Page 15

OP STAP

ONDERWEG OP GO | PAGINA 15

NK WIELRENNEN 2016 De Nederlandse Kampioenschappen voor wielrenners zijn dit jaar op Goeree-Overflakkee. Van 18 tot 25 juni staat het eiland in het teken van wielrennen. Naast verschillende wegwedstrijden zijn er ook spectaculaire tijdritten. Zaterdag 25 juni starten de heren op de Brouwersdam met een parcours van ruim tweehonderd kilometer. De ontknoping van deze wedstrijd is live te volgen bij de NOS. Sportliefhebbers mogen het evenement niet missen, dus noteer de data nu alvast in de agenda.

WWW.NKWIELRENNENGO.NL

TEST DE NIEUWSTE GAZELLE E-BIKE BIJ 2WIELERS DIRKSLAND Toerfietsers,

forenzen,

dagjesmen-

sen, jongeren – de e-bike is hot. Voor mensen die óók willen kennismaken met de trendy en comfortabele e-bikes van Koninklijke Gazelle, komt het merk op zaterdag 12 maart naar Dirksland met een Pop-up E-bike Event. Mensen kunnen zo zelf ervaren hoe prettig de populaire e-bikes van Gazelle zijn. Een team helpt mensen met tests en adviezen op weg en de fiets kan direct worden gekocht. De e-bike is helemaal van deze tijd en onmisbaar voor velen. Meer en meer forenzen laten de auto staan en kiezen voor de e-bike. Door op de fiets te stappen begin je actief aan de dag en kom je fit op je werk. Met de e-bike kan een rit van 10 kilometer of meer eenvoudig en vlot worden afgelegd. Dagjesmensen die op een warme dag in het heuvellandschap willen toeren, ervaren met de e-bike alleen nog maar genot. Hellingen rijden zij fluitend op, afstappen is niet meer nodig. E-bikes van Gazelle geven precies het duwtje in de rug dat nodig is.

Nieuwe en slimme systemen

Gazelle stopt veel tijd en energie in de ontwikkeling van nieuwe en slimme e-bikes. Aan alle modellen en elektrische systemen zitten verschillende voordelen en pluspunten. Eén

TESTDAG ZATERDAG 12 MAART VAN 11.00 TOT 16.00 UUR

2WIELERS DIRKSLAND NIJVERHEIDSWEG 5 DIRKSLAND 0187-601706 WWW.2WIELERSDIRKSLAND.NL

van de innovaties is de zogeheten Shift Sensor-technologie. Daarbij kunnen fietsers tijdens het schakelen gewoon blijven trappen. Het systeem meet bovendien met sensoren de snelheid, de trapkracht en het aantal pedaalomwentelingen en kiest op basis daarvan de optimale ondersteuning die past bij de gewenste actieradius.

Kies een fiets die past Alle modellen en systemen hebben specifieke rij-eigenschappen. Daarom is het belangrijk om een e-bike vóór aankoop te testen. Zo weten (beginnende) e-bikers zeker dat een e-bike bij hen past en aansluit bij de verwachtingen. Iedereen is uitgenodigd om de e-bikes van Gazelle tijdens het Pop-up E-bike Event te ervaren. Aan de testrit zijn geen kosten verbonden en specialisten geven graag advies.

Onderweg op Goeree-Overflakkee maart 2016  
Onderweg op Goeree-Overflakkee maart 2016  
Advertisement