Page 1

*NU alle woningen met GRATIS vloerverwarming! *KORTING op badkamers, sanitair en keuken!

NU

18 a TE K + 3 pparte OOP bed men v.o.n r .-pri i j f s jzen ruim ten van ten af

€89

.500

,-

wonen in

‘Nieuw Almere!’ ‘Nieuw Almere!’ biedt unieke appartementen op de beste plek in Homeruskwartier-Centrum in Almere Poort. Bij ‘Nieuw Almere!’ heeft u alle vrijheid en een grote keuze uit woningtypen en voordeelpakketten. Geinteresseerd? Kijk voor meer informatie op www.nieuwalmere.nl

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


‘Nieuw Almere!’

impressie voorgevel appartementengebouw ‘Nieuw Almere!’

01 CPO

‘Nieuw Almere!’

www.nieuwalmere.nl

eh-architects.

info@ dewoonfabriekalmere.com

website? scan mij!

cpo ‘Nieuw Almere!’ ‘Nieuw Almere!’ is een initiatief van eh-architects met als doel het realiseren van 18 betaalbare en ruime starterswoningen in HomeruskwartierCentrum in Almere Poort. Wij bieden de kopers alle vrijheid en keuze uit vele woningtypen.

Wilt U volledige vrijheid over de indeling en afwerking van Uw toekomstige woning? Wilt U wonen in het Homeruskwartier Centrum in Almere met uitzicht over Pampushout en het IJmeer? Wilt U meer vierkante meters? Meld U dan nu aan en realiseer samen met ons Uw droomwoning!

‘Nieuw Almere!’ biedt plaats aan 18 appartementen en 3 bedrijfsruimten, met oppervlakten tussen 45 m2 en 101 m2. In het gebouw komen 2-kamer-appartementen, 3-kamer-appartementen, 4-kamer-appartementen en 3 ruime penthouses.

Bent U geïnteresseerd in een unieke woning of bedrijfruimte in ‘Nieuw Almere!’ en spreken onze plannen U aan? Neem dan nu contact met ons op om te kijken welke appartementen en bedrijfruimten nog beschikbaar zijn!

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


Homeruskwartier-Centrum Het appartementengebouw Nieuw Almere! wordt gerealiseerd in het Homeruskwartier Centrum in Almere Poort. Het Homeruskwartier ligt dichtbij Amsterdam en is door de gunstige ligging en toegangswegen gemakkelijk bereikbaar. Openbaar vervoer is binnen bereik, evenals het winkel- en stadscentrum. Het centrum van Homeruskwartier is dé plek voor vrij ondernemerschap. De wijk wordt volledig door de bewoners gemaakt. Bouwgroepen en ondernemers bouwen zelf aan de ideale combinatie van woningen met een winkel of werkruimte. In het levendige centrum komen op de begane grond voornamelijk winkels, voorzieningen, horecagelegenheden en bedrijfsruimtes. Daarboven worden de woningen gebouwd. Het centrum gaat zo’n 400 woningen tellen en bestaat uit bouwblokken met verschillende maten. De bouwhoogtes kunnen, afhankelijk van het gekozen bouwblok, variëren. Ook de breedte van het perceel kan zelf gekozen worden. De blokken krijgen een binnentuin waaronder de bewoners hun auto’s parkeren. Het hart van Homeruskwartier Centrum wordt gevormd door het plein (tussen bouwblok D en F), hier komen de winkels en de bushalte. Het openbaar gebied wordt autoluw.

situatie - Almere Poort

Blok N = ‘Nieuw Almere!’ Het Homeruskwartier Centrum wordt omsloten door groen en een sfeervolle singel. Deze rondlopende singel en de straten aan weerszijden van de busbaan zijn de belangrijkste doorgaande routes voor auto’s. In Homeruskwartier ligt het appartementengebouw Nieuw Almere! vlakbij het water en het strand. Uw appartement kijkt uit over Pampushout en het IJmeer!

Het appartementengebouw Nieuw Almere! wordt gerealiseerd in Blok N van het Homeruskwartier Centrum in Almere Poort. Met uitzicht op het Pampushout én het IJmeer is dit één van de mooiste locaties in het Homeruskwartier voor een appartement. In Nieuw Almere! is plaats voor 18 appartementen en 3 commerciele ruimten. Bij dit project bouwen wij het gebouw samen met de kopers onder (bege)leiding van professionele en ervaren partijen, zoals architecten, aannemers, makelaars, en bouwbegeleiders. De deelnemers ontwikkelen zelf hun woning en kunnen zo hun eigen woonwensen realiseren. Zo kiest iedereen een woning die aansluit bij zijn of haar woonwensen. Deze werkwijze is geschikt voor alle doelgroepen, zoals starters, energie bewuste kopers of bijvoorbeeld 55-plussers, om een op maat gemaakte woning te kunnen kopen.

02 CPO

“wonen in

Nieuw Almere!: Uniek, betaalbaar én uitzicht over het IJmeer en Pampushout..” locatie blok N - Homeruskwartier Centrum ‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


wonen in ‘Nieuw Almere!’ Naast de 18 appartementen zijn er in het ontwerp 3 bedrijfsruimten in de plint van het gebouw opgenomen, die als woonwerk-unit of als bedrijfsruimte gebruikt kunnen worden. Aan het binnenhof zijn onder de gemeenschappelijke binnentuin extra voorzieningen opgenomen zoals de bergingen, de containerstalling en het parkeren, alles direct bereikbaar vanuit het trappenhuis of met de lift. Nieuw Almere! biedt veel indelingsvrijheid en de keuze uit een ruim aantal woningtypen, opties en afwerkingen. Wilt U direct Uw woning kunnen betrekken, zonder eerst zelf Uw badkamer en keuken te moeten plaatsen, of bent U een klusser en wilt U een casco woning? In ‘Nieuw Almere!’ kan het allemaal!

‘Nieuw Almere’ biedt plaats aan een totaal van 18 appartementen en 3 bedrijfsruimten, verdeeld over 8 bouwlagen: 18 appartementen v.a. 45 m2 tot 101 m2: - twee-kamer-appartementen van ca. 45 m2 - drie-kamer-appartementen van ca. 64 m2 - vier-kamer-appartementen van ca. 74 m2 - dubbel hoge penthouses en maisonnettes van ca. 80-101 m2 3 commerciele-/ bedrijfsruimten van 45/ 48 m2 en 95 m2 - ca. 45-48 m2 te gebruiken als commerciele/ bedrijfsruimte - ca. 95 m2 loftruimte, ook te gebruiken als woon-werk-unit

wonen in Nieuw Almere!

NU al vanaf €89.500,impressie interieur woonkamer met balkon

03 CPO

Wat is er allemaal mogelijk voor mij bij ‘Nieuw Almere!’? Welke woningtypen zijn er? Hoe kan ik mijn nieuwe woning indelen? en niet onbelangrijk, wat kost zo’n appartement of bedrijfsruimte eigenlijk..? Op de volgende pagina’s vindt U een overzicht van de verschillende woningtypen en bijbehorende informatie over prijzen, woonoppervlak, buitenruimte, etc. Kies het woningtype dat U het meest aanspreekt en bekijk de plattegronden! Zit Uw type er niet bij, laat het ons weten! Wij kunnen binnen het casco alle mogelijke woningtypen en oppervlakten realiseren.

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


overzicht prijzen en typen ‘Nieuw Almere!’ biedt plaats aan 18 appartementen en 3 bedrijfsruimten. Hieronder vindt U een overzicht van de verschillende woningtypen en bijbehorende informatie. Naast de enkel-laags appartementen, zijn er ook een drietal dubbellaags penthouses beschikbaar en kunnen de verschillende woningtypen samengevoegd worden. Zit Uw type er niet bij, laat het ons dan weten! Binnen het casco kunnen we alle mogelijke woningtypen en oppervlakten realiseren.

wonen

woonopp.

terras

Aanvullend op de woningen zijn er op de begane grond van het gebouw 3 bedrijfsruimten in het plan opgenomen, die U als woon-werk-unit kunt gebruiken of als bedrijfsruimte of winkel. Aan het binnenhof zijn onder de gemeenschappelijke binnentuin extra voorzieningen opgenomen zoals de bergingen, de containerstalling en het parkeren, alles direct bereikbaar vanuit het trappenhuis of met de lift. Ook is het mogelijk Uw eigen parkeerplaats in de stalling onder het gebouw te kopen.

kamers

verdieping

prijs v.o.n.

type A1 (2x) appartement

74 m2

4 m2

4 kamers

+02/+03

€ 149.500,--

type B1 (2x) appartement

45 m2

4 m2

2 kamers

+02/+03

€ 89.500,--

type C1 (2x) appartement

64 m2

4 m2

3 kamers

+02/+03

€ 129.500,--

type A2 (3x) appartement

74 m2

4 m2

4 kamers

+04/+05/+06

€ 154.500,--

type B2 (3x) appartement

45 m2

4 m2

2 kamers

+04/+05/+06

€ 94.500,--

type C2 (3x) appartement

64 m2

4 m2

3 kamers

+04/+05/+06

€ 134.500,--

type D (1x) penthouse

101 m2

34 m2

5 kamers

+07/+08

€ 239.500,--

type E (1x) penthouse

80 m2

16 m2

3 kamers

+07/+08

€ 189.500,--

type F (1x) penthouse

90 m2

32 m2

4 kamers

+07/+08

€ 209.500,--

04 CPO

werken

oppervlak

terras

kamers

verdieping

prijs v.o.n.

type W1 (1X) woon-werk-loft

95 m2

6 m2

4 kamers

+00/+01

€ 199.500,--

type W2 (1X) bedrijfsruimte

45 m2

n.v.t.

entresol

+00/+01

€ 94.500,--

type W3 (1X) bedrijfsruimte

48 m2

n.v.t.

entresol

+00/+01

€ 99.500,--

*prijzen zijn v.o.n. en inclusief 21% BTW. Alle prijzen en informatie onder voorbehoud.

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


woning type A1/ A2 | 74 m2 type A is een 4-kamer-appartement met een woonoppervlak van 74 m2. Deze woning heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en een open keuken met genoeg ruimte voor een kookeiland. Kenmerken: - woonoppervlakte van ca. 74 m2 - ruime woonkamer met open keuken - balkon van 4 m2 aan voor- of achterzijde - 3 slaapkamers aan het binnenhof - apart toilet bereikbaar vanuit de hal - bergruimte met opstelplaats wasmachine - ruime berging op begane grond van 5 m2 - prijzen al vanaf EUR 149.500,- v.o.n. woning type A

woning type B1/ B2 | 45 m2 type B is een 2-kamer-appartement met een woonoppervlak van 45 m2. Deze compacte woning heeft ondanks zijn geringe oppervlak een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en een fijne leefkeuken. Kenmerken: - woonoppervlakte van ca. 45 m2 - ruime woonkamer met leefkeuken - balkon van 4 m2 aan woonkamer - 1 slaapkamer aan de straatzijde - apart toilet bereikbaar vanuit de hal - bergruimte met opstelplaats wasmachine - gezamenlijke berging op begane grond - prijzen al vanaf EUR 89.500,- v.o.n. woning type B

05 CPO

woning type C1/ C2 | 64 m2 type C is een 3-kamer-appartement met een woonoppervlak van 64 m2. Deze woning heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en een open keuken met genoeg ruimte voor een kookeiland. Kenmerken: - woonoppervlakte van ca. 64 m2 - ruime woonkamer met open keuken - balkon van 4 m2 aan voor- of achterzijde - 2 ruime slaapkamers aan het binnenhof - apart toilet bereikbaar vanuit de hal - bergruimte met opstelplaats wasmachine - ruime berging op begane grond van 5 m2 - prijzen al vanaf EUR 129.500,- v.o.n. woning type C

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


penthouse type D | 101 m2 Penthouse type D is een 5-kamer-appartement gelegen op de hoogste verdiepingen met een woonoppervlak van 101 m2. Dit dubbel-laags penthouse heeft een zeer ruime leefkeuken, een grote woonkamer en een dakterras van maar liefst 34 m2 ! Kenmerken: - woonoppervlakte van ca. 101m2 - ruime woonkamer aan het dakterras - leefkeuken met plaats voor kookeiland - dakterras van 34 m2 aan het binnenhof - 3 slaapkamers aan het binnenhof - apart toilet bereikbaar vanuit de hal - bergruimte met opstelplaats wasmachine - ruime berging op begane grond van 5 m2 - prijzen al vanaf EUR 239.500,- v.o.n.

penthouse type D

penthouse type E | 80 m2 Penthouse type E is een 4-kamer-appartement gelegen op de hoogste verdiepingen met een woonoppervlak van ca. 80 m2. Dit dubbel-laags penthouse heeft een ruime leefkeuken, een grote woonkamer en een dakterras van maar liefst 16 m2 ! Kenmerken: - woonoppervlakte van ca. 95 m2 - ruime woonkamer aan het dakterras - leefkeuken met plaats voor kookeiland - dakterras van 36 m2 aan het binnenhof - 2 slaapkamers aan de voorzijde van het gebouw - apart toilet bereikbaar vanuit de hal - bergruimte met opstelplaats wasmachine - ruime berging op begane grond van 5 m2 - prijzen al vanaf EUR 189.500,- v.o.n.

penthouse type E

penthouse type F | 90 m2

06

Penthouse type D is een 4-kamer-appartement gelegen op de hoogste verdiepingen met een woonoppervlak van 90 m2. Dit dubbel-laags penthouse heeft een zeer ruime leefkeuken, een grote woonkamer en een dakterras van maar liefst 32 m2 ! Kenmerken: - woonoppervlakte van ca. 90 m2 - ruime woonkamer aan het dakterras - leefkeuken met plaats voor kookeiland - dakterras van 32 m2 aan het binnenhof - 2 slaapkamers aan het binnenhof - apart toilet bereikbaar vanuit de hal - bergruimte met opstelplaats wasmachine - ruime berging op begane grond van 5 m2 - prijzen al vanaf EUR 209.500,- v.o.n.

CPO

penthouse type F

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


werken in ‘Nieuw Almere!’ Naast de 18 appartementen zijn er in het ontwerp 3 bedrijfsruimten in de plint van het gebouw opgenomen, die als woonwerk-unit of als bedrijfsruimte gebruikt kunnen worden. Aan het binnenhof zijn onder de gemeenschappelijke binnentuin extra voorzieningen opgenomen zoals de bergingen, de containerstalling en het parkeren, alles direct bereikbaar vanuit het trappenhuis of met de lift. Nieuw Almere! biedt veel indelingsvrijheid en de keuze uit een ruim aantal woningtypen, opties en afwerkingen. Wilt U direct Uw woning kunnen betrekken, zonder eerst zelf Uw badkamer en keuken te moeten plaatsen, of bent U een klusser en wilt U een casco woning? In ‘Nieuw Almere!’ kan het allemaal!

“werken in

Nieuw Almere!: Keuzevrijheid, goede locatie én je eigen identiteit..!”

werken in Nieuw Almere!

NU al vanaf €94.500,-

impressie straatgevel met entree en bedrijfsruimten

07 CPO

Interesse? Meld je NU aan! Bent U geïnteresseerd in een unieke en betaalbare bedrijfruimte in ‘Nieuw Almere!’ en spreken onze plannen U aan? Neem dan nu contact met ons op om te kijken welke bedrijfruimten nog te koop zijn! ‘Nieuw Almere!’ is op zoek naar enthousiaste mensen, die willen wonen in een uniek appartement in HomeruskwartierCentrum in Almere. Mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en ruimte, en tegelijk ook betaalbaar willen wonen.

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


woon-werk-unit W1 | 95 m2 type W1 is een woon-werk-loft met ca. 95 m2 gebruiksoppervlak. Deze woon-werk loft heeft op de begane grond een bedrijfsruimte aan de straat en op de verdieping een compacte woning met 2 slaapkamers aan het binnengebied. Kenmerken: - woon-werkoppervlakte van ca. 95 m2 - representatieve bedrijfsruimte voor kleine ondernemer - aparte entree woning en bedrijfsruimte - ruime woonkamer met eetkeuken - buitenruimte aan het binnengebied van ca. 6 m2 - 2 slaapkamers aan het binnenhof - compacte badkamer met inloopdouche - apart toilet bereikbaar vanuit de hal - prijs al vanaf EUR 199.500,- v.o.n.

woon-werk-loft type W1

bedrijfsruimte W2 | 45 m2 type W2 is een dubbelhoge bedrijfsruimten gelegen in de plint van het gebouw aan de straatzijde met een oppervlak van ca. 45 m2. Deze bedrijfsruimte kunt U voor nagenoeg elke onderneming gebruiken. De uiteindelijke indeling kunt U zelf bepalen of samen met de architect.

Kenmerken: - gebruiksoppervlakte van ca. 45 m2 - eigen entree gelegen aan de straatzijde - representatieve ruimte voor kleine ondernemer - ruime bedrijfsruimte over 2 verdiepingen - dubbel hoge ruimte met entresol - apart toilet en pantry aanwezig - mogelijkheid voor bergruimte - prijs al vanaf EUR 94.500,- v.o.n.

bedrijfsruimte type W2

bedrijfsruimte W3 | 48 m2

08

type W3 is een dubbelhoge bedrijfsruimten gelegen in de plint van het gebouw aan de straatzijde met een oppervlak van ca. 48 m2. Deze bedrijfsruimte kunt U voor nagenoeg elke onderneming gebruiken. De uiteindelijke indeling kunt U zelf bepalen of samen met de architect. Kenmerken: - gebruiksoppervlakte van ca. 48 m2 - eigen entree gelegen aan de straatzijde - representatieve ruimte voor kleine ondernemer - ruime bedrijfsruimte over 2 verdiepingen - dubbel hoge ruimte met entresol - apart toilet en pantry aanwezig - mogelijkheid voor bergruimte - prijzen al vanaf EUR 99.500,- v.o.n.

CPO

bedrijfsruimte type W3

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


Opties = Keuzevrijheid Nieuw Almere! biedt de koper veel vrijheid en de keuze uit een ruim aantal woningtypen, indelingsmogelijkheden, opties en afwerkingen. Zo kunt u zelf kiezen hoe uw woning eruit komt te zien en omdat we gezamelijk bouwen kunnen we ook gezamenlijk korting krijgen op oa. de keuken, badkamer, tegelwerk en sanitair. Gedurende het traject worden in samenwerking met de aannemer en de leverancier een aantal voordeelpakketten samengesteld! Voor meer informatie over opties en/ of voordeelpakketten kunt u contact opnemen met Anneke Hanewinkel via (036) 523 24 65 of info@dewoonfabriekalmere.com

“wonen& werken

in Nieuw Almere!: Keuzevrijheid, veel opties én voordeelpakketten..!”

homeruskwartier centrum in aanbouw - locatie blok N (Nieuw Almere)

09 CPO

Interesse? Meld je NU aan! Bent U geïnteresseerd in een unieke woning of bedrijfruimte in ‘Nieuw Almere!’ en spreken onze plannen U aan? Neem dan nu contact met ons op om te kijken welke woningen en bedrijfruimten nog te koop zijn! ‘Nieuw Almere!’ is op zoek naar enthousiaste mensen, die willen wonen in een uniek appartement in HomeruskwartierCentrum in Almere. Mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en ruimte, en tegelijk ook betaalbaar willen wonen.

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


Nieuw Almere! is een initiatief van eh-architects met als doel het realiseren van betaalbare en ruime starterswoningen en bedrijfsruimten in het Homeruskwartier Centrum in Almere. ‘Nieuw Almere!’ biedt kopers veel vrijheid en de keuze uit een ruim aantal woningtypen, opties en afwerkingen.

i

Heeft U vragen of wilt U meer informatie over het project ‘Nieuw Almere!’, neem contact op met mevr. Anneke Hanewinkel via (036) 523 24 65 of mail naar info@dewoonfabriekalmere.com

Ook op de hoogte blijven? Volg ons nu op Facebook: www.facebook.com/eharchitects Volg ons nu op Twitter: twitter.com/eharchitects de woonfabriek almere De Woonfabriek biedt dienstverlening voor alles op het gebied van wonen: van aankoopbegeleiding van de woning tot grootschalige verbouwing en het ontwerp van uw huis. In Homeruskwartier Centrum is De Woonfabriek Almere betrokken als makelaar en begeleider van de bouwgroep voor dit CPO-project. De Woonfabriek Almere Postbus 22125 1302 CC Almere T (036) 52 32 465 M (06) 3016 7455 www.dewoonfabriekalmere.com info@dewoonfabriekalmere.com

eh-architects

10 CPO

eh-architects is een architectenbureau gespecialiseerd in zelf- en samenbouwprojecten en richt zich op duurzaamheid en betaalbaar bouwen. Het bureau heeft ruime ervaring met het ontwerpen van unieke woningen voor particuliere opdrachtgevers en bouwgroepen met een bijzondere woonwens. eh-architects Korte Voorhout 20 2511 CX Den Haag T (070) 201 13 29 M (06) 2849 5953 www.eh-architects.nl info@eh-architects.nl

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.


wonen in

‘Nieuw Almere!’?

Interesse? Meld je NU aan! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het project ‘Nieuw Almere!’, neem nu geheel vrijblijvend contact op met mevr. Anneke Hanewinkel via (036) 523 24 65 of mail naar info@dewoonfabriekalmere.com

‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects. ‘Nieuw Almere!’ Homeruskwartier-Centrum / Copyright © 2012 eh-architects.

appartementen Nieuw Almere - Homeruskwartier centrum Almere Poort  

Wonen in Homeruskwartier-Centrum in Almere! Unieke appartementen te koop met veel ruimte op een goede locatie. Dichtbij Amsterdam, goed bere...

Advertisement