Page 15

DIBAL G-Series ХАРАКТЕРИСТИКИ Модели: плоски и с кула (Tower). Капацитет: 6 кг - 2 грама; 15 кг - 5 грама; 30 кг - 10 грама. Дисплей със задно осветяване (Backlight LCD). Може да показва тегло, цена и стойност. Клавиатура: тип мембрана, със защита от влага. Комуникации: RS-232. Ъпгрейд на фърмуера от компютър. В зависимост от модела са на разположение до 2х 9 програмируеми клавиша. Възможност за запамятяване на до 100 артикула.

ВЪЗМОЖНОСТИ Тариране и предварително задаване на тара. Ръчно зануляване. Моделите с възможност за изчислявасне на цена позволяват: Задаване на цена: възможност която позволява да се определи цена по която да се извършат няколко операции. Възможност за показване на втора валута. Програмируемо включване и изключване на подсветката на дисплея. Автоматично изключване: налична опция в моделите с вградена батерия. Тази опция позволява да се зададе време в рамките на което ако няма тежест върху плота или активност на бутон, везната да се изключи. Програмиране: възможност за записване и редактиране на до 100 артикула. Бързо търсене на артикули: полезна функция, която позволява бързо извеждане на артикули при нужда от корекции в цената или други параметри. Свързване с POS или ECR устройства и разпознаване на EAN (International Article Number) кодове.

ЗАХРАНВАНЕ Комбинирано захранване през електрическата мрежа и батерия. В зависимост от модела е налична презареждаща се батерия. В случай на прекъсване на тока от електрическата мрежа, везната автоматично ще започне работа благодарение на вградената батерия. Батерията се зарежда от самата везна и не изискава допълнително зарядно устройство.

1

КОМУНИКАЦИИ В зависимост от модела е възможно свързване с компютър, POS или ECR устройства.

2

3

356

116

116

400

400 320

320

www.egepos.eu

EGE POS Dibal Brochure ISSUU  

EGE POS осъществява собствен внос на електронни везни Dibal, S.A. DIBAL е водеща световна компания в проектирането и производството на елект...

EGE POS Dibal Brochure ISSUU  

EGE POS осъществява собствен внос на електронни везни Dibal, S.A. DIBAL е водеща световна компания в проектирането и производството на елект...

Advertisement