Page 1

Innhold Stilikon: EDITH HEAD PLAYLISTEN: Ronja S. Berge BOK! FILM! SPILL! Fiks et gråtetryne på fem minutter Hvordan ikke bry seg om hva andre tenker om deg

Spør en voksen mann

Jentehat: noe å vokse fra


2

Usikkerhet Selvsikkerhet Alle har vært usikre, følt seg teite og keitete på et eller annet tidspunkt i livet. Noen er voksne og følger seg slik ennå, men ikke nødvendigvis alltid og ikke uten grunn. Denne gangen skal Magasinet handle om selvsikkerhet og vi vil vise deg noen måter å gjøre ting på som kanskje gjr at du føler deg mer selv-sikker. Alle har vært usikre, følt seg teit og keitete på et eller annet tidspunkt i livet. Noen er voksne og følger seg slik ennå, men ikke nødvendigvis alltid og ikke uten grunn. Alle har vært usikre, følt seg teit og keitete på et eller annet tidspunkt i livet. Noen er voksne og føler seg slik ennå, men ikke nødvendigvis alltid og ikke uten grunn. Denne gangen skal Magasinet handle om selvsikkerhet og vi vil vise deg noen måter å gjøre ting på som kanskje gjør at du føler deg mer selvsikker men ikke nødvendigvis alltid og ikke uten grunn. Denne gangen skal Magasinet handle om selvsikkerhet og vi vil vise deg noen måter å gjøre ting på.

ANSVARLIG REDAKTØR:

OMSLAGSDESIGNER & HOVEDIL-

Lillian Dillian

LUSTRATØR:

REDAKSJON:

Profilbulk 130 g (innmat)

Torgallmenningen 6 5009 Bergen

Eva Embladottir

TYPESNITT:

www.evaembla.com-W

Palatino, Anemic,

TRYKK:

Museo Sans

Zoom Grafisk, Drammen

DESIGN:

POSTADRESSE:

Eirin Koehler Breivik

c/o Eirin K. Breivik

Elledille, Rullerille, Bår Lår, Joni Loni, Olaf Jolaf, Anne Panne,Ville

PAPIR:

Sille, Galle Valle, Bill Pill.

Munken Polar 300 g (Omslag)

E-POST: magasin@magasin.no

NETTADRESSE:


4

Stilikon Bøker!


5

HUN HAR BIDRATT TIL Å KLE OPP SKUESPILLERE I OVER TUSEN FILMER. HUN HAR BLITT FOREVIGET SOM EN PIXAR-FIGUR I FILMEN THE INCREDIBLES. EDITH HEAD GJORDE NOE HUN DEFINITIVT IKKE KUNNE; HUN BLØFFET SEG INN I EN STILLING HUN IKKE HADDE KVALIFIKASJONER TIL, MEN I ET FAG HUN BRENTE FOR. HUN BEHOLDT JOBBEN, LEVERTE TIL OVERMÅL OG ER ET STRÅLENDE EKSEMPEL PÅ HVORDAN Å VILLE NOE STERKT NOK KAN FØRE TIL MÅLET OG FORBI.

TEKST & ILLUSTRASJON: Eirin K. Breivik


6

EDITH

Head var en amerikansk kostymedesigner som hadde en lang karriere i Hollywood som sikret henne flere Academy Awards enn noen annen kvinne i historien. Hun ble født Edith Claire Posener i San Bernardino, California, datter av Max Posener og Anna E. Levy. Enten foreldrene var gift er ukjent, men i 1901, moren giftet Frank Spare og Edith ble gått av som sitt barn. Selv hennes biologiske foreldre var jødiske, ville Leder hevder å være en katolsk senere i livet.

LÆRER

NO-NONSENSE

Hun ble uteksaminert fra Stanford University og University of California og deretter fortsatte sine studier ved Otis institutt og Chouinard Art School i Los Angeles. Hun enn ble lærer på en skole i La Jolla, California. 25. juli 1923, giftet hun Charles Head, som hun skilte seg i 1936. I 1923, jobbet hun for Howard Greer på Paramount Pictures i Hollywood. Etter dette jobbet hun som TRAVIS Banton assistent i 1927 og ble gjort sjefsdesigner av studioet i 1938, en stilling hun hadde til 1967. I all sin karriere strakte 44 år på Paramount. Hun giftet seg scenograf Wiard Ihnen, den 8. september 1940. Deres ekteskap varte frem til hans død i 1968.

Edith Head bidro til å popularisere søramerikanske klær, spesielt den spanske camisa (skjorte) rebozo (skjerf) og Poncho. Hun har engasjert seg i mange aktiviteter, foredrag mye på kjolen, skrive to bøker ”The Dress Doctor” og ”hvordan å kle på suksess”, og blir moteredaktør av ”Holiday” magazine. Ms Head ble kjent for sin no-nonsense, selvsikker arbeider på. Til tross for sine egne prestasjoner, hun hadde også et rykte for å ta æren for andres arbeid - men i studio dager avdelingsleder ikke uvanlig hevdet kreditt for alt i avdelingen hennes. Privat, var hun en varm og kjærlig vertinne, hosting fabelaktig soirees

COUNTRY GIRL & ELIZABETH TAYLOR I 1954 ga hun Grace Kelly med en silkekjole som var høyden av eleganse, da hun deltok på Oscarseremonien for å motta hennes Academy Award for Country Girl. På den tiden, var kjolen den dyreste i Oscar historie. På slutten av 60-tallet flyttet hun over til Universal Films. Under hennes tid på Paramount, hun også designet for filmer laget av MGM, Columbia, 20th Century Fox og Warner Brothers. I alt har hun designet klær for mer enn 1000 filmer. Mae West, Marlene Dietrich, Elizabeth Taylor og Grace Kelly er blant de skuespillerne som hun designet. I 1936, leder i sarong for Dorothy Lamour i ”Jungle Princess”


7

THE DRESS DOCTOR Hun var ansvarlig for noen av de mest kjente Hollywood mote bilder av hennes dag, med hennes kostymer bæres av de mest glamorøse og kjente skuespillere i filmer sett av millioner.

HOW TO DRESS FOR SUCCESS Hun var ansvarlig for noen av de mest kjente Hollywood mote bilder av hennes dag, med hennes kostymer bæres.

THE INCREDIBLES Hun av de mest glamorøse og kjente skue spillere i filmer sett av millioner. Hode innflytelse på verdens mote var vidtrekkende, særlig i 1950 da hun begynte å vises på Art Linkletter er TV-program og skriver bøker om mote


8

“Som barn hadde jeg mange fantasivenner og lekte mye alene siden vi flyttet så mye, og det ikke var så mange barn der vi bodde. Når jeg strever med å designe et kostyme pleier jeg må minne meg selv på dette:

DEN SOM KAN KLE OPP EN PADDE, KAN KLE OPP HVA SOM HELST.”


9

ANNA + MAX Edith Head var en amerikansk kostymedesigner som hadde en lang karriere i Hollywood som sikret henne flere Academy Awards enn noen annen kvinne i historien. Hun ble født Edith Claire Posener i San Bernardino, California, datter av Max Posener og Anna E. Levy. Enten foreldrene var gift er ukjent, men i 1901, moren giftet Frank Spare og Edith ble gått av som sitt barn. Selv hennes biologiske foreldre var jødiske, ville Leder hevder å være en katolsk senere i livet. Hun ble uteksaminert fra Stanford University og University of California og deretter fortsatte sine studier ved Otis institutt og Chouinard Art School i Los Angeles. Hun enn ble lærer på en skole i La Jolla, California. 25. juli 1923, giftet hun Charles Head, som hun skilte seg i 1936. I 1923, jobbet hun for Howard Greer på Paramount Pictures i Hollywood. Etter dette jobbet hun som TRAVIS Banton assistent i 1927 og ble gjort sjefsdesigner av studioet i 1938, en stilling hun hadde til 1967. I all sin karriere strakte 44 år på Paramount. Hun giftet seg scenograf Wiard Ihnen, den 8. september 1940. Deres ekteskap varte frem til hans død i 1968.

NO-NONSENSE

COUNTRY GIRL & ELIZABETH TAYLOR

PARAMOUNT

I 1954 ga hun Grace Kelly med en silkekjole som var høyden av eleganse, da hun deltok på Oscarseremonien for å motta hennes Academy Award for Country Girl. På den tiden, var kjolen den dyreste i Oscar historie. På slutten av 60-tallet flyttet hun over til Universal Films. Under hennes tid på Paramount, hun også designet for filmer laget av MGM, Columbia, 20th Century Fox og Warner Brothers. I alt har hun designet klær for mer enn 1000 filmer. Mae West, Marlene Dietrich, Elizabeth Taylor og Grace Kelly er blant de skuespillerne som hun designet. I 1936, leder i sarong for Dorothy Lamour i ”Jungle Princess”

Edith Head var en amerikansk kostymedesigner som hadde en lang karriere i Hollywood som sikret henne flere Academy Awards enn noen annen kvinne i historien. Hun ble født Edith Claire Posener i San Bernardino, California, datter av Max Posener og Anna E. Levy. Enten foreldrene var gift er ukjent, men i 1901, moren giftet Frank Spare og Edith ble gått av som sitt barn. Selv hennes biologiske foreldre var jødiske, ville Leder hevder å være en katolsk senere i livet. Hun ble uteksaminert fra Stanford University og University of California og deretter fortsatte sine studier ved Otis institutt og Chouinard Art School i Los Angeles. Hun enn ble lærer på en skole i La Jolla, California. 25. juli 1923, giftet hun Charles Head, som hun skilte seg i 1936. I 1923, jobbet hun for Howard Greer på Paramount Pictures i Hollywood. Etter dette jobbet hun som TRAVIS Banton assistent i 1927 og ble gjort sjefsdesigner av studioet i 1938, en stilling hun hadde til 1967. I all sin karriere strakte 44 år på Paramount. Hun giftet seg scenograf Wiard Ihnen, den 8. september 1940. Deres ekteskap varte frem til hans død i 1968. •

Edith Head bidro til å popularisere søramerikanske klær, spesielt den spanske camisa (skjorte) rebozo (skjerf) og Poncho. Hun har engasjert seg i mange aktiviteter, foredrag mye på kjolen, skrive to bøker ”The Dress Doctor” og ”hvordan å kle på suksess”, og blir moteredaktør av ”Holiday” magazine. Ms Head ble kjent for sin no-nonsense, selvsikker arbeider på. Til tross for sine egne prestasjoner, hun hadde også et rykte for å ta æren for andres arbeid - men i studio dager avdelingsleder ikke uvanlig hevdet kreditt for alt i avdelingen hennes. Privat, var hun en varm og kjærlig vertinne, hosting fabelaktig soirees.


10

Playlisten: Ronja

VI SPURTE RONJA SVENNING BERGE OM HUN VILLE LAGE EN PLAYLISTE TIL OSS, OG JAMMEN GJORDE HUN DET. PLAYLISTEN VI HAR FÅTT ER EN PLAYLISTE SOM HUN VILLE SENDT TIL SEG SELV SOM 13-ÅRING. RONJA BOR NÅ I GÖTEBORG I SVERIGE OG HAR STUDERT KUNST- OG HÅNDVERK DER. NÅ JOBBER HUN VED ”VAPEN OCH DRAMATIK” DER HUN MEKKER TRYKKSAKER, LAGER FILM, OG ILLUSTRERER BLADER OG BØKER.

Til Ronja Kronologisk spilleliste – sånn som i High Fidelity du vet. Pixies kommer du til å lytte ihjel. Men du kommer ikke til å slutte å synes at de er fantastiske. Du kommer til å reise kjempelangt for å få høre dem live. Downtown Train, er det fremdeles verdens beste låt? Paths That Cross blir bare viktigere og viktigere. Og så kommer det noen nye inn og jeg vet ikke hvem som kommer til å finnes, men ingenting av dette skulle du være lei deg for å ha med på en øde øy. Hilsen Ronja

TEKST & ILLUSTRASJON: Ronja S. Berge Eirin K. Breivik


11


12

Bøker! Bøker! BLANKETS - CRAIG THOMPSON Den prisvinnende utvikleren Crytek er tilbake med Crysis 3. Gjenoppta kampen som Prophet, soldaten på jakt etter både sin egen menneskelighet og brutal hevn. Bruk den unike nanodrakten for alt den er verdt, kjemp deg gjennom New Yorks Liberty Dome og gjør kål på utallige fiender mens du - i en historie full av spenning og overraskelser - avslører sannheten om hvordan troppen din døde. Crysis 3 - Hunter Edition kommer med følgende bonusinnhold: * Tilgang til den nye signaturbuen og nanodrakt-modulen “Hunter” for bruk * Få en bonusboost opp til nivå 5 og muligheten til å låse spesialtilpasset utstyr. * Skreddersy utstyret ditt, samt få et unikt bue-skin og tre eksklusive ID-merker.

JENTER SOM KOMMER AV IDA JACKSON ; MAREN KRISTIANE SOLLI Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch er et japansk RPG-spill utviklet av kritikerroste LEVEL-5. Spillet inneholder animasjoner og cut-scener som er produsert av det legendariske animasjonsfilmstudioet Studio Ghibli, ansvarlig for filmer som Chihiro Og Heksene, Det Levende Slottet og Min Nabo Totoro. Musikken i spillet er komponert av verdenskjente Joe Hisaishi.

Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch forteller den hjertevarme historien om en ung gutt, Oliver, som reiser til en annen verden for å bli en trollmann slik at han kan redde moren sin. På veien treffer han nye venner og temmer mange av de fantastiske skapningene han oppdager på sin vei - skapninger han lærer å kjempe for seg, noe som kommer godt med når han går til kamp mot formidable fiender.

PERSEPOLIS - MARJANE SATRAPI Tomb Raider tar for seg den intense opprinnelseshistorien om Lara Crofts forvandling fra skremt ung kvinne til fryktløs overlevende. Bevæpnet med lite annet enn rå instinkter og en nær umenneskelig utholdenhet, må Lara grave i den mørke historien til en øy glemt av omverdenen - hvor hun selv er strandet, i en innbitt kamp for å unnslippe med livet i behold. Kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC i tre ulike utgaver: Nordic Edition, Survival Edition og Collector’s Edition. Sjekk ut innholdet i de ulike utgavene ved å klikke på titlene under.


13

Film! Film! TRAINSPOTTING Den prisvinnende utvikleren Crytek er tilbake med Crysis 3. Gjenoppta kampen som Prophet, soldaten på jakt etter både sin egen menneskelighet og brutal hevn. Bruk den unike nanodrakten for alt den er verdt, kjemp deg gjennom New Yorks Liberty Dome og gjør kål på utallige fiender mens du - i en historie full av spenning og overraskelser - avslører sannheten om hvordan troppen din døde. Crysis 3 - Hunter Edition kommer med følgende bonusinnhold: * Tilgang til den nye signaturbuen og nanodrakt-modulen “Hunter” for bruk * Få en bonusboost opp til nivå 5 og muligheten til å låse spesialtilpasset utstyr. * Skreddersy utstyret ditt, samt få et unikt bue-skin og tre eksklusive ID-merker.

GIRLS AV IDA JACKSON ; MAREN KRISTIANE SOLLI Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch er et japansk RPG-spill utviklet av kritikerroste LEVEL-5. Spillet inneholder animasjoner og cut-scener som er produsert av det legendariske animasjonsfilmstudioet Studio Ghibli, ansvarlig for filmer som Chihiro Og Heksene, Det Levende Slottet og Min Nabo Totoro. Musikken i spillet er komponert av verdenskjente Joe Hisaishi.

Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch forteller den hjertevarme historien om en ung gutt, Oliver, som reiser til en annen verden for å bli en trollmann slik at han kan redde moren sin. På veien treffer han nye venner og temmer mange av de fantastiske skapningene han oppdager på sin vei - skapninger han lærer å kjempe for seg, noe som kommer godt med når han går til kamp mot formidable fiender.

ÄNGLAGÅRD - ALLE GODE TING ER TRE Tomb Raider tar for seg den intense opprinnelseshistorien om Lara Crofts forvandling fra skremt ung kvinne til fryktløs overlevende. Bevæpnet med lite annet enn rå instinkter og en nær umenneskelig utholdenhet, må Lara grave i den mørke historien til en øy glemt av omverdenen - hvor hun selv er strandet, i en innbitt kamp for å unnslippe med livet i behold. Kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC i tre ulike utgaver: Nordic Edition, Survival Edition og Collector’s Edition. Sjekk ut innholdet i de ulike utgavene ved å klikke på titlene under.


14

Spill! CRYSIS 3 - HUNTER EDITION Den prisvinnende utvikleren Crytek er tilbake med Crysis 3. Gjenoppta kampen som Prophet, soldaten på jakt etter både sin egen menneskelighet og brutal hevn. Bruk den unike nanodrakten for alt den er verdt, kjemp deg gjennom New Yorks Liberty Dome og gjør kål på utallige fiender mens du - i en historie full av spenning og overraskelser - avslører sannheten om hvordan troppen din døde.

Crysis 3 - Hunter Edition kommer med følgende bonusinnhold:

* Tilgang til den nye signaturbuen og nanodrakt-modulen “Hunter” for bruk * Få en bonusboost opp til nivå 5 og muligheten til å låse spesialtilpasset utstyr. * Skreddersy utstyret ditt, samt få et unikt bue-skin og tre eksklusive ID-merker.

NI NO KUNI: WRATH OF THE WHITE WITCH Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch er et japansk RPG-spill utviklet av kritikerroste LEVEL-5. Spillet inneholder animasjoner og cut-scener som er produsert av det legendariske animasjonsfilmstudioet Studio Ghibli, ansvarlig for filmer som Chihiro Og Heksene, Det Levende Slottet og Min Nabo Totoro. Musikken i spillet er komponert av verdenskjente Joe Hisaishi.

Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch forteller den hjertevarme historien om en ung gutt, Oliver, som reiser til en annen verden for å bli en trollmann slik at han kan redde moren sin. På veien treffer han nye venner og temmer mange av de fantastiske skapningene han oppdager på sin vei - skapninger han lærer å kjempe for seg, noe som kommer godt med når han går til kamp mot formidable fiender.

TOMB RAIDER - NORDIC EDITION Tomb Raider tar for seg den intense opprinnelseshistorien om Lara Crofts forvandling fra skremt ung kvinne til fryktløs overlevende. Bevæpnet med lite annet enn rå instinkter og en nær umenneskelig utholdenhet, må Lara grave i den mørke historien til en øy glemt av omverdenen - hvor hun selv er strandet, i en innbitt kamp for å unnslippe med livet i behold.

Kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC i tre ulike utgaver: Nordic Edition, Survival Edition og Collector’s Edition. Sjekk ut innholdet i de ulike utgavene ved å klikke på titlene under.


15

Fiks: et gråtetryne Alle som noen gang har oppmuntret meg til å slutte å bite neglene mine hevder at det tar tre uker å lage eller bryte en vane, så jeg bare kommer til å presentere det som fakta.

Må du være modig. Eller i det minste, først, ser ut til å være. Du trenger ikke å gå rundt å synge “Jeg kan gå distansen”, men hvis du føler deg usikker, kan du ikke vise det.

Tre uker før skolen starter, gjør en innsats for å få opp og gå til sengs litt tidligere. Hvis du har fått opp på middag og gå til sengs på 2 AM, prøv å gjøre en uke med å komme opp på 11 og går til sengs på en, etterfulgt av en uke med å komme opp på 10.

Og går til sengs ved midnatt, og så videre. Det vil ikke være lett, og det vil være noen netter og morgener hvor det er umulig. Men det er OK. Så lenge du forbereder kroppen din for tidligere morgener og tidligere netter.

Og går til sengs ved midnatt, og så videre. Det vil ikke være lett, og det vil være noen netter og morgener hvor det er umulig. Men det er OK. Så lenge du forbereder kroppen din for tidligere morgener og tidligere netter.

Tre uker før skolen starter, gjør en innsats for å få opp og gå til sengs litt tidligere. Hvis du har fått opp på middag og gå til sengs på 2 AM, prøv å gjøre en uke med å komme opp på 11 og går til sengs på en, etterfulgt av en.

Vil du være i mye bedre form når alarmen går av den første dagen. Folk respekterer folk som bruker hva de vil fordi de skulle ønske de kunne være at modig. Problemet er at for at dette skal fungere.

Alle som noen gang har oppmuntret meg til å slutte å bite neglene mine hevder at det tar tre uker å lage eller bryte en vane, så jeg bare kommer til å presentere det som fakta.


16

Hvordan: IKKE

bry hva folk tror er hokey pokey til å komme gjennom hver dag-det er hva det handler om. (GET IT?) Jeg vet ikke om vi ikke bryr oss hva folk tror kommer før eller etter smak selv, men jeg tror lære å gjøre enten vil hjelpe med den andre. Jeg føler ikke at den mest kvalifiserte personen til å snakke om dette, men jeg vet ikke hva det ville ta å være den mest kvalifiserte. Self-esteem er den type ting som suger utgangspunktet for hver jente, uansett hva din situasjon, sannsynligvis fordi du hele tiden fortalt du kan og bør bli bedre. Vi får en deprimerende antall Du spurte det spørsmål om dette, men jeg har for mye å si for å kondensere den til et par avsnitt for en Lurer innlegget. ”Vær deg selv!”-Type ting er ikke effektiv uten utmattende sammenbrudd vi er i ferd med å komme inn. Jeg har delt dette opp i tre deler: iført hva du vil,

Hva slike folk ikke får er at de fleste som liker mer obskure musikk eller slitasje vintage klær ikke tenke på seg selv som kunst, de er bare å utforske og prøve å definere sin smak i stedet for å være noen som liker alt som er levert til dem i frykt for å bli tatt for pretensiøs. Jeg liker ikke begrepet hipster-Jeg tror det er blitt så bredt som skal gjelde for i utgangspunktet alle-men den definerende kvalitet er at en hipster tenker og bryr seg om hva deres smak sier om dem, i stedet for bare å like det de liker. Og så er det ingenting mer hipster enn en person som bestemmer seg for at den eneste grunnen til en annen person har på seg en fargerik kjole er at de er opptatt av hva den kjolen betyr for sitt bilde. Det er hipster å gi en dritt om andre mennesker er hipsters eller ikke, dette er grunnen til at folk som hevder de er ikke hipsters er mest hipster av alt, fordi de tenker at hardt om

din fysiske selv og din indre selvstyre. Damn, jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fått min egen show på eget nettverk ennå. 1. Iført What You Want Folk respekterer folk som bruker hva de vil fordi de skulle ønske de kunne være at modig. Problemet er at for at dette skal fungere, må du være modig. Eller i det minste, først, ser ut til å være. Du trenger ikke å gå rundt å synge ”Jeg kan gå distansen”, men hvis du føler deg usikker, kan du ikke vise det. Det høres usunn, men dette er en av de situasjonene der du må overbevise deg selv at du ikke bryr før du begynner faktisk ikke omsorg. Du må, som, hjernevaske deg selv litt. Les intervjuer med folk som Lady Gaga og kule gamle damer som ikke gir en dritt hvis noen mener det de har på seg er merkelig-faktisk, de in-

det, og omsorg så mye om hva andre mennesker tror. Folk er redde for å prøve å være kreativ fordi de er redde for at de ikke vil lykkes, men som sa at ”suksess” i å få kledd må vurderes av andre mennesker? Så lenge du er i det du har på deg, og det gjør deg mer komfortabel med deg selv, spiller det ingen rolle om noen andre mener du har satt sammen en perfekt sammensatt antrekk. Egentlig vil effekten av selvtilliten din bare legge til hvor stilig antrekket ser ut. Det er som det beste catch-22 noensinne. Også, noen mennesker tror at når du begynner dressing ”nifs”, må du holde den opp. Min ungdomsskole rykte var basert på bruk virkelig sprø ting, og når jeg gikk på skolen i PJs, noen mennesker trodde jeg hadde gitt etter for naysayers. Hvis noen sa noe, jeg bare måtte skuldertrekning og bli som,

viterer det. Enkelte mantraer vil holde med deg, og du må bare gjenta dem til deg selv hele dagen, den dagen du velger å bære noe ”rart.” Healthy hjernevasking, ikke sant? Her er en perle fra slutten Isabella Blow, moteredaktør og muse til Alexander McQueen: ”Min stilikon er noen som gjør en blodig innsats.” Jeg skrev den fra minnet, fordi dette er en av mine arsenal av setninger som går av i min hodet når noen blir et verktøy.

drittsekk alltid. Du vil sannsynligvis aldri se dem igjen. Hvis du ser dem igjen, fordi de er en klassekamerat eller en venn, kan deres mening ikke være verdt å verdsette. Jeg får at det er vanskelig å bare kutte kommunikasjon med noen, og ingen ønsker å gjøre det over en enkelt hendelse, men du bare vet nå å være litt mer kritisk til sine meninger eller synspunkter når de tilbyr dem. Du trenger ikke å ta det de sier personlig.

Du må utfordre alle som gir deg en morsom utseende med en titt på din egen. Eller ikke anerkjenner dem i det hele tatt, fordi de ikke er verdt det! Hva vil skje er at du vil gå av og gå videre med livet ditt en god følelse at ingen har deg ned, og de vil stå der litt målløs. Kanskje de til slutt vil vokse opp og innse hvor dum det er å bry seg om hvordan andre mennesker ser, og å forvente at folk skal bry seg om at de bryr seg, eller kanskje de vil holde en

Jeg tror folk flest er redd for å kle litt fremmed eller søtere fordi de er redd for at folk vil tro de tror de er så stor. Som folk vil være, ”OH, så dere alle fancy NÅ?” Ingen vil si dette hvis du handle som om det er ingen big deal, i motsetning til konstant sjekker deg i trofé-case refleksjoner eller hva. Hvis noen sier det, du ser på dem, gi en av de mer subtile ”du er en idiot” bitchfaces, og si: ”... Nei?” Og de vil føle seg som en dumbass.

naw mann, jeg er trøtt i dag. Igjen, det handler om hele folk-bestemmerdin-image-for-deg ting. Ikke la dem. Gjør dem dum for å prøve. Dette kan føles grusom i starten, men har ingen skam eller skyldfølelse. Du har all rett til å bruke hva du vil, og hvis noen er så trangsynte at de trenger å få på deg om det slik at verden er lettere for dem å forstå, kanskje de trenger en påminnelse om at det ikke fungerer som måte. Det er de som tror så høyt om seg selv at de forventer du å bry seg hva de tenker på skoene dine. Du bare prøver å ha en god tid. (Oh, og denne strategien ikke er reservert for folk som har rykte for å være ytterst ubehagelig og sta. Det er ingen motsetning å være hyggelig eller sjenert eller hva du tror på deg selv som, og har fortsatt å være like, hver gang på en stund , Relax, bro, jeg bare prøve noe annerledes.)

opp til deg på gaten og fortelle deg at du har gjort sin dag. Og som vil gjøre dagen din. Det er den herligste ting.

Det kommer ned til dette: Hvis du kle ”rare”, snille, gamle damer vil komme

2. Forkjærlighet Your Body / Face En av de mest innsiktsfulle ting jeg noen gang har lest om spiseforstyrrelser og kroppsoppfatning generelt var en kommentar på bloggen min for en stund siden at jeg angrer ikke klarer å finne nå. Forfatteren sa at de fleste tror vil jenter å være tynn på grunn av Hollywood og Vogue. Denne jenta ønsket å være radmager fordi hun ønsket å være en protagonist. Hun avslørte ikke selv til mainstream moteblader eller TV, hun var interessert i kunst filmer og bøker og indie musikk. Men uansett hvordan alternative filmen, var hovedpersonen nesten alltid tynn. Og ønsker å være en hovedperson betyr som ønsker å være noen, som de fleste mennesker gjør.


17

IKKE

bry hva folk tror er hokey pokey til å komme gjennom hver dag-det er hva det handler om. (GET IT?) Jeg vet ikke om vi ikke bryr oss hva folk tror kommer før eller etter smak selv, men jeg tror lære å gjøre enten vil hjelpe med den andre. Jeg føler ikke at den mest kvalifiserte personen til å snakke om dette, men jeg vet ikke hva det ville ta å være den mest kvalifiserte. Self-esteem er den type ting som suger utgangspunktet for hver jente, uansett hva din situasjon, sannsynligvis fordi du hele tiden fortalt du kan og bør bli bedre. Vi får en deprimerende antall Du spurte det spørsmål om dette, men jeg har for mye å si for å kondensere den til et par avsnitt for en Lurer innlegget. ”Vær deg selv!”-Type ting er ikke effektiv uten utmattende sammenbrudd vi er i ferd med å komme inn. Jeg har delt dette opp i tre deler: iført hva du vil,

Hva slike folk ikke får er at de fleste som liker mer obskure musikk eller slitasje vintage klær ikke tenke på seg selv som kunst, de er bare å utforske og prøve å definere sin smak i stedet for å være noen som liker alt som er levert til dem i frykt for å bli tatt for pretensiøs. Jeg liker ikke begrepet hipster-Jeg tror det er blitt så bredt som skal gjelde for i utgangspunktet alle-men den definerende kvalitet er at en hipster tenker og bryr seg om hva deres smak sier om dem, i stedet for bare å like det de liker. Og så er det ingenting mer hipster enn en person som bestemmer seg for at den eneste grunnen til en annen person har på seg en fargerik kjole er at de er opptatt av hva den kjolen betyr for sitt bilde. Det er hipster å gi en dritt om andre mennesker er hipsters eller ikke, dette er grunnen til at folk som hevder de er ikke hipsters er mest hipster av alt, fordi de tenker at hardt om

din fysiske selv og din indre selvstyre. Damn, jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fått min egen show på eget nettverk ennå. 1. Iført What You Want Folk respekterer folk som bruker hva de vil fordi de skulle ønske de kunne være at modig. Problemet er at for at dette skal fungere, må du være modig. Eller i det minste, først, ser ut til å være. Du trenger ikke å gå rundt å synge ”Jeg kan gå distansen”, men hvis du føler deg usikker, kan du ikke vise det. Det høres usunn, men dette er en av de situasjonene der du må overbevise deg selv at du ikke bryr før du begynner faktisk ikke omsorg. Du må, som, hjernevaske deg selv litt. Les intervjuer med folk som Lady Gaga og kule gamle damer som ikke gir en dritt hvis noen mener det de har på seg er merkelig-faktisk, de in-

det, og omsorg så mye om hva andre mennesker tror. Folk er redde for å prøve å være kreativ fordi de er redde for at de ikke vil lykkes, men som sa at ”suksess” i å få kledd må vurderes av andre mennesker? Så lenge du er i det du har på deg, og det gjør deg mer komfortabel med deg selv, spiller det ingen rolle om noen andre mener du har satt sammen en perfekt sammensatt antrekk. Egentlig vil effekten av selvtilliten din bare legge til hvor stilig antrekket ser ut. Det er som det beste catch-22 noensinne. Også, noen mennesker tror at når du begynner dressing ”nifs”, må du holde den opp. Min ungdomsskole rykte var basert på bruk virkelig sprø ting, og når jeg gikk på skolen i PJs, noen mennesker trodde jeg hadde gitt etter for naysayers. Hvis noen sa noe, jeg bare måtte skuldertrekning og bli som,

viterer det. Enkelte mantraer vil holde med deg, og du må bare gjenta dem til deg selv hele dagen, den dagen du velger å bære noe ”rart.” Healthy hjernevasking, ikke sant? Her er en perle fra slutten Isabella Blow, moteredaktør og muse til Alexander McQueen: ”Min stilikon er noen som gjør en blodig innsats.” Jeg skrev den fra minnet, fordi dette er en av mine arsenal av setninger som går av i min hodet når noen blir et verktøy.

drittsekk alltid. Du vil sannsynligvis aldri se dem igjen. Hvis du ser dem igjen, fordi de er en klassekamerat eller en venn, kan deres mening ikke være verdt å verdsette. Jeg får at det er vanskelig å bare kutte kommunikasjon med noen, og ingen ønsker å gjøre det over en enkelt hendelse, men du bare vet nå å være litt mer kritisk til sine meninger eller synspunkter når de tilbyr dem. Du trenger ikke å ta det de sier personlig.

Du må utfordre alle som gir deg en morsom utseende med en titt på din egen. Eller ikke anerkjenner dem i det hele tatt, fordi de ikke er verdt det! Hva vil skje er at du vil gå av og gå videre med livet ditt en god følelse at ingen har deg ned, og de vil stå der litt målløs. Kanskje de til slutt vil vokse opp og innse hvor dum det er å bry seg om hvordan andre mennesker ser, og å forvente at folk skal bry seg om at de bryr seg, eller kanskje de vil holde en

Jeg tror folk flest er redd for å kle litt fremmed eller søtere fordi de er redd for at folk vil tro de tror de er så stor. Som folk vil være, ”OH, så dere alle fancy NÅ?” Ingen vil si dette hvis du handle som om det er ingen big deal, i motsetning til konstant sjekker deg i trofé-case refleksjoner eller hva. Hvis noen sier det, du ser på dem, gi en av de mer subtile ”du er en idiot” bitchfaces, og si: ”... Nei?” Og de vil føle seg som en dumbass.

naw mann, jeg er trøtt i dag. Igjen, det handler om hele folk-bestemmerdin-image-for-deg ting. Ikke la dem. Gjør dem dum for å prøve. Dette kan føles grusom i starten, men har ingen skam eller skyldfølelse. Du har all rett til å bruke hva du vil, og hvis noen er så trangsynte at de trenger å få på deg om det slik at verden er lettere for dem å forstå, kanskje de trenger en påminnelse om at det ikke fungerer som måte. Det er de som tror så høyt om seg selv at de forventer du å bry seg hva de tenker på skoene dine. Du bare prøver å ha en god tid. (Oh, og denne strategien ikke er reservert for folk som har rykte for å være ytterst ubehagelig og sta. Det er ingen motsetning å være hyggelig eller sjenert eller hva du tror på deg selv som, og har fortsatt å være like, hver gang på en stund , Relax, bro, jeg bare prøve noe annerledes.)

opp til deg på gaten og fortelle deg at du har gjort sin dag. Og som vil gjøre dagen din. Det er den herligste ting.

Det kommer ned til dette: Hvis du kle ”rare”, snille, gamle damer vil komme

2. Forkjærlighet Your Body / Face En av de mest innsiktsfulle ting jeg noen gang har lest om spiseforstyrrelser og kroppsoppfatning generelt var en kommentar på bloggen min for en stund siden at jeg angrer ikke klarer å finne nå. Forfatteren sa at de fleste tror vil jenter å være tynn på grunn av Hollywood og Vogue. Denne jenta ønsket å være radmager fordi hun ønsket å være en protagonist. Hun avslørte ikke selv til mainstream moteblader eller TV, hun var interessert i kunst filmer og bøker og indie musikk. Men uansett hvordan alternative filmen, var hovedpersonen nesten alltid tynn. Og ønsker å være en hovedperson betyr som ønsker å være noen, som de fleste mennesker gjør.


18


19

IKKE

bry hva folk tror er hokey pokey til å komme gjennom hver dag-det er hva det handler om. (GET IT?) Jeg vet ikke om vi ikke bryr oss hva folk tror kommer før eller etter smak selv, men jeg tror lære å gjøre enten vil hjelpe med den andre. Jeg føler ikke at den mest kvalifiserte personen til å snakke om dette, men jeg vet ikke hva det ville ta å være den mest kvalifiserte. Self-esteem er den type ting som suger utgangspunktet for hver jente, uansett hva din situasjon, sannsynligvis fordi du hele tiden fortalt du kan og bør bli bedre. Vi får en deprimerende antall Du spurte det spørsmål om dette, men jeg har for mye å si for å kondensere den til et par avsnitt for en Lurer innlegget. ”Vær deg selv!”-Type ting er ikke effektiv uten utmattende sammenbrudd vi er i ferd med å komme inn. Jeg har delt dette opp i tre deler: iført hva du vil,

Hva slike folk ikke får er at de fleste som liker mer obskure musikk eller slitasje vintage klær ikke tenke på seg selv som kunst, de er bare å utforske og prøve å definere sin smak i stedet for å være noen som liker alt som er levert til dem i frykt for å bli tatt for pretensiøs. Jeg liker ikke begrepet hipster-Jeg tror det er blitt så bredt som skal gjelde for i utgangspunktet alle-men den definerende kvalitet er at en hipster tenker og bryr seg om hva deres smak sier om dem, i stedet for bare å like det de liker. Og så er det ingenting mer hipster enn en person som bestemmer seg for at den eneste grunnen til en annen person har på seg en fargerik kjole er at de er opptatt av hva den kjolen betyr for sitt bilde. Det er hipster å gi en dritt om andre mennesker er hipsters eller ikke, dette er grunnen til at folk som hevder de er ikke hipsters er mest hipster av alt, fordi de tenker at hardt om

din fysiske selv og din indre selvstyre. Damn, jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fått min egen show på eget nettverk ennå. 1. Iført What You Want Folk respekterer folk som bruker hva de vil fordi de skulle ønske de kunne være at modig. Problemet er at for at dette skal fungere, må du være modig. Eller i det minste, først, ser ut til å være. Du trenger ikke å gå rundt å synge ”Jeg kan gå distansen”, men hvis du føler deg usikker, kan du ikke vise det. Det høres usunn, men dette er en av de situasjonene der du må overbevise deg selv at du ikke bryr før du begynner faktisk ikke omsorg. Du må, som, hjernevaske deg selv litt. Les intervjuer med folk som Lady Gaga og kule gamle damer som ikke gir en dritt hvis noen mener det de har på seg er merkelig-faktisk, de in-

det, og omsorg så mye om hva andre mennesker tror. Folk er redde for å prøve å være kreativ fordi de er redde for at de ikke vil lykkes, men som sa at ”suksess” i å få kledd må vurderes av andre mennesker? Så lenge du er i det du har på deg, og det gjør deg mer komfortabel med deg selv, spiller det ingen rolle om noen andre mener du har satt sammen en perfekt sammensatt antrekk. Egentlig vil effekten av selvtilliten din bare legge til hvor stilig antrekket ser ut. Det er som det beste catch-22 noensinne. Også, noen mennesker tror at når du begynner dressing ”nifs”, må du holde den opp. Min ungdomsskole rykte var basert på bruk virkelig sprø ting, og når jeg gikk på skolen i PJs, noen mennesker trodde jeg hadde gitt etter for naysayers. Hvis noen sa noe, jeg bare måtte skuldertrekning og bli som,

viterer det. Enkelte mantraer vil holde med deg, og du må bare gjenta dem til deg selv hele dagen, den dagen du velger å bære noe ”rart.” Healthy hjernevasking, ikke sant? Her er en perle fra slutten Isabella Blow, moteredaktør og muse til Alexander McQueen: ”Min stilikon er noen som gjør en blodig innsats.” Jeg skrev den fra minnet, fordi dette er en av mine arsenal av setninger som går av i min hodet når noen blir et verktøy.

drittsekk alltid. Du vil sannsynligvis aldri se dem igjen. Hvis du ser dem igjen, fordi de er en klassekamerat eller en venn, kan deres mening ikke være verdt å verdsette. Jeg får at det er vanskelig å bare kutte kommunikasjon med noen, og ingen ønsker å gjøre det over en enkelt hendelse, men du bare vet nå å være litt mer kritisk til sine meninger eller synspunkter når de tilbyr dem. Du trenger ikke å ta det de sier personlig.

Du må utfordre alle som gir deg en morsom utseende med en titt på din egen. Eller ikke anerkjenner dem i det hele tatt, fordi de ikke er verdt det! Hva vil skje er at du vil gå av og gå videre med livet ditt en god følelse at ingen har deg ned, og de vil stå der litt målløs. Kanskje de til slutt vil vokse opp og innse hvor dum det er å bry seg om hvordan andre mennesker ser, og å forvente at folk skal bry seg om at de bryr seg, eller kanskje de vil holde en

Jeg tror folk flest er redd for å kle litt fremmed eller søtere fordi de er redd for at folk vil tro de tror de er så stor. Som folk vil være, ”OH, så dere alle fancy NÅ?” Ingen vil si dette hvis du handle som om det er ingen big deal, i motsetning til konstant sjekker deg i trofé-case refleksjoner eller hva. Hvis noen sier det, du ser på dem, gi en av de mer subtile ”du er en idiot” bitchfaces, og si: ”... Nei?” Og de vil føle seg som en dumbass.

naw mann, jeg er trøtt i dag. Igjen, det handler om hele folk-bestemmerdin-image-for-deg ting. Ikke la dem. Gjør dem dum for å prøve. Dette kan føles grusom i starten, men har ingen skam eller skyldfølelse. Du har all rett til å bruke hva du vil, og hvis noen er så trangsynte at de trenger å få på deg om det slik at verden er lettere for dem å forstå, kanskje de trenger en påminnelse om at det ikke fungerer som måte. Det er de som tror så høyt om seg selv at de forventer du å bry seg hva de tenker på skoene dine. Du bare prøver å ha en god tid. (Oh, og denne strategien ikke er reservert for folk som har rykte for å være ytterst ubehagelig og sta. Det er ingen motsetning å være hyggelig eller sjenert eller hva du tror på deg selv som, og har fortsatt å være like, hver gang på en stund , Relax, bro, jeg bare prøve noe annerledes.)

opp til deg på gaten og fortelle deg at du har gjort sin dag. Og som vil gjøre dagen din. Det er den herligste ting.

Det kommer ned til dette: Hvis du kle ”rare”, snille, gamle damer vil komme

2. Forkjærlighet Your Body / Face En av de mest innsiktsfulle ting jeg noen gang har lest om spiseforstyrrelser og kroppsoppfatning generelt var en kommentar på bloggen min for en stund siden at jeg angrer ikke klarer å finne nå. Forfatteren sa at de fleste tror vil jenter å være tynn på grunn av Hollywood og Vogue. Denne jenta ønsket å være radmager fordi hun ønsket å være en protagonist. Hun avslørte ikke selv til mainstream moteblader eller TV, hun var interessert i kunst filmer og bøker og indie musikk. Men uansett hvordan alternative filmen, var hovedpersonen nesten alltid tynn. Og ønsker å være en hovedperson betyr som ønsker å være noen, som de fleste mennesker gjør.


20

Spør en voksen mann


21

1) Under sin lange karriere ble hun nominert til 34 Oscar-priser, deriblant hvert år fra 1948 gjennom 1966, og vant åtte ganger, har flere Oscars enn noen annen kvinne har vunnet?

1) Under sin lange karriere ble hun nominert til 34 Oscar-priser, deriblant hvert år fra 1948 gjennom 1966, og vant åtte ganger, har flere Oscars enn noen annen kvinne har vunnet?

Hun var ansvarlig for noen av de mest kjente Hollywood mote bilder av hennes dag, med hennes kostymer bæres av de mest glamorøse og kjente skuespillere i filmer sett av millioner. Hode innflytelse på verdens mote var vidtrekkende, særlig i 1950 da hun begynte å vises på Art Linkletter er TV-program og skrive bøker om mote. Hun døde i oktober 24,1981 fra en sjelden benmarg sykdom i en alder av 83 (fire dager før hun 84de bursdag) og ble gravlagt i Forest Lawn Memorial Park Cemetery i Glendale, California. Hun har en stjerne på Hollywood Walk of Fame ved 6504 Hollywood Blvd.

Hun var ansvarlig for noen av de mest kjente Hollywood mote bilder av hennes dag, med hennes kostymer bæres av de mest glamorøse og kjente skuespillere i filmer sett av millioner. Hode innflytelse på verdens mote var vidtrekkende, særlig i 1950 da hun begynte å vises på Art Linkletter er TV-program og skrive bøker om mote. Hun døde i oktober 24,1981 fra en sjelden benmarg sykdom i en alder av 83 (fire dager før hun 84de bursdag) og ble gravlagt i Forest Lawn Memorial Park Cemetery i Glendale, California. Hun har en stjerne på Hollywood Walk of Fame ved 6504 Hollywood Blvd.

2) Hode hadde ingen formell opplæring i design og hun tok seg til å arbeide innenfor det hun så som hennes begrensninger. Hun kan aldri bli betraktet som en Couturier?

2) Hode hadde ingen formell opplæring i design og hun tok seg til å arbeide innenfor det hun så som hennes begrensninger. Hun kan aldri bli betraktet som en Couturier?

Men hun kunne og gjorde-bli en smak-maker. Dermed mens samtidige Erte og Adrian kom til å bli kjent for kjoler som epitomized fantasi og glamour, Edith Head gjort seg kjent for å designe vakre og smigrende klær som filmen pågående publikum kan lett forestille seg. En av de mest utfordrende problemer for noen teatralsk designer er såkalt ”moderne kjole.” En film kan bli skutt opp til to år før den vises for publikum, men klær må ikke svikte dette faktum ved å tilsynelatende datert. Hvis så allsidig en designer kan sies å ha et varemerke, ville hodets være en ren og enkel linje med et minimum av detaljer, i en dempet palett. Hode produsert tidløse klassikere som aldri konkurrert med utøveren og aldri tok fokus fra historien. Det var alt, sa hun, ”et spørsmål om kamuflasje og magi.”

Men hun kunne og gjorde-bli en smak-maker. Dermed mens samtidige Erte og Adrian kom til å bli kjent for kjoler som epitomized fantasi og glamour, Edith Head gjort seg kjent for å designe vakre og smigrende klær som filmen pågående publikum kan lett forestille seg. En av de mest utfordrende problemer for noen teatralsk designer er såkalt ”moderne kjole.” En film kan bli skutt opp til to år før den vises for publikum, men klær må ikke svikte dette faktum ved å tilsynelatende datert. Hvis så allsidig en designer kan sies å ha et varemerke, ville hodets være en ren og enkel linje med et minimum av detaljer, i en dempet palett. Hode produsert tidløse klassikere som aldri konkurrert med utøveren og aldri tok fokus fra historien. Det var alt, sa hun, ”et spørsmål om kamuflasje og magi.”

3) Som bærer den: Mae West, Frances Farmer, Paulette Goddard, Veronica Lake, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Ingrid Bergman, Dorothy Lamour, Betty Hutton?

3) Som bærer den: Mae West, Frances Farmer, Paulette Goddard, Veronica Lake, Barbara Stanwyck, Ginger Rogers, Ingrid Bergman, Dorothy Lamour, Betty Hutton?

Loretta Young, Olivia de Havilland, Hedy Lamarr, Angela Lansbury, Bette Davis, Anne Baxter, Gloria Swanson, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Ann Robinson, Grace Kelly, Doris Day, Anne Baxter, Marlene Dietrich, Rita Hayworth, Kim Novak, Patricia Neal, Tippi Hedren, Claude Jade!

Loretta Young, Olivia de Havilland, Hedy Lamarr, Angela Lansbury, Bette Davis, Anne Baxter, Gloria Swanson, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Ann Robinson, Grace Kelly, Doris Day, Anne Baxter, Marlene Dietrich, Rita Hayworth, Kim Novak, Patricia Neal, Tippi Hedren, Claude Jade!


22

Jentehat: Noe å vokse fra 1. Separat jente hater fra virkelige hat. Det er nok noen du ikke kjenner altfor godt kanskje du har felles venner, eller hun er i en av klassene dine. Når du ser henne eller hun er nevnt i samtalen, panikk deg litt på innsiden som tankene dine umiddelbart går til noe om henne som kan være på alle negative. Finn det! Rask! Berolige meg av hennes feil! Trinn en er å se disse irriterende følelser for det de er: girl hat. Jente hat er ikke hate noen som skjer for å være en jente, er det hating noen fordi vi blir fortalt at som jenter, bør vi hater andre jenter som er så fantastisk som eller mer fantastisk enn oss selv. At det noen gang kan bare være en kul jente, en morsom jente, en smart jente, etc., i en sirkel av mennesker. Denne myten har en lang historie, som jeg gorgeously scrawled her: Dette, sammen med myten om at andre jenter er hindringer i livet ditt mål om å finne en mann (men det er en helt annen kyllingscratch diagram), er hvorfor jenter konkurrerer med hverandre. Dette suger. Det eneste bra som noensinne har kommet ut av dette er inspirasjon for Mean Girls. Den gode nyheten er at det er veldig nyttig å vite når du har internalisert en samfunnsmessig problem, og snudde det til hvordan du føler om mennesker i livet ditt, og om deg selv. Du er ikke en sexist gris, har du bare vært reist rundt en haug av dem i form av noen forferdelig magasiner og filmer og sånt, der kvinner er alltid konkurrerer om den samme mannen, samme tittel, hvor hovedpersonen ser over på den andre jenta med hennes skinnende hår, sosialisering smilende med en gutt, og føler ingenting, men harme. Nå som du vet det, kan du forstå hvor dum det hele er, og skille mellom jentene du hater fordi du får beskjed om å være sjalu og jentene som faktisk kan bare ikke være hyggelige mennesker. Den dårlige nyheten er at noen ganger sjalusi er mer personlig enn det, og virkelig har å gjøre med bare deg og henne. Du har sannsynligvis føle deg litt truet av henne fordi dere to er så like, men du er redd for at hun er en enda bedre versjon av deg. Her er ting-horribly, øye-rollingly cheesy ting: ingen kan være en bedre versjon av deg selv enn du. Og bli best mulig eksempel på en duness inkluderer ikke fokusere på hvor mye du misliker en annen person.


23

2. Innse det har ingenting å gjøre med henne. Seriøst. Se på henne. Du knapt kjenner denne jenta. Hva, du hørte hun gjorde noe slutty på en fest for to år siden? For to dager siden? Hvem bryr seg! Hun går på en bestemt måte, svarer på spørsmål i klassen en bestemt måte, bærer ting ingen andre kunne trekke av? Look: tillit er ikke en forbrytelse. Det betyr ikke at en jente er en tispe eller et ludder, eller tror hun er bedre enn deg. Det betyr bare at hun liker selv. Og personlig, vet jeg ikke vil leve i en verden der enhver jente med sunn selvfølelse er merket en hore, eller hvor du måtte mislike deg selv å bli betraktet som en hyggelig person. Så lenge vi snakker om good ol ’tillit og ikke være en total selvopptatte pikk, vil jeg at alle skal være trygge og liker seg selv! Oppriktig. Folk ikke fornøyd selv synes å være hvor deres hating andre mennesker begynner, og det er da du får en verden full av hat og tross og mørke, og det er derfor vi har til å synge forferdelige sanger i musikk klassen om å elske barn og trær og dritt . Disse sangene må stoppes. Jeg har veldig lite til overs for dem. Så gjør deg klar til å revurdere din mening om dette jenta. Bryt vaner ute etter noen små ting hun har gjort som kunne telle mot henne, avslutter lytte til sladder, stoppe bedømme hennes bilder på Facebook, og begynne å gi henne den fordelen av tvil. Husk: disse sangene, de er forferdelig.


24

3. Ny og forbedret, prøv hugleik! Stol på meg, du hemmelighet ønsker å være bestevenn med denne jenta. Fordi hun er som deg! Det er der sjalusi kommer inn, husker du? Jeg er nære venner med en jente jeg pleide å ha noen alvorlige jente hat for. Erkjenner hva en fantastisk person hun er ikke bare gjort meg klar over hvor idiotisk jeg var å være før, men det gjorde virkelig gjøre meg bedre om meg selv. Noen ganger kan vi overbevise oss selv om at å peke ut feil i andre gjør oss føles bra, men til slutt, disse øyeblikkene av glede er flyktig. I det lange løp, de får du for vane av å lete etter feil i alle, inkludert deg selv. Jeg sier ikke at vi alle må være solskinn, Lollipop og regnbuer hele tiden. Jeg elsker mine Darias og mine Enids og jeg tror en god dose angst er sunt. Men hate folk er stressende. Negativitet er slitsomt. Forårsaker drama er dum. Noen mennesker er verdt å hate, men energi og tid og hjernekraft er for verdifulle til å kaste bort på generell shittiness. 4. Og fremfor alt, kanskje det viktigste å huske på ... Hun har nok usikker på seg selv, også. Vi er alle tenåringer her. Og vi kommer alle til å være usikre uansett hva, fordi uansett hva hormonelle ting som skjer i våre organer (ew, beklager) er så stygg og irriterende. Det suger, men det er derfor vi kan finne venner og ting vi elsker å gjøre det enklere. La oss ikke gjøre det vanskeligere for hverandre eller for oss selv. Som Kevin G sagt, ikke la hatas stoppe deg fra doin ’yo thang. I retur, ikke stoppe noen andre fra å gjøre deres. Og hvis dere to tilfeldigvis dele en thang, ikke konkurrerer over det. Feire det.

Test  

It's a test!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you