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld

LÆNGDER 250

DYPNING Helt dyppet

PAR PR.BUNDT/KARTON 10

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl)

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, ekstra varm

FOR Vinterforet

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret FARVE Sort STØRRELSER (EU) 9, 10

Cat. III

EN 388 4321

EN 511 221

EN 374-2

EN 374-3

PVC (VINYL)

239 Kemikaliebeskyttelseshandske, vinterforet, PVC (Vinyl), helt dyppet, bomuld, granuleret, kunstpels, Cat. III, til grovere arbejde LINER MATERIALE Bomuld

PAR PR.BUNDT/KARTON 10

DYPNING Helt dyppet

EKSTRA FUNKTIONER Beskyttelse mod kemikaliestænk, modstandsdygtig over for olie og fedt, vand- og olieafvisende

DYPNINGSMATERIALE PVC (Vinyl) FOR Vinterforet

FORKLARING Meget slidstærk, godt greb, god pasform, ekstra varm

FORINGSMATERIALE Kunstpels GREBDESIGN Granuleret

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kemiske risikomiljøer, glatte miljøer, kolde miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, miljøer med olie og fedt, snavsede miljøer

FARVE Sort STØRRELSER (EU) 10, 11, 12 LÆNGDER 250

Cat. III

EN 388 4321

EN 511

EN 374-2

EN 374-3

136


ANDRE HANDSKER


TEGERA TÄLLBERG COLLECTION ®

Hvis du vurderer, at risikoen for skader er minimal, kan du vælge handsker i kategori I. Hvis risikoen for skader er højere, skal du vælge en handske i kategori II eller III alt efter dit behov.

tegera® 90020 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm syntetisk læder, nylon, Cat. I, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

DISPLAY Krog med mærkat

MATERIALE I OVERDEL Nylon

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede sømme, forstærkede fingerspidser

FOR Uforet LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grøn, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER 240-255 mm

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. I

EN 420

tegera® 90030 Kunstlæderhandske, uforet, 0,8 mm syntetisk læder, nylon, Cat. I, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, pink STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER 210-230 mm

Cat. I

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, snavsede miljøer

EN 420

138


TEGERA® TÄLLBERG COLLECTION

tegera® 90088 Kunstlæderhandske, uforet, 0,55-0,6 mm syntetisk læder, bomuld, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Detail hanger

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Grøn, rød STØRRELSER (EU) 4, 7 LÆNGDER 170-200 mm

Cat. I

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

EN 420

tegera® 90040 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, polyester, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til monteringsarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Polyester

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Uforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, hvid, grøn STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER 240-255 mm

Cat. I

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer

EN 420

tegera® 90035 Læderhandske, halvforet, 0,7-0,8 mm svineskind, bomuld, jersey, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Svineskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, refleks

FORINGSMATERIALE Jersey LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, grøn, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Snavsede miljøer

LÆNGDER 270-280 mm

Cat. I

EN 420

139


TEGERA® TÄLLBERG COLLECTION

tegera® 90014 Læderhandske, uforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, Cat. I, til finmonteringsarbejde

MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

LÆNGDER 240-250 mm

MATERIALE I OVERDEL Nylon

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

FOR Uforet

DISPLAY Krog med mærkat

LUKNING Elastisk kant 180°

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, slidstærk, meget god pasform

FARVE Rød, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8

Cat. I

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, snavsede miljøer

EN 420

tegera® 90050 Læderhandske, halvforet, 0,7-0,8 mm oksehud i topkvalitet, oksespalt i topkvalitet, jersey, Cat. I, ekstra lang, forstærket tommelfinger, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Oksehud i topkvalitet

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Oksespalt i topkvalitet

DISPLAY Krog med mærkat

LÆNGDER 230-240 mm

FOR Halvforet

EKSTRA FUNKTIONER Ekstra lang

FORINGSMATERIALE Jersey

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel

LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Sort, rød STØRRELSER (EU) 6, 7, 8

Cat. I

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Krævende miljøer

EN 420

tegera® 90065 Syntetisk handske, nitril, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, sandet greboverflade, Cat. I, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Nitril

EKSTRA FUNKTIONER Vandafvisende inderhånd

GREBDESIGN Sandet greboverflade FARVE Sort, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER 200 - 230mm

Cat. I

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 420

140


TEGERA® TÄLLBERG COLLECTION

tegera® 90066 Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, forstærket grebmønster, Cat. I, ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

DYPNING Dyppet på håndryggen

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNINGSMATERIALE Latexskum

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let

GREBDESIGN Forstærket grebmønster FARVE Sort STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER 200 - 240 mm

Cat. I

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer, krævende miljøer

EN 420

tegera® 90067 Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, struktureret, Cat. I, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort, pink STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER 200-220 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. I

EN 420

tegera® 90068 Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, struktureret, Cat. I, ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort, violet STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER 200 - 220 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. I

EN 420

141


TEGERA® TÄLLBERG COLLECTION

tegera® 90069 Syntetisk handske, latexskum, dyppet på håndryggen, nylon, 13 gg, struktureret, Cat. I, ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd, til allround-arbejde LINER MATERIALE Nylon, 13 gg

DISPLAY Krog med mærkat

DYPNING Dyppet på håndryggen

EKSTRA FUNKTIONER Ventileret overhånd, vandafvisende inderhånd

DYPNINGSMATERIALE Latexskum GREBDESIGN Struktureret FARVE Sort, gul STØRRELSER (EU) 6, 7, 8, 9 LÆNGDER 200 - 220 mm

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel, åndbar, let PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Våde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

Cat. I

EN 420

tegera® 90025 Kunstlæderhandske, vinterforet, syntetisk læder, nylon, fleece, Cat. I, kromfri, til allroundarbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, grøn, hvid STØRRELSER (EU) 9, 10, 11 LÆNGDER 235-255 mm

Cat. I

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, snavsede miljøer

EN 420

tegera® 90027 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,8 mm syntetisk læder, nylon, fleece, Cat. I, forstærket pegefinger, kromfri, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Kromfri, forstærket pegefinger, forstærkede fingerspidser

FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 360° FARVE Sort, pink STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER 240-250 mm

Cat. I

FORKLARING Smidig, slidstærk, godt greb, god pasform, komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Glatte miljøer, tørre miljøer, rene miljøer, kolde miljøer, fugtige miljøer, snavsede miljøer

EN 420

142


TEGERA® TÄLLBERG COLLECTION

tegera® 90098 Kunstlæderhandske, vinterforet, 0,55-0,6 mm syntetisk læder, bomuld, kunstpels, Cat. I, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Syntetisk læder

PAR PR.BUNDT/KARTON 12/120

MATERIALE I OVERDEL Bomuld

DISPLAY Detail hanger

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærkede fingre og tommelfingre

FORINGSMATERIALE Kunstpels LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Beige, grøn, rød STØRRELSER (EU) 4, 7

FORKLARING God fingerspidsfølelse, smidig, slidstærk, god pasform, komfortabel, varm PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

LÆNGDER 175-205 mm

Cat. I

EN 420

tegera® 90015 Læderhandske, vinterforet, 0,6-0,7 mm gedeskind, nylon, fleece, Cat. I, forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre, til allround-arbejde MATERIALE I HÅNDFLADE Gedeskind

PAR PR.BUNDT/KARTON 6/60

MATERIALE I OVERDEL Nylon

DISPLAY Krog med mærkat

FOR Vinterforet

EKSTRA FUNKTIONER Forstærket pegefinger, forstærkede fingre og tommelfingre

FORINGSMATERIALE Fleece LUKNING Elastisk kant 180° FARVE Rød, hvid STØRRELSER (EU) 6, 7, 8 LÆNGDER 220-250 mm

Cat. I

FORKLARING Ekstrem god fingerspidsfølelse, ekstra smidig, slidstærk, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Kolde miljøer

EN 420

143


144


PRODUKTOVERSIGT

Produkt

Side

Produkt

Side

Produkt

Side

8 TEGERA® ...................................109

215 TEGERA® .......................................75

620 .............................................................130

10 TEGERA® .......................................97

217 TEGERA® .......................................85

629 TEGERA® .......................................79

12 TEGERA® ...................................... 23

230 TEGERA® ...................................126

630 TEGERA® ...................................... 58

13

TEGERA®

14

TEGERA®

231

TEGERA®

...................................126

640 TEGERA® .......................................45

.......................................24

235

TEGERA®

.......................................85

666 TEGERA® ...................................... 77

...................................... 23

17 TEGERA® ...................................105

239

................................................102, 136

671 TEGERA® ...................................... 44

18 ................................................................130

241 TEGERA® ...................................127

680 TEGERA® ...................................... 46

19 TEGERA® ...................................111

255 TEGERA® .......................................75

684 TEGERA® .......................................95

25

TEGERA®

.......................................47

290

TEGERA®

...................................... 48

690 TEGERA® ...................................... 46

30 TEGERA® .......................................70

293 TEGERA® .......................................91

710

32 TEGERA® ...................................103

294 TEGERA® ...................................... 44

722 TEGERA® .......................................51

33 TEGERA® .......................................49

295 TEGERA® .......................................92

723 TEGERA® .......................................51

.......................................93

728 TEGERA® ...................................... 25

47 TEGERA® ...................................123

297 TEGERA® .......................................92

737 TEGERA® ...................................... 25

48 TEGERA® ...................................123

298 TEGERA® ...................................100

747 TEGERA® .......................................52

35

TEGERA®

50

TEGERA®

51

TEGERA®

.......................................62

.......................................62

299

TEGERA®

.......................................93

767 TEGERA® ...................................... 57

300

TEGERA®

...................................... 86

772 ..............................................................132

52 TEGERA® ...................................... 48

307 ..............................................................132

783 TEGERA® .......................................74

55 TEGERA® .......................................61

310 TEGERA® ...................................... 36

785 TEGERA® .......................................78

56

TEGERA®

57

TEGERA®

.......................................63

296

TEGERA®

............................................................124

311

TEGERA®

...................................... 33

790 TEGERA® ...................................... 96

312

TEGERA®

...................................... 33

795 TEGERA® .......................................95

60 TEGERA® ...................................... 99

318 TEGERA® .......................................55

805 TEGERA® .......................................71

89 TEGERA® ...................................... 48

319 TEGERA® .......................................55

810 TEGERA® .......................................70

93

TEGERA®

95

TEGERA®

...................................... 98 ...................................... 99

.......................................82 .......................................82

320

TEGERA®

.......................................19

811 TEGERA® .......................................70

321

TEGERA®

.......................................19

817 TEGERA® ...................................119

98 TEGERA® .......................................82

322 TEGERA® ...................................... 84

819 TEGERA® ...................................119

104 TEGERA® .......................................35

325 TEGERA® .......................................18

825 TEGERA® ...................................119

105 TEGERA® .......................................61

326 TEGERA® .......................................42

833 TEGERA® ...................................118

327 .............................................................133

836 TEGERA® ...................................118

113 TEGERA® .......................................24

335 TEGERA® ...................................... 86

837 TEGERA® ...................................118

114 TEGERA® ...................................... 20

340 TEGERA® .......................................21

843 TEGERA® ...................................116

106

TEGERA®

115

TEGERA®

116

TEGERA®

.......................................61

355

TEGERA®

...................................... 94

846 TEGERA® ...................................116

360

TEGERA®

.......................................45

848 TEGERA® ...................................117

117 TEGERA® ...................................... 86

363 TEGERA® ...................................... 60

849 TEGERA® ...................................117

119 TEGERA® ...................................... 22

377 TEGERA® ...................................100

850 TEGERA® ...................................... 30

124

TEGERA®

134

TEGERA®

...................................... 20 .......................................21

414

TEGERA®

.......................................42

855 TEGERA® ...................................... 30

417

TEGERA®

.......................................91

858 TEGERA® ...................................115

135 TEGERA® ...................................... 22

430 TEGERA® ...................................... 73

860 TEGERA® .......................................31

139 TEGERA® ...................................104

450 TEGERA® .......................................78

861 TEGERA® .......................................31

145

TEGERA®

164

TEGERA®

...................................... 22 ...................................109

455

TEGERA®

...................................... 77

866 TEGERA® .......................................31

464

TEGERA®

...................................106

867 TEGERA® .......................................32

166 TEGERA® .......................................47

484 TEGERA® ...................................104

868 TEGERA® .......................................32

169 TEGERA® ...................................104

494 TEGERA® .......... 102, 105, 136

873 TEGERA® ...................................... 27

183

TEGERA®

184

TEGERA®

...................................... 98 .......................................47

512

TEGERA®

...................................... 23

874 TEGERA® ...................................... 27

515

TEGERA®

.......................................19

875 TEGERA® ...................................... 28

186 TEGERA® ...................................122

517 TEGERA® .......................................85

880 TEGERA® .......................................32

187 TEGERA® ...................................122

555 TEGERA® ...................................120

881 TEGERA® ...................................... 26

189

TEGERA®

191

TEGERA®

...................................123 ...................................117

558

TEGERA®

...................................120

882 TEGERA® ...................................... 28

585

TEGERA®

...................................111

883 TEGERA® ...................................... 26

192 102, 136....................................................

595 TEGERA® .......................................93

884 TEGERA® ...................................... 27

198 TEGERA® .......................................62

614 TEGERA® .......................................53

886 TEGERA® ...................................... 28

203

TEGERA®

206

TEGERA®

.......................................49 .......................................92

...................................... 98 ...................................... 99

617

TEGERA®

.......................................53

887 TEGERA® ...................................... 26

618

TEGERA®

.......................................53

888 TEGERA® ...................................... 46

145


PRODUKTOVERSIGT

Produkt

Side

Produkt

Side

Produkt

Side

890 TEGERA® ...................................... 29

8120 TEGERA® ...................................... 34

891 TEGERA® ...................................... 30

8125 TEGERA® ...................................... 36

9902 TEGERA® ...................................... 40

892

...........................................................130

8127 TEGERA® .......................................37

10990 TEGERA® ...................................... 73

894 TEGERA® ...................................... 29

8128 TEGERA® .......................................37

10991 TEGERA® .......................................74

...................................126

12910 TEGERA® ...................................135

901 TEGERA® .......................................21

8145 TEGERA® ...................................128

12930 TEGERA® ...................................134

907 TEGERA® ...................................... 80

8150 TEGERA® ...................................125

12935 TEGERA® ...................................134

896

TEGERA®

909

TEGERA®

910

TEGERA®

...................................... 29

.......................................72 .......................................79

8140

TEGERA®

9901 TEGERA® ...................................... 40

8160

TEGERA®

...................................127

12945 TEGERA® ...................................134

8170

TEGERA®

...................................129

13000 TEGERA® ...................................133

911 TEGERA® .......................................56

8175 TEGERA® ...................................129

18601 TEGERA® ...................................122

915 TEGERA® .......................................56

8180 TEGERA® ...................................128

18602 TEGERA® ...................................121

917 TEGERA® .......................................87

8190 TEGERA® ...................................128

18603 TEGERA® ...................................121

...................................129

43001 TEGERA® .......................................74

921 TEGERA® ...................................... 34

9100 TEGERA® .......................................17

71000 TEGERA® ...................................125

922 TEGERA® ...................................... 57

9101 TEGERA® .......................................69

81000 TEGERA® ...................................125

919

TEGERA®

925

TEGERA®

931

TEGERA®

.......................................35

8195

TEGERA®

9102

TEGERA®

...................................... 64

84101 TEGERA® ...................................115

9105

TEGERA®

.......................................17

84301 TEGERA® ...................................115

940 TEGERA® .......................................50

9111 TEGERA® .......................................42

84501 TEGERA® ...................................116

941 TEGERA® .......................................50

9112 TEGERA® ...................................... 90

90014 TEGERA® ...................................140

942

TEGERA®

950

TEGERA®

...................................... 34 ...................................... 36

9113

TEGERA®

...................................... 90

90015 TEGERA® ....................................143

9120

TEGERA®

.......................................39

90020 TEGERA® ...................................138

951 TEGERA® ...................................... 64

9121 TEGERA® .......................................75

90025 TEGERA® ....................................142

955 TEGERA® .......................................43

9122 TEGERA® ...................................... 89

90027 TEGERA® ....................................142

977

TEGERA®

983

TEGERA®

.......................................51 ...................................... 80

9123

TEGERA®

...................................... 38

90030 TEGERA® ...................................138

9124

TEGERA®

.......................................39

90035 TEGERA® ...................................139

990 TEGERA® ...................................... 73

9125 TEGERA® .......................................41

90040 TEGERA® ...................................139

991 TEGERA® ...................................... 77

9126 TEGERA® ...................................... 89

90050 TEGERA® ...................................140

992

TEGERA®

993

TEGERA®

...................................... 68 .......................................76

.......................................79 .......................................76

9127

TEGERA®

...................................... 88

90065 TEGERA® ...................................140

9128

TEGERA®

...................................... 88

90066 TEGERA® ....................................141

1054 ..............................................................127

9140 TEGERA® .......................................17

90067 TEGERA® ....................................141

1104 TEGERA® .......................................35

9161 TEGERA® .......................................41

90068 TEGERA® ....................................141

2100 ..............................................................131

9164 TEGERA® .......................................97

90069 TEGERA® ....................................142

.......................................65

90088 TEGERA® ...................................139

2207 TEGERA® .......................................52

9181 TEGERA® .......................................65

90098 TEGERA® ....................................143

2805 TEGERA® .......................................52

9182 TEGERA® .......................................65

10PG TEGERA® ...................................133

2170

TEGERA®

2807

TEGERA®

2809

TEGERA®

.......................................56

9180

TEGERA®

9185

TEGERA®

...................................... 66

118a TEGERA® ...................................110

9190

TEGERA®

..............................67, 89

11CVa TEGERA® ...................................107

4630 TEGERA® ...................................... 58

9195 TEGERA® ...................................... 67

126a TEGERA® ...................................108

4635 TEGERA® .......................................59

9196 TEGERA® ...................................... 67

130a TEGERA® ...................................108

5114

TEGERA®

6614

TEGERA®

...................................... 54 .......................................78

.......................................18 .......................................24

9200

TEGERA®

.......................................41

132a TEGERA® .......................... 76, 110

9202

TEGERA®

...................................... 90

682a TEGERA® ...................................100

6751 TEGERA® .......................................45

9205 TEGERA® ...................................... 40

683a TEGERA® ................................... 101

7350 TEGERA® .......................... 95, 124

9220 TEGERA® .......................................18

Defend 2011 TEGERA® ........................... 66

7351 TEGERA® ...................................124

9232 TEGERA® .......................................91

G6030 GRANINGE® ............................... 94

7370 .................................................101, 135

9250

TEGERA®

...................................... 57

7390 TEGERA® .......................101, 135

9295 TEGERA® ...................................... 66

8026 TEGERA® ...................................... 58

9900 TEGERA® .......................................39

146

G6035 GRANINGE® ............................... 94


Fra Sverige til Europa Ejendals udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i høj kvalitet, der beskytter hænder og fødder. Vi designer handsker, som holder den højeste standard, når det handler om beskyttelse, holdbarhed og ergonomi i tæt samarbejde med forskere og vores kunder. Men vi leverer ikke kun kvalitetsprodukter, men også uddannelse og sikkerhedsinspektioner – et komplet sikkerhedskoncept, der har til formål at reducere antallet af ulykker. I starten bestod vores sortiment kun af handsker, men i 1970’erne kom sikkerhedssko med i Ejendals’ sortiment. I 2008 købte vi den finske virksomhed Urho Viljanmaa Oy, som fremstiller sikkerhedssko. Ejendals Group så dagens lys. En del af produktionen i dag finder sted i Kina. forskning, udvikling og testlaboratorier er bevaret i Leksand, Sverige, hvor virksomheden eng gang blev grundlagt, og i Finland. Ejendals er i dag – ud over i Norden – på en række markeder i Europa: Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Benelux-landene, Italien, Spanien, Polen, Baltikum og Rusland. Og flere markeder ligger og venter. Virksomheden er stadig familieejet og drives nu af Valfrids barnebarn Marcus Ejendal.

Print: Tryck Partner, 2017

Vi har en omsætning på mere end 130 millioner euro årligt.

Ejendals produktudvikler løbende, derfor forbeholder vi os ret til ændringer i sortimentet. Vi tager forbehold for trykfejl og for trykketekniske begrænsninger, vedrørende farvegengivelsen i kataloget/brochuren. Vi arbejder med levende naturmaterialer, så variation i farve og struktur mellem produkter og leveringer kan forekomme.


MÆRKNING AF BESKYTTELSESHANDSKER

EN 388:2003 Beskyttelseshandsker mod mekaniske risici

EN 407:2004 Beskyttelseshandsker mod termiske risici (varme og/eller ild)

EN 374-3:1994 EN 421:1994 Bestemmelse af modstand Beskyttelseshandsker mod permeation (gennemmod ioniserende trængning) af kemikalier stråling og radioaktiv forurening

EN 511 :2006 Beskyttelseshandsker mod kulde

EN 374-2:2003 Beskyttelseshandsker mod kemikalier og mikroorganismer — Del 2: Bestemmelse af modstand mod gennemtrængning

EN 381-7:1999 Beskyttelseshandsker til brugere af håndbårne kædesave

Vandtæt membran

Vandafvisende

Vindtæt

ESD

Latex

Kort model

Egnet til kontakt med fødevarer

Ventilerende

EN 374-3:2003 Beskyttelseshandsker mod kemikalier og mikroorganismer — Del 3: Bestemmelse af modstand mod permeation (gennemtrængning) af kemikalier

EN 374-3:2003 Beskyttelseshandsker mod kemikalier og mikroorganismer — Del 3: Bestemmelse af modstand mod permeation (gennemtrængning) af kemikalier

Egnet til kontakt med fødevarer, undtagen fede fødevarer

Information/UIS

Skærebeskyttelse

Varmt for

EN 388:2003 BESKYTTELSESHANDSKER MOD MEKANISKE RISICI

A. Slidstyrke Handskematerialet udsættes for slid med sandpapir under tryk. Man måler det antal perio-

ABCD

Egenskab

(Maks. ydeevne)

der, der er nødvendige for at slide hul i materialet.

A) Slidstyrke (antal omdrejninger)

(4)

Højeste beskyttelsesniveau er 4, hvilket modsvarer

B) Snitbestandighed (indeks)

(5)

C) Rivebestandighed (Newton)

(4)

D) Stikbestandighed (Newton)

(4)

8.000 perioder. B. Snitbestandighed Her måler man det antal perioder, som er nødvendig for, at en roterende cirkelkniv med konstant hastighed skærer gennem handsken. Resultatet sammenlignes med et referencemateriale,

Beskyttelsesniveau

og man opnår et indeks. Højeste beskyttelsesniveau er 5, hvilket svarer til et indeks på 20.

1

2

3

4

A) Slidstyrke (antal omdrejninger)

100

500

2 000

8 000

B) Snitbestandighed (indeks)

1,2

2,5

5,0

10,0

C) Rivebestandighed (Newton)

10

25

50

75

D) Stikbestandighed (Newton)

20

60

100

150

C. Rivebestandighed Handskematerialet snittes, og derefter måler man den kraft, som er nødvendig for at rive materialet fra hinanden. Højeste beskyttelsesniveau er 4, hvilket svarer til en kraft på 75 Newton. D. Stikbestandighed Man måler, hvor stor kraft der er nødvendig for at stikke hul i handsken med et søm, som har et bestemt mål og en vis hastighed (10 cm/ min.). Her er højeste beskyttelsesniveau 4, som svarer til en kraft på 150 Newton.

5

20,0


forhandler

ejendals ab SP-117

Box 7, SE-793 21 Leksand, Sweden Phone +46 (0) 247 360 00 Kundeservice Danmark + 45 2815 1545 info@ejendals.com order@ejendals.com

7 340118 304229

www.ejendals.com

Profile for Ejendals

TEGERA® 2017 DA  

Tegera® product catalogue 2017 safety gloves PPE

TEGERA® 2017 DA  

Tegera® product catalogue 2017 safety gloves PPE

Profile for ejendals