Page 1

LA PRINCESA I El MONSTRE DE – “LA TERRA” DE L'ESCOLA JACINT VERDAGUER DE CASTELLDEFELS. – “ELS PINGÜINS” DE L'ESCOLA EMILI CARLES-TOLRÀ DE CASTELLAR DEL VALLÈS. – “LA MORERA” DE L'ESCOLA D'AVINYONET DEL PENEDÈS.


HI HAVIA UNA VEGADA UNS SOLDATS QUE VIGILAVEN EN UN CASTELL. AQUEST CASTELL ES DEIA ROCAVERMELLA. AL CASTELL HI VIVIA UN REI, UNA REINA I UNA PRINCESA. PELS VOLTANTS DEL CASTELL HI VIVIA UN MONSTRE QUE ELS TENIA ATEMORITS.


DIA I NIT, ELS SOLDATS SEMPRE ESTAVEN VIGILANT PERQUÈ EL MONSTRE NO ENTRÉS NI AL JARDÍ NI AL CASTELL. PERÒ, UN DIA ..... EL MONSTRE VA OBRIR LES ALES I VA VOLAR FINS AL CASTELL PERQUÈ LI SEMBLAVA QUE ERA UNA CADIRA PER SEURE.


EL MONSTRE CRIDAVA I DEIA: - TINC MOLTA GANA! VULL MENJAR UNA MICA DE REINA O DE REI! I EL REI I LA REINA DEIEN: - AUXILI, AJUDEU-NOS!


I ELS SOLDATS MORS DE POR S'AMAGAVEN AMB LES CAMES TREMOLANT. LA PRINCESA ESPANTADA, PERÒ MOLT VALENTA, LI DEIA: - MONSTRE VOLS MENJAR PA AMB TOMÀQUET? O T'AGRADEN MÉS ELS ESPAGUETIS?


EL MONSTRE CONTESTAVA: - ELS MONSTRES MENGEM CARN PER AIXÒ VULL MENJAR EL TEU PARE I LA TEVA MARE. I SI TINC MÉS GANA ET MENJARÉ A TU TAMBÉ. I LLAVORS LA PRINCESA... LI VA DIR: - SI VOLS TINC HAMBURGUESES DE PORC!

- ET MENJARÉ A TU PRINCESA ESPAVILADA!- VA CONTESTAR EL DRAC.


LLAVORS LA PRINCESA MARGARITA VA DIR: – SI EM VOLS MENJAR, PRIMER M'HAURÀS D'AGAFAR. I LA PRINCESA ES VA POSAR A CÓRRER CAP AL RIU.


QUAN VA ARRIBAR AL RIU VA SALTAR A L'AIGUA I LA PRINCESA ESPAVILADA VA NEDAR RÀPIDAMENT CAP A L'ALTRE RIBA. I EL MONSTRE DARRERA SEU, PERÒ.... NO SABIA NEDAR I UNS GRANS COCODRILS SE'L VAN MENJAR.


I LA PRINCESA VA TORNAR AL CASTELL AMB LA SEVA FAMÍLIA I VAN VIURE FELIÇOS.

I CONTE CONTAT, CONTE ACABAT!


NENS I NENES DE LA CLASSE DE “LA MORERA” D'AVINYONET DEL PENEDÈS.

la princesa i el monstre  

conte viatger

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you