Page 1

Но само една грешка в софтуера на системата, срив в електрозахранването, разлята чаша кафе върху клавиатурата на лаптопа, една открадната раница, означават загуба на всичко.

Ако вашите файлове са архивирани и се случи нещо с вашия компютър, можете да сте спокойни, защото имате копие. Вие имате ли копие? Не чакайте! Защитете своя дигитален живот сега!

Възползвайте се от специалните предложения на EGE Computers сега!

Ако това е важно за вас, направете второ копие!

Вие заделяте време за да създавате или събирате информация - всичко, което има значение за вас, финансова информация или лични файлове със сантиментална стойност.

COMPUTERS

COMPUTERS

w w w.e g e c o mp u te r s .c o m

www. egec omput ers . c om

Силата на избора, качеството на WD.® WD Green™ за енергийно ефективни приложения

WD Blue™

WD Black™

за ежедневна работа

за желаещите висока производителност

Архивирайте спомените си!

WD Red™

оптималното решение за NAS системи в дома и малкия офис

Имате ли РЕЗЕРВНО КОПИЕ на вашия дигитален живот?

Повече продукти. Повече възможности. Повече решения. Повече за Вас. Вашият цифров живот е уникален. Ето защо продуктите на WD са толкова индивидуални, колкото сте и Вие. WD Blue за висока надеждност. WD Green за оптимална и тиха работа, идеални за надграждане и за използване във външни устройства. WD Black за взискателни и насочени към висока ефективност приложения. И WD Red, проектирани и тествани за NAS системи с едно до пет отделения. С легендарно качество и поддръжка, WD предлага много повече от един универсален твърд диск. WD Ви предлага избор. И това е нещо уникално. СОФИЯ, ж.к Младост 4, бл. 418 тел: +359(0)24 164121, GSM: +359(0)893 65 67 82 email: sales@egegroup.eu

ШУМЕН, бул. Ришки проход 20 тел: +359(0)54 892070, GSM: +359(0)899 12 10 10 email: office@egegroup.eu

Защитете вашите скъпоценни спомени и изключително важни файлове! wd.com

wd.com

www.egecomputers.com


ВЪНШНИ ПРЕНОСИМИ ТВЪРДИ ДИСКОВЕ Елегантни, бързи и преносими

PERSONAL CLOUD STORAGE

СТОРИДЖ ЗА ДОМА И МАЛКИЯ ОФИС Свържете. Защитете. Споделяйте. Защитата на вашите данни е от решаващо значение за дългосрочния успех на вашия бизнес, защото възстановяването на изгубени данни може да отнеме стотици часове и струва скъпо. WD предлагат цялостно решение за защита на данните и помощ за запазване на вашия бизнес срещу загуба на данни.

Голям капацитет в малко пространство. Малки, леки и с елегантен дизайн, този клас преносими твърди дискове на WD предлагат висок капацитет за съхранение. Тези носители на информация са идеален спътник за потребителите, които искат да носят файлове си навсякаде с тях.

АРХИВИРАНЕ ТИП ЛИЧЕН ОБЛАК Достъпност на файловете Ви от всяка точка

WD качество отвътре и отвън. Специалистите от Western Digital знаят, че вашите данни са важни за вас. Затова те създават устройства, които са гови да посрещнат високите изисквания за издръжливост, устойчивост на удар и дългосрочната надеждност. Получава се един траен носител на информация, зашитен от здрав и стилен корпус.

Вашите файлове на вашия личен облак. Създайте свой собствен личен облак, без месечни такси и мистериозна локализация на вашите данни. За разлика от публичните облаци, личният облак ви позволява да запазите цялото съдържание на едно сигурно място във вашата домашна мрежа. Съхранявайте данните и файловете си на сториджа и ги разглеждайте през интернет от различни устройства. Получавате достъпност до любимите си файлове у дома или навън с вашия компютър, смартфон и таблет.

WD 2GO

Free fıle vıewer app

HDD 1

HDD 2

Оптимизирайте работата на компютъра. Когато вашият вътрешен твърд диск е почти пълен работата на компютъра се забавя. Не е нужно да изтривате файловете си. Освободете място на вашия вътрешен твърд диск като прехвърлите файлове към някой от преносимите твърди дискове на WD. USB 3.0 и USB 2.0 съвместимост. Универсална съвместимост за връзка днес и утре. Безпроблемна работа с USB 2.0, сега и с USB 3.0 портове, когато разполагате с такива.

USB 3.0

+

USB 2.0 Форматирани за Windows. Форматирани под NTFS и съвместим с Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Моделите може да се преформатират и за Mac.

Професионална защита на данните за вашия бизнес. Създаден на базата на доказани технологии от лидерите в индустрията, сторидж сървъра за офис съхранение на WD предлага цялостно решение за защита на личните Ви данни.

Двойна защита на данните с архивиране тип RAID 1. Използвайте режима за защита на данни (известен също като огледален режим или RAID 1) за да осигурите безопасно място за всичките си файлове. При този режим на работа половината от капацитета на сториджа се използва за съхраняване на вашите данни, а другата половина се използва като второ копие. В малко вероятния случай, че единия диск се повреди, данните ви ще останат защитени, защото те са копирани на втория твърд диск.

Система за отдалечен достъп. Подобрява ефективността и продуктивността на Вашия бизнес, като дава възможност за достъп по всяко време и навсякъде до информация за вашия бизнес. Вашите служители и доверени партньори имат сигурен достъп до фирмените дела, без да се налага инсталирането на сложно VPN решение.

Лесно управление. Този вид решения идват с всичко необходимо за централизиране на файловете на вашия бизнес. След като ги инсталирате, интелигентно управляват дисковете и състоянието на мрежата, намаляват времето за поддръжка, така че да можете да се съсредоточите върху бизнеса си.

Лесна поддръжка. Добавяне или смяна на един от предварително инсталираните дискове е толкова лесно, колкото смяната на крушка. Просто отворете вратичката за достъп до отделенията, поставете или извадете диск и сте готови. Сторидж сървъра мигрира автоматично към съответното ниво на RAID и автоматично разширява капацитета си.

4 HDDs

Performance and data protection with RAID

Profile for EGE Computers

WD Trifold Brochure ISSUU  

Вашият цифров живот е уникален. Ето защо продуктите на WD са толкова индивидуални, колкото сте и Вие. WD Blue за висока надеждност. WD Green...

WD Trifold Brochure ISSUU  

Вашият цифров живот е уникален. Ето защо продуктите на WD са толкова индивидуални, колкото сте и Вие. WD Blue за висока надеждност. WD Green...

Advertisement