__MAIN_TEXT__

Page 1

БЪРЗО И ТОЧНО БРОЕНЕ НА БАНКНОТИ, МОНЕТИ, КУПОНИ И БИЛЕТИ! С Tellermate броенето на пари става по-лесно, по-удобно и МНОГО ПО-БЪРЗО!

POS www.egepos.eu

ИМАТЕ ЛИ ДОВЕРИЕ ВЪВ ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ? Крадат ли от Вас? НЕ ЧАКАЙТЕ! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!

НАМАЛЕТЕ ЗАГУБИТЕ ПРИ БРОЕНЕ! Създадени за постигането на ефективност при управлението на паричните потоци!

КОЛКО ВРЕМЕ ОТДЕЛЯТЕ ЗА БРОЕНЕТО НА ПАРИ? Оптимизирайте бизнеса си!

ПРЕБРОЙТЕ КУПИЩА ПАРИ ЗА СЕКУНДИ!

Инвестирайте в банкнотоброячни и монетоброячни устройства от най-нео поколение!

www.egepos.eu Пребройте купища пари за секунди! Броячните устройства на Tellermate Ви спестяват ценно време. Време, което можете да прекарате с вашите клиенти и в управление на вашия бизнес. Пребройте паричните наличности за една малка част от времето, което е необходимо за броенето на ръка и спестете време на вашите мениджъри и касиери. С броячните устройства на Tellermate спестявате от 8 до 12 минути на касиер при броенето на пари всеки ден!

Продуктите от серията T-i˟ са проектирани с идеята за лесно използване, съчетано с висока производителност, интуитивен и

За фирми и банки

Серията T-i˟ е най-новото поколение брояни устройства на Tellermate. Работата с T-i˟ е лесна и интуитивна. Големият графичен дисплей и опростената структура за навигация на менюто, позволяват на потребителя да постигне бързи резултати с минмално обучение.

устойчив

Бърза проверка за грешки или

дизайн.

несъответствия!

Бързо и точно преброяване на пари! СОФИЯ

ж.к Младост 4, бл. 418 тел: +359(0)24 164121 GSM: +359(0)893 65 67 82 email: sales@egegroup.eu

ШУМЕН

бул. Ришки проход 20 тел: +359(0)54 892070 GSM: +359(0)899 12 10 10 email: office@egegroup.eu

БАНКНОТОБРОЯЧНИ И МОНЕТОБРОЯЧНИ УСТРОЙСТВА Инвестирайте!

POS www.egepos.eu


По-бързи и по-прецизни спрямо процеса на ръчно преброяване, продуктите на Tellermate са идеалното решение за броене на банкноти и монети! Това са изпитани и надеждни машини, проектирани за повишена ефективност и контрол при управлението на паричните потоци. ПРЕБРОЙТЕ ПАРИТЕ СИ ЗА СЕКУНДИ!

TELLERMATE Вече повече от 30 години Tellermate предлага решения в помощ на бизнеса при броенето на парични средства със своите бързи, точни и ефикасни устройства. Днес, с устройствата на Tellermate се преброяват над 1 милиард долара дневно и над 20 валути в 30 страни. Марката се ползва с доверието на над 250 000 организации по цял свят, включително най-големият търговец на дребно в света, шест от десетте най-големи вериги ресторанти за бързо обслужване, както и на едни от най-големите имена в предлагането на домашни потреби - Best Buy, Staples, CVS, и Dollar Tree. Чрез автоматизирането и ускоряването на процедурите по преброяването на парични средства, Tellermate позволява на фирмите да отделят повече време за бизнес. Устройствата на Tellermate предлагат повишена ефективност при управлението на паричните потоци чрез елиминиране на грешките в процеса на броене и извеждане на бързи доклади.

Банковите депозити могат да бъдат приготвени бързо с използването на режима за броене на пачка или ролка. Тази функция предупреждава потребителя за грешки и гарантира, че депозитите са коректно преброени от първия път, осигурявайки незабавен преглед на дневните парични вземания.

Броячните устройства на Tellermate Ви спестяват ценно време. Време което можете да прекарате с вашите клиенти и в управление на вашия бизнес!

ЗА ФИРМИ Бързото и коректно преброяване на паричните наличности е от жизненоважно значение в търговията на дребно, ресторантьорството и търговията с хранителни стоки. Tellermate предлага решения, които са в помощ на търговците при отчитането и управлението на паричните средства. Изключително подходящи за търговци на хранителни стоки T-i˟ дават възможност на мениджърите за бързо решаване на проблеми при одити, оптимизиране на ефективността при касите и бърза проверка за коректна отчетност на касиерите. T-i˟ са предназначени за фирми, чийто приоритет са оптимизирането на времето и контрола спрямо служителите. Решенията на Tellermate от серията T-i˟ са способни да преброят паричните средства в чекмеджето на касата за по-малко от една минута! Така вашите служители спестяват ценно време, за един по-ефективен работен ден, когато техните усилия могат да се съсредоточат върху задачите, които са доходни за Вашия бизнес.

T-i˟ R1000

Броене на банкноти и монети

T-i˟ R2000

Броене на банкноти, монети и купони

T-i˟ R3000

Мрежови достъп за отчитане и проверка

T-i˟ R3500

Управление на паричните потоци

T-i˟ R4500

За бек-офисите натърговски обекти

БАТЕРИЯ

T-i˟ могат да бъдат свързани към електрически контакт или да бъдат захранвани от батерия. T-i˟ става преносим при използването на вградената акумулаторна литиево-йонна батерия, което Ви позволява да го вземете о отнесете до избрана каса във всеки един момент. Извеждането на бързи доклади може да стане за броени минути, а възникнали спорове могат да бъдат разрешени бързо и лесно.

ПРИНТЕР

Възможността за свързване на печатащо устройство Ви дава възможност за отпечатване на отчети за бърза проверка и отчитане на несъответствия.

TELLERCUPS

Tellercups или чашките за монети Ви позволяват бързо и точно да броите големи кличества монети.

WWW.EGEPOS.EU

ЗА БАНКИ Tellermate има богат опит в сектора на финансовите услуги, като за последните тридесет години компанията успешно помага на банки от цял свят в създаването на удобства за клиента чрез своите решения за управление на парични средства. С внедряването на броячните устройства от Tellermate се увеличава точността и ефективността на касиерите, като в същото време се подобрява сигурността и обслужването на клиентите. T-i˟ е компактен, привлекателен и тих - идеален за работа на каса с клиенти. T-i˟ подобрява ефективността, спестява време и оптимизира обслужването на клиентите чрез по-кратки срокове за обслужване без допълнителни разходи за труд.

По-ефективен стоков контрол информация за сумите в реално време и възможност за проверка на пачка банкноти или торба с монети, без нуждата от разделяне и подреждане!

Profile for EGE POS

EGE POS Tellermate Trifold Brochure ISSUU  

Бързо и точно преброяване на пари! Броячните устройства на Tellermate Ви спестяват ценно време. Време, което можете да прекарате с вашите кл...

EGE POS Tellermate Trifold Brochure ISSUU  

Бързо и точно преброяване на пари! Броячните устройства на Tellermate Ви спестяват ценно време. Време, което можете да прекарате с вашите кл...

Profile for ege_pos
Advertisement