Eindeloos Magazine

Page 1

Jouw boetiekbureau in communicatie.

Altijd een streepje voor!

Een sterke communicatiestrategie is essentieel voor een bedrijf. Alles staat of valt met hoe je het verschil maakt op de markt. Allesbehalve een simpele taak, maar geen nood: wij regelen dat! We prikkelen en informeren door jouw content op de juiste manier aan te bieden, zodat je de aandacht trekt én vasthoudt. Wij toveren het verhaal van je bedrijf om tot een inspirerende boodschap die de interesse opwekt die ze verdient.

Maar een sterk merk vereist meer dan alleen boeiende content. Wij verzorgen evengoed de juiste (re)branding van je bedrijf, bouwen de corporate website die jou op het lijf geschreven is, werken een efficiënte mediastrategie uit … Kortom, wij realiseren je volledige communicatie, van a tot z. Zo heb je altijd een streepje voor!

Eindeloos Communicatie biedt daarbij alle voordelen van een heus boetiekbureau. Wij zijn geen grote speler waar je als klant het zoveelste nummer in de rij bent. Voor lopendebandwerk ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij zijn een flexibel, klein bureau dat inzet op de persoonlijke touch. De focus ligt bij ons op jouw tevredenheid en op een duurzame langetermijnrelatie. We streven er altijd naar om in samenspraak tot het beste eindresultaat te komen.

2
ION, Burenberg - Concept. Brochures. Webdesign. City guide.

De communicatie voor een divers project met een oppervlakte van maar liefst 18.413m2 in één samenhangend geheel gieten? Check!

Dit Leuvense project, een heuse nieuwe wijk in het centrum van de stad, staat voor een duurzame omgeving met een hoge leefkwaliteit. Bij deze toekomstgerichte, groene en kernversterkende brownfieldontwikkeling kozen we niet zomaar ‘Bewust Beter’ als motto. Met een communicatie op maat zetten wij de troeven van deze comfortabele en levendige woonomgeving in de kijker.

3

VLH - Branding. Website. Tafelboek. Mediaplanning. Fotografie. Social media. Digitale campagnes.

4
5

-

6
VLH Branding. Website. Tafelboek. Mediaplanning. Fotografie. Social media. Digitale campagnes.

Een professionele, correcte werkwijze met topkwaliteit en een optimale ontzorging als resultaat!”

Marc Van denabeele, VLH

Marc Van denabeele, zaakvoerder VLH: “Het polyvalente team van Eindeloos regelt onze marketing van a tot z: mediaplanning, digitale campagnes, fotografie, social media, print … Ik zie Eindeloos ondertussen zowat als de communicatieafdeling van mijn bedrijf, zo nauw werken we samen. Ze vormen een essentiële schakel bij onze projecten. Je hebt de architect, de ontwikkelaar, de ingenieurs, de aannemer … en Eindeloos. Elke schakel in dat proces moet top zijn en dat is ook de reden waarom we altijd een beroep doen op hen. Het geeft een goed gevoel om te weten dat ze altijd voor ons klaar staan en ons volledig kunnen ontzorgen op vlak van communicatie en marketing. Ze gaan heel proactief te werk - het is ondenkbaar dat er een deadline niet gehaald wordt - en de kwaliteit is altijd onberispelijk. Ook niet onbelangrijk: het zijn toffe mensen met wie het leuk samenwerken is! Je hebt het al begrepen: Eindeloos is voor ons een partner uit de duizend. Deze samenwerking maakt ons het leven zoveel makkelijker!”

7

VLH & BERMASO, De Graanmarkt

Branding. Brochure. Website. Digitale campagnes. Publiciteit.

8

Een betoverend project op een betoverende plek in hartje Antwerpen.

In het verbluffende kader van de open, luxueuze appartementen van dit exclusieve project met een iconische ligging krijgt woongenot een nieuwe betekenis. Wij zagen erop toe dat ook de communicatie je onderdompelt in deze sfeer van ongebreidelde klasse.

9 WWW.DEGRAANMARKT.COM

High-end-interieurs met oog voor detail en een hart voor design.

DEVOS INTERIEUR - Magazine. Re-branding.

In hun jaarlijkse salonmagazine geven we de stijl van het huis - tijdloze elegantie met als motto ‘less is more’ - op gepaste wijze vorm, met een focus op de diverse internationale realisaties van Devos Interieur. Daarnaast denken we mee over de strategie, het concept van de zaak en nog veel meer.

11

DEVOS INTERIEUR - Magazine. Re-branding.

12
13

- Branding. Website.

Een innovatief bedrijf als Ray vraagt om een strakke, stijlvolle en eveneens vernieuwende branding.

Voor dit polyvalente concept, dat actief is op verschillende domeinen, van high-end-projectontwikkeling tot recyclageprojecten, werkten we het concept en de volledige branding uit. We bedachten het fictieve personage Ray, een man met een visie die meteen ook zijn naam gaf aan het bedrijf. Ray kreeg een zweem van geheimzinnigheid mee, waardoor hij de nieuwsgierigheid opwekt en men zich afvraagt wie hij is en wat hij doet.

14
WWW.RAYS.BE
RAY
15
16
HEYLEN WAREHOUSES - Brochures. Draagtas. Mappen. Bedrijfspresentatie.
17
18

Daniëlle Knops: “De persoonlijke band is voor ons essentieel. We willen een vertrouwensrelatie opbouwen met al onze klanten. Je moet het verhaal van je klant door en door kennen als je het optimaal naar buiten wil brengen. Ook een premiumservice, die zich bijvoorbeeld uit in een eindeloze flexibiliteit, hoort bij het pakket dat wij aanbieden.”

Knallende logo’s, inspirerende magazines, aantrekkelijke websites, boeiende content ... Onze tools om jouw verhaal te vertellen!

19
20
DELEN PRIVATE BANK - Magazine.

De specialisten van Delen Private Bank staan in voor het beheer van privé- en bedrijfsvermogens. Sleutelwoorden: duurzaam en verantwoord. Alles straalt bij deze bank discrete klasse uit, een gevoel dat we dan ook lieten primeren in het eerste nummer van Inspired, het gloednieuwe magazine dat wij voor hen realiseerden.

21

RES - Concept. Branding. Website. Magazine. POS. Fotografie.

De doorwinterde vastgoedspelers van RES zochten een communicatie die hun passie voor vastgoed weerspiegelt. Eindeloos bood de oplossing.

RES vzw is de alumnivereniging van de opleiding Master in Real Estate aan de Antwerp Management School. Wij verzorgden hun recente rebranding, produceren het jaarlijkse RES Magazine en beheren hun website. Tot voor kort maakte RES gebruik van een complexe website, die wij vervingen door een performante en gebruiksvriendelijke WordPress-website op maat. Deze maakt onder andere het ledenbeheer of de organisatie van de RES-evenementen een pak eenvoudiger. Bovendien kunnen de medewerkers van RES nu makkelijk zelf hun website beheren en hoeven ze niet langer een beroep te doen op een externe partij. Win-win!

22
23

RES - Concept. Branding. Website. Magazine. POS. Fotografie.

24
25

Woonconcept The Gallery is het summum van luxe. Het is het laatste nieuwbouwproject op deze ligging in het hart van de hippe Antwerpse wijk Het Zuid en dus een absolute buitenkans. De 21 appartementen en 2 kantoren zijn een elegant ontwerp van het internationaal gerenommeerde Binst Architects. Voor dit mondaine project verzorgden wij een communicatie op niveau, die de unieke troeven in de schijnwerpers plaatst met de juiste content en uitgekiende visuals.

26
WWW.THEGALLERY-ANTWERP.BE
VLH & BERMASO, The Gallery - Branding. Website. Tafelboek. Werfdoeken. Publiciteit.
28
COSTERMANS PROJECTEN, THB209 - Branding. Brochure. Website. POS. Werfcommunicatie.
29

Het Eilandje from a Koosi perspective! Op zoek naar een tof restaurant, café, museum … in deze trendy Antwerpse wijk? Gevonden!

KOOSI - City guide.

Voor dit speelse project selecteerden we samen met Koosi Vastgoed de leukste hotspots van de Antwerpse wijk Het Eilandje. Die goten we in een eigenzinnige city guide, zodat je je voortaan nooit meer verveelt als je in de buurt bent.

Dit creatieve project, met adresjes en een vormgeving die helemaal beantwoorden aan de uitstraling van Koosi, past perfect bij deze markante vastgoedspeler.

31
32
WWW.BYEVE.BE
33

DEWAELE VASTGOEDGROEP - Magazine.

34
35

AURIGA - Branding. Brochure. Plannen. POS. Digitale campagnes. Werfcommunicatie.

36
37

THE VAULT - Branding. Brochure. Website. Plannenboek. POS. Social Media. Digitale campagnes. Werfcommunicatie.

38
39
PROJECTONTWIKKELING WINKELVASTGOED
BOUW LEMAHIEU INVEST

zorgeloze project. vertrouwen, waarborgen.

vastgoed 000

DE LAET - SINDS 1996IMMO
STUDENTENFLATS, HOTELKAMERS 3/06/2019 17:03:36

Eindeloos communicatie info@eindeloos-communicatie.be +32 (0) 477 98 91 94 www.eindeloos-communicatie.be

©
EINDELOOS COMMUNICATIE

www.eindeloos-communicatie.be