Page 1


EN BEDRE VEJ Uanset hvad der venter forude, føles vejen dertil bare skønnere med den nye Kia Magentis. Bag Kia Magentis’ friske og ungdommelige stil finder du et sikkert og pålideligt køretøj, som giver din køreglæde et løft dag efter dag. Forestil dig selv i en bil, hvor du kan køre komfortabelt, afslappet og uden bekymringer? Rart, ikke? Sådan er Kia Magentis.


2|3


NÅR DESIGN OG FUNKTION GÅR OP I EN HØJERE ENHED


2 4| 3| 5


KØREGLÆDE


6|7


Billedet viser udstyr som ikke er standard i eller kan fås til Magentis i Danmark

GLÆDEN VED GODT DESIGN Godt design er en sensuel oplevelse: Det handler om udseendet, berøringen, følelsen. Lad dine sanser vækkes og skærpes af Kia Magentis’ intelligente design! Fra den rummelige kabine til instrumenteringen og de komfortable sæder – alle detaljer er udtænkt med kun ét for øje: at øge din oplevelse af komfort og velvære.

Ergonomiske sæder skræddersyet til europæiske præferencer.

8|9


VELKOMMEN TIL DINE SANSER


10 | 11


FORLANG DET BEDSTE AF DET BEDSTE. DU FORTJENER DET.


12 | 13


BARE DIG OG VEJEN, SÅ LANGT ØJET RÆKKER Tag motorvejen. Eller tag de små veje, og se steder, du ikke har været før. Genopdag glæden ved at køre i landets afkroge, eller tænk stort, og kør gennem Europa. Lad Kia Magentis føre dig så langt, som dine drømme rækker, og få oplevelser for livet.

SMIL BREDT. OG LANGT. Med sit elegante design og firmabilsklassens bedste forhold mellem pris, ydelse og udstyr er Kia Magentis indbegrebet af stil og individualitet. Så uanset om du single, er gift og har små børn, eller børnene for længst er fløjet fra reden, skal du da nyde livet i fulde drag. Hvorfor følge efter andre, når du kan gå forrest?


14 | 15


300

150

250

100

125

75

Hestekræfter (hk)

Moment (Nm)

1

50

200

Maks. ydelse: 188 hk (138,3 kW) ved 6.000 omdr./min Maks. moment: 247 Nm ved 4.000 omdr./min

25

150 1.000

2.000

4.000

0 6.000

250

150

125 200 100

75

150

Hestekræfter (hk)

Moment (Nm)

Omdrejninger (omdr./min)

2

50 100

2.000

4.000

0 6.000

350

120

300

100

250 80 200 60 150 100

40

50

20

0 0 1.000 1.500 2.000 2.500 3.000 3.500 4.000

Omdrejninger (omdr./min)

Hestekræfter (hk)

Moment (Nm)

Omdrejninger (omdr./min)

3

2.0 I-4 DOHC benzin Maks. ydelse: 144,5 hk (106,6 kW) ved 6.000 omdr./min Maks. moment: 188,8 Nm ved 4,250 omdr./min

25

50 1.000

2,7 V6 DOHC benzin

2,0 CRDi VGT Common-Rail dieseln Maks. ydelse: 140 hk (103 kW) ved 4.000 omdr./min Maks. moment: 305 Nm ved 1800-2500 omdr./min

MOTORKRAFT TIL ETHVERT BEHOV Træd på speederen i Kia Magentis 2,7 l V6, og mærk smilet brede sig, når du bliver trykket tilbage i sædet. Med sin aluminiumskonstruktion, sine 24 ventiler, variabelt indsugningssystem (VIS) og quad-cam opnår denne V6-motor et imponerende forhold mellem ydelse og vægt. Hvis det er brændstoføkonomien, som interesserer dig mest, skal du vælge 2,0 l theta-benzinmotoren, som optimerer ydelsen i forhold til forbruget takket være sin letvægtskonstruktion i aluminium og CVVT-teknologien (kontinuerlig variabel styring af ventiltider).Foretrækker du diesel, skal du vælge 2,0 l VGT-motoren, som har et fremragende moment ved lave til middelhøje omdrejningstal.Denne

Common

Rail-indsprøjtningsmotor

er

udstyret

med

turbolader med variabel geometri og katalyseret partikelfilter, så den opfylder Euro 4-emissionskravene. V6’eren er udstyret med en 5-trins automatgearkasse, som

1. 2,7 liter V6-motor

giver dig valget mellem silkebløde automatiske gearskift eller sporty manuelle op- og

2. 2,0 liter theta-motor

nedgearinger. 2,0 l theta-motoren er udstyret med en 5-trins manuel gearkasse.

3. 2,0 liter CRDi-motor

2,0 VGT-dieselmotoren er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse som er præcist

4. Sporty automatgear med sekventielt skifte

afstemt med motorens høj moment. Her er overskud og komfort helt i top.

5. 6-trins manuel gearkasse (Kun 2,0 l diesel, 5-trins for 2,0 l benzin)


4

5

16 | 17


1

Optimeret karosseristruktur Karosseriet på Kia Magentis indeholder adskillige konstruktionsmæssige forbedringer, blandt andet en omfattende brug af højstyrkestål (64 %) i strukturelt kritiske karosseridele. I tilfælde af en kollision vil karosseriet deformere efter et foruddefineret mønster for at absorbere kraften fra stødet bedst muligt.

PASSER GODT PÅ DIG Fremskridtene inden for simuleringssoftware og den stigende mulighed for at behandle komplekse data elektronisk har givet forskningen i trafiksikkerhed et markant skub fremad. Det fører til mere sikre biler – nok bedst illustreret med den nye Kia Magentis. Du kan være helt rolig, for du ved, at du og dine passagerer er beskyttede af de seneste sikkerhedsfeatures som for eksempel dobbelt airbags foran og gardinairbags i fuld længde, der beskytter hovedet og overkroppen. De nyudviklede forreste dobbelte airbags beskytter også hofterne og ikke kun brystkassen. Dørene er forstærket med bjælker i højstyrkestål og giver sikkerheden en dimension yderligere.

Aktive nakkestøtter foran

Højdejusterbar sikkerhedssele

Automatisk oplåsning af døre ved kollision

2

SIKKERHED ER OMDREJNINGSPUNKTET Innovation inden for sikkerhed er omdrejningspunktet for Kias designfilosofi, og den nye Kia Magentis indeholder mange nye sikkerhedsfeatures som for eksempel elektronisk stabilitetsprogram (ESP). ESP vurderes at være det væsentligste fremskridt inden for trafiksikkerhed siden indførelsen af sikkerhedsselen. Hvis ESP-systemet registrerer, at bilen risikerer at skride ud, aktiverer systemet automatisk en , to, tre eller alle fire bremser

3

individuelt for at forhindre, at du mister kontrollen over bilen. Yderligere sikkerhedsfeatures omfatter blandt andet aktive nakkestøtter foran, samt at forreste passagerairbag kan deaktiveres, så risikoen for skader på mindre børn reduceres væsentligt. Seleforstrammerne med kraftbegrænsere på forsæderne og den automatiske oplåsning af døre ved uheld er også med til at reducere skaderne i tilfælde af en kollision. Endelig runder baksensor-systemet og elsideruderne med antiklemfunktion sikkerhedspakken flot af.

18 | 19


FLEKSIBEL INDRETNING Som sponsor for bl.a. UEFA EURO 2008, FIFA VM 2010 og Davis Cup er Kia fokuseret på at yde sit bedste. Hver enkelt detalje er nøje udtænkt med henblik på at opfylde dine behov. Det nytænkende design af baghjulsophænget på Kia Magentis giver maksimal bagageplads uden at gå på kompromis med kørekomforten. Det nedfældelige splitbagsædet giver dig mulighed for at transportere ski og andre lange genstande. Bagagerummet er også udstyret med et bagagenet og et strømudtag, så du kan tilslutte elektriske apparater som for eksempel en køleboks i bagagerummet. I kabinen findes et strømudtag til opladning af mobiltelefoner.


LÆG MÆRKE TIL DETALJERNE Du ved, at vejen til succes ikke er nogen dans på roser. Det kræver hårdt arbejde, indsigt og stor omhyggelighed med detaljerne. Kias ingeniører og designere stilles over for de samme krav. Resultatet er dette velkonstruerede stykke håndværk, som tåler sammenligning med de bedste modeller i firmabilsklassen. Magentis har et højt standard udstyrsniveau selv i Active modellen, med aircondition, læderrat, el-sidespejle med varme mm. I Exclusive versionen er der yderligere bl.a. fuld elektronisk klimaanlæg, tripcomputer,alufælge mm.

Alufælge

Indstigningslys

20 | 21


1

2

SMÅ DETALJER, STORE GLÆDER De elbetjente og opvarmede sidespejle (1) fjerner dug og sne og giver klart udsyn i al slags vejr. Førerens dør er udstyret med et betjeningspanel til elsideruderne (2). Panelet omfatter også styringen af de elbetjente sidespejle, samt en afbryder til sideruderne bagest. Det er en fordel, når der er mindre børn med i bilen. De to solskærme (3) er udstyret med belyste make-upspejle og en holder til p-billet i førersiden. Loftspanelet med læselamperne (4) indeholder også et rum til

3

4

dine solbriller, så du aldrig skal lede efter dem mere. Kopholderne til forsædepassageren (5) og bagsædepassagererne (6) er diskret gemt væk, når de ikke er i brug. Føreren kan åbne både benzindækslet og bagklappen via et betjeningsgreb i kabinen (7). Der er 12 V-strømudtag (8) i bagagerummet og ved midterkonsollen i kabinen. En ledningsgennemføring gør det øverste af de opdelte opbevaringsrum til det perfekte sted at oplade mobiltelefonen.

Visse udstyreselementer er ikke standard.

5

6

7

8

9

10

FLERE OPBEVARINGSLØSNINGER 11

Hovedreglen for opbevaring: Et rum uden noget i er ikke tomt ret længe. Ekstra opbevaringsrum giver en mere overskuelig og mindre rodet kabine, og du slipper for at lede efter dine småting. Kia Magentis byder på i

mange

opbevaringsmuligheder,

midterkonsollen

(9),

hvor

der

blandt er

to

andet adskilte

opbevaringsrum. Det centrale opbevaringsrum (10) er ideelt til mindre genstande, som skal være let tilgængelige. Handskerummet (11) er det perfekte sted at gemme værdigenstande, så de ikke kan ses udefra. Handskerummet er både belyst og aflåseligt.


1

Fjernbetjent låsesystem Du kan åbne eller låse bilen med fjernbetjeningen på op til 15 meters afstand. Systemet omfatter en tyverialarm og en panikknap, som aktiverer bilens horn – en funktion, som mange føler sig mere trygge med.

LIDT NEMMERE AT KØRE Når du bruger tid bag rattet, er det rart med lidt ekstra hjælp – også selvom det bare er småting. Læg dem sammen, og pludselig bliver småtingene til en behagelig lettelse for dig. Kia Magentis er udstyret med en række bekvemmeligheder, som hver især gør det lidt nemmere for dig. Det fjernbetjente låsesystem åbner og låser bilens døre.

2

3

SMÅ DETALJER, STORE GLÆDER Det er ofte de små ting, der tæller, og tilsammen giver de øget komfort og glæde ved bilen. Tag for eksempel sædeopvarmningen (1), som gør selv de koldeste vinterdage

lune.

Eller

det

manuelle

(2)

eller

fuldautomatiske klimaanlæg (3).

22 | 23


Fartpilot: Knapperne til fartpiloten er indbygget i rattet, så betjeningen er så sikker og behagelig som muligt. (fås ikke til 2.0 DOHC-motoren)

EN VERDEN I HVIDT OG BLÅT Hvidt og blåt er Kias nye kendetegn, når det drejer sig om instrumentbelysning. Det giver et klart og behageligt miljø. Med Kia Magentis’ veludførte instrumentpanel har du det præcise overblik og den totale kontrol lige ved hånden. Derudover giver skærmene til tripcomputeren, brændstofmåleren og motortemperaturmåleren et hightech-præg og en lettere aflæsning end ved analoge instrumenter.

1

EN KABINE, DER UDSTRÅLER KVALITET Baksensor-systemet (8), som med sine sensorer i den bageste

kofanger

advarer

dig

mod

børn

og

forhindringer bag bilen, hjælper dig ved parkering og hjælper dig til at undgå buler og ridser i bilen.

24 | 25


Vores slogan – “The Power to Surprise™” repræsenterer Kia Motors Corporations engagement i at overstige vores kunders forventninger gennem fortsat innovation. Ved at tilbyde vores kunder produkter og ydelser, som overstiger deres forventninger, giver vi dem mulighed for et spændende og aktivt liv. Vores biler er ikke blot transportmidler. Det er biler, som bringer det bedste frem i dig, personligt og følelsesmæssigt. Kias nye linje af dynamisk designede biler af høj kvalitet og vores førsteklasses værksteder gør, at vores kunder glæder sig over at købe en ny Kia – igen og igen.

DYNAMISK EVOLUTION Vi drives af mulighederne: En soldrevet bil, en bil, som kører på vand i stedet for på benzin, en ”intelligent” bil, som selv kan finde vej? Det er ikke længere bare luftkasteller – en dag holder der én i din garage! Kias ingeniører arbejder døgnet rundt på at skabe de ultimative biler; løsninger med de sikreste og mest miljørigtige egenskaber, og som er nemme og sjove at køre i. Kias Namyang-udviklingscenter i Korea og vores research- og designcentre i USA, Japan og Tyskland arbejder sammen på at udvikle nye biler, specielt tilpasset de enkelte regioners krav og forventninger. Ved at introducere den nye generation af biler med sikkerhedskarosseri, infotainment-systemer og letvægtsmotorer med høj ydelse og lavt brændstofforbrug samt minimal emission og støj vil Kia stå i spidsen for innovation i bilindustrien i det 21. århundrede.

BESKYTTELSE AF MILJØET Kia Motors har etableret et udviklingscenter, som danner spydspids i vores stræben efter at producere mindre forurenende hybrid- og brændselscellebiler, og som internationalt viser vejen frem for miljøvenlige biler, så vi kan skabe en mere grøn fremtid. Miljøet er omdrejningspunktet i hele bilens levetid. Kia Motors skaber innovative løsninger, som strækker sig helt fra design af bilen og til genvindingen af den mange år senere, så bilen hele vejen igennem lever op til de retningslinjer, der er udstukket fra politisk side. I videst muligt omfang bruges genbrugsmaterialer og materialer, som kan genvindes, til produktion af Kia-biler. Alle større plastdele forsynes med en materialekode og monteres, så de er nemme at adskille ved ophugningen. Et af Kia Motors mål er, at den udtjente bil skal kunne behandles og genvindes til gavn for miljøet. Det er en gennemgribende proces, og Kia Motors har udvalgt særlige partnere i Europa, som garanterer en miljømæssig forsvarlig håndtering af farligt affald. Dette affald genbruges eller genvindes, så miljøet beskyttes bedst muligt. Hvis du vil vide mere om den miljøvenlige håndtering af din udtjente Kia-bil, kan du kontakte din forhandler eller besøge vores hjemmeside (www.kiamotors.com). Din Kia-forhandler ser frem til at hjælpe dig – og vores miljø.

SPORTSVERDENEN På samme måde som en ambitiøs sportsudøver stræber Kia efter at blive den bedste, og vi har glædet os over mange sejre gennem vores sponsering af professionelle sportsfolk og store sportsbegivenheder verden over. Vi glæder os over at kunne fremme interessen for sport hos vores kunder ved at sponsere Australian Open og Davis Cup, ved at være bilindustriens officielle sponsor for UEFA EURO 2008 og frem og ved at være sponsor for Asian X Games. Med vores stærke navn og livsbekræftende image som en af verdens hurtigst voksende bilproducenter vil Kia fortsætte væksten ved aktivt at støtte sportsgrene for dem, som er unge af sind, aktive, dynamiske og spændende – præcis som vores nye linje af biler.


KIA – MED GARANTI Gennem de seneste år er Kia blevet et af de mest succesrige bilmærker i Europa. Nøglen til vores succes ligger i, at vi giver vores kunder lidt mere: bedre service hos velkvalificerede mekanikere, løbende produktudvikling og en uovertruffen garanti. Og det er en af årsagerne til, at vores kunder vender tilbage – igen og igen. Vi takker vores trofaste kunder ved at give dem en endnu bedre garanti. Det er trods alt jeres begejstring, der ligger bag vores succes.

TRE ÅRS GARANTI PÅ BILEN Vores høje kvalitetsstandarder gør det muligt for os at give en usædvanlig lang garanti. Vi giver 36 måneders garanti på din nye Kia, uanset hvor mange kilometer du kører i den

TRE ÅRS LAKGARANTI Bilens lakering er af høj kvalitet og giver din bil lang tids beskyttelse og glans.

SEKS ÅRS GARANTI MOD RUST Din nye Kia har fået en gennemgribende rustbeskyttelsesbehandling. Derfor giver Kia en seksårig garanti mod gennemtæring.

FINANSIERING Din lokale Kia-forhandler kan blive din partner i forhold til at etablere en finansieringsordning. Kontakt din lokale Kia-forhandler for at få yderligere information.

TILBEHØR Giv din bil stil med originalt Kia-udstyr. Kontakt din lokale Kia-forhandler for at få yderligere information.

Garanti på biler til taxakørsel og kommercielt brug er dog begrænset til 100.000 km eller 3 år.

26 | 27


Kia Import Danmark A/S, Vejlevej 6, 7000 Fredericia, E-mail: info@kiamotors.dk Web: www.kiamotors.dk

270982 dan

Alle informationer, illustrationer og specifikationer er baseret på data, der er til rådighed på udgivelsestidspunktet, og de kan ændres uden varsel. De modeller og specifikationer, der er vist i denne brochure, kan afvige fra de modeller, der kan leveres på dit marked. På grund af begrænsninger i trykprocessen kan de viste bilfarver afvige en smule fra de faktiske farver. Kontakt din lokale Kia-forhandler for aktuelle oplysninger.

Magentis  

Uanset hvad der venter forude, føles vejen dertil bare skønnere med den nye Kia Magentis. Bag Kia Magentis’ friske og hvor du kan køre komfo...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you